אבוי, העצבים...!

שים לב לפסקה הראשונה

לא התייחסתי לבעיה נפשית פרופר אלא על בעיות השתלבות. מה שנקרא בצה"ל "קשיי הסתגלות".

O K, אז את מסכימה. ../images/Emo9.gif

טעות שלי. לא היתה לי ברורה ההפרדה בין הפסקה הראשונה לשניה.

אני חולק עליך בעניין המוטיבציה.

לצבא יש בעיה. לפחות מבחנתו, זו עובדה. אבל אין בעיות שישנה רק דרך אחת לטפל בהן. ואיך מציע האלוף שטרן לטפל בבעיה? חקיקת חוק, שאכיפתו נעשת בדרך בירוקרטית, שלצבא בוודאי שאין בעיה של משאבים להקצות עבורו. אני רואה את הדברים כך. יש 100% מלש"בים. מתוכם יש אחוז מסויים שנפטר מהשירות הצבאי על 21/אי התאמה. מתוך האחוז הזה, יש: X אנשים שבאמת יש להם מגבלה נפשית, ובעייני, אין לחייב אותם. אין בזה שום תועלת. לא לצבא, ובטח לא להם(ובעקיפין גם למדינה, שכן הם ממשיכים לחיות בה). Y אנשים שלא מתגייסים, בגלל שזה "בזבוז זמן" וכו'. באוכלוסיה הזו יש לפעול בדרכים של הגברת המוטיבציה, ע"י הסברה. וחוץ מזה על הצבא להכיר שתמיד יהיה אחוז מסויים שלא יתגייס לצבא, גם אם הוא באמת יכול. ועל החברה לספוג את זה. בדיוק כמו שהיא סופגת את הפרטים בחברה שלא משלמים מיסים. כן ליאור. אנשים שיכולים לצאת ולעבוד, אבל אין להם מוטיבציה והם נשארים בבית וחיים על דמי אבטלה. וחוץ מזה, יש גם את מי שלא מתגייס על רקע אידיאולוגי. ובשבילם, ולדעתי גם בשביל אלו שלא משתלבים בצבא מסיבות אחרות, יש לתת את האפשרות לעשות שירות לאומי במסגרת אזרחית.

גיא246890

New member
ראינו דרכים של הסברה

זה לא הדרך הקלה ממש לא אתה ממש כותב שטויות.. כמה הרצאות עברת בביצפר על צה"ל?? כמה ימי שדה היית?? מה עם גדנ"א?? אם זה לא הסברה אז מה זה!!?!? כול זה נועד להרמת המוטיבציה אבל יש אנשים שזה לא בא להם בטוב אז הם משתמטים!! רוצה שאני יגיד לך מה מוריד את המוטיבציה??? זה שיש משתמטים מוריד תמוטיבציה של החילים כי הם הולכים לטחון ולסכן את החיים שלהם כדי שעוד משתמט ישב בבית ויקרא להם "פרייאר".. חבל סתם להאשים "צה"ל מוריד את הכפפות" גם לו נמאב וכנראה שניסו הכול.. אבל כרגיל ישראלים אוהבים להתבכיין זה לא יעזור זה באופי ובדם מה שלא יעשו לא יהיה מספיק טב.

גיא246890

New member
הערתי לך על זה עוד לפני שקראתי

את ההודעה הזאת.. כמה שאת חכמה! אני מקווה שההתנשאות הזאת גורמת לך להרגיש טוב עצמך כמה את חכמה. אבל עמוק בפנים את יודעת את האמת..

יקירי

אני את הצבא שלי כבר עשיתי, את החיים שלי אני בונה יופי. תגדל, תתבגר, ואז תחזור אחורה ותקרא את הדברים, אולי תבין כמה טיפשיות היו הערות שלך אז. תקרא לזה התנשאות כמה שאתה רוצה, אבל בסופו של דבר הדברים שלך לא מבוססים ודי ריקים מתוכן.

גיא246890

New member
OK ההבדל בנינו שאני כיבדתי

את הדעה שלך ולא ירדתי לרמה אישית פשוט לא הסכמתי איתך.! מה לא מבוסס מתוכן?? את פשוט כבר לא שווה תגובה שלי אני מקווה שלא תגיבי לי כי "אני האדיוט ואת החכמה". אבל למי שאין שכל זו את כי אם היה לך לא היית פונה אלי בצורה כזו.. הייתי גם מסביר את עצמי לגבי הניסוח שלך וסגנון הדיבר אבל יש כאלו שיקראו לזה פסיכולוגיה בגרוש וגם את עדין לא שווה את זה. ואם את מתכוונת להגיב אז אני ייענה במקומך שאני יגדל אני יבין אני סתם ילד דפוק ואת המבינה שבנית את החייים שלך יופי ואחרי שסימת צבא יש לך אדום בפורום בתפוז ממש גאווה עשית משהו עם עצמך !!

על סמך מה כתבת את כל דבריך?

קראת אי פעם על אחת ממחלות הנפש? פגשת פעם באדם הסובל מאחת? עבדת עם אנשים הסובלים מבעיות כאלו? כנראה שלא... אדם שטוען כי האחר לא שווה תגובה פשוט נשאר ללא מילים. חוסר היכולת שלך להגיב עניינית היא תעודת העניות שלך. רמת הכתיבה שלך תואמת לכזו של אדם בור שמנסה לכסות על חוסר הידע שלו בנסיון פגיעה אישית בלבד, גם זו תעודת העניות שלך. הנסיון שלך לאבחן את היכולות שלי ואת אישיותי לא רק שמעוררות רחמים אלא גם מעידות על חוסר ענייניות וחוסר יכולת להתייחס לעיקר. כל ההודעות שלך מתחילות ומסתכמות בהרבה סימני קריאה ונסיון לקרוא לי מטומטמת, רק שבינתיים הבכת בעיקר את עצמך המשך יום קסום.

גיא246890

New member
ההודעה הזאת רשומה ברמה גבוהה

הלוואי והייתי יכול לקרוא ולהבין מה שרשמת... אדם שאומר לי שאין לי שכל לא שווה ת'קרסולים שלי! ולא שווה תגובה שלי. לבנתים את ממשיכה להצחיק אותי עם סגנון הכתיבה שלך. תמשיכי.
... אני מכסה על חוסר הידע שלי בפגיעה אישית ולבנתים ההודעות שלך רק מנסות לפגוע באופן אישי! ההתנשאות וה "לך תקרא ספר" "תלמד הבנת הנקרא" שמנסות להוציא אותי הטיפש לפני שהספקתי להגיב מעידים עליך המון.!.

לא יקירי

אתה הוא זה שמראש פסלת הודעות במילים כמו שטויות או אין קשר בלי בכלל לנסות להבין את תוכנן, ומשתמע מכך כי כנראה לא הבנת את הכתוב. אף אחד לא מנסה לצאת חכם עליך, אתה הוא זה שמנסה לצאת חכם על כולם, ובינתיים רק מוערר גיחוך. הגב עניינית וקרא את ההודעות כראוי, אח"כ תבוא בטענות על פגיעות אישיות.

גיא246890

New member
דווקא אני לא רואה אנשים צוחקים..

אני מגיב ענינית וראוי כנראה שאין לך מה לענות לי אז את יורדת לרמה אישית להשכלה שלי ולסגנון הכתיבה שלי כדי להוציא אותי קטן.... כנראה ההתנשאות זה הנשק שלך שאת משתמשת בו כדי לצאת צודקת אבל מה לעשות אותי זה מצחיק!!..

תצחק, אם זה מה שיגרום לך

להבין את מה שכתוב ולא את מה שכתוב אז הצלחתי. אין לי כוונה להוציא אותך קטן, יש לי כוונה לגרום לך להבין את מהות השרשור הזה, מה שאתה מסרב באופן עקבי להבין. אני לא מתנשאת, אם אתה חש כך זבש"ך.

למעלה