zhelm

Gods Revenge

New member
zhelm

חברה, אני מחפש גילדה שמוכרת zhelms, רצוי מישו שאתם סומכים עליו.. פעם קודם שקניתי נפרצה לי הדמות, ולא בא לי לחזור על התענוג... =] ולא מצאתי את חוקי הפורום אז אם עברתי על איזה חוק אני מצטער שאני פושע =P

deisy

New member
שלח מסר לאדומה של הפורום

היא תוכל להמליץ לך על גילד מקסים ואמין שממנו אנחנו קנינו את הקדסות שלנו.
וברוך הבא
אני גלית ויש לי פריסטית רמה 116 גם בברה.. תהנה, נחמד פה!

Gods Revenge

New member
תודה!

תאמת שאני קורא פסיבי כבר די הרבה זמן פה בפורום, ואני מכיר גם חלק גדול מהאנשים =] אני ליאור ויש לי פחות או יותר כל דמות שתירצי בברה =P הרמיט רמה 88 i/l רמה 90 ועכשיו אני משחק בdk רמה 70 שבישבילו אני צריך את הקסדה =]

miss_t

New member
ברוך הבא../images/Emo70.gif../images/Emo140.gif

גם באני בBERA כמעט כמו כל הפורום
יש לי פרסיט רמה 76 (לא פעילה מידיי)

xFade

New member
../images/Emo95.gif ברוך הבא :)

וגם אני בברה XD [כמה מפתיע
] ישלי פריסטית.כמעט 93 D: אתה יכול לקנות HELM מהגילד שלי,PepperStars. תשלח לי מסר (;

Guid

New member
ברוך הבא!

אני עידן, בן 21, ואני אחד מהכבשים השחורות של הפורום- אני בווינדיה~ P: יש לי האנטר ברמה 52 (ו98 אחוז! זה מתסכל!!), ופיראט מסכן עם שיער ירוק ברמה 24 בברה. D: תישאר כאן איתנו, ההנאה מובטחת! ^___^

ווינגז

New member
שלום שם!

אני יעל, בת 20 עוד חודשיים [אמאלה], יש לי קלריקית ברמה 48 (ו-50%) בברה כמובן. אתה מוזמן להשאר לא סמוי, בטח שמת לב שרובינו לא נושכים.

ברוכים הבאים ../images/Emo13.gif

אני דפנה, וגם אני בין מוזרי הפורום שלא משחקים בברה
לי יש פריסטית רמה 79 במארדיה. למה למה למה למה למה למה אין לך DK במארדיה? (אח, כל כך קשה למצוא DK שמדבר אנגלית בשרת הזה |תפוז רחמים עצמיים|) הצטרפות נעימה לפורום

לבנדר א

New member
וואי, יש לנו סמויים?

קים, פריסטית רמה 79. ואנשים שאני לא יודעת עליהם קוראים את מה שאני כותבת. יוהו, אנשים!

Hasselblad

New member
שלום!

אז מלבד העובדה שעניתי לך בפרטי על השאלה, זה אולי הזמן גם להכירות? נעים מאוד אני סיון גם משרת ברה משחקת ב CB רמה 104 שיהיה בהצלחה בקניית ה zhelm ואם תחליט להישאר איתנו בפורום אז ברוכה הבאה והשתלבות נעימה

Guid

New member
``ברוכה הבאה`` זה בלשון נקבה,

בפעם האחרונה שבדקתי~ /tapuzforum/images/emo3.gif/tapuzforum/images/emo6.gif

"ברוכה הבאה" זה כללי

בדיוק כמו "ברוך הבא", או "ברוכים הבאים" שהם נחשבים צורות כלליות. כך גם "ברוכה הבאה". אם מפריע לך שצורת פניה נשית נחשבת לכללית, תחשוב על כל מליוני הפעמים שפנו אלי בלשון גברית כי "זה כללי", בלי לחשוב על זה שאני אישה, לא יצור אמורפי חסר מין ובטח לא גבר
וסיוון פנתה אליו בפניה גברית. ציטוט: "אם תחליט להישאר איתנו[...]" תודה, האקדמיה ללשון שוויונית

Hasselblad

New member
יש זה לא רק בראש לי נשמע הגיוני!

תודה דפנה... היתה לי הרגשה שברוכה הבאה היא פניה כללית ואכן זאת היתה הכוונה שלי.

Guid

New member
זו פניה כללית?! o_O

בד``כ פניה כללית זה בלשון זכר~ נו, טוב לדעת שיש גם פניות כלליות בלשון נקבה! D: תודה על המידע, דפנה~ וסיון- קרעת אותי מצחוק... /tapuzforum/images/emo6.gif

D amaged R oses

New member
../images/Emo7.gif תמיד תיקנו אותי שאמרתי "ברוכה הבאה" לזכר

וזה לא פייר! ^)(%$)@(#$@, כי יש בזה היגיון! ידעתי שאני גאון לשוני קטן

למעלה