לא עוד~ D: ואם מישהו יתקן אותך על זה בכל זאת, תביאי לו אישור מדפנה!
G Guid New member 27/1/09 #22 לא עוד~ D: ואם מישהו יתקן אותך על זה בכל זאת, תביאי לו אישור מדפנה! /tapuzforum/images/emo3.gif/tapuzforum/images/emo9.gif
לא עוד~ D: ואם מישהו יתקן אותך על זה בכל זאת, תביאי לו אישור מדפנה! /tapuzforum/images/emo3.gif/tapuzforum/images/emo9.gif
מ מבקרת פנימית New member 27/1/09 #24 כן ../images/Emo13.gif עד כמה שאולי לך זו נשמעת בדיחה, בעיני זה נושא רציני להחריד בעולם שלי אין "בדרך כלל". יש כללים שאנחנו קובעים וקובעות. וכדי להפוך את העולם שלנו לקצת יותר נעים, יש פניות כלליות גם בלשון אישה ולא רק בלשון גבר
כן ../images/Emo13.gif עד כמה שאולי לך זו נשמעת בדיחה, בעיני זה נושא רציני להחריד בעולם שלי אין "בדרך כלל". יש כללים שאנחנו קובעים וקובעות. וכדי להפוך את העולם שלנו לקצת יותר נעים, יש פניות כלליות גם בלשון אישה ולא רק בלשון גבר
מ מבקרת פנימית New member 29/1/09 #26 חס וחלילה ../images/Emo3.gif פשוט רגישה לנושא שוויון בשפה שפה יוצרת מציאות, לא רק מתארת אותה.
I icy woman New member 26/1/09 #10 אכן ברוך הבא ואם היית משתתף סמוי כאן, אז בוודאי אתה מכיר את רובנו. ובכל זאת- איריס ויש לי שחקן קוסם קרח רמה 123 בברה כמובן
אכן ברוך הבא ואם היית משתתף סמוי כאן, אז בוודאי אתה מכיר את רובנו. ובכל זאת- איריס ויש לי שחקן קוסם קרח רמה 123 בברה כמובן
J Jolteon New member 27/1/09 #23 ברוך הבא~ נווה, בן 16, פייטר חרבות רמה 57 בקהיני (אהא, עוד חריג- קהיני XD). השתלבות נעימה =]