שלום לכולם! אני צריך פרטים על המקל zebco rhino base x של 0-50 גרם. -מאיפה אפשר לקנות -חלקים או טלסקופי -מחיר (בערך) -אורך -מה אתם חושבים עליו ו-עוד המלוצות למקלות במשקלי זריקה דומה. תודה מראש
מאיפה אפשר לקנות זה בעיה כי אמרו שהפסיקו ליצר אבל אם תשיג אז אשמח אם תודיע לי.. המקל הוא 2 חלקים.. מחיר 400 בערך.. מקל סוס אני התחלתי אם המקל הזה ועד עכשיו אני איתו ונהנה מכל רגע..ואם אני ימצא מאיפה לקנות אני יקנה עוד אחד.
***מצאתי את המקל באינטרנט רק ראיתי שיש 2 סוגים : 1.Rhino Base X Sea Trout גובה : 3.1 מטר משקלי זריקה : 0-50 משקל : 340 גרם חלקים : 2 אורך מקופל: 160CM Rhino Base X Spin 50.2 גובה : 3.0 מטר משקלי זריקה : 0-50 משקל : 240 גרם חלקים : 2 אורך מקופל: 160CM בשתי החכות רשום: משקלי זריקה: 50 גרם - אני מניח שזה 0-50 .. אז איזו חכה יותר מתאימה? ואיזו מהן זזאת שנמכרת בארץ? * סימנתי את השינויים בין שתי החכות
מה המצב אחי? אתה מוזמן לבוא לחנות שלנו, לקבל כוס קפה לשמוע על כל מיני עצות ולקבל עזרה בכל תחומי הדייג בחינם... אם יש לך שאלות אתה מוזמן גם להתקשר אליי ואשמח לעזור לך בהכל 0524887221 רועי דייג ומחנאות יהודה הימית 61 ת"א יפו..