zebco rhino base x

RaZ132

New member
zebco rhino base x

שלום לכולם! אני צריך פרטים על המקל zebco rhino base x של 0-50 גרם. -מאיפה אפשר לקנות -חלקים או טלסקופי -מחיר (בערך) -אורך -מה אתם חושבים עליו ו-עוד המלוצות למקלות במשקלי זריקה דומה. תודה מראש

HANAN12125

New member
יש לי תמקל הזה מקל מצויןן וחזק ברמותתת

מאיפה אפשר לקנות זה בעיה כי אמרו שהפסיקו ליצר אבל אם תשיג אז אשמח אם תודיע לי.. המקל הוא 2 חלקים.. מחיר 400 בערך.. מקל סוס אני התחלתי אם המקל הזה ועד עכשיו אני איתו ונהנה מכל רגע..ואם אני ימצא מאיפה לקנות אני יקנה עוד אחד.

zulunation

New member
אולי אצל איציק תקשורת בר"ג הוא היבואן

ניתן להשיג חלקים או מקל חדש

אין להשיג את המקל יותר..הייצור שלו הופסק לפני

שנה... אין חלקי חילוף בישבלו. מקל מצוין

RaZ132

New member
תודה על התגובות!

ראיתי באתר בחול מקל עם אותו השם רק השם במחיר 45 EURO אבל.. אני לא בטוח שזה המקל מפני שהוא היה באתר שם טלסקופי ומשקלי הזריקה היו 0-60 זה אכן המקל?

RaZ132

New member
חייב עזרה בזיהוי המקל!!

***מצאתי את המקל באינטרנט רק ראיתי שיש 2 סוגים : 1.Rhino Base X Sea Trout גובה : 3.1 מטר משקלי זריקה : 0-50 משקל : 340 גרם חלקים : 2 אורך מקופל: 160CM Rhino Base X Spin 50.2 גובה : 3.0 מטר משקלי זריקה : 0-50 משקל : 240 גרם חלקים : 2 אורך מקופל: 160CM בשתי החכות רשום: משקלי זריקה: 50 גרם - אני מניח שזה 0-50 .. אז איזו חכה יותר מתאימה? ואיזו מהן זזאת שנמכרת בארץ? * סימנתי את השינויים בין שתי החכות

ארזש2

New member
זיהוי מקל

שים לב למשקל המקל 240 גרם זה משקל טוב מעל 300 גרם זה כבד לזרזור

predator10

New member
זיהוי

מה המצב אחי? אתה מוזמן לבוא לחנות שלנו, לקבל כוס קפה לשמוע על כל מיני עצות ולקבל עזרה בכל תחומי הדייג בחינם... אם יש לך שאלות אתה מוזמן גם להתקשר אליי ואשמח לעזור לך בהכל 0524887221 רועי דייג ומחנאות יהודה הימית 61 ת"א יפו..

פלאטון 1

New member
זה חנות הרצל הדייג ?????

אם אני לא טועה, לפי הכתובת זה הרצל הדייג . אז למה ללכת מסביב ולא להגיד את זה ישר מההתחלה ????

למעלה