YO

Evil Gremlin

New member
YO

הי אנשים מה קורה... למי שזוכר אותי...WASUP זה... אני בטוח שכבר דנתם בדבר אבל זה מעניין אותי ואני אהיה מניאק ובמקום לחפש אחיל דיון מחדש ה ה ת נ ת ק ו ת מה אתם חושבים על זה צודק, לא צודק, מבחינה אישית אולי יש פה עוד אנשים הולכים לפנות איך אתם חושבים ההרגשה...

SupermanZW

Well-known member
אני נגד ההתנתקות

זאת הפגנת חולשה מול הפלסטינאים אשר תעלה לנו בעוד פיגועים, ככל שאנחנו מוותרים יותר הטרור גובר. גירוש המתנחלים מביתם אינו מוצדק אפילו אם מתנתקים מעזה, זכותם לבחור היכן הם רוצים לחיות, ירצו להישאר שם ישארו, אפילו תחת שלטון פלסטינאי, ואם לא יוכלו להתמודד עם הפלסטינאים או ירצו להכנס לשטח הנמצא בשלישת מדינת ישראל יעשו זאת מרצונם החופשי ולא מכפייה, למדינה אין זכות להחליט היכן יחיו אזרחיה.

beatman

Member
../images/Emo45.gif

אני אוהב את החשיבה ההגיונית וההוגנת שלך.

eMiFrEaK

New member
אתה צודק. אבל...

אתה יודע, הייתי תומכת בהם במאה אחוז!! א=ם הם היו עושים זאת בגלל אמונה, בגלל הציונות והזיקה לאדמה שעליה הם חיים... אבל הם עושים זאת אך ורק בגלל שהם מודעים לכך שבמקום אחר הם לא יוכלו לחיות את אותם חיי מותרות... וזה עצוב..=\ כי לנצל את המדינה הם יודעים טוב מאוד... וכל הבלאגן שהם עושים רק מקרב למלחמת אזרחים- והכי מפחיד זה שכל זה קורה בלי סיבה מוצדקת..!!

eMiFrEaK

New member
חחח זכותך המלאה...

רק חבל שאנשים עיוורים למה שקורה ונותנים לסרטים דוקומנטריים שונים (לא אזכיר שמות) העשויים טוב מאוד ולמען מטרה אחת וברורה...לזיין להם את השכל..=)

M a r U s k A

New member
אבל אנוט..

טעשי, גרה באריאל, ואומנם זוהי לא התנחלות של שני בתים וחצי אבל עדיין אריאל הינה נמצאת בשטחים, ומי שגר באריאל לדוגמא לא מקבל חיי מותרות
ודעתי לגבי ההתנתקות, תראו לדעתי ניתן לפנות ישובים ממש קטנים, כי זה לא משתלם לא מבחינה כלכלית ולא מבחינה צבאית לתת להם להמשיך לחיות שם, אבל ישובים גדולים אין טעם לפנות, בכל הקשור לישובים גדולים אני מסכימה עם אלון. והפינוי, זה עוד חלק עצוב בעניין, כואב לי הלב על האנשים שיפונו מבתיהם ועוד יותר כואב לי הלב על החיילים שיצתרכו לפנות מתנחלים. אני מקווה מאוד שהמפקדים של עומר יתחשבו בכך שהוא תושב אריאל...

M a r U s k A

New member
מה הקשר../images/Emo35.gif

הצבא עד כדי כך דפק לך את המוח
תושבי אריאל הם אזרחי המדינה הזאת, ומשלמים מיסים בדיוק כמו כולם! אבל מה הקשר לעזאזל

beatman

Member
כי אנוט סברה שלא,אז הנה הוכחה למה

שטענתי,הם כן משלמים מיסים.

M a r U s k A

New member
../images/Emo122.gif

" ומי שגר באריאל לדוגמא לא מקבל חיי מותרות " ואם ניסית להגיב לאנה.. תשרשר בבקשה להודה שלה ולא שלי!

eMiFrEaK

New member
מרינה, אני לא דברתי על אריאל...

אלא על רצועת עזה בלבד... אריאל זאת לא התנחלות...

eMiFrEaK

New member
אם רוצים אפשר להתווכח על הכל בחיים.

היא לא התנחלות במובן שאני מדברת עליו.. בסדר? יש הבדל בין אריאל ליישובי יש"ע למיניהם...

Drunk Bullet

New member
ויש הבדל בין אריאל לבין ישוב נורמלי

אריאל היא התנחלות גדולה.

eMiFrEaK

New member
"יישוב נורמלי.." אה? ../images/Emo8.gif

שלא ייעלבו חס וחלילה.. כי בעיניהם..(ובעיניי המדינה).. אריאל נחשבת ל"עיר" מתפתחת..

Drunk Bullet

New member
__

היעלבות לא מדאיגה אותי במיוחד. המדינה מורכבת מאזרחים, ויש אזרחים רבים מאוד, כמוני, הרואים באריאל התנחלות ולא עיר. מצידי שיחשיבו את עצמם גם לבירת ישראל, הרי לא תצפי ממישהו לדבר בגנות עצמו, גם המתנחלים שיפונו בקרוב, רואים בעצמם "מגני ישראל", אז?

eMiFrEaK

New member
אמ... די דברתי על זה בציניות...

אבל נעזוב את זה..=\ זכותך המלאה..! ולא, הם לא רואים בעצמם "מגני ישראל". הם מנסים לגרום למדינה ולאזרחיה לראות אותם ככה..

M a r U s k A

New member
אני לא אמרתי שאריאל התנחלות!

"אומנם אריאל היא לא התנחלות" .... ואני בסך הכל נסיתי להרחיב את העמדה של טשי כתושבת אריאל

למעלה