YO

לי שם לא איכפת מה יקרה העיקר

שיהיה אפשר בטוח לחיות כאן:) וכל הדיונים שמתנהלים סביב התנתקות לא מזיזים לי כי בסוף יעשו מהשהם רוצים

M a r U s k A

New member
זה מאוד עצוב..

אתה אזרח ישראל בדיוק כמוני, בדיוק כמו המתנחלים ובדיוק כמו החיילים שהולכים לפנות! כך שזה כן אמור לעניין אותך.. אתה בוחר בדרך ההתעלמות והאדישות, אפילו מלחמה לא תעניין אותך, כל עוד יש לך מקלט בטוח! וזה לא בסדר, כי זו גם המדינה שלך ויבוא יום שבו גם אתה תתגייס ותראה מה זה צבא! ולא מספיק שהחיים של הקרביים פשוט חרא, מטרטרים אותם בלי הפסקה, היציאות שלהם על הפנים והמשכורת פשוט ביזיון, עכשיו הם גם צריכים לפנות! אני מקווה שעומר לא יגיע לפינוי

M a r U s k A

New member
כל כך לא!

הצבא ובמיוחד כל היחידות הקרביות מחשלות בצורה הטובה ביותר את הנוער לחיים האזרחיים, נכון שלא בצורה החכמה ביותר, אבל עדיין אפילו צורה זו מניבה תוצאות לא רעות!

beatman

Member
לי בינתיים זה רק מזיק../images/Emo4.gif

אני לא רואה קשר בין צבא ואזרחות,דברים שונים לגמריי.

Drunk Bullet

New member
מסכים לגבי החוסר קשר

גם אני לא מבין מה התרומה של שירות קרבי לחיי האזרחות בהמשך (מבלי לזלזל בשירות עצמו כמובן). איך יעזור למישהו, שירות בתור טנקיסט למשל, בהמשך החיים (במידה והוא לא חותם קבע)?

beatman

Member
קרבי זה לא רק בזבוז 3 שנים

אלא גם סבל: לא לישון נורמלי,לא לאכול נורמלי,לתלות תמונה יפה של בית מעל למיטה,גם סכנה(לקטע הזה עוד לא הגעתי),מאמץ גופני קשה. אולי היתרון היחיד שאתה מגן על המדינה... אבל בתור ג'ובניק אני אתפקד יותר טוב זה בטוח.

M a r U s k A

New member
לדעת..

להתמודד עם קשיים, לעמוד ממולם ולפתור אותם. תאמין לי לא כולם בוגרי הנדסאים עם ראש על הכתפיים
(לא שאני אומרת שרק בוגרי הנדסאים כאללה.. אבל יש הרבה שהם דווקא ההפך!)

צריך לעשות שלום ,אבל עכשיו זה

כמעט בלתי אפשרי . לי איכפת אבל בכל מקרה רק מדברים הרבה ומה זה ישנה משהו הבעיה תשאר עדיין תלויה באוויר . יום טוב לך:)

הקיובה

New member
אני ../images/Emo45.gif

מצד אחד אני מבינה שזה נורא שמוציאים אנשים מהבית שלהם אבל זה לא אומר שמשאירים אותם ברחוב למען השם דואגים להם לפיצויים שיגידו תודה שהם לא משאירים אותם ברחוב וחוץ מי זה תחשבו שביגלל האנשים המעטים האלה שגרים שם ברצועת עזה מלא חיילים שלנו נהרגו ביגלל שהאנשים האלה מתעקשים לגור במקום הזה אני חושבת שהם אגואיסטים חיילים נהרגים כדי שהם יוכלו לחיות שם וזה ניראה כאילו ממש לא אכפת להם אולי אני טועה לגבי האכפתיות שלהם לגבי החיילים שנהרגים אבל ככה זה ניראה לי וגם כול הסיפור הזה יצא מכלל שליטה זה נהפך להיות ממש מיטרד כול הסיפור הזה

GallaxY

New member
אני לגמריי בעד.

שיהיה חולשה או אנערף אבל כל עוד לא נתנתק מהם ימשיכו להיות פיגועים אין עם מי לדבר שם.. ואי אפשר "להרוג את כולם" או משהו

ימשיכו להיות פיגועים גם אחרי שנתפנה

הם יראו שבעזרת פיגוע0ם הם ישיגו שטחים אז הם יגידו לעצמם: "המ.. אם השגנו שטחים בעזרת פיגועים אולי נמשיך ונקבל מדינה?!..."

GallaxY

New member
לא יודעת ... אולי

זה עניין מסובך כי מצד אחד זה לא הפיתרון הכי טוב ומהצד השני אין פתרון יותר טוב

אני חושב שאם אנחנו ניתנתק הם

יהיו יותר מגובשים ואז יהיויותר פיגועים . קשה לי אישית להגיד מה אני רוצה כי צריך להסתכל מכל הצדדים.

למעלה