yo yo yo whozzzap?

noki16

New member
פחחחח והאהאה!!!מגניבה שכמותך...

"אני חצי מהחיימ שלי על הרולר"....פחחחחח ומה את יודעת לעשות?!?!!? אל תקראי לעצמך בליידרית אם זה לא מצדיק את זה...אני לא העזתי לקרוא לעצמי בליידרית עד שידעתי לרדת סופית את הוורט הגדולה,ועשיתי סול גריינד(אמנם עלוב אבל עשיתי!)...כי אחרי שיורדים 4וחצי מטרים,ועושים איזשהו תרגיל בסטריט,זה כבר הצדקה ל"להיות בליידרית"... מה את עושה על הרולר חצי מהחיים שלך????איזה רולר יש לך ?מקצועיות?? ותעשי לי טובה,תפסיקי דדדדדדדחוף עם האותיות הלא סופיות זה מרגישז בטירוף! ואגב-את חושבת שאתה באמת נורא כלה כי את"סטלנית"?חחחחחחח טיפשה. ליאת,הבליידרית הזועמת.

את יודעת מה...

סליחה טוב?! מיצטערת שאמרתי... שתקי מה את מיתערבת לאנשימ בחיימ תני לי להגיד מה שבא לי... אז טוב אני לא בליידרית אבל לפחות אני לא מיתלהבת מזה או משהו!... ואני גמ לא משהו טובה טוב?!?!?!?מספיק טוב לכ?!?!?! אבל סטלנית?!?!?1?עד כאנ!!!...אינ לכ זכות אפילו להביע דעה... זה השמ שלי ואינ לאפ אחד זכות לגעת בוא!!!!!... אז תפסיקי להיתלהב מעצמכ ותני לאנשימ להגיד מה שבא להמ!... יש כזה דבר זכות הבעה עצמית בטח לא שמעת אל זה... אז שתקי ותני לי ולאנשימ להגיד מה שבא להמ בלי שתיתערבי בזה!... בהביי רוני הסטלנית (!!!!!!!!!!!!!) ל.

noki16

New member
והאהאהאהאהאהאה...........

פחחחחחחחחחחחחחחחח!!!!!!!!!!!!!אייי איי איי...הטיפשות.....והאהאהאהאהאה....איזה ילדה קטנה וצוצית,בנוסף לזה שלא יודעת לכתוב... לא ענית בכלל על אף שאלה !!!!חחחח אם את גרועה,אז לא יכול להיות שאת חצי מהחיימ שלך על הרולר,כי אז היית ניהיית טובה,או שאת באמת מממממש מטומטמת.... ואחותי,אני לא מתלהבת,אני באמת יודעת מה אני עושה ולקח לי זמן להרוויח את השם שלי בתור בליידרית,אל תזלזלי בטובים ממך,כי הם לא מזלזלים בך..(רק במקרה שאת סתם צומתית מרגיזה ומתלהבת...אופס-זו את!) סליחה על התקיפה,אני פשוט שונאת "אנשימימ"מתלהבים כמוך,שבאים ותוקעים הצהרות ילדותיות(ומהדרך בה את עונה לי ניתן ללמוד כי את ילדה קטנה ותינוקית במיוחד,שאין לה יכולת כתיבה מפותחת במיוחד,ורמה כללית ממש מגוכת..)של "אני כל החיים שלי על הרולר,ואני סטלנית מגניבה"- תהיי כל החיים שלך על הרולר,תהיה סטלנית מגניבה(אני לא נגד עישון סמים בכלליות,אבל אני שונאת מתלהבים ופוזרים!!!כאלו שעושים את זה כדי להיות מאגניבים)אבל תהיי באמת,לא רק להתלהבות. אני חושבת שיש איתי הסכמה של חברי הפורום כאן-מה דעתכם????-ילדים מתלהבים שלא באמת יודעים לעשות את כל מה שהם אומרים ואומרים את זה רק להתלהב-זה שווה או לא? אני שונאת כאלו. בריספקט של בליידריות- ליאת.

Oscar16

New member
פשששי מישהי כאן עצבנית.... ../images/Emo46.gif

מה נסגר איתך? ואם כבר מדברים על הדעה שלך לגבי סמים, מה נסגר עם מה שקבענו...

noki16

New member
חחחחחחחחח....

מישהי מעוצבנת....תמיד... חחח אתה מכיר אותי טוב לא? חחח
איתי לא נסגר כלום,מה איתך?מה הדעה שלך???חחחח אתה נגד -לא??
חחחחחחח סתם,תדבר איתי בפרטי אח שלי..צריכים לקבוע

Oscar16

New member
האמת היא ש

כן, אני מכיר אותך מספיק בשביל להגיד שלסטלנית לא כדי לפגוש אותך בזמן הקרוב, אלימה במיוחד... ולא, אני לא סגור על זה

noki16

New member
חחחחחח

אני
אלימה
לא יכול להיות!
חחחח גם אני לא סגורה על כלום......יש זמן אח שלי...כל הזמן שבעולם. מה שלומך עכשיו בכלל???אני בסוף לא הלכתי ליסוע היום(לא היה לי כוח כל כך,אחרי שנסעתי סטריט כל הבוקר בשיא החום!)ואני יושבת לי במזגן ושומעת שיירי פאנק שמחים וכייפים!
me first and the gimme gimmes RULEZ!!!!! חחח זה במקרה מה שאני שומעת כרגע. מה שלומכם פורום יקר בכלל!?

Oscar16

New member
לא... בכלל לא...

ראסמי יש מלא זמן הכל טוף אצלי כמה קיבלת במגן בלשון?

אוקי אז בואי נעשה משהו קטנ...

אני לא אוהבת לריב ואני עוד יותר לא אוהבת ליצרוח... אז רק דבר אחד וכמה שאלות... תגידי לי מה את רוצה שאני יגיד... תביאי שאלות ואני יביא לך תתשובות... ורק בשבילך שלא תיכאסי אני ינסה להפסיק בלי האותיות הסופיות... אז בבקשה אני שונאת לריב רק תגידי מה את רוצה שאני ישנה כאן?! ועוד כמה דברים בסטלנית לא נוגעים... את השם הזה המציאו חברים שלי אחרי הבומבמלה...אז עוד חברים המשיכו אם זה...ואני המשכתי... ובקשר ל"מממאגניבים" סורי אבל אני שונאת את המילה הזאת... שונאת שאומרים לי אותה!!!... מכווה שהבנת... בהביי רוני!

sk8er

New member
CHICK FIGHT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

תביאו בוץ!!!!! תביאו ביקיני וחוטיני!!!!!!!!!!!!!!

noki16

New member
חחחחחח

אני חייבת לומר-ביקיני ורולר מסתדרים מצוין... אני הולכת לעשות משהו עם זה בזמן הקרוב...אם תתנהגו יפה אני אתן פרטים
אבל בוץ?!?!!?מה אני!?!?בוצ´ית???אני לא גברית...תגיד להיא עם האותיות- היא בטוח תשמח! חיחיחיחחיחיחי

noki16

New member
טוב....אז...

חחח אני לא מאמינה שזה באמת יקרה,אבל שנה שעברה בסביבות הזמן שהתחלתי ליסוע,ועוד לא ירדתי כל כך טוב את הוורט(נסעתי ממש טיפה,רק איזה חודש),אמרתי שביום של היומולדת הבא שלי(זה היה ביום של היומולדת שלי שנה שעברה),שהוא בעיקרון בעוד 6ימים מעכשיו,אני ארד את הוורט ויעשה את העמידת ידיים על הרייל שם,רק בביקיני ומגינים...התערבתי עם 2מהחבר´ה שלי על זה... אחחח....אני בספק אם המנהלים של הקרייזי יסכימו לזה(אם אני נופלת הלך לי כל העור בגוף...מספיק יש לי 4צלקות ענקיות ברגליים ועצם זנב מרוסקת בגלל הוורט)...(חנן זוכר את המכה ברגל למעלה הענננננקית שקיבלתי ביום העצמאות???הזה שנפלתי מהוורט ונשרף לי העור מהמהירות???זו צלקת!!זה לא יורד!!
אוףףףףף) אבל אם הם כן...אז ב18ל6אני אסע עם בקיני על הוורט בהרצליה.. חחחחחח
מה דעתכם בעניין? חחחחח

Oscar16

New member
איכס!

כן זה חוזר אלי באימה ואם זה לא יקרה, יש לך תכניות אחרות ליומולדת 16, לא

noki16

New member
מה איכס?!!?!?הביקיני???

לא ,סתם,אני צוחקת אני יודעת שאתה מדבר על הפציעה המזדיינת ברגל שלי....כאבי תופת ועדיין לא נעלמה לגמריי!!!!!!!טוב...מה לעשות...אני מזה בקריזה,הצלקות האלו מציקות ל כי מה אני יעשה בבריכה שיש לנו ב17 החודש?רואים את זה!!!זה ניראה כמו מכה היסטרית...מה אני יעשה!?!??זה כמו תמיד,פעם היו שואלים אותי כל הזמן אם אני ילדה מוכה בגלל הסימנים הכחולים על החזה והגב שהיו לי מהמכות....חחחח
לא יודעת מה אנ יעשה ביומולדת אם זה יתבטל....למה???יש לך רעיונות???

Bruce15

New member
חחח רעיון חביב אבל

זה רעיון נחמד מאוד וגם יכול להיות חביב לעיניים של אנשים...;] אבל בכל זאת זה די מסוכן כי את לא מכוסה... מה האיסקיו שלך נוקי?

sk8er

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

זה בסדר...

גמ אני לא הכי טובה שבעולמ... בעצמ אני בביכלל לא טובה... אפילו דיי גרועה.... אבל מישתדלימ... אמ לא מנסימ לא מצליחימ..

למעלה