והאהאהאהאהאהאה...........
פחחחחחחחחחחחחחחחח!!!!!!!!!!!!!אייי איי איי...הטיפשות.....והאהאהאהאהאה....איזה ילדה קטנה וצוצית,בנוסף לזה שלא יודעת לכתוב... לא ענית בכלל על אף שאלה !!!!חחחח אם את גרועה,אז לא יכול להיות שאת חצי מהחיימ שלך על הרולר,כי אז היית ניהיית טובה,או שאת באמת מממממש מטומטמת.... ואחותי,אני לא מתלהבת,אני באמת יודעת מה אני עושה ולקח לי זמן להרוויח את השם שלי בתור בליידרית,אל תזלזלי בטובים ממך,כי הם לא מזלזלים בך..(רק במקרה שאת סתם צומתית מרגיזה ומתלהבת...אופס-זו את!) סליחה על התקיפה,אני פשוט שונאת "אנשימימ"מתלהבים כמוך,שבאים ותוקעים הצהרות ילדותיות(ומהדרך בה את עונה לי ניתן ללמוד כי את ילדה קטנה ותינוקית במיוחד,שאין לה יכולת כתיבה מפותחת במיוחד,ורמה כללית ממש מגוכת..)של "אני כל החיים שלי על הרולר,ואני סטלנית מגניבה"- תהיי כל החיים שלך על הרולר,תהיה סטלנית מגניבה(אני לא נגד עישון סמים בכלליות,אבל אני שונאת מתלהבים ופוזרים!!!כאלו שעושים את זה כדי להיות מאגניבים)אבל תהיי באמת,לא רק להתלהבות. אני חושבת שיש איתי הסכמה של חברי הפורום כאן-מה דעתכם????-ילדים מתלהבים שלא באמת יודעים לעשות את כל מה שהם אומרים ואומרים את זה רק להתלהב-זה שווה או לא? אני שונאת כאלו. בריספקט של בליידריות- ליאת.