yo yo yo whozzzap?

ברוכה הבאה לפורום!!!

אולי... במקרה... הרעיונ הזה הגיע אליכ מפלפונימ? שבעצמ אינ שמ אותיות סופיות? ופשוט קיפחת אותו בדרכ של חרמ???

noki16

New member
תגידו אתם דפוקים?!

או סתם צומים מזדיינים שמנסים להציק בכל דרך אפשרית!??!!?רדו מיזה!זה מטומטם!וקשה לקרוא ככה...למה להתעלל!?!? יללה זזתי-ליסוע סטריט קצת....(יורדת עם רולר לבית ספר לקבל את ציון המגן שלי בלשון)

sk8er

New member
באמת דיי דפוק הקטע של הסופיות....

מה זה השטויות האלה? הקונדומים מקופחים (כי אנשים רוצים להביא יצורים קטנים לעולם) אז מה נפסיק להשתמש בהם? (דוגמא רעה...?)

noki16

New member
חחחח:)

איזה חמוד... ורעיון דווקא יפה... בטוחה שגם אתה לא אוהב שבאים פוזרים שנוסעים איזה שניה וחצי ומתחילים להתלהב עליך"וווואווו תיראה את האולי האדיר שלי"והם כזה עושים לך אולי בגובה של נזלת על הרצפה.

noki16

New member
נכון..

אני מועדדת ניסיונות,ואימונים,וכשלונות ונפילות שבעתיד ילמדו אותך איך להשתפר.....ואני הכי מעודדת בעולם בקשר לאנשים שרוצים להתחיל רולר,ובמיוחד בנות,אבל רק שלא יתלהבו!

TIS

New member
סטלנית שימי לב למשהו

את כתבת את ההודעה הבאה: אני עכשיו יעתיק מיכתב שחברה שלי כתבה לי באיציקיו...יו אנשימ אני קוראת לכולכמ כנ כנ גמ אתה שמסתכל עכשיו על הודעה הזו... הקשיבו לי ומקווה מאוד שאני אצליח לשכנע גמ אותכמ.... אז ככה אני החלטתי שצריכ וחבה לעשות על האותיות הסופיות חרממ!!! בגלל ש... 1.המ סתמ מסבכות לנו את החיימ... 2.אני אישית חושבת שזו ממש ממש ממש אפליה שיש רק לארבע אותיות אות סוית משלהמ!!!... למה לא יכלו לתת לכל ה-22 אות סופית?!..אההה !?!? קיפחו את השאר וזה לא בסדר!!!!!!!... ועכשיו אני קוראת לכולמ לא לרשום יותר אותיות סופיות! שימו לב כולם בשורה האחרונה ועכשיו אני קוראת לכולמ לא לרשום יותר אותיות סופיות! לא ממש הלך לה עם החרם, הא?

למעלה