yo yo yo whozzzap?

yo yo yo whozzzap?

לכל הסקייטרימ+בליידרימ החמודימ שכאנ... מה המצב אנשימימ.. סופ כל סופ אני מוצאת פורמ טוב!!!... אני רוני הסטלנית ל. ואני רוב החיימ שלי אל הרולרס... אני לא משהו טובה בזה אבל חיימ אמ זה... וכמובנ אני מתוופפת זה החצי השני של החיימ שלי!... בהבייי רוני הסטלנית ל..

the mutt

New member
יו יו יו וואסאפ מיי מאן?

חברה יש לנו כאן בעיה עם ילדה שמפחדת מאותיות סופיות על המקלדת....תסמונת פרויידיאנית שכיחה...אז לא להיבהל..

אז 2 דברימ...

1.זה מיי וומאנ...(אני בת!) 2.אני לא פוחדת זה פשוט חרמ שחברה שלי המציאה... כי זאת הפליה...למה יש רק 5?!?!?!?!למה אינ לכל ה-22 אותיות אותיות סופיות!??!?!?!!? חוקפצה... אוקיצר... באמת לא להיבהל..

נשמע מוזר אבל....

בכל מקרה ברוכה הבאה לפורומ סקייטבורד ורולרבליידס שלנו. אחותי ממצב? את בליידרית? סקייטרית? מאיפה את? בת כמה?

אז ככה דודימ...

הכל טוב דוד שלי... ואני לא ברור מה אני וזה גמ אני לא מבינה ממש וגמ אני שילוב של הרבה.. ואני בת 14 מבאר טוביה החור הכי טוב באיזור אשדוד... אבל אמ זה יעזור אני חצי מהחיימ שלי אל הרולרס והחצי השני מתופפת...

חחחח...

לא נורא... אני בערכ 2-3... חודשימ... אבל לא ברור למה אבל המורה שלי מלמד אותי דברימ שידיד שלי שהוא כבר 3 שנימ על מערכת לומד עכשיו.... והוא טוב!...אפילו מצויינ... אז אתה מיצתרפ לחרמ שלנו?!

kopatch

New member
זה אומר שבא לו עליך

זה הדרך של מורי התיפוף להתחיל עם תלמידות

אז כככה...

אני עכשיו יעתיק מיכתב שחברה שלי כתבה לי באיציקיו...יו אנשימ אני קוראת לכולכמ כנ כנ גמ אתה שמסתכל עכשיו על הודעה הזו... הקשיבו לי ומקווה מאוד שאני אצליח לשכנע גמ אותכמ.... אז ככה אני החלטתי שצריכ וחבה לעשות על האותיות הסופיות חרממ!!! בגלל ש... 1.המ סתמ מסבכות לנו את החיימ... 2.אני אישית חושבת שזו ממש ממש ממש אפליה שיש רק לארבע אותיות אות סוית משלהמ!!!... למה לא יכלו לתת לכל ה-22 אות סופית?!..אההה !?!? קיפחו את השאר וזה לא בסדר!!!!!!!... ועכשיו אני קוראת לכולמ לא לרשום יותר אותיות סופיות! הבנתמ?! והיא כותבת שמ שיש רק 4 אבל יש 5 אותיות סופיות!

שמע...

אני לומדת אבל לא לומדת ערבית... אני החלתתי שעד שלא עושימ לי פטור אני לא מכינה שיעורימ לא עושה בכינות ולא עושה כלומ בשיעורימ חוצ ממה שאני רוצה... וערבית זה לא ממש מעניינ אותי... ותאמת ממה שאני הבנתי זה גמ לא ממש נכונ.. לאליפ אינ אות סופית... היא נישארת אותו דבר!

xflil

New member
טוב, אולי די עם האותיות הלא סופיות?

זה ממש מציק לעין ולאף אחד אין כוח לנסות לראות מה כתבת! די.! במבחנים תכתבי למורה איך שאת רוצה לא בפורום תודה

למעלה