ראשונה

?
שם: ליהיא גיל: 17 מזל: קשת ניסית להתאבד? לא בתנועת נוער? לא אי פעם... האם אי פעם עישנת? כן האם אי פעם שתית אלכוהול? כן האם אי פעם לקחת סמים? לא האם אי פעם עברת על החוק? כן האם אי פעם נשבר לך הלב? כן האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? כן האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? כן האם אי פעם בכית על מישהי? כן האם אי פעם שברת למישהי את הלב? לא יודעת האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? כן האם אי פעם שיקרת? כן האם אי פעם הרגשת שאת עומדת למות? כן האם אי פעם רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? לא האם אי פעם שאבת אבק בלי שביקשו ממך? חח אממ נראה לי שכן פעם אחת שרציתי לנקות תבית לעשות לאמא הפתעה

האם אי פעם היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? אממממ, לא נראה לי האם אי פעם סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? כן האם אי פעם היית בחקירה משטרתית? כמעט 24 שעות האחרונות: ב24 שעות האחרונות בכית? כן ב24 שעות האחרונות צחקת? כן ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? כן ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? לא ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? כן ב24 שעות האחרונות קנית משהו? כן בימים אלו אתה מאוהב? בערך הדבר שהכי קשה לך איתו: המרחק מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? סנטה קלאוס האדם האחרון שהתקשר אלי - הדר האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: איתי המקום האחרון שהייתי בו: שירותים? הסטייה שלי היא:
הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים - אמא תכונה טובה שלי: ותרנית תכונה רעה שלי: לא תכונה.... אבל יש לי אף מזה רגיש! יענו יפליצו 150 מטר ממני ואני עדיין אריח את זה מסיבה או חוף ים? מסיבה האם? האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? כן
האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? לא
האם צחקת על מישהו בעל מום? לא האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? כן עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? כן
תרמת פעם לקבצן? כן האם גנבת משהו במכולת? לא הלכת מכות? לא יש מישהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? אמא שלי אכלת משהו לא כשר? לא אתה שומר כשרות? לא שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? כן חח הפרת הבטחה שהבטחת? כן השתכרת עד אבדן חושים? אממ, אומרים שכשמתשכרים באמת אז לא זוכרים מה היה בזמן שהייתם שיכורים... ואני תמיד זוכרת, אז כנראה שלא עשית דברים מתוך שכרות? כן מה הדבר הכי מוזר שאמר לך בנאדם שיכור?לא זוכרת, אבל כשאני הייתי שיכורה רציתי לגזור לאחד הידידים שלי את האף
[מה, יש לו הרבה אף!] מה צבע החדר שלך? הקירות לבנים, כל הפריטים וזה ורודים באיזה בושם אתה משתמש? סקסי 212, אופוריה אתה אוהב לענוד תכשיטים? כן מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? >< טמנתי פח למישהו כדי לתפוס אותו משקר על חם באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? מתי שמרגישים מוכנים... מינימום 16 מתי הייתה הפעם האחרונה ש... התנשקת?
חיבקת מישהו/י? היום מישהו/י חיבק/ה אותך? היום עישנת? מקודם שתית משקה אלכוהולי? יום שני ברד בר
השתכרת? וואו מזמן היית במועדון? לא מועדון, פאב, יום שני לבשת חצאית? יום שני
קנית בגד? אממ לפני שבוע ככה אמרת למישהי "
הקדישו לך שיר?אמממממממממממ, לפני כמה ימים שיפרו לך את המצברוח? אתמול היום: באיזו שעה התעוררת? 9 מה/מי העיר אותך? טלפון מה היה הדבר הראשון שאמרת? בורנ איט אפ, לה לה לה לה חח הצלצול של הפלאפון מה היה הדבר הראשון ששמעת? תרעש של השואב של המנקה מה היה השיר הראשון ששמעת? Yandel - burn it up, הצלצול בפלא מה אכלת? ארטיק איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? ... למה לעזאזל כואבת לי הבטן מארטיק אתה... אתה חושב שאתה יפה? כן אתה חושב שאתה צבועה? לפעמים אתה חושב שאתה קנאי? כן, אבל לא בגלוי אתה חושב שאתה קרצייה? לפעמים אתה חושב שאתה עקשן? כן אתה אוהב את עצמך? כן בזבזן או חסכן? בזבזנית בנאדם ש.. אוהב : אמא מתגעגע : הוא חסר לך : אבא עושה לך טוב להיות איתו/ה : לידרי הכי מצחיק: גונן הכי דפוק: עומר הכי כיף לדבר איתו : לידרי