Yes or No?!

../images/Emo32.gifכן, עוד טמטום מבית היוצר שלי

קבלו אותו היום קמתי ב-7 וחצי, והלכנו כמעט כל ענף רפואה לאוטובוס... היו שם בסביבות ה-130 אנשים לאוטובוס מסכן אחד. כשהוא סוף סוף הגיע, אנשים נדחפו בטירוף... איכשהו הצלחתי לדחוף את עצמי לעבר תא המטען, לשים את התיק, ותפסתי מחסה מאחורי איזה קצין גבוה מהבסיס שלי שהגיע גם הוא רק השבוע. כשהוא עלה עליתי כמעט אחריו, ומסתבר שחברות שלי שמרו לי מקום. האוטובוס התחיל לנסוע... אחרי 40 דק' לערך הגענו לצומת גילת, ואני ניסיתי לפלס דרך בין כל האנשים שישבו על הרצפה ובין התיקים שנראה כי הבעלים שלהם לא יצאו חודש הביתה. סבבה, צעקתי לעינב שתגיד לנהג לפתוח את תא המטען, וירדתי... תא המטען נפתח, אני לוקחת את התיק ומתרחקת לכיוון המדרכה. ואז... אני מסתכלת על התיק מסתכלת על האוטובוס הנוסע ושוב מסתכלת על התיק במבט לא מאמין איך התבלבלתי בין התיק בצבע הטורקיז שלי לתיק... אפור? שלפתי את הפלאפון, ניסיתי להתקשר... ועד שהיא ענתה. ;[ כשהיא ענתה, היא אמרה שפשוט הן יחפשו את בעל התיק והוא ייקח את שלי(ובכלל לא הייתי בכיוון!) טוב, אז עכשיו צריך לנסוע לב"ש, מסתבר... טרמפים לא עוצרים, אוטובוסים לא מגיעים, אז לקחתי איזו מונית שירות שהגיעה כמה זמן אח"כ "נהג, כמה זה?" "זה..." - באה לשלוף את הארנק- אה, רגע. אין לי ארנק "תקשיב נהג גלע'חעםןר'חר..." בסוף סיכמנו שאחזור לשלם לו טלפון "ליאור?" "שלום, זה..." "אני כל כך מצטערת! יצאתי כזו מפגרת..." הגעתי לב"ש, התקשרתי אליו נפגשנו הוא היה נחמד בהתחלה, עד משפט הסיכום... "תשתדלי להיות פחות שוק בפעם הבאה" אמאשלך שוק, מה רע במעופפים רק לי!!!!!!! קורים כל הדברים המוזרים וההזויים, שאפשר לצחוק עליהם שנים אח"כ

חח לא נורא

זה מזכיר לי את החיילת הזו שירדה לקחת משהו מתא המטען באוטבוס כשהוא עצר איפושהו, והנהג פשוט סגר עליה את תא המטען. בסופ היא התקשרה לאימא שלה משם והנהג עצר.. LOL

Small talk

New member
../images/Emo32.gif טוב גם אני מתחילה להילחץ ../images/Emo10.gif

מילאתי את המנילה שלי פעמיים וקיבלתי 2 מספרי אסמכתא כבר (מילאתי פעמיים אותו סדר בדיוק ואותו הכל). ועדין כתוב לי בקיוסק אישי 'טרם מילאת את השאלון, עליך להיכנס ולדרגו'. לסמוך על זה שקיבלתי מספרי אסמכתא פעמיים? כי המספר הזה הוא בעצם אישור לזה שמילאתי את המנילה והיא נשמרה לא?. למישהי יש מספר טלפון שאני יכולה להתקשר לשאול?. 'שאלון העדפות לקורסים ותפקידים' זה זה נכון? כי קיבלתי היום איזה שאלון לתפקיד שבן דוד שלי מסדר לי, אין מצב שזה שכתוב שעוד לא מילאתי אותו זה על מה שקיבלתי היום?.

חלמתי חלום מאוד מוזר [שקשור לזה!]

חלמתי שאני מאבטחת במסיבה בלכת, ואז התקשרתי אלייך להגיד לך שאהיה שם שתבואי להגיד שלום!

../images/Emo203.gif../images/Emo32.gifשאלון... :)

שעה חיפשתי!!!! בסוף לקחתי שאלון ישן יחסית מפורום אביב גפן שזכרתי שהיה נחמד.
שם: גיל: מזל: ניסית להתאבד? בתנועת נוער? אי פעם... האם אי פעם עישנת? האם אי פעם שתית אלכוהול? האם אי פעם לקחת סמים? האם אי פעם עברת על החוק? האם אי פעם נשבר לך הלב? האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? האם אי פעם בכית על מישהי? האם אי פעם שברת למישהי את הלב? האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? האם אי פעם שיקרת? האם אי פעם הרגשת שאת עומדת למות? האם אי פעם רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? האם אי פעם שאבת אבק בלי שביקשו ממך? האם אי פעם היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? האם אי פעם סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? האם אי פעם היית בחקירה משטרתית? 24 שעות האחרונות: ב24 שעות האחרונות בכית? ב24 שעות האחרונות צחקת? ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? ב24 שעות האחרונות קנית משהו? בימים אלו אתה מאוהב? הדבר שהכי קשה לך איתו: מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? האדם האחרון שהתקשר אלי - האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: המקום האחרון שהייתי בו: הסטייה שלי היא: : הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים - תכונה טובה שלי: תכונה רעה שלי: מסיבה או חוף ים? האם? האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? האם צחקת על מישהו בעל מום? האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? תרמת פעם לקבצן? האם גנבת משהו במכולת? הלכת מכות? יש מישהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? אכלת משהו לא כשר? אתה שומר כשרות? שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? הפרת הבטחה שהבטחת? השתכרת עד אבדן חושים? עשית דברים מתוך שכרות? מה הדבר הכי מוזר שאמר לך בנאדם שיכור? מה צבע החדר שלך? באיזה בושם אתה משתמש? אתה אוהב לענוד תכשיטים? מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? >< באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? מתי הייתה הפעם האחרונה ש... התנשקת? חיבקת מישהו/י? מישהו/י חיבק/ה אותך? עישנת? שתית משקה אלכוהולי? השתכרת? היית במועדון? לבשת חצאית? קנית בגד? אמרת למישהי " הקדישו לך שיר? שיפרו לך את המצברוח? היום: באיזו שעה התעוררת? מה/מי העיר אותך? מה היה הדבר הראשון שאמרת? " מה היה הדבר הראשון ששמעת? " מה היה השיר הראשון ששמעת? . מה אכלת? איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? ... אתה... אתה חושב שאתה יפה? אתה חושב שאתה צבועה? אתה חושב שאתה קנאי? אתה חושב שאתה קרצייה? אתה חושב שאתה עקשן? אתה אוהב את עצמך? בזבזן או חסכן? בנאדם ש.. שונא : אוהב : מתגעגע : חסר לך : עושה לך טוב להיות איתו/ה : הכי מצחיק: הכי דפוק: הכי מוזר: הכי כיף לדבר איתו : מעצבן :

Lilo the fairy

New member
ראשונה :) ?

שם: ליהיא גיל: 17 מזל: קשת ניסית להתאבד? לא בתנועת נוער? לא אי פעם... האם אי פעם עישנת? כן האם אי פעם שתית אלכוהול? כן האם אי פעם לקחת סמים? לא האם אי פעם עברת על החוק? כן האם אי פעם נשבר לך הלב? כן האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? כן האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? כן האם אי פעם בכית על מישהי? כן האם אי פעם שברת למישהי את הלב? לא יודעת האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? כן האם אי פעם שיקרת? כן האם אי פעם הרגשת שאת עומדת למות? כן האם אי פעם רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? לא האם אי פעם שאבת אבק בלי שביקשו ממך? חח אממ נראה לי שכן פעם אחת שרציתי לנקות תבית לעשות לאמא הפתעה :) האם אי פעם היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? אממממ, לא נראה לי האם אי פעם סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? כן האם אי פעם היית בחקירה משטרתית? כמעט 24 שעות האחרונות: ב24 שעות האחרונות בכית? כן ב24 שעות האחרונות צחקת? כן ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? כן ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? לא ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? כן ב24 שעות האחרונות קנית משהו? כן בימים אלו אתה מאוהב? בערך הדבר שהכי קשה לך איתו: המרחק מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? סנטה קלאוס האדם האחרון שהתקשר אלי - הדר האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: איתי המקום האחרון שהייתי בו: שירותים? הסטייה שלי היא:
הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים - אמא תכונה טובה שלי: ותרנית תכונה רעה שלי: לא תכונה.... אבל יש לי אף מזה רגיש! יענו יפליצו 150 מטר ממני ואני עדיין אריח את זה מסיבה או חוף ים? מסיבה האם? האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? כן
האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? לא
האם צחקת על מישהו בעל מום? לא האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? כן עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? כן
תרמת פעם לקבצן? כן האם גנבת משהו במכולת? לא הלכת מכות? לא יש מישהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? אמא שלי אכלת משהו לא כשר? לא אתה שומר כשרות? לא שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? כן חח הפרת הבטחה שהבטחת? כן השתכרת עד אבדן חושים? אממ, אומרים שכשמתשכרים באמת אז לא זוכרים מה היה בזמן שהייתם שיכורים... ואני תמיד זוכרת, אז כנראה שלא עשית דברים מתוך שכרות? כן מה הדבר הכי מוזר שאמר לך בנאדם שיכור?לא זוכרת, אבל כשאני הייתי שיכורה רציתי לגזור לאחד הידידים שלי את האף
[מה, יש לו הרבה אף!] מה צבע החדר שלך? הקירות לבנים, כל הפריטים וזה ורודים באיזה בושם אתה משתמש? סקסי 212, אופוריה אתה אוהב לענוד תכשיטים? כן מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? >< טמנתי פח למישהו כדי לתפוס אותו משקר על חם באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? מתי שמרגישים מוכנים... מינימום 16 מתי הייתה הפעם האחרונה ש... התנשקת?
חיבקת מישהו/י? היום מישהו/י חיבק/ה אותך? היום עישנת? מקודם שתית משקה אלכוהולי? יום שני ברד בר
השתכרת? וואו מזמן היית במועדון? לא מועדון, פאב, יום שני לבשת חצאית? יום שני
קנית בגד? אממ לפני שבוע ככה אמרת למישהי "
הקדישו לך שיר?אמממממממממממ, לפני כמה ימים שיפרו לך את המצברוח? אתמול היום: באיזו שעה התעוררת? 9 מה/מי העיר אותך? טלפון מה היה הדבר הראשון שאמרת? בורנ איט אפ, לה לה לה לה חח הצלצול של הפלאפון מה היה הדבר הראשון ששמעת? תרעש של השואב של המנקה מה היה השיר הראשון ששמעת? Yandel - burn it up, הצלצול בפלא מה אכלת? ארטיק איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? ... למה לעזאזל כואבת לי הבטן מארטיק אתה... אתה חושב שאתה יפה? כן אתה חושב שאתה צבועה? לפעמים אתה חושב שאתה קנאי? כן, אבל לא בגלוי אתה חושב שאתה קרצייה? לפעמים אתה חושב שאתה עקשן? כן אתה אוהב את עצמך? כן בזבזן או חסכן? בזבזנית בנאדם ש.. אוהב : אמא מתגעגע : הוא חסר לך : אבא עושה לך טוב להיות איתו/ה : לידרי הכי מצחיק: גונן הכי דפוק: עומר הכי כיף לדבר איתו : לידרי

.

שם: אופיר גיל:כמעט 18 o_O מזל: דלי ניסית להתאבד?לא בתנועת נוער?לא אי פעם... האם אי פעם עישנת? כן האם אי פעם שתית אלכוהול?כן האם אי פעם לקחת סמים?לא האם אי פעם עברת על החוק?כן האם אי פעם נשבר לך הלב?כן האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות?כן האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית?כן האם אי פעם בכית על מישהי?כן האם אי פעם שברת למישהי את הלב? אממ מישהו האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת?כן האם אי פעם שיקרת?כן האם אי פעם הרגשת שאת עומדת למות?לא האם אי פעם רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ?לא האם אי פעם שאבת אבק בלי שביקשו ממך?לא האם אי פעם היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו?לא האם אי פעם סיכנת את חייך עבור מישהו אחר?לא נראה לי האם אי פעם היית בחקירה משטרתית?לא 24 שעות האחרונות: ב24 שעות האחרונות בכית?לא ב24 שעות האחרונות צחקת?כן ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו?כן ב24 שעות האחרונות עשית שטויות?כן ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו?כן ב24 שעות האחרונות קנית משהו?לא בימים אלו אתה מאוהב?כן :) הדבר שהכי קשה לך איתו: מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? האדם האחרון שהתקשר אלי -חברה האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו:ידיד המקום האחרון שהייתי בו:בחוץ.. הסטייה שלי היא: הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים - תכונה טובה שלי:כנות תכונה רעה שלי: מסיבה או חוף ים?מסיבה בים :) האם? האם פרצת לאייסיקיו של מישהו?לא האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך?בערך האם צחקת על מישהו בעל מום? האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה?כן עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש?לא תרמת פעם לקבצן?כן האם גנבת משהו במכולת?לא הלכת מכות?לא יש מישהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך?כן אכלת משהו לא כשר?לא אתה שומר כשרות?כן שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה?לא הפרת הבטחה שהבטחת?כן השתכרת עד אבדן חושים?לא עשית דברים מתוך שכרות?לא מה הדבר הכי מוזר שאמר לך בנאדם שיכור? מה צבע החדר שלך?כתמתם באיזה בושם אתה משתמש?212סקסי אתה אוהב לענוד תכשיטים?כן מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה?כשרוצים מתי הייתה הפעם האחרונה ש... התנשקת?אתמול בלילה חיבקת מישהו/י?גם מישהו/י חיבק/ה אותך?כנל עישנת?אתמול שתית משקה אלכוהולי?בשישי השתכרת?מזמן היית במועדון?חודש+ לבשת חצאית?היום קנית בגד?לפני שלושה ימים אמרת למישהי " אה? הקדישו לך שיר? שיפרו לך את המצברוח?היום היום: באיזו שעה התעוררת?12:38 מה/מי העיר אותך?פלאפון מה היה הדבר הראשון שאמרת? "הלו" מה היה הדבר הראשון ששמעת? בוקר טוב? מה היה השיר הראשון ששמעת? לא זוכרת מה אכלת?קפה, קורנפלקס עם חלב ועכשיו טוסט איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? נע אתה... אתה חושב שאתה יפה?כן אתה חושב שאתה צבועה?לא אתה חושב שאתה קנאי?טיפלה אתה חושב שאתה קרצייה?לא אתה חושב שאתה עקשן?כשצריך אתה אוהב את עצמך?כן בזבזן או חסכן?מתונה בנאדם ש.. שונא :לא שונאת אוהב :כולם מתגעגע :מאמי שלי חסר לך :סבתא עושה לך טוב להיות איתו/ה : הכי מצחיק:אחותי הגדולה הכי דפוק: הכי מוזר: הכי כיף לדבר איתו : מעצבן :

pampkin

New member
חח למה "ניסית להתאבד?" נמצא בשאלות הכרות

שם: גיל:16 מזל: תאומים ניסית להתאבד? לא בתנועת נוער? כן אי פעם... האם אי פעם עישנת? כן האם אי פעם שתית אלכוהול? כן האם אי פעם לקחת סמים? לא האם אי פעם עברת על החוק? כן האם אי פעם נשבר לך הלב? כן האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? כן האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? כן האם אי פעם בכית על מישהי? כן האם אי פעם שברת למישהי את הלב? כן האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? כן האם אי פעם שיקרת? כן האם אי פעם הרגשת שאת עומדת למות? כן האם אי פעם רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? לא האם אי פעם שאבת אבק בלי שביקשו ממך? לא האם אי פעם היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? כן האם אי פעם סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? לא האם אי פעם היית בחקירה משטרתית? לא 24 שעות האחרונות: ב24 שעות האחרונות בכית? כן ב24 שעות האחרונות צחקת? כן ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? כן ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? כן ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? כן ב24 שעות האחרונות קנית משהו? לא בימים אלו אתה מאוהב? כן הדבר שהכי קשה לך איתו: בואו לא נפתח את זה עכשיו מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? אין כזה האדם האחרון שהתקשר אלי - חבר שלי האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: ממ חבר שלי לשעבר [במסנג'ר] המקום האחרון שהייתי בו: במרכז הסטייה שלי היא: :אין כאלה הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים - לאדעת תכונה טובה שלי: ישירות תכונה רעה שלי: נאמנות מסיבה או חוף ים? חוף האם? האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? חח לא האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? לא האם צחקת על מישהו בעל מום? לא האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? לא עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? לא תרמת פעם לקבצן? כן האם גנבת משהו במכולת? לא הלכת מכות? כן יש מישהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? כן אכלת משהו לא כשר? כן אתה שומר כשרות? לא שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? לא הפרת הבטחה שהבטחת? כן השתכרת עד אבדן חושים? כן עשית דברים מתוך שכרות? כן מה הדבר הכי מוזר שאמר לך בנאדם שיכור? חחח לא זוכרת מה צבע החדר שלך? צהוב באיזה בושם אתה משתמש? ז'אן פול גוטייה אתה אוהב לענוד תכשיטים? כן מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? >< נו באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? לאדעת.. אני קיימתי יחסי מין בפעם הראשונה בגיל 15 מתי הייתה הפעם האחרונה ש... התנשקת? לפני שעה חיבקת מישהו/י? לפני שעה וקצת מישהו/י חיבק/ה אותך? כנל עישנת? מקודם.. לפני כמה שעות שתית משקה אלכוהולי? מממממ מזמן השתכרת? לפני חודשיים בערך
היית במועדון? גם מזמן לבשת חצאית? אתמול קנית בגד? מזמן מדי אמרת למישהי "? הקדישו לך שיר?אף פעם שיפרו לך את המצברוח? מקודם היום: באיזו שעה התעוררת? 10:40 מה/מי העיר אותך? הטלפון מה היה הדבר הראשון שאמרת? "הלו?" מה היה הדבר הראשון ששמעת? "מפגרת איפה את" מה היה השיר הראשון ששמעת? .חחח לא זוכרת מה אכלת? יותר מדי דברים איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? ... חבר שלי וחראחראחרא אתה... אתה חושב שאתה יפה? כן אתה חושב שאתה צבועה? כן אתה חושב שאתה קנאי? כן אתה חושב שאתה קרצייה? לא אתה חושב שאתה עקשן? לא אתה אוהב את עצמך? כן בזבזן או חסכן? בזבזן אין לי כוח לענות על ה"בנאדם ש..." תסלחו לי נכון?

Jiglly

New member
אבל אני כל כך מתבייש בעצמיייי

שבא לי למות! טום טום טום טום טום שם: רוני גיל:באתי לכתוב 17 אבל זה כבר לא ;[ 18. מזל: ארייה ניסית להתאבד? לא בתנועת נוער? הייתי בנועל אי פעם... האם אי פעם עישנת? כן האם אי פעם שתית אלכוהול? כן האם אי פעם לקחת סמים? כן האם אי פעם עברת על החוק? כן האם אי פעם נשבר לך הלב? כן האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? כן האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? כן האם אי פעם בכית על מישהי? כן האם אי פעם שברת למישהי את הלב? לא האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? כן האם אי פעם שיקרת? כן האם אי פעם הרגשת שאת עומדת למות? כן האם אי פעם רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? לא האם אי פעם שאבת אבק בלי שביקשו ממך? לא האם אי פעם היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? חחחח לא נראה לי האם אי פעם סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? לא האם אי פעם היית בחקירה משטרתית? לא 24 שעות האחרונות: ב24 שעות האחרונות בכית? כןןן ב24 שעות האחרונות צחקת? כן ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? מממ... כן ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? כן ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? לא ב24 שעות האחרונות קנית משהו? כן בימים אלו אתה מאוהב? כן הדבר שהכי קשה לך איתו: ^ מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? ההה.. האדם האחרון שהתקשר אלי - חברה האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: חברה המקום האחרון שהייתי בו: סופר הסטייה שלי היא: אובססיה הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים - מסטיקים תכונה טובה שלי: נחמדה תכונה רעה שלי: ילדת לא נעים לי מסיבה או חוף ים? מסיבה בחוף ים האם? האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? לא האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? לא האם צחקת על מישהו בעל מום? יש מצב.. אבל בטוח הרגשתי רע אחרכף! האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? לא נראה לי עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? כן תרמת פעם לקבצן? כן האם גנבת משהו במכולת? לא הלכת מכות? כן יש מישהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? לא אכלת משהו לא כשר? יש מצב אתה שומר כשרות? לא שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? לא נראה לי הפרת הבטחה שהבטחת? כן השתכרת עד אבדן חושים? כן עשית דברים מתוך שכרות? כן מה הדבר הכי מוזר שאמר לך בנאדם שיכור? לא זוכרת מה צבע החדר שלך? סגול בהיר באיזה בושם אתה משתמש? 212 סקסי אתה אוהב לענוד תכשיטים? כן מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? לא יודעת באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? מתי שמתאים מתי הייתה הפעם האחרונה ש... התנשקת? לפני כמה חודשים חיבקת מישהו/י? אתמול מישהו/י חיבק/ה אותך? אתמול עישנת? לפני חמש דקות שתית משקה אלכוהולי? אתמול השתכרת? לפני מלא זמן היית במועדון? לפני כמה חודשים לבשת חצאית? שנה + קנית בגד? שבוע שעבר אמרת למישהי הקדישו לך שיר? לא זוכרת שיפרו לך את המצברוח? אתמול היום: באיזו שעה התעוררת? 13.00 מה/מי העיר אותך? יקיצה טבעית מה היה הדבר הראשון שאמרת? היי מה היה הדבר הראשון ששמעת? מה קורה מה היה השיר הראשון ששמעת? לא זוכרת מה אכלת? יותר מדי איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? אני שמנה ומתגעגעת אתה... אתה חושב שאתה יפה? לא אתה חושב שאתה צבועה? כן אתה חושב שאתה קנאי? כן אתה חושב שאתה קרצייה? כן אתה חושב שאתה עקשן? לא מספיק אתה אוהב את עצמך? לא בזבזן או חסכן? בזבזנית בנאדם ש.. שונא : אוהב : מתגעגע : חסר לך : עושה לך טוב להיות איתו/ה : הכי מצחיק: הכי דפוק: הכי מוזר: הכי כיף לדבר איתו : מעצבן :

למעלה