Yes or No?!

Small talk

New member
כי הגיונית זה נשמע עם 2

כי עם יוד אחת זה יוצא חיריק, כמו 'אריק' חחב שעת לשון עם איילת
.

פרם פם טשש

שם: מיכל גיל: 18 מתקרב... מזל: קשת ניסית להתאבד? לא בתנועת נוער? לא! אי פעם... האם אי פעם עישנת? כן האם אי פעם שתית אלכוהול? חיחי כן האם אי פעם לקחת סמים? לא האם אי פעם עברת על החוק? בקטנטונת האם אי פעם נשבר לך הלב? כן בעקרון, אבל... זה מסובך. הייתי ממש פיצית האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? כן האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? כן האם אי פעם בכית על מישהי? כן האם אי פעם שברת למישהי את הלב? so she says האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? ברור! האם אי פעם שיקרת? חחחחחחחחח דה האם אי פעם הרגשת שאת עומדת למות? לא האם אי פעם רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? יה כל הזמן האם אי פעם שאבת אבק בלי שביקשו ממך? לא האם אי פעם היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? אממ לא האם אי פעם סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? קצת... זה מסובך האם אי פעם היית בחקירה משטרתית? פעם נתתי עדות 24 שעות האחרונות: ב24 שעות האחרונות בכית? לא ב24 שעות האחרונות צחקת? בטח
ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? כן ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? קצת ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? לא ב24 שעות האחרונות קנית משהו? כן בימים אלו אתה מאוהב? !!! דה!!! הדבר שהכי קשה לך איתו: משכורת של אלף שקל מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? האדם האחרון שהתקשר אלי - רותם האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: אין לי אייסיקיו המקום האחרון שהייתי בו: סופרמרקט? הסטייה שלי היא: הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים - תכונה טובה שלי: תכונה רעה שלי: אגואיסטיות בשמיים מסיבה או חוף ים? האם? האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? האם צחקת על מישהו בעל מום? האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? תרמת פעם לקבצן? בטח, כל פעם שאני עוברת ליד אחד :) המעשר יתעשר האם גנבת משהו במכולת? לא ולא הלכת מכות? יש מישהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? אכלת משהו לא כשר?
אתה שומר כשרות? ברור! שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? הפרת הבטחה שהבטחת? השתכרת עד אבדן חושים? עשית דברים מתוך שכרות? יאפ מה הדבר הכי מוזר שאמר לך בנאדם שיכור? וואו כשחברות שלי היו על ספק-אלכוהול ספק-אקסטזי. זה היה שיחות הזויות אבל ברמות מה צבע החדר שלך? תכלת באיזה בושם אתה משתמש? אתה אוהב לענוד תכשיטים? מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? >< באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? מתי הייתה הפעם האחרונה ש... התנשקת? חיבקת מישהו/י? מישהו/י חיבק/ה אותך? עישנת? בתחילת י"ב... איכס. שתית משקה אלכוהולי? יאאאמ מתי באמת? לפני ארבעה ימים נראה לי! השתכרת? היית במועדון? שלישי שעבר אאל"ט לבשת חצאית? אתמול קנית בגד? אמרת למישהי " הקדישו לך שיר? שיפרו לך את המצברוח? היום: באיזו שעה התעוררת? 07:18 מה/מי העיר אותך? צלצול שעון מעורר [= אניגמה] מה היה הדבר הראשון שאמרת? בירכתי על נטילת ידיים מה היה הדבר הראשון ששמעת? מיה קולפה של אניגמה מה היה השיר הראשון ששמעת? .^ מה אכלת? מיץ תפוזים סחוט טרי איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? מה אני אלבש היום אתה... אתה חושב שאתה יפה? אתה חושב שאתה צבועה? אתה חושב שאתה קנאי? אתה חושב שאתה קרצייה? אתה חושב שאתה עקשן? אתה אוהב את עצמך? בזבזן או חסכן? בנאדם ש.. שונא : עדן אוהב : כדורגלני מתגעגע : כדורגלני חסר לך : כדורגלני עושה לך טוב להיות איתו/ה : כדורגלני הכי מצחיק: יניב הכי דפוק: יניב הכי מוזר: ליאור הכי כיף לדבר איתו : רינת / צליל / כדורגלני מעצבן : כל מי שלא הזכרתי ^

THE ronch

New member
שנים שלא עשיתי. תקראו ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

שם: רונצ' גיל: 17! אני כבר יכולה לעגל, יש רק עוד שלושה חודשים.. מזל: דלי ניסית להתאבד? חחח מה? לא. בתנועת נוער? לא
אי פעם... האם אי פעם עישנת?
האם אי פעם שתית אלכוהול?
האם אי פעם לקחת סמים?
האם אי פעם עברת על החוק?
אם עישנתי סמים כנראה שכן
האם אי פעם נשבר לך הלב?
האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות?
מי לא? האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית?
האם אי פעם בכית על מישהי?
האם אי פעם שברת למישהי את הלב? לא, אבל למישהו כן.
האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת?
איך אני שונאת את השאלה הזו. כאילו, דה. האם אי פעם שיקרת?
באמאשלכם האם אי פעם הרגשת שאת עומדת למות?
האם אי פעם רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ?
האם אי פעם שאבת אבק בלי שביקשו ממך?
האם אי פעם היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו?
. אתן יודעות כמה בגדים אפשר לקנות ב1000 שקל?!
האם אי פעם סיכנת את חייך עבור מישהו אחר?
אפשר לומר האם אי פעם היית בחקירה משטרתית?
אפילו בשלוש 24 שעות האחרונות: ב24 שעות האחרונות בכית?
ב24 שעות האחרונות צחקת?
ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו?
פיצי שלי
ב24 שעות האחרונות עשית שטויות?
מתי אני אפסיק לעשות שטויות תהיה השאלה הנכונה ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו?
ב24 שעות האחרונות קנית משהו?
סיגריות, יין, שוקולדים, שוקו קר, קפה. וקינדר לאסף בימים אלו אתה מאוהב?
הדבר שהכי קשה לך איתו: עצמי. מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? מממ. זה קשה. לא יודעת. האדם האחרון שהתקשר אלי-- שרה
האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: מסנג'ר. יעלקוצימ ועירא המקום האחרון שהייתי בו: רולדין עם אילאיל הסטייה שלי היא: בחורים עם גולגול
הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים- החברים שלי תכונה טובה שלי: נאמנה מאוד. לעצמי ולאחרים תכונה רעה שלי: קנאית as hell מסיבה או חוף ים? מסיבה! האם? האם פרצת לאייסיקיו של מישהו?
האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך?
האם צחקת על מישהו בעל מום?
. מודה. אבל לא בכוונה!
האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה?
עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש?
תרמת פעם לקבצן?
יש לי אחד קבוע מתחת לבית של אודליה האם גנבת משהו במכולת?
בגיל 5 הלכת מכות?
איזה קטע! יש מישהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך?
לא הגעתילמצב שעלי לבחור... אכלת משהו לא כשר?
אתה שומר כשרות?
למה השאלות קידבק? שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה?
כל פעם שאני עצבנית בעבודה + באחד הריבים הפרת הבטחה שהבטחת?
לא שזכור לי, אבל אני מאמינה שכן. לפעמים אני זונה השתכרת עד אבדן חושים?
עשית דברים מתוך שכרות?
מה הדבר הכי מוזר שאמר לך בנאדם שיכור? לא זכור לי משהו כזה. מה צבע החדר שלך? שמנת ורהיטים בורוד יחסית כהה ועץ בהיר באיזה בושם אתה משתמש? 212 סקסי לגברים אתה אוהב לענוד תכשיטים?
מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? וואו המון. זה לא יפה לפרט
באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? כשמרגישים סבבה עם זה? מתי הייתה הפעם האחרונה ש... התנשקת? היום בבוקר חיבקת מישהו/י? לפני חצי שעה מישהו/י חיבק/ה אותך? לפני חצי שעה עישנת? כרגע שתית משקה אלכוהולי? אתמול בלילה השתכרת? אתמול בלילה
אבל זה היה ברגוע היית במועדון? שנים לבשת חצאית? שלשום קנית בגד? בפולין...?
אמרת למישהי " ? הקדישו לך שיר? אתמול D: שיפרו לך את המצברוח? היום בבוקר. פיצפון היום: באיזו שעה התעוררת? 10 וחצי מה/מי העיר אותך? אסף שנענע אותי כדי שאני אכבה את השעון המעורר מה היה הדבר הראשון שאמרת? "מותק....אולי תקום איתי?" מה היה הדבר הראשון ששמעת? "עכמעכא4ם2מאכ32" (מלמולי שינה של אסף כשהוא מנסה להבהיר לי שהוא רוצה להמשיך לישון
) מה היה השיר הראשון ששמעת? משהו בעבודה מה אכלת? המממ נקניקיה ותפוח אדמה בעבודה, וסופגניה קטנה עם שוקולד בפנים ברולדין איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? שום דבר ספיציפי האמת אתה... אתה חושב שאתה יפה?
אתה חושב שאתה צבועה?
אתה חושב שאתה קנאי?
אתה חושב שאתה קרצייה?
אתה חושב שאתה עקשן?
אתה אוהב את עצמך?
בזבזן או חסכן? בזבזנית אש.
בנאדם ש.. שונא: אוי המנהלת משמרת הזונה שלי אוהב: בנג'ו! (הראשון שעלה לי לראש) מתגעגע: גלית היפה....תכל'ס חסר לך: לא יודעת עושה לך טוב להיות איתו/ה: אסף, אודליה, סיון הכי מצחיק: אליאור
(ותמיד היה!) הכי דפוק: אסף הכי מוזר: לא יודעת. הכי כיף לדבר איתו: סיון מעצבן: המנהלת משמרת המפגרת שלי תגיבו אם קראתן?

pampkin

New member
קראתי../images/Emo13.gif

ואני כמעט אף פעם לא עושה את זהP: את כנראה מיוחדת

אני מתההההההה עלייך.

וקראתי.
אני חייבת לך קפה ומקבלת משכורת מחר, אז רק תודיעי כשיש לך יוםפנוי.:)

../images/Emo203.gifנהנהנה

שם: נועה גיל: 15 מזל: אריה שולט ניסית להתאבד? לא בתנועת נוער? שמו"צ אי פעם... האם אי פעם עישנת? כן האם אי פעם שתית אלכוהול? כן האם אי פעם לקחת סמים? לא האם אי פעם עברת על החוק? כן האם אי פעם נשבר לך הלב? כן האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? כן האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? כן האם אי פעם בכית על מישהי? כן וגם על מישהו חח האם אי פעם שברת למישהי את הלב? לא האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? בטח האם אי פעם שיקרת? לא האם אי פעם הרגשת שאת עומדת למות? לא האם אי פעם רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? לא האם אי פעם שאבת אבק בלי שביקשו ממך? לא חח האם אי פעם היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? לא נראה לי... האם אי פעם סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? לא האם אי פעם היית בחקירה משטרתית? לא 24 שעות האחרונות: ב24 שעות האחרונות בכית? לא ב24 שעות האחרונות צחקת? כן ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? כן ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? לא ממש ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? לא ב24 שעות האחרונות קנית משהו? אוכל! בימים אלו אתה מאוהב? :) הדבר שהכי קשה לך איתו: חח לומדים להסתדר עם הכל מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? האנשים האלה שתמיד מחייכים ולא עושים חשבון לכלום, שכולם אוהבים אותם? כזאת האדם האחרון שהתקשר אלי - אממ אבא האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: חח מירב ותמר, מסן המקום האחרון שהייתי בו: חוץ מבבית? בעיר הסטייה שלי היא: הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים -אהבה תכונה טובה שלי: אוהבת מכל הלב תכונה רעה שלי: סגורה וביקורתית מסיבה או חוף ים? ים!
האם? האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? חח כן האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? כן האם צחקת על מישהו בעל מום? לא האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? בטח עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? לא תרמת פעם לקבצן? כן האם גנבת משהו במכולת? כן הלכת מכות? כן יש מישהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? כן אכלת משהו לא כשר? כן אתה שומר כשרות? לא שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? לא הפרת הבטחה שהבטחת? כן השתכרת עד אבדן חושים? לא עשית דברים מתוך שכרות? לא ממש מה הדבר הכי מוזר שאמר לך בנאדם שיכור? מה צבע החדר שלך? בנתיים לבן באיזה בושם אתה משתמש? רושה אתה אוהב לענוד תכשיטים? לא מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? חחח פעם הייתי רעה ממש! כבר לא אבל באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? כשאוהבים ומרגישים מוכנים.. מתי הייתה הפעם האחרונה ש... התנשקת? אתמול חיבקת מישהו/י? היום או אתמול.. מישהו/י חיבק/ה אותך? כנ"ל עישנת? אתמול שתית משקה אלכוהולי? מזמן...... מאד חח השתכרת? כמה חודשים היית במועדון? חודש בערך לבשת חצאית? כיתה ז'? קנית בגד? שבועיים אמרת למישהי?.... הקדישו לך שיר? שבוע, שיר מפסטיבל הפסנתר אביב שיפרו לך את המצברוח? היום: באיזו שעה התעוררת? 9 וחצי בערך מה/מי העיר אותך? נועה משלום עכשיו שלחה לי SMS וזה העיר אותי מה היה הדבר הראשון שאמרת? "היי אבא" מה היה הדבר הראשון ששמעת? את הצליל של ההודעה מה היה השיר הראשון ששמעת? לא יודעת מה אכלת? קרמבו איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? זכרונות להלה אתה... אתה חושב שאתה יפה? כן אתה חושב שאתה צבועה? לא אתה חושב שאתה קנאי? כן אתה חושב שאתה קרצייה? לא! אתה חושב שאתה עקשן? כן אתה אוהב את עצמך? לפעמים בזבזן או חסכן? באמצע בנאדם ש.. אין לי כוח. :[

AnGeL DoLlY

New member
כדי להעביר את הזמן

שם: אביב גיל: 17.3 מזל: סרטן ניסית להתאבד? לא חלילה בתנועת נוער? כבר לא אי פעם... האם אי פעם עישנת? נרגילה האם אי פעם שתית אלכוהול? כן האם אי פעם לקחת סמים? לא האם אי פעם עברת על החוק? לא ממש האם אי פעם נשבר לך הלב? כן האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? כן האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? כן האם אי פעם בכית על מישהי? כן האם אי פעם שברת למישהי את הלב? למישהי?.. לא חושבת האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? ברור האם אי פעם שיקרת? כן האם אי פעם הרגשת שאת עומדת למות? לא באמת האם אי פעם רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? כן האם אי פעם שאבת אבק בלי שביקשו ממך? כן האם אי פעם היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? חחח עוד לא נתקלתי בכזה מצב האם אי פעם סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? לא בדיוק האם אי פעם היית בחקירה משטרתית? לא 24 שעות האחרונות: ב24 שעות האחרונות בכית? לא ב24 שעות האחרונות צחקת? כן ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? כן ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? תלוי איך אתם מגדירים שטויות ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? לא ב24 שעות האחרונות קנית משהו? כןןןן. מעיל לבן ארוך מעלף
בימים אלו אתה מאוהב? כן בעצמי. סתם נו הדבר שהכי קשה לך איתו: שאלה מוזרה.. לא יודעת מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? הייתי רוצה להישאר אני. אבל אםם כבר..אנג'לינה ג'ולי או משהו האדם האחרון שהתקשר אלי - אבא האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: חי המקום האחרון שהייתי בו: חזרה עם הלהקה, בתיכון הסטייה שלי היא: אין לי סטייה מיוחדת הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים - משפחה תכונה טובה שלי: חברותית תכונה רעה שלי: מעופפת מסיבה או חוף ים? מסיבה האם? האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? חח לשתי שניות האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? התאהבתי ביופי של איזו מישהי מהפנטתתת.. אבל לא חשקתי בהP: האם צחקת על מישהו בעל מום? אולי פעם אחת ממזמן האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? לא קורה לי הרבה עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? לא יצא לי תרמת פעם לקבצן? כן האם גנבת משהו במכולת? לא הלכת מכות? כן יש מישהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? לא אכלת משהו לא כשר? כן אתה שומר כשרות? לא שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? לא נראה לי הפרת הבטחה שהבטחת? כן|: השתכרת עד אבדן חושים? פעם אחת עשית דברים מתוך שכרות? כן מה הדבר הכי מוזר שאמר לך בנאדם שיכור? וואו לא זוכרת מה צבע החדר שלך? קיר אחד באפרסק בהיר כזה באיזה בושם אתה משתמש? היפנוז אתה אוהב לענוד תכשיטים? אממ כן פה ושם מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? גיליתי סוד שלא הייתי אמורה לספר. זה היה ממזמן באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? 17 מתי הייתה הפעם האחרונה ש... התנשקת? אממ וואו לפני חודש בערך חיבקת מישהו/י? היום מישהו/י חיבק/ה אותך? היום עישנת? כמה שבועות [נרגילה] שתית משקה אלכוהולי? לפני שבועיים קצת במסיבה השתכרת? קצת יותר מחצי שנה היית במועדון? חודש לבשת חצאית? כמה שבועות קנית בגד? היום:) אמרת למישהי הקדישו לך שיר? לפני הרבה זמן שיפרו לך את המצברוח? היום, ענבלי היום: באיזו שעה התעוררת? 9 מה/מי העיר אותך? אמא, לא בכוונה מה היה הדבר הראשון שאמרת? "אני הולכת עם ענבל" מה היה הדבר הראשון ששמעת? "המאה שקל מתחת לדף ההכתבה" מה היה השיר הראשון ששמעת? אנערף מה אכלת? היוםם ארוחת בוקר בארומה, משולש פיצה קטנטן וקצת קינואה איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? לא משהו מיוחד אתה... אתה חושב שאתה יפה? כן אתה חושב שאתה צבועה? לא אתה חושב שאתה קנאי? לרוב לא אתה חושב שאתה קרצייה? לא אתה חושב שאתה עקשן? לפעמים אתה אוהב את עצמך? כן בזבזן או חסכן? באמצע. היום יצאתי בזבזנית אבל בנאדם ש.. שונא: לא שונאת אוהב : משפחה, חברות מתגעגע : חברה, ידיד, דודים חסר לך : אריאלה, הקשר עם הידיד עושה לך טוב להיות איתו/ה : חברות הכי מצחיק: חברות שלי, כלמיני ידידים, מישהו מהעבודה
הכי דפוק: נערף הכי מוזר: הכי כיף לדבר איתו : מעצבן :

ShiRa1101

New member
../images/Emo28.gifבא לי בצפר :-O

שם:שירה גיל:15.10 מזל:גדי ניסית להתאבד?לא בתנועת נוער?כן:] אי פעם... האם אי פעם עישנת?לא האם אי פעם שתית אלכוהול?ממש בקטנה האם אי פעם לקחת סמים?לא האם אי פעם עברת על החוק?יש מצב האם אי פעם נשבר לך הלב?לא האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות?כן האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית?כן האם אי פעם בכית על מישהי?כן האם אי פעם שברת למישהי את הלב?לא האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת?כן האם אי פעם שיקרת?כן האם אי פעם הרגשת שאת עומדת למות?כן האם אי פעם רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ?לא האם אי פעם שאבת אבק בלי שביקשו ממך?לא האם אי פעם היית בחקירה משטרתית?לא 24 שעות האחרונות: ב24 שעות האחרונות בכית?לא ב24 שעות האחרונות צחקת?כן ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו?כן ב24 שעות האחרונות עשית שטויות?לא ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו?כן ב24 שעות האחרונות קנית משהו?לא בימים אלו אתה מאוהב?לא הדבר שהכי קשה לך איתו:לפעמים לא מבינים אותי בצורה הנכונה מישהו אחד שהייתי רוצה להיות?ס' האדם האחרון שהתקשר אלי -נעמי האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו:ענבל המקום האחרון שהייתי בו:קופת חולים הסטייה שלי היא:להיכנס ולצאת ממקושרים מלא פעמים ב10 דקות הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים -משפחברים תכונה טובה שלי:רגישות תכונה רעה שלי:קנאות מסיבה או חוף ים?חוף ים האם? האם פרצת לאייסיקיו של מישהו?לא האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך?חחחח יואו יש מצב :O האם צחקת על מישהו בעל מום?יכול להיות.אם כן באמת שזה מטיפשות האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה?לא עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש?לא יצא תרמת פעם לקבצן?כן האם גנבת משהו במכולת?אולי הלכת מכות?לא רציני יש מישהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך?לא אכלת משהו לא כשר?כן אתה שומר כשרות?לא מן הסתם שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה?חח לא הפרת הבטחה שהבטחת?כן השתכרת עד אבדן חושים?לא עשית דברים מתוך שכרות?לא מה צבע החדר שלך?כתום אפרסק-שמנת באיזה בושם אתה משתמש?הוגו,רושאס,סקסי 212 אתה אוהב לענוד תכשיטים?כן
מהו הדבר הרשע ביותר שעשית?ממ עבדתי על מישהו בטלפון ?! באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה?17.5
מתי הייתה הפעם האחרונה ש... חיבקת מישהו/י?אתמול מישהו/י חיבק/ה אותך?אתמול שתית משקה אלכוהולי?מסעדה-בירה :p היית במועדון?מזמן השתכרת?מזמן לבשת חצאית?יום כיפור קנית בגד?לפני המון זמן !@#@# שיפרו לך את המצברוח?לא זוכרת היום: באיזו שעה התעוררת?8 וחצי לבדיקת דם.חזרתי לישון ב9 עד 1 וחצי
מה/מי העיר אותך?שעון מעורר מה היה הדבר הראשון שאמרת?"איפה החדר אחות?":p מה היה הדבר הראשון ששמעת?שלום ?! מה היה השיר הראשון ששמעת?'בוקר טוב'-עוץ לי גוץ לי
מה אכלת?סלט איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? אתה... אתה חושב שאתה יפה?כן אתה חושב שאתה צבוע*?לא אתה חושב שאתה קנאי?כן אתה חושב שאתה קרצייה?לא אתה חושב שאתה עקשן?כן ! אתה אוהב את עצמך?אפשר לומר בזבזן או חסכן?חסכנית בנאדם ש.. אוהב: הרבה אנשים מתגעגע:מאיה ונועה חסר לך:יעל עושה לך טוב להיות איתו/ה:נעמי הכי מצחיק:א' הכי דפוק:א' הכי מוזר:ל' הכי כיף לדבר איתו:חן מעצבן:י'

Tears Dont Fall

New member
567

שם: מג גיל: 17 מזל: אין. סתם עקרבוש ניסית להתאבד? לא בתנועת נוער? הייתי אי פעם... האם אי פעם עישנת? כן האם אי פעם שתית אלכוהול? כן האם אי פעם לקחת סמים? כן האם אי פעם עברת על החוק? כן האם אי פעם נשבר לך הלב? כן האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? יש מצב האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? בערך האם אי פעם בכית על מישהי? כן האם אי פעם שברת למישהי את הלב? כן האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? כן האם אי פעם שיקרת? כן האם אי פעם הרגשת שאת עומדת למות? כן האם אי פעם רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? כן האם אי פעם שאבת אבק בלי שביקשו ממך? לא האם אי פעם היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? חחחח יש מצב האם אי פעם סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? כן האם אי פעם היית בחקירה משטרתית? לא בדיוק 24 שעות האחרונות: ב24 שעות האחרונות בכית? כן ב24 שעות האחרונות צחקת? כן ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? כן ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? כן ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? לא ב24 שעות האחרונות קנית משהו? כן בימים אלו אתה מאוהב? הדבר שהכי קשה לך איתו: הורים מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? אלוהים האדם האחרון שהתקשר אלי - ליאורי האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: ספו המקום האחרון שהייתי בו: תל אביב הסטייה שלי היא: הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים - תחתונים תכונה טובה שלי: אל תשאלו תכונה רעה שלי: מסיבה או חוף ים? חוף ים האם? האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? כן בטעות האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? כן בטעות האם צחקת על מישהו בעל מום? לא האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? כן עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? כן תרמת פעם לקבצן? לא האם גנבת משהו במכולת? כן הלכת מכות? יש מישהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? לא יודעת אכלת משהו לא כשר? כן אתה שומר כשרות? לא שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? כן הפרת הבטחה שהבטחת? לא השתכרת עד אבדן חושים? כן עשית דברים מתוך שכרות? כן מה הדבר הכי מוזר שאמר לך בנאדם שיכור? אני אוהב אותך מה צבע החדר שלך? מקושקש באיזה בושם אתה משתמש? כלמני. אתה אוהב לענוד תכשיטים? כן מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? וואו הרבה באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? מתי שבאלכם מתי הייתה הפעם האחרונה ש... התנשקת? כמה ימים חיבקת מישהו/י? היום מישהו/י חיבק/ה אותך? אתמול עישנת? היום שתית משקה אלכוהולי? כמה ימים השתכרת? כמה ימים היית במועדון? פאב נחשב? לבשת חצאית? חחחחחח מזמן קנית בגד? לא מזמן אמרת למישהי: אה הקדישו לך שיר? כמה ימים שיפרו לך את המצברוח? כמה ימים היום: באיזו שעה התעוררת? 10 וחצי מה/מי העיר אותך? שעון מה היה הדבר הראשון שאמרת? למה קמתי בכלל מה היה הדבר הראשון ששמעת? אמא מה היה השיר הראשון ששמעת? לא זוכרת מה אכלת? סושי איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? היא אתה... אתה חושב שאתה יפה? יש מצב אתה חושב שאתה צבועה? לא אתה חושב שאתה קנאי? לא אתה חושב שאתה קרצייה? כן אתה חושב שאתה עקשן? כן אתה אוהב את עצמך? חחח בזבזן או חסכן? בזבזנית בנאדם ש.. שונא : אוהב : אבא מתגעגע : ספו חסר לך : טל עושה לך טוב להיות איתו/ה : יפקה השמנה הכי מצחיק: ליאור הכי דפוק: אני הכי מוזר: צ'וק הכי כיף לדבר איתו : מור מעצבן : צור

כי משעמם

שם: תֹם גיל: עוד מעט 17 מזל: דלי ניסית להתאבד? לא באמת בתנועת נוער? אכן אי פעם... האם אי פעם עישנת? כן האם אי פעם שתית אלכוהול? כן האם אי פעם לקחת סמים? לא האם אי פעם עברת על החוק? אממ לא האם אי פעם נשבר לך הלב? כן האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? יאפ האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? אכן האם אי פעם בכית על מישהי? אה הא, אבל לא מבחינה רומנטית. האם אי פעם שברת למישהי את הלב? קצת האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? בטח האם אי פעם שיקרת? כן האם אי פעם הרגשת שאת עומדת למות? כן האם אי פעם רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? קצת האם אי פעם שאבת אבק בלי שביקשו ממך? כן האם אי פעם היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? לא :-O האם אי פעם סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? לא זוכרת האם אי פעם היית בחקירה משטרתית? לא 24 שעות האחרונות: ב24 שעות האחרונות בכית? כן ב24 שעות האחרונות צחקת? כן ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? כן ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? כן ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? כן ב24 שעות האחרונות קנית משהו? כן בימים אלו אתה מאוהב? לא הדבר שהכי קשה לך איתו: אמא מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? אני האדם האחרון שהתקשר אלי - תור
האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: שוח המקום האחרון שהייתי בו: בבית? או בעבודה. הסטייה שלי היא: : יש מלא הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים - משפחה תכונה טובה שלי: אופטימיות תכונה רעה שלי: עצבים מסיבה או חוף ים? מסיבה האם? האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? חח לא האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? לא האם צחקת על מישהו בעל מום? לא האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? כן עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? לא תרמת פעם לקבצן? כן האם גנבת משהו במכולת? לא הלכת מכות? כן יש מישהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? אחותי אכלת משהו לא כשר? כן אתה שומר כשרות? לא שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? אולי, יש מצב הפרת הבטחה שהבטחת? בטוח השתכרת עד אבדן חושים? לא עשית דברים מתוך שכרות? כן מה הדבר הכי מוזר שאמר לך בנאדם שיכור? וואו היו מלאאאא מה צבע החדר שלך? בלאגן
באיזה בושם אתה משתמש? פלאוור של קנזו אתה אוהב לענוד תכשיטים? כן מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? >< איזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? מתי שמוכנים מתי הייתה הפעם האחרונה ש... התנשקת? רביעי שעבר חיבקת מישהו/י? אתמול מישהו/י חיבק/ה אותך? אתמול עישנת? לפני עשרה ימים, אני כה גאה בי!! שתית משקה אלכוהולי? לפני כמעט חודש השתכרת? ^^ היית במועדון? מזמןןןן לבשת חצאית? מזמןןןןן קנית בגד? אתמול אמרת למישהי " הקדישו לך שיר? שיפרו לך את המצברוח? היום היום: באיזו שעה התעוררת? עשרה ל12 מה/מי העיר אותך? אני מה היה הדבר הראשון שאמרת? "שיט! לא התעוררתי מהשעון!" מה היה הדבר הראשון ששמעת? " את אח שלי מדבר מתוך שינה XD מה היה השיר הראשון ששמעת? .לא זוכרת מה אכלת? קורנפלקס איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? ... החדר המבולגן שלי אתה... אתה חושב שאתה יפה? לפעמים אתה חושב שאתה צבועה? לא אתה חושב שאתה קנאי? קצת אתה חושב שאתה קרצייה? מידי פעם אתה חושב שאתה עקשן? מאד אתה אוהב את עצמך? כן בזבזן או חסכן? תלוי בנאדם ש.. שונא : לא יודעת אוהב : אחותי, שוח, תור, ג'ינג'ית, וואו יש מלא מתגעגע : המון חסר לך : סבתא ז"ל עושה לך טוב להיות איתו/ה : מליונים הכי מצחיק: תור הכי דפוק: הכי מוזר: הכי כיף לדבר איתו : שוח, נופר, ג'ינג'ית מעצבן :

יבח

New member
הווווו

גמני.. אם תמשך השביתה אני ממש רוצה לקפוץ לבקר.. את עובדת או משהו?

DIE kvar

New member
רק בגלל שהוא לא באורך הגלות כמו תמיד

שם: ענת גיל: 19.5 מזל: דגים ניסית להתאבד? לא בתנועת נוער? הייתי כל החיים אי פעם... האם אי פעם עישנת? כן האם אי פעם שתית אלכוהול?כן האם אי פעם לקחת סמים?לא האם אי פעם עברת על החוק? כן האם אי פעם נשבר לך הלב?כן האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות?כן האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית?כן האם אי פעם בכית על מישהי?כן האם אי פעם שברת למישהי את הלב?כן האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת?כן האם אי פעם שיקרת?כן האם אי פעם הרגשת שאת עומדת למות?לא האם אי פעם רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ?כן האם אי פעם שאבת אבק בלי שביקשו ממך?לא האם אי פעם היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? לא האם אי פעם סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? לא חושבת האם אי פעם היית בחקירה משטרתית? לא 24 שעות האחרונות: ב24 שעות האחרונות בכית? כמעט ב24 שעות האחרונות צחקת? כן ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? כן ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? לא ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? לא ב24 שעות האחרונות קנית משהו? כן בימים אלו אתה מאוהב? משהו כזה הדבר שהכי קשה לך איתו: אנחנו לא מדברים כבר שבועיים ואין סימנים של חזלש.וואו זה כ"כ כואב לי פתאום מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? פאריס הילטון האדם האחרון שהתקשר אלי -שירה האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: לא יודעצ המקום האחרון שהייתי בו:בית הסטייה שלי היא: : הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים - השכל שלי אני חושבת. תכונה טובה שלי: אני מנהיגה תכונה רעה שלי: אני שתלטנית מסיבה או חוף ים? תלוי מתי איך איפה כמה למה בגדול חוף ים. האם? האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? לא האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? כן האם צחקת על מישהו בעל מום? כן האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? לא עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? לא תרמת פעם לקבצן? כן האם גנבת משהו במכולת? כן הלכת מכות? כן יש מישהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? יש הרבה אכלת משהו לא כשר? כן אתה שומר כשרות? לא שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? כן הפרת הבטחה שהבטחת? לא השתכרת עד אבדן חושים? כן עשית דברים מתוך שכרות? כן מה הדבר הכי מוזר שאמר לך בנאדם שיכור? מה צבע החדר שלך? לבן נראה לי באיזה בושם אתה משתמש? אני מגוונת אתה אוהב לענוד תכשיטים? כן מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? מתי שטוב לך עם זה. וואו איך בא לי לקיים יחסי מין עכשיו
חחח בחיים לא קראתי לזה ככה מתי הייתה הפעם האחרונה ש... התנשקת? ביום שבת שעבר חיבקת מישהו/י? כל הזמן מישהו/י חיבק/ה אותך? " עישנת? לפני כמה שעות בתמחת שחיכיתי לאוטובוס שתית משקה אלכוהולי? ממ בירה בשבת שעברה השתכרת? מזמןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן. אבל מה זה מזמן היית במועדון? שישי שעבר לבשת חצאית? לא זוכרת אבל בפעם האחרונה שיצאתי והיה קיץ קנית בגד? מזמןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן. אמרת למישהי " - ? הקדישו לך שיר? אחת מהמדור שלנו הקדישה למדור לפני כמה ימים שיפרו לך את המצברוח? אתמול במטווחים פתאום מצאתי 2 חברות שלי שהן מכיות במ.צ איזה צחוקים היהההה היום: באיזו שעה התעוררת? 6:30 מה/מי העיר אותך? שעון מה היה הדבר הראשון שאמרת? אני אתקלח עכשיו או לא? מה היה הדבר הראשון ששמעת? אבא שלי דפק לי בדלת לראות שקמתי מה היה השיר הראשון ששמעת? מי זוכר מה אכלת? בבוקר או כל היום? האמת שלא אכלתי הרבה היום יחסית איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? בגלל שכל החברים שלי לא בבית אז תמיד בתקופות כאלה אני מרגישה נורא לבד. וכשאני מרגישה לבד אני נהיית גם נורא חרמנית. בקיצור חשבתי כל היום בערך על איך אני מגיעה למצב עם איזה מישהו שבא לי עליו, וגם למה מישהו אחר לא מדבר איתי כבר שבועיים. שיואו בן זונה אני לא מאמינה שהוא לא מדבר איתי ולא להיפך! איזה חצוף יואו אני שונאת אותו כ"כ. ואני כלכךכלכך אוהבת אותו והוא כלכך חסר לי. אתה... אתה חושב שאתה יפה? כן אתה חושב שאתה צבועה? לפעמים כן, כשזה משתלם אתה חושב שאתה קנאי? ממש לא אתה חושב שאתה קרצייה? לא אתה חושב שאתה עקשן? כן אתה אוהב את עצמך?כן בזבזן או חסכן? גרזן אחושרמוטה בנאדם ש.. שונא : ממ..מני מזוז אוהב : יפתח! אוח אני פשוט מתה על החמודי הזה אני לא מאמינה שהוא משתחרר.. אבל זה לא באוהב אוהב, כן? פשוט הוא הראשון שקפץ לי לראש כרגע. מתגעגע : פולק. אין, אני לא מצליחה לקבל את זה שכן, יכול להיות שהוא אף פעם לא יתקשר יותר. יכול להיות שבזה זה נגמר. אמא, אבל זה לא יכול להגמר..
חסר לך : קספר. כפי שאמרתי בעבר, הייתי מוכנה להתחתן עם הבנאדם הזה אם הוא רק היה רוצה. הבעיה היא שזה קצת פרויקט לתכנן חתונה כשאתה עושה 17/3 בעזה, אז ויתרתי על הרעיון (חח עאלק. באלוהים אם הוא היה רוצה שאני אחכה לו הייתי מחכה) עושה לך טוב להיות איתו/ה : אמריצו, רעי, יאיר הכי מצחיק: עומר הכי דפוק: עומר הכי מוזר: איילת החדשה מהצבא הכי כיף לדבר איתו :לא יודעת.. זה קשה מעצבן : המחזר התורן הופה נגמר

יאללה, נראה מה נספיק בחצי שעה...

שם: אנה גיל: כמעט 19 מזל: גדי ניסית להתאבד? אעע בתנועת נוער? לא אי פעם... האם אי פעם עישנת? ניסיתי האם אי פעם שתית אלכוהול? בדר"כ האם אי פעם לקחת סמים? לא האם אי פעם עברת על החוק? אני משערת שלא ממש האם אי פעם נשבר לך הלב? לא האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? ברור האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? תמיד. אבל פיתחתי יכולת מופלאה למחוק מזכרוני כל אנקדוטה שחלה עליה התיישנות של 2 דקות, אז אני חיה עם עצמי לא רע. האם אי פעם בכית על מישהי? חברות, בטח. האם אי פעם שברת למישהי את הלב? אוי, ממש לא נראה לי. האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? חברות, משפחה... האם אי פעם שיקרת? על בסיס יומיומי האם אי פעם הרגשת שאת עומדת למות? כן האם אי פעם רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? כן האם אי פעם שאבת אבק בלי שביקשו ממך? אני לא מרימה את הסיגריה המעוכה שאני יושבת עליה אם לא מבקשים ממני... האם אי פעם היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? אממ. לא חושבת? האם אי פעם סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? זה לא נשמע מתאים לי... האם אי פעם היית בחקירה משטרתית? לא 24 שעות האחרונות: ב24 שעות האחרונות בכית? לא ב24 שעות האחרונות צחקת? המון ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? אממ. אולי את ספתא. היא הטיפוס המחבק, והיא לא מניחה לי מהבוקר. ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? כן :/ ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? לא ב24 שעות האחרונות קנית משהו? דיאט קולה בימים אלו אתה מאוהב? לא הדבר שהכי קשה לך איתו: הצער והאכזבה שאני גורמת לאמא שלי. תכל'ס. מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? אלכס האדם האחרון שהתקשר אלי - השותף. התימני, נו. האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: וואו, אני כבר לא זוכרת... אני מתחמקת מאדם מאוד מסויים, אז לא לא יצא לי ממש לפתוח את האייסיקיו לאחרונה. שאתגבר על הפחדים? המקום האחרון שהייתי בו: קמרה! הסטייה שלי היא: כפות ידיים קרות. סוגשל פטיש. הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים - מילים תכונה טובה שלי: חריפה [אפילו מנהלת מחלקת כתיבה אמרה! :0] תכונה רעה שלי: קצת מטומטמת מסיבה או חוף ים? מסיבה. וואי, זו כזו תשובה לא "נכונה"...אני פשוט לא הטיפוס שישב על החול לעת שקיעה ויביט באופק המתמזג לו לאיטו עם המים, וימלמל משהו על האינסוף של היקום והזמניות של החיים, וכמה שזה עושה לי קונטציות של חופש... אוף, אני כזו גרועה. האם? האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? למה שזה יעניין אותי? האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? לא האם צחקת על מישהו בעל מום? לא [טיפשות זה מום?] האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? יההה! ^^ עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? כן. אני גם תמיד עוזרת לשכנה שרה הזקנה עם הסלים. אולי בכל זאת יש בי מין הצופיפניקיות... תרמת פעם לקבצן? בטח [בניו-יורק השותפה ואני התעקשנו לתרום רק לאלו שהרשימו אותנו באמת, כי פשוט היו מליונים בכל חור. כשהגיע קוסם והפריח יונה מכיס המקטורן שלו באמצע הנסיעה בסאבוויי- ידענו שזה כבר הריל דיל...] האם גנבת משהו במכולת? לא הלכת מכות? לא יש מישהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? האחים הקטנים שלי. אבל בנוגע לכל אדם, אם תתעורר שאלת "אני או הוא", אני די בטוחה שאבחר באופציה הפחות מחייבת...אעע...התמודדות... אכלת משהו לא כשר? בטח אתה שומר כשרות? לא שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? לא שזכור לי. אבל בטעות- הרבה יותר מדי. הפרת הבטחה שהבטחת? בטוח השתכרת עד אבדן חושים? יהההה. [
] עשית דברים מתוך שכרות? כן מה הדבר הכי מוזר שאמר לך בנאדם שיכור? אין לי מושג. בדר"כ כשיש סביבי אנשים שיכורים אני בדיוק במצב הקסום הזה בו אתה הרבה יותר שיכור מכולם ביחד, וכל דבר שאומרים לך אובד בתהומות השיכחה המתעתעים. אז...אממ...כנראה פספסתי מלא אנקדוטות מוצלחות. מכל מקום, ניהלתי אתמול שיחת סמסים עם בחור שיכור, שניסה נואשות להיזכר מה היה בינינו לפי שנה וחצי ולמה זה לא צלח [מה? התנשקנו. או יותר. לא זוכרת. למה לא? הוא טיפש], ותוך כדי גם להיזכר בשיחה שקדמה לאינסידנט, וזה היה בהחלט מאוד משעשע ["אמרת אז משהו שקראת את העתיד דרך הטלוויזיה, לא? אני מדמיין?"]... מה צבע החדר שלך? קיר אחד סגול, השאר לבנים. באיזה בושם אתה משתמש? בושם וניל של "בודי שופ", אבל הוא כמעט נגמר, ואני גם ככה כבר בקושי משתמשת בו. טבעי זה הכי. אחי. אתה אוהב לענוד תכשיטים? אני מרגישה די עירומה בלי הטבעות שלי, ובדר"כ גם שמה שרשרת או צמיד [יותר נכון- שרשרת חרוזים שחורים מלופפת על היד]. אז אפשר לומר שכן... מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? >< לא יודעת. בדר"כ אני טיפוס די נחמד. באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? מתי שמרגישים אעע...מתאים? מתי הייתה הפעם האחרונה ש... התנשקת? בצורה לא תמימה וחברית? חמישי שעבר. חיבקת מישהו/י? את השותף, לפני שניה בדיוק. מישהו/י חיבק/ה אותך? כנ"ל עישנת? לפני חודשים....לראשונה ולאחרונה. שתית משקה אלכוהולי? לא מזמן השתכרת? ממש-ממש? חמישי שעבר. בקטנה, כרגיל? אתמול. היית במועדון? לא זוכרת לבשת חצאית? היום קנית בגד? אתמול :p אמרת למישהי ": הא? הקדישו לך שיר? מזמן שיפרו לך את המצברוח? לא מזמן. לא משנה באיזו סיטואציה. היום: באיזו שעה התעוררת? 7:55. הרבה יותר מאוחר משהייתי אמורה. :/ מה/מי העיר אותך? אין לי מושג. לא השעון מעורר, מתברר, אז כנראה השותף... מה היה הדבר הראשון שאמרת? "הא?..." מה היה הדבר הראשון ששמעת? את השותף צועק עליי שלא הערתי אותו בזמן ושהוא יאחר לצבא... מה היה השיר הראשון ששמעת? לא זוכרת. השטות שהייתה ברדיו במונית. מה אכלת? עוגיות עבאדי. בעיקר. איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? ... "מה יגידו על הקטע שלי, אלוהים? מה יגידו על הקטע שלי?
" אתה... אתה חושב שאתה יפה? לא. אבל גם לא מכוערת. אתה חושב שאתה צבועה? לפעמים אתה חושב שאתה קנאי? פחות מפעם אתה חושב שאתה קרצייה? תלוי מתי ותלוי למי. לפעמים מאוד. אתה חושב שאתה עקשן? לא אתה אוהב את עצמך? לפעמים... בזבזן או חסכן? די בזבזנית, אבל זה תלוי במצברוח. פשוט אין לי יותר מדי ערך לכסף. בנאדם ש.. שונא : דרור נובלמן! סתם. לא יודעת. לא נראה לי שאני ממש שונאת מישהו... אוהב : השותפה שבחו"ל ;[ מתגעגע : כנ"ל [ואבא, אבל נו...מה...] חסר לך : רבאק, זו אותה שאלה! עושה לך טוב להיות איתו/ה : כל מיני. כרגע, החברים מהלימודים. הכי מצחיק: התימני. אבל סתם כי הוא אדיוט. [/הסטנדאפיסט, אבל אנחנו מתראים לעיתים די רחוקות...] הכי דפוק: לא יודעת הכי מוזר: אני? הכי כיף לדבר איתו : השותפה שבמנהטן...אוף איתה. מעצבן : המורה הראשית. בו. לילהטוב. מתברר שהצלחתי להמשיך לכתוב גם אחרי שהשותף חזר... תגיבו אם קראתן.

coolit

New member
ובכן...../images/Emo42.gif

שם: בריצ! גיל: 17 מזל: מאזניים ניסית להתאבד? לא בתנועת נוער? כן אי פעם... האם אי פעם עישנת? לא האם אי פעם שתית אלכוהול? לא האם אי פעם לקחת סמים? לא האם אי פעם עברת על החוק? כן האם אי פעם נשבר לך הלב? כן האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? אמממ.. כן? האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? כן האם אי פעם בכית על מישהי? כן האם אי פעם שברת למישהי את הלב? לא נראה לי האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? כן האם אי פעם שיקרת? כן האם אי פעם הרגשת שאת עומדת למות? כן האם אי פעם רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? לא ממש האם אי פעם שאבת אבק בלי שביקשו ממך? לא...... האם אי פעם היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? לא האם אי פעם סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? לא ממש האם אי פעם היית בחקירה משטרתית? לא 24 שעות האחרונות: ב24 שעות האחרונות בכית? כן ב24 שעות האחרונות צחקת? כן.. וואיייי איך נקרעעעתי... עכשיו זה נשמע כל כך הזוי שצחקתי מזה.. ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? כן ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? כן ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? כן ב24 שעות האחרונות קנית משהו? לא בימים אלו אתה מאוהב? כן הדבר שהכי קשה לך איתו: ההנהגה מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? הוא... האדם האחרון שהתקשר אלי - ממ אודליה האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: טחח מתי פעם אחרונה נכנסתי לאייסיקיו.. המקום האחרון שהייתי בו: שבע ברכות הסטייה שלי היא: אני כולי מופרעת
הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים - לא יודעת.. בני עקיבא? תכונה טובה שלי: אומרת תמיד את האמת תכונה רעה שלי: לא יכולה שלא לבכות כשצועקים עליי מסיבה או חוף ים? בטח כולם עונים מסיבה על החוף, נכון? אבל חוף האם? האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? לא האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? ממ.. נראה לי שכן אבל לא ממש זוכרת האם צחקת על מישהו בעל מום? לא ברצינות האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? כן עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? כן!!!! כל כך התלהבתי כשסוף סוף העברתי מישהו את הכביש! תרמת פעם לקבצן? תמיד האם גנבת משהו במכולת? בחיים לא הלכת מכות? כן יש מישהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? הוא אכלת משהו לא כשר? לא חושבת אתה שומר כשרות? כן שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? כעעעעע:]] הפרת הבטחה שהבטחת? לא חושבת השתכרת עד אבדן חושים? לא עשית דברים מתוך שכרות? לא מה הדבר הכי מוזר שאמר לך בנאדם שיכור? היה ערב אחד בדיוק בחיי שבו הייתי די מוקפת שיכורים.. אמרו לי כמה דברים, לא בהכרח מוזרים. הכי מוזר היה בכלל מה שאני עשיתי: שיכור שהרגע הקיא שתה מהבקבוק שלי, ואחר כך שתיתי מהבקבוק בלי לחשוב בכלל לנגב אותו או משהו חח.. מה צבע החדר שלך? לבן באיזה בושם אתה משתמש? מיראקל פוראבר אתה אוהב לענוד תכשיטים? לא, אבל כאילו יש לי את הקבועים.. שרשרת שלא הורדתי מהצוואר כבר יותר משנה למיטב זכרוני, צמיד על כל רגל, צמידים ביד.. אבל הם קבועים, והם צמידים מחוטים ושטויות, לא כסף ולא פימו.. מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? >< אני?
באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? ממש, אבל ממש לא עניין של גיל מתי הייתה הפעם האחרונה ש... התנשקת? אני בהחלט לא זוכרת ואם השאלה היא על צרפתית אז אף פעם חיבקת מישהו/י? היום מישהו/י חיבק/ה אותך? היום עישנת? מעולם לא שתית משקה אלכוהולי? מעולם לא השתכרת? מעולם לא היית במועדון? הו וול.. בכיתה ז' לבשת חצאית? ברגע זה ממש חח קנית בגד? בחופש הגדול אולי? משהו כזה הקדישו לך שיר? לא זכור לי שיפרו לך את המצברוח? אתמול היום: באיזו שעה התעוררת? או, שאלה יפה. 14:45 מה/מי העיר אותך? לא יודעת, אני חושבת שהשיר של מרקו מה היה הדבר הראשון שאמרת? "כן, שתיים ומשהו" [בתגובה לשאלה "ברית את יודעת מה השעה עכשיו?" מה היה הדבר הראשון ששמעת? את השיר של מרקו מה היה השיר הראשון ששמעת? .... מה אכלת? אמ... ממתי אוכלים בבוקר? אם כי ישמצב שאכלתי קורנפלקס סתם כי זה מה שהיה על השולחן? לא יודעת אין לי שמץ איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? "דאמ, למה כ"כ מאוחר?!" אתה... אתה חושב שאתה יפה? למדי אתה חושב שאתה צבועה? ממש, אבל ממש לא אתה חושב שאתה קנאי? כן אתה חושב שאתה קרצייה? לא אתה חושב שאתה עקשן? בדברים שחשובים לי אתה אוהב את עצמך? כן בזבזן או חסכן? סופר חסכנית אך ממש לא קמצנית ל"ט

למעלה