אני כל כך שמחה שהקיץ בא!
שם: רוני גיל: 15 מזל: אריה ניסית להתאבד?
בתנועת נוער? כן אי פעם... האם אי פעם עישנת?
האם אי פעם שתית אלכוהול?
האם אי פעם לקחת סמים?
האם אי פעם עברת על החוק?
לא נראלי האם אי פעם נשבר לך הלב?
האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות?
מי לא.. האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית?
האם אי פעם בכית על מישהי?
האם אי פעם שברת למישהי את הלב?
האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת?
האם אי פעם שיקרת?
האם אי פעם הרגשת שאת עומדת למות?
האם אי פעם רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ?
האם אי פעם שאבת אבק בלי שביקשו ממך?
האם אי פעם היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו?
האם אי פעם סיכנת את חייך עבור מישהו אחר?
האם אי פעם היית בחקירה משטרתית?
24 שעות האחרונות: ב24 שעות האחרונות בכית? כן ב24 שעות האחרונות צחקת? כן ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? כן ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? אממ תלוי למה אתם קוראים שטויות ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? כן ב24 שעות האחרונות קנית משהו? לא בימים אלו אתה מאוהב? לא הדבר שהכי קשה לך איתו: שטוענים ששיקרתי מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? דנה. ליום אחד האדם האחרון שהתקשר אלי - מוסתר כדי להציק. ואם לא נחשב אז איל. האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: ענבל אני חושבת המקום האחרון שהייתי בו: אצל סבא הסטייה שלי היא: לא מסוגלת לקצוץ לעצמי ציפורניים!! הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים - אמון תכונה טובה שלי: כנה וחברותית תכונה רעה שלי: בכיינית וחטטנית מסיבה או חוף ים? בדרך כלל מסיבה, כרגע חוף ים האם? האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? כן כשהיינו קטנים האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? לא האם צחקת על מישהו בעל מום? לא חושבת האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? בטח עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? כן תרמת פעם לקבצן? כן האם גנבת משהו במכולת? אולי גומי כזה קטן. לא רציני, וכשהיינו בני איזה 8 הלכת מכות? בקטנה יש מישהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? המשפחה אכלת משהו לא כשר? כן אתה שומר כשרות? לא שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? כן הפרת הבטחה שהבטחת? לא חושבת, ואם כן אז בטעות השתכרת עד אבדן חושים? לא עשית דברים מתוך שכרות? לא מה הדבר הכי מוזר שאמר לך בנאדם שיכור? 'את בחורה ויש לך כוס!' :-O מה צבע החדר שלך? אפרסק עם פס כחול עם כבשים תכלת באיזה בושם אתה משתמש? 212סקסי. אתה אוהב לענוד תכשיטים? כן, שעון-שרשרת-טבעת-צמידים שתמיד עליי וכו' מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? >< אני לא בן אדם רע! אולי שהייתי עם אקס של חברה שלי? באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? מתי שמוכנים מתי הייתה הפעם האחרונה ש... התנשקת? לפני הרבה מאוד זמן חיבקת מישהו/י? היום מישהו/י חיבק/ה אותך? היום עישנת? - שתית משקה אלכוהולי? אממ לא זוכרת. השתכרת? - היית במועדון? לא זוכרת לבשת חצאית? היום מדדתי ונראה לי שלפני כמה ימים ממש יצאתי איתה החוצה קנית בגד? לפני המון זמן. יותר מחודש אמרת למישהי " מה? הקדישו לך שיר? אף פעם שיפרו לך את המצברוח? היום היום: באיזו שעה התעוררת? 15:00 מה/מי העיר אותך? סתם התעוררתי מה היה הדבר הראשון שאמרת? אף אחד לא בבית? מה היה הדבר הראשון ששמעת? המורדים בטלוויזיה מה היה השיר הראשון ששמעת? השיר של המורדים מה אכלת? כלום עד 17:00 ואז מרק טעימי. איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? ... ישנתי המון זמן ואני עייפה אתה... אתה חושב שאתה יפה? רוב הזמן אתה חושב שאתה צבועה? לא אתה חושב שאתה קנאי? קצת אתה חושב שאתה קרצייה? לפעמים אתה חושב שאתה עקשן? מאוד אתה אוהב את עצמך? לפעמים בזבזן או חסכן? בזבזנית בנאדם ש.. שונא : אין אוהב : כולם כמעט מתגעגע : עדידוש חסר לך : נועה עושה לך טוב להיות איתו/ה : גל, לי-אור... הכי מצחיק: גל, הילה הכי דפוק: עדי דפוקה!! חח הכי מוזר: ממ סתם אחת מהשכבה הכי כיף לדבר איתו : לי-אור ענבל או גל מעצבן: יש הרבה איזה שאלון לא כיפי...
שם: רוני גיל: 15 מזל: אריה ניסית להתאבד?