Yes or No?!

RainbowL

New member
אני כל כך שמחה שהקיץ בא!

שם: רוני גיל: 15 מזל: אריה ניסית להתאבד?
בתנועת נוער? כן אי פעם... האם אי פעם עישנת?
האם אי פעם שתית אלכוהול?
האם אי פעם לקחת סמים?
האם אי פעם עברת על החוק?
לא נראלי האם אי פעם נשבר לך הלב?
האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות?
מי לא.. האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית?
האם אי פעם בכית על מישהי?
האם אי פעם שברת למישהי את הלב?
האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת?
האם אי פעם שיקרת?
האם אי פעם הרגשת שאת עומדת למות?
האם אי פעם רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ?
האם אי פעם שאבת אבק בלי שביקשו ממך?
האם אי פעם היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו?
האם אי פעם סיכנת את חייך עבור מישהו אחר?
האם אי פעם היית בחקירה משטרתית?
24 שעות האחרונות: ב24 שעות האחרונות בכית? כן ב24 שעות האחרונות צחקת? כן ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? כן ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? אממ תלוי למה אתם קוראים שטויות ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? כן ב24 שעות האחרונות קנית משהו? לא בימים אלו אתה מאוהב? לא הדבר שהכי קשה לך איתו: שטוענים ששיקרתי מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? דנה. ליום אחד האדם האחרון שהתקשר אלי - מוסתר כדי להציק. ואם לא נחשב אז איל. האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: ענבל אני חושבת המקום האחרון שהייתי בו: אצל סבא הסטייה שלי היא: לא מסוגלת לקצוץ לעצמי ציפורניים!! הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים - אמון תכונה טובה שלי: כנה וחברותית תכונה רעה שלי: בכיינית וחטטנית מסיבה או חוף ים? בדרך כלל מסיבה, כרגע חוף ים האם? האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? כן כשהיינו קטנים האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? לא האם צחקת על מישהו בעל מום? לא חושבת האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? בטח עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? כן תרמת פעם לקבצן? כן האם גנבת משהו במכולת? אולי גומי כזה קטן. לא רציני, וכשהיינו בני איזה 8 הלכת מכות? בקטנה יש מישהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? המשפחה אכלת משהו לא כשר? כן אתה שומר כשרות? לא שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? כן הפרת הבטחה שהבטחת? לא חושבת, ואם כן אז בטעות השתכרת עד אבדן חושים? לא עשית דברים מתוך שכרות? לא מה הדבר הכי מוזר שאמר לך בנאדם שיכור? 'את בחורה ויש לך כוס!' :-O מה צבע החדר שלך? אפרסק עם פס כחול עם כבשים תכלת באיזה בושם אתה משתמש? 212סקסי. אתה אוהב לענוד תכשיטים? כן, שעון-שרשרת-טבעת-צמידים שתמיד עליי וכו' מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? >< אני לא בן אדם רע! אולי שהייתי עם אקס של חברה שלי? באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? מתי שמוכנים מתי הייתה הפעם האחרונה ש... התנשקת? לפני הרבה מאוד זמן חיבקת מישהו/י? היום מישהו/י חיבק/ה אותך? היום עישנת? - שתית משקה אלכוהולי? אממ לא זוכרת. השתכרת? - היית במועדון? לא זוכרת לבשת חצאית? היום מדדתי ונראה לי שלפני כמה ימים ממש יצאתי איתה החוצה קנית בגד? לפני המון זמן. יותר מחודש אמרת למישהי " מה? הקדישו לך שיר? אף פעם שיפרו לך את המצברוח? היום היום: באיזו שעה התעוררת? 15:00 מה/מי העיר אותך? סתם התעוררתי מה היה הדבר הראשון שאמרת? אף אחד לא בבית? מה היה הדבר הראשון ששמעת? המורדים בטלוויזיה מה היה השיר הראשון ששמעת? השיר של המורדים מה אכלת? כלום עד 17:00 ואז מרק טעימי. איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? ... ישנתי המון זמן ואני עייפה אתה... אתה חושב שאתה יפה? רוב הזמן אתה חושב שאתה צבועה? לא אתה חושב שאתה קנאי? קצת אתה חושב שאתה קרצייה? לפעמים אתה חושב שאתה עקשן? מאוד אתה אוהב את עצמך? לפעמים בזבזן או חסכן? בזבזנית בנאדם ש.. שונא : אין אוהב : כולם כמעט מתגעגע : עדידוש חסר לך : נועה עושה לך טוב להיות איתו/ה : גל, לי-אור... הכי מצחיק: גל, הילה הכי דפוק: עדי דפוקה!! חח הכי מוזר: ממ סתם אחת מהשכבה הכי כיף לדבר איתו : לי-אור ענבל או גל מעצבן: יש הרבה איזה שאלון לא כיפי...

../images/Emo3.gif

כי די משעמם
גיל: 22 מזל: מאזניים. אי פעם... האם אי פעם עישנת? לא, אף פעם האם אי פעם שתית אלכוהול? כן האם אי פעם לקחת סמים? לא האם אי פעם עברת על החוק? לא האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? כן. האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? כן, המון פעמים. האם אי פעם בכית על מישהי? כן האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? כן האם אי פעם שיקרת? שקרים לבנים, נחשב? האם אי פעם הרגשת שאת עומדת למות? יש מצב האם אי פעם היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? לא נראה לי. האם אי פעם סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? לא האם אי פעם היית בחקירה משטרתית? לא 24 שעות האחרונות: ב24 שעות האחרונות בכית? לא ב24 שעות האחרונות צחקת? כן ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? לא ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? לא ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? לא ב24 שעות האחרונות קנית משהו? לא בימים אלו אתה מאוהב? לא הדבר שהכי קשה לך איתו: האדם האחרון שהתקשר אלי - אמא האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: אף אחד. המקום האחרון שהייתי בו: בבית? הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים - מוזיקה. תכונה טובה שלי: אין תכונה רעה שלי: יותר מידי מסיבה או חוף ים? חוף ים. האם? האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? לא האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? לא האם צחקת על מישהו בעל מום? לא האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? לא האם גנבת משהו במכולת? לא הלכת מכות? לא יש מישהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? משפחה. אכלת משהו לא כשר? לא אתה שומר כשרות? בערך. שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? לא הפרת הבטחה שהבטחת? יש מצב.... השתכרת עד אבדן חושים? לא עשית דברים מתוך שכרות? לא מה צבע החדר שלך? לבן באיזה בושם אתה משתמש? של הוגו מתי הייתה הפעם האחרונה ש... התנשקת? לא זוכרת. חיבקת מישהו/י? לא זוכרת. מישהו/י חיבק/ה אותך? כנ"ל. עישנת? אף פעם. שתית משקה אלכוהולי? ממזמן. השתכרת? אף פעם. היית במועדון? לא זוכרת. לבשת חצאית? לפני כמה חודשים. קנית בגד? כנ"ל. הקדישו לך שיר? אף פעם. שיפרו לך את המצברוח? לפני כמה ימים, נראה לי. היום: באיזו שעה התעוררת? 8 מה/מי העיר אותך? המוזיקה מה היה הדבר הראשון שאמרת? "מה השעה"? מה היה הדבר הראשון ששמעת? שירים בגלגל"צ. מה היה השיר הראשון ששמעת? לראות את האור- אפרת גוש. איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? .... את... את חושבת שאת יפה? לא את חושבת שאת צבועה? יש מצב...
את חושבת שאת קנאית? כן.... את חושבת שאת קרצייה? לפעמים. יש מצב
אתה חושב שאתה עקשן? תלוי בסיטואציה. בזבזן או חסכן? גם וגם.

LOVE ME 2 TIMES

IM GONE AWAY שם:כיני>< אבל נמאס לי מהחרא הזה גיל:עוד מעט 16[חודש] וכאילו זה ממש לא מתאים לי הייתה לי שנה יבשה ולא רוצה עוד אחת. אני במשבר אמצע החיים . מזל:גדי ניסית להתאבד? חח רגע אני אחשוב על זה... לא. בתנועת נוער? חס וחלילה. אי פעם... האם אי פעם עישנת?
האם אי פעם שתית אלכוהול?
האם אי פעם לקחת סמים?
האם אי פעם עברת על החוק?
האם אי פעם נשבר לך הלב?
האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות?
האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית?
האם אי פעם בכית על מישהי?
האם אי פעם שברת למישהי את הלב?
האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת?
האם אי פעם שיקרת?
האם אי פעם הרגשת שאת עומדת למות?
אבסנט האם אי פעם רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ?
האם אי פעם שאבת אבק בלי שביקשו ממך?
האם אי פעם היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? לא האם אי פעם סיכנת את חייך עבור מישהו אחר?
האם אי פעם היית בחקירה משטרתית?
24 שעות האחרונות: ב24 שעות האחרונות בכית?לא ב24 שעות האחרונות צחקת? כן:> ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? כן ב24 שעות האחרונות עשית שטויות?כןכןכן אמאשלי זונה ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו?כן ב24 שעות האחרונות קנית משהו?מ.. כן בימים אלו אתה מאוהב?לא. הייתי רוצה להיות. הדבר שהכי קשה לך איתו:כלמיני חרטות כמו שלכולם יש... מישהו אחד שהייתי רוצה להיות?לשנות בעצמי אם כבר\ מליונרית דהה האדם האחרון שהתקשר אלי - ידיד האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: חח מי משתמש בחרטא הזה. מסן~לב~ המקום האחרון שהייתי בו: חוץ מהבית, אז ברחוב, כן ולפני כן בבית של ידיד, ממ זו שאלה מוזרה. הסטייה שלי היא: : שוקולד, צבעי שיער, לק, אנערף הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים - משפחה. תכונה טובה שלי: נה תכונה רעה שלי:נה מסיבה או חוף ים? מסיבה האם? האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? חח כן איפשהו לפני שנים רבות האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? ממ כן האם צחקת על מישהו בעל מום?כן, הומור שחור עושה לי את זה בטירוף>< האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה?הו כן. עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש?כן תרמת פעם לקבצן?כן, כסף אדום הולך אליהם. האם גנבת משהו במכולת?כן הלכת מכות?כן יש מישהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? משפחה וכמה כאלה שאין לי חיים בלעדיהם יענו אכלת משהו לא כשר? חח לא. אתה שומר כשרות?כן שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? כ, שבוע שעבר דפקתי מראה בכוונה עם פטיש. זה היה כיף. הפרת הבטחה שהבטחת? ברור השתכרת עד אבדן חושים?כן, אבל לא לאחרונה. עשית דברים מתוך שכרות? לייק דה מה הדבר הכי מוזר שאמר לך בנאדם שיכור?כאילו שחסר. מה צבע החדר שלך? קרם. באיזה בושם אתה משתמש?של ויקטוריה סיקרט אתה אוהב לענוד תכשיטים? כן מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? >< אנערף באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? כושלדודה זה נושא רגיש, צוחקים עליי 24\7 שאני בתולה. מתי הייתה הפעם האחרונה ש... התנשקת? שנה חיבקת מישהו/י?אתמול מישהו/י חיבק/ה אותך?חח אתמול עישנת? לפני יומיים קופסא אל תוך הלילה מתוך שעמום [צוחקים עליי 2 שאני אומרת חבילה ולא קופסא.] ומאז ישלי בחילה כוסעמק, אז יומיים ככה. שתית משקה אלכוהולי?אתמול, אבל זה לא השפיע בגרוש, וכשנגמר זפיבון שתיתי וודקה עם תה>< השתכרת?כשדפקתי את היחסים עם הרוסי המניאק שיישרף עם החברה המכוערת שלו שגרה בסוף העולם. אה, לפני חודש + ככה היית במועדון? חח הרבה זמן לבשת חצאית? שבועיים אולי>< קנית בגד?שבוע? אמרת למישהי " הקדישו לך שיר? שיפרו לך את המצברוח? היום: באיזו שעה התעוררת? מה/מי העיר אותך? מה היה הדבר הראשון שאמרת? " מה היה הדבר הראשון ששמעת? " מה היה השיר הראשון ששמעת? . מה אכלת? איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? ... אתה... אתה חושב שאתה יפה? אתה חושב שאתה צבועה? אתה חושב שאתה קנאי? אתה חושב שאתה קרצייה? אתה חושב שאתה עקשן? אתה אוהב את עצמך? בזבזן או חסכן? בנאדם ש.. שונא : אוהב : מתגעגע : חסר לך : עושה לך טוב להיות איתו/ה : הכי מצחיק: הכי דפוק: הכי מוזר: הכי כיף לדבר איתו : מעצבן :

קצת מאוחר אבל שיהיה:)

שם:תהל גיל:17 מזל:עקרב ניסית להתאבד?כן בתנועת נוער?לא אי פעם... האם אי פעם עישנת?כן האם אי פעם שתית אלכוהול?כן האם אי פעם לקחת סמים?לא האם אי פעם עברת על החוק?כן האם אי פעם נשבר לך הלב?כן האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות?כן האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית?כן האם אי פעם בכית על מישהי?כן האם אי פעם שברת למישהי את הלב?כן האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת?תמיד האם אי פעם שיקרת?כן האם אי פעם הרגשת שאת עומדת למות?כן האם אי פעם רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ?כן האם אי פעם שאבת אבק בלי שביקשו ממך?כן האם אי פעם היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו?לא האם אי פעם סיכנת את חייך עבור מישהו אחר?כן האם אי פעם היית בחקירה משטרתית?כן 24 שעות האחרונות: ב24 שעות האחרונות בכית?כמעט ב24 שעות האחרונות צחקת?כן ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו?כן ב24 שעות האחרונות עשית שטויות?כן ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו?כן ב24 שעות האחרונות קנית משהו?כן בימים אלו אתה מאוהב?כן הדבר שהכי קשה לך איתו:שיעמום בגלל השביתה מישהו אחד שהייתי רוצה להיות?אף אחד האדם האחרון שהתקשר אלי -סיטאר האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו:אוראל המקום האחרון שהייתי בו:חדרה הסטייה שלי היא:שפתיים עבות הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים -סיגריות ופלאפון תכונה טובה שלי:יודעת להקשיב..:) תכונה רעה שלי:חסרת סבלנות מסיבה או חוף ים?חוף ים האם? האם פרצת לאייסיקיו של מישהו?כן האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך?כן האם צחקת על מישהו בעל מום?לא האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה?כן עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש?לא תרמת פעם לקבצן?כן האם גנבת משהו במכולת?כן הלכת מכות?כן יש מישהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך?כן אכלת משהו לא כשר?כן אתה שומר כשרות?לא שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה?לא הפרת הבטחה שהבטחת?כן השתכרת עד אבדן חושים?כן עשית דברים מתוך שכרות?לא מה הדבר הכי מוזר שאמר לך בנאדם שיכור?לא זוכרת מה צבע החדר שלך?אדום כתום וסגול וטיפה כחול באיזה בושם אתה משתמש??- אתה אוהב לענוד תכשיטים?לא ממש מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? ><פגעתי בחברה באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה?שמוכנים מתי הייתה הפעם האחרונה ש... התנשקת?אתמול חיבקת מישהו/י?לפני חצי שעה מישהו/י חיבק/ה אותך?לפני חצי שעה עישנת?לפני חצי שעה שתית משקה אלכוהולי?שבוע שעבר השתכרת?לפני שנתיים היית במועדון?בחופש הגדול לבשת חצאית?אף פעם קנית בגד?לפני חודש אמרת למישהי?? הקדישו לך שיר?אתמול שיפרו לך את המצברוח?אתמול היום: באיזו שעה התעוררת?לא הלכתי לישון ביום שישי מה/מי העיר אותך?היה רעש ואנשים אז לא יכולתי לישון מה היה הדבר הראשון שאמרת?"הידי נחוי" מה היה הדבר הראשון ששמעת? "איפה יש גחלים לנרגילה" מה היה השיר הראשון ששמעת? לא שמעתי מוזיקה היום. מה אכלת?ספגטי איזו מחשבה הכי העסיקה אותך?שחם ממש אתה... אתה חושב שאתה יפה?לפעמים אתה חושב שאתה צבועה?לא אתה חושב שאתה קנאי?מאוד אתה חושב שאתה קרצייה?לפעמים אתה חושב שאתה עקשן?כן אתה אוהב את עצמך?לפעמים בזבזן או חסכן?בזבזן בנאדם ש.. שונא : אוהב :מור מתגעגע :מור חסר לך :סבא שלי=\ עושה לך טוב להיות איתו/ה :נסטיה הכי מצחיק:נסטיה ומור הכי דפוק:נסטיה ומירי הכי מוזר:איציק הכי כיף לדבר איתו :גוני מעצבן :מור

אורקעע

New member
../images/Emo68.gif עונההה :)

שם: אור גיל: 17 במרץ מזל: דגים ניסית להתאבד? לא בתנועת נוער? לא אי פעם... האם אי פעם עישנת? ניסיתי כמה פעמים נרגילה..[בעעעעעעע] האם אי פעם שתית אלכוהול? בקטנה האם אי פעם לקחת סמים?לא האם אי פעם עברת על החוק?כן האם אי פעם נשבר לך הלב?כן האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? כן האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? כן האם אי פעם בכית על מישהו? כן האם אי פעם שברת למישהו את הלב?כן האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? כן האם אי פעם שיקרת? כן האם אי פעם הרגשת שאת עומדת למות? כן. גם רציתי. האם אי פעם רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? יותר מפעם אחת האם אי פעם שאבת אבק בלי שביקשו ממך? חחח כן האם אי פעם היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? מממ..לא חושבת האם אי פעם סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? לא יצא האם אי פעם היית בחקירה משטרתית? כן 24 שעות האחרונות: ב24 שעות האחרונות בכית? לא ב24 שעות האחרונות צחקת? כן ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? כן ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? לא ממש ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? לא ב24 שעות האחרונות קנית משהו? פיצה! בימים אלו אתה מאוהב? בכל הלב 3> הדבר שהכי קשה לך איתו: געגועים אליו :( מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? אני עצמי ולא אף אחד אחר האדם האחרון שהתקשר אלי - קטן שלי כמובן.. אלא מי?! 3> האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: אין לי אייסי כבר שנה =// המקום האחרון שהייתי בו: בסיפריה עם יולי הסטייה שלי היא: : דרמה קווין. הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים - אחותי התאומה. תכונה טובה שלי: מפרגנת, יודעת להקשיב. תכונה רעה שלי: נכנסת לסרטוים, קנאית, אדישה מסיבה או חוף ים? חוף ים האם? האם פרצת לאייסיקיו של מישהו?לא האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך?לא האם צחקת על מישהו בעל מום?לא האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? כן, ביסודי.. עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש?לא יצא לי תרמת פעם לקבצן?כן האם גנבת משהו במכולת? לא הלכת מכות? כן, ילדה מופרעת אחת יש מישהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? ניק אכלת משהו לא כשר? כן אתה שומר כשרות? לא שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? לא הפרת הבטחה שהבטחת? כן השתכרת עד אבדן חושים? לא עשית דברים מתוך שכרות? לא מה הדבר הכי מוזר שאמר לך בנאדם שיכור? לא יצא לי להתקל מקרוב באנשים שיכורים... מה צבע החדר שלך? ירוק באיזה בושם אתה משתמש? XX של הוגו אתה אוהב לענוד תכשיטים? כן, מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? >< לא זוכרת עכשיו.. באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? אני חושבת שלפני גיל 15, אף בנאדם לא יכול להיות מספיק בוגר כדי לקבל החלטה אם הוא מוכן או לא.. אבל מי אני שאשפוט?< מתי הייתה הפעם האחרונה ש... התנשקת? יום חמישי חיבקת מישהו/י? היום מישהו/י חיבק/ה אותך? היום עישנת? אף פעם שתית משקה אלכוהולי? לפני הרבה זמן השתכרת? אף פעם היית במועדון? לפני המוווווון זמן לבשת חצאית? היום קנית בגד? ביום שישי הקדישו לך שיר? ממ לא זוכרת... חבר שלי כל הזמן מקדיש לי שירים חח 3> שיפרו לך את המצברוח? ממ אתמול היום: באיזו שעה התעוררת? 13:00 מה/מי העיר אותך? קמתי בעצמי מה היה הדבר הראשון שאמרת? "שיט פספסתי ספורט!" מה היה הדבר הראשון ששמעת? "אורקע את לא באה לשיעור?" מה היה השיר הראשון ששמעת? .לא זוכרת מה אכלת? זיווה בפיצריה במרכז איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? ...הלוואי שהוא יבוא אליי היוםםםם!!! אתה... אתה חושב שאתה יפה? לפעמים אתה חושב שאתה צבועה? לפעמים חייבים אתה חושב שאתה קנאי?מאוד אתה חושב שאתה קרצייה? כשאני רוצה ;] אתה חושב שאתה עקשן? לא אתה אוהב את עצמך?לפעמים בזבזן או חסכן?בזבזניתת בנאדם ש.. שונא : ילדה מסויימת אוהב : את החבר המושלם שלי 3> מתגעגע :לחבר המושלם שלי חח חסר לך : חברות נורמאליות, אמא עושה לך טוב להיות איתו/ה : דנה ושי, החברות הכי טובות שלי..והחבר הכי מצחיק: אחותי הכי דפוק: אחותי הכי מוזר:אחותי חחח הכי כיף לדבר איתו : דנה ושי, החברות הכי טובות שלי..והחבר מעצבן : אותה ילדה מסויימת יום נעיםםם :-*

SNoopY 26

New member
תמיד זה יהיה ככה?..

שם: ספיר גיל: עוד מעט 17 מזל: קשת ניסית להתאבד? נופ בתנועת נוער? הייתי אי פעם... האם אי פעם עישנת? כן האם אי פעם שתית אלכוהול? יאפ האם אי פעם לקחת סמים? נופ האם אי פעם עברת על החוק? יש מצב האם אי פעם נשבר לך הלב? כן האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? כן האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? כן האם אי פעם בכית על מישהי? אם בכיתי על מישהי?..אממ.. כשרבתי עם חברות האם אי פעם שברת למישהי את הלב? לא נראה לי האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? ברור האם אי פעם שיקרת? כן האם אי פעם הרגשת שאת עומדת למות? כן האם אי פעם רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? לא האם אי פעם שאבת אבק בלי שביקשו ממך? כןן האם אי פעם היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? ממממ... לא האם אי פעם סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? יכול להיות חח האם אי פעם היית בחקירה משטרתית? לא 24 שעות האחרונות: ב24 שעות האחרונות בכית? כמעט ב24 שעות האחרונות צחקת? כן ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? כן ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? כן ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? בערך ב24 שעות האחרונות קנית משהו? כן בימים אלו אתה מאוהב? לא הדבר שהכי קשה לך איתו: להיות אחראית לגבי עצמי. (לימודים, וזה בא לידי ביטוי גם בדברים הקטנים..) מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? האדם האחרון שהתקשר אלי - דני האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: ידיד המקום האחרון שהייתי בו: מנטה חח הסטייה שלי היא: : ערסים. חח (סתםםםםםםםםםם אביב ומור) הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים - משפחה וחברות תכונה טובה שלי: מצחיקה תכונה רעה שלי: נעלבת די מהר מסיבה או חוף ים? מסיבה נראלי האם? האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? מה משעמם לי האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? מממ נופ האם צחקת על מישהו בעל מום? כן אבל לא צחקתי לו בפרצוף. כאילו נו זה לא שאני מגעילה או משהו זה היה סתם ! האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? כן עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? אולי לא לחצות תכביש אבל עזרתי בדרכים אחרות תרמת פעם לקבצן? כן. פעם אחת אפילו הבאתי לו סנדוויץ והוא צעק עלי שהוא רוצה כסף לא סנדוויץ!! האם גנבת משהו במכולת? כן. בזוקה הלכת מכות? כן יש מישהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? כן אכלת משהו לא כשר? לא אתה שומר כשרות? כן שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? חח כן הפרת הבטחה שהבטחת? יכול להיות השתכרת עד אבדן חושים? כן ח עשית דברים מתוך שכרות? כן.... וואי וואי מה הדבר הכי מוזר שאמר לך בנאדם שיכור? אני חשבתי שאני מלכת האדמה או משהו כזה. זה מספיק מפגר לא? מה צבע החדר שלך? שמנת באיזה בושם אתה משתמש? סקסי 212 אח הוא דיי אוזל אז באיזה משו של אמא אתה אוהב לענוד תכשיטים? מדיי פעם מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? >< אני לא רשעית באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? מתי שאתה מרגיש לנכון ואתה אחראי מספיק מתי הייתה הפעם האחרונה ש... התנשקת? :( הרבה זמן חיבקת מישהו/י? היום ידיד מישהו/י חיבק/ה אותך? היום עישנת? היום שתית משקה אלכוהולי? כמה ימים השתכרת? שבוע בערך אבל לא רציני היית במועדון? שבוע שבועיים לבשת חצאית? בטח לפני איזה חודש קנית בגד? מחר אני מקבלת משכורת חמודים אמרת למישהי ": הא?.. הקדישו לך שיר? שיפרו לך את המצברוח? שילשום היום: באיזו שעה התעוררת? שלוש מה/מי העיר אותך? הכלב של השכנים מה היה הדבר הראשון שאמרת? " סבתאאא מה היה הדבר הראשון ששמעת? " את סבתא מכינה אוכל מה היה השיר הראשון ששמעת? . סרט הודי. (חרשתי, מודה.) מה אכלת? אורז וקציצות ומרק עדשים איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? ... מתי זה כבר יילך... אתה... אתה חושב שאתה יפה? אממ כן אתה חושב שאתה צבועה? לא אתה חושב שאתה קנאי? כן אתה חושב שאתה קרצייה? חח לא אתה חושב שאתה עקשן? תלוי על מה אתה אוהב את עצמך? כן בזבזן או חסכן? בזבזנית בטירוף בנאדם ש.. שונא : אוהב : תחברות שלי ותמשפחה מתגעגע : חסר לך : אריאלה עושה לך טוב להיות איתו/ה : סבתא יפה הכי מצחיק: חברות שלי וסבתא יפה. חח. אה וגם בעבודה!! הכי דפוק: הכי מוזר: הכי כיף לדבר איתו : מעצבן :

RainbowL

New member
../images/Emo32.gif אוף נמאס לי

אמא עצבנית עליי שאני מזלזלת בבגדים שהיא קונה לי כי הם על הרצפה וכו' אז לא מגיע לי שהיא תקנה לי. היא הציבה אולטימטום שאם אני מצליחה שבועיים לשמור על חדר מסודר היא קונה לי בגדים. כבר שלושה שבועות שאני שומרת על החדר מסודר והיא משחקת אותה כאילו היא בכלל לא אמרה את זה קודם, היום קבעתי איתה שנלך וסידרתי ובאה מנקה והכל היה טיפ טופ ואז שלחתי לה סמס שאני מגיעה בערך בשתיים אז היא ענתה ב-' אני מגיעה בשלוש והולכת לישון' וכאילו כוסאמק אני דחיתי דברים בשביל זה כי אני באמת צריכה. כי אני לא מחרטטת אני באמת מתלבשת כמו איזה הומלסית כי אין לי מה ללבוש, ושלא נדבר על נעליים שזה באמת אין לי. אני מסתובבת עם כפכפים בערב בכפור הזה וכן זה שטויות וזה בגדים ובסדר, אבל למה את מבטיחה אם את לא רוצה לקיים אחלה חינוך

GoOni

New member
../images/Emo32.gifאחרי שלושה שבועות,

כבר שכחתי כמה אני אוהבת אותו, וכמה שטוב לי איתו. וואו, הולך להיות הסופשבוע המושלם ביותר שהיה לי בזמן האחרון. [ושיצא כבר מהמקלחת!!]

TiKi PooH

New member
../images/Emo32.gif אימא חוזרת היום מחודש

בניו יורק+ קוסטרהריקה, ואני מתגעגעת. ושמועות שגם צפויות מתנות שישמחו את לבבי. [ אתן יודעות, לא מתרגלים לזה. לא מתרגלים לזה שיש ככה קצת אימא. בשנה האחרונה אני רואהאותה פעמיים- שלוש בחודש בממוצע, ולא לשם כיוונתי כשעברתי לגור כאן. מלבד העובדה שחסר לי כסף, חסרים לי בגדים, קורנפלקס, קוסמטיקאית ושעווה לרגליים...חסרה לי אימא שלי ; אפילו יותר מבדרך כלל. וזה לא שכשהיא כאן אנחנו יושבות להתעדכן, לבלות זמן איכות במקום שהוא לא סופרמרקט או מפגינות מימוש של רעיון אם-בת לתפארת. אבל היא לפחות כאן. לאן נעלמו שאריות הימים שהיינו ישנות יחד, מדברות כל יום בטלפון לפחות 5 פעמים, יושבות בבתי קפה ויוצאות לימי כייף. עזבו את זה. לאן נעלמו הימים שהיינו רבות מדי פעם, מדברות פעם ביום בטלפון, יושבות לקפה פעם בחודש. ככה קצת אימא. כשהיא מדברת איתי על זיו, ואנחנו ביחד כבר אוטוטו חצי שנה בקשר מאוד אינטנסיבי- זה " מה שלום חבר שלך ( מה שמו..?), אתם עדיין יחד?"; היא לא יודעת שום דבר על ההתקדמות בענייני הצבא, על הקורס צילום, על זה שפרשתי ממתמטיקה, שאני מחפשת עבודה, על חברים שלי, על ההוווה שלי... מה שלומך, איך בלימודים, יופי..יופי. ככה קצת אימא. וזה כואב כי זה לא מבחירה, וזה לא שיש לי אימא מפלצת שעדיף לתקשר איתה באופן הכי מינימאלי שאפשר. היא נהדרת. היא חמודה וחייכנית וחמה ואוהבת. פשוט הרבה פחות אימא]. ** אני הולכת לשוטט בפשע ורשע תל אביבי, אולי אני אמצא סוף סוף איזו טישירט מגניבה לזיו. ( שמתן לב שמאז השביתה רחובות תל אביב הופכים להיות נחלה בלעדית של לובשי שחור ואלטרנטיב? שלא נאמר פריקים? היש מישהו שמרוויח מהשביתה יותר מבעלי החנויות של שינקין- קינג ג'ורג'? ג'יזס. )

adiss90

New member
באמת שאני לא מבינה

איך את חיה עם זה. תדרשי, לעזאזל! (לא מאשימה אותך, מאשימה אותה. אבל את יכולה לעמוד על זה שפעם בשבוע אתן מתראות) ואם ההר לא בא אל מוחמד, מוחמד בא אל ההר. למרות שנראהלי יותר הגיוני שהיא תרצה לבוא אלייך אם היא תשמע שאת צריכה אותה.

TiKi PooH

New member
אי אפשר להאשים אף צד כאן..

זה שההר בא למוחמד זה ברור- מאז ומעולם ההסדר היה שאני באה לכוכב יאיר.. אבל היא טסה המון, ועם מוחמד כזה פעלתן קשה להיות הר P: כשהיא כן בארץ מאוד משתדלים על הפעם בשבוע הזו- לפחות- אבל גם אז עד שאני מגיעה לכוכב יאיר ( או לכפ"ס) זה כבר ערב, ובהתחשב בעובדה שלמחרת אני צריכה לצאת מוקדם כדי להגיע לבית ספר, וצריך לקחת בחשבון גם את בעלה שתמיד נוכח... זמן איכות זה לא ממש. נכון שאני יכולה לבקש לצאת איתה.. אבל כל פעם משהו אחר נופל שם, ו..את יודעת איך זה. היא חיה את חייה, אני את חיי... קשה לסנכרן. אבל באמת אי אפשר להאשים פה אף אחד, בסופו של דבר. שאלתי אותה פעם, באחד הנסיונות העגומים לכונן שיחה אמיתית, איך אישה בריאה באמצע החיים בוחרת להתפטר מתפקידה כאימא. ועם דמעות בעיניים היא אמרה שהיא לא בחרה, זה אני בחרתי לפטר אותה כשעזבתי את הבית שלה, ואם היא "נכשלה כאימא עם שנינו לפחות כאישה עצמאית וראייה היא ממשיכה להצליח." מהצד שלה אני עשיתי את המהלך הראשון והיא המשיכה לזרום עם זה איך שהיה לה נוח. בקיצור.. זה כדור שלג שרודף אחריי כולם מהיום שעברנו לכוכב יאיר, ו..זה מה יש.

../images/Emo32.gif סיור ביפו

יש למישהי קישור לאתר שמציע סיורים ביפו? או מכירה סיור טוב ויכולה לספר לי? אני לוקחת את הבנות של הגדוד שבוע הבא לטייל שם ואני רוצה לעשות סיור הכנה

כמה מקומות...

מתחילים בכיכר השעון (רחוב ריזאל פינת שדרות י-ם) הסיפור שמאחורי השעון יפה מאוד (חפשי בגוגל או משהו) אפשר ללכת לגן האמונה, יש שם קשת של שלושה סיפוריפ תנ"כים (יש הסבר מפורט שם, מואד חמוד) - וזו נקודת התצפית הגובהה ביותר ביפו ורואים ממנה את כל ת"א. וליד זה יש גשר מעל אגם כזה שמביעים בו משאלה. עוד ביפו יש את כיכר נפוליאון. אני מעיברה על האיזור סיורים בצבא ויש לי המון חומר אבל כלום לא במחשב, אז אם משהו מעניין אותך במיוחד תשלחי מסר ואני אכתוב לך

מדריכת שר אל

זה הדרכה של מתנדבים מחו"ל, באים להתנדב בבסיסים של צה"ל בכל הארץ לשלושה שבועות. ומעבר להתנדבות שלהם ולפעילויות ערב שאני מעבירה, יש גם טיולים שהם עושים (כמו תגלית) אז בקורס למדנו על המון מקומות שאפשר להעביר בהם סיורים

DIE kvar

New member
שראל והצל וביחד זה שרצל

בחיים לא הבנו שירן עוזיאל סליחה.

FELIX inc

New member
רוצה לבוא לגלי צה"ל?

צ'יזס אני צעירה מתלהבת ברמות. אבל באלי שתבואי לביקור

בכיף נאכל צהריים יום אחד ../images/Emo9.gif

אני לא אהיה במשרדים בשבועיים הקרובים אבל אחרי זה בשמחה שלחי לי מסר עם המספר שלך ונפגש בשמחה (ונראה לי שאני אל הרבה יותר פזמניקית ממך, התגייסתי ב-17 ביולי)

למעלה