Yes or No?!

LimiMimi

New member
באסה באסה באסה

שם: לימור גיל: 18 מזל: מאזניים ניסית להתאבד? לא בתנועת נוער? לא אי פעם... האם אי פעם עישנת? יאפ האם אי פעם שתית אלכוהול? כה האם אי פעם לקחת סמים? לא האם אי פעם עברת על החוק? כן האם אי פעם נשבר לך הלב? כן האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? מן הסתם האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? כן האם אי פעם בכית על מישהי? כן האם אי פעם שברת למישהי את הלב? למישהו - כן האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? כן האם אי פעם שיקרת? ב-רור האם אי פעם הרגשת שאת עומדת למות? כן האם אי פעם רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? לא האם אי פעם שאבת אבק בלי שביקשו ממך? לא? האם אי פעם היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? לא האם אי פעם סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? לא האם אי פעם היית בחקירה משטרתית? לא 24 שעות האחרונות: ב24 שעות האחרונות בכית? הייתי קרובה ב24 שעות האחרונות צחקת? כן ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? כן ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? לא כלכך ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? לא ב24 שעות האחרונות קנית משהו? קצת יותר מ24 בימים אלו אתה מאוהב? מאוהב זו מילה גדולה מידי בשבילי הדבר שהכי קשה לך איתו: שאני לא מצליחה להשיג דברים שמתחת לאף שלי מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? האדם האחרון שהתקשר אלי - אפרת האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: מסנג'ר, עידו המקום האחרון שהייתי בו: בלוקבסטר הסטייה שלי היא: : גברים שעירים בחזה
אבל לא מוגזם! הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים - שמחה? תכונה טובה שלי: מצחיקה תכונה רעה שלי: עצלנית מסיבה או חוף ים? חוף האם? האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? לא האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? לא האם צחקת על מישהו בעל מום? כן האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? ביג טיים עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? כן תרמת פעם לקבצן? כן האם גנבת משהו במכולת? כן הלכת מכות? בצחוק יש מישהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? ... אכלת משהו לא כשר? כן אתה שומר כשרות? כבר לא שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? לא הפרת הבטחה שהבטחת? כן השתכרת עד אבדן חושים? בערך עשית דברים מתוך שכרות? כן מה הדבר הכי מוזר שאמר לך בנאדם שיכור? וואי אני כלכך לא זוכרת כבר מה צבע החדר שלך? תכלת באיזה בושם אתה משתמש? וואיט מאסק, בי דלישס אתה אוהב לענוד תכשיטים? מאוד מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? מתי הייתה הפעם האחרונה ש... התנשקת? בואו לא נדבר על זה.
חיבקת מישהו/י? היום? מישהו/י חיבק/ה אותך? עישנת? לפני שלושה ימים שתית משקה אלכוהולי? אתמול השתכרת? שלושה היית במועדון? ביומולדת לבשת חצאית? לא זוכרת קנית בגד? שבוע שעבר אמרת למישהי "... ? הקדישו לך שיר? שיפרו לך את המצברוח? היום היום: באיזו שעה התעוררת? עשר בבוקר מה/מי העיר אותך? שעון מעורר מה היה הדבר הראשון שאמרת? "בוקר טוב" מה היה הדבר הראשון ששמעת? "חחחח@$%@" כי נראיתי כמו זומבי מה היה השיר הראשון ששמעת? מה אכלת? המבורגר איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? אתה... אתה חושב שאתה יפה? לא אתה חושב שאתה צבועה? כן אתה חושב שאתה קנאי? כן אתה חושב שאתה קרצייה? כן אתה חושב שאתה עקשן? כן אתה אוהב את עצמך? די בזבזן או חסכן? חסכן בנאדם ש.. שונא : אוהב : מתגעגע : חסר לך : עושה לך טוב להיות איתו/ה : הכי מצחיק: הכי דפוק: הכי מוזר: הכי כיף לדבר איתו : מעצבן :

בלופ.

שם: טל גיל: 21 מזל: אריה. מתכחשת. ניסית להתאבד? לא בתנועת נוער? לא אי פעם... האם אי פעם עישנת? יצא לי האם אי פעם שתית אלכוהול? חח ברור האם אי פעם לקחת סמים? לא האם אי פעם עברת על החוק? בקטנה האם אי פעם נשבר לך הלב? כן האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? כן האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? כן האם אי פעם בכית על מישהי? כן [לא בקטע רומנטי] האם אי פעם שברת למישהי את הלב? למישהו.. נראה לי שכן האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? כן האם אי פעם שיקרת? כן האם אי פעם הרגשת שאת עומדת למות? כן האם אי פעם רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? כן, מזמן! האם אי פעם שאבת אבק בלי שביקשו ממך? כן האם אי פעם היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? כן האם אי פעם סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? לא האם אי פעם היית בחקירה משטרתית? לא 24 שעות האחרונות: ב24 שעות האחרונות בכית? לא ב24 שעות האחרונות צחקת? כ"כ הרבה ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? כן ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? כן ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? בקטנה ב24 שעות האחרונות קנית משהו? לא בימים אלו אתה מאוהב? כן
הדבר שהכי קשה לך איתו: הש.ב שמביאים לנו
כמויות לא נורמליות מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? אני האדם האחרון שהתקשר אלי - החבר האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: החבר המקום האחרון שהייתי בו: החדר שלי הסטייה שלי היא: לא יכולה לישון בלי טלויזיה דלוקה הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים - העצמאות שלי, העקרונות שלי תכונה טובה שלי: כנה תכונה רעה שלי: עקשנית בטירוף מסיבה או חוף ים? זה קשה מידי, נו :[ האם? האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? לא האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? לא האם צחקת על מישהו בעל מום? לא בכוונה רעה האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? כן עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? כן תרמת פעם לקבצן? כן האם גנבת משהו במכולת? לא הלכת מכות? כן יש מישהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? לא אכלת משהו לא כשר? כן אתה שומר כשרות? הכי לא שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? לא, אני לא יווניה עדיין הפרת הבטחה שהבטחת? קרה השתכרת עד אבדן חושים? לא ממש עשית דברים מתוך שכרות? לא מה הדבר הכי מוזר שאמר לך בנאדם שיכור? לא אמר, אבל חברה שלי השתכרה פעם והתחילה למזמז עמוד
מה צבע החדר שלך? כתום אפרסק שכזה באיזה בושם אתה משתמש? בעיקר באנג'ל אתה אוהב לענוד תכשיטים? כן מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? לא משו רציני באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? אין לזה חוקיות, אבל לא מתחת לגיל 15-16 מתי הייתה הפעם האחרונה ש... התנשקת? היום בבוקר חיבקת מישהו/י? היום בבוקר מישהו/י חיבק/ה אותך? היום בבוקר
עישנת? מזמןןןןן שתית משקה אלכוהולי? אתמול בנאפיס, היה סוף הדרך השתכרת? לפני.. 3 חודשים היית במועדון? ימבה זמן לבשת חצאית? לא זוכרת, לא לובשת חצאיות בד"כ קנית בגד? שבוע שעבר הקדישו לך שיר? לפני.. חודש ככה שיפרו לך את המצברוח? היום היום: באיזו שעה התעוררת? 11:00, על השעון מה/מי העיר אותך? היד המלטפת של החבר :) מה היה הדבר הראשון שאמרת? "בוקר טוב גם לך" מה היה הדבר הראשון ששמעת? את הטלויזיה מה היה השיר הראשון ששמעת? מה שהיה ברדיו מה אכלת? אין לי כוח לפרט איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? "מעניין אם אני אספיק את כל השיעורי בית" אתה... אתה חושב שאתה יפה? לא יותר מידי אתה חושב שאתה צבועה? הכי לא אתה חושב שאתה קנאי? לפעמים אתה חושב שאתה קרצייה? לפעמים אתה חושב שאתה עקשן? שדורכים לי על הזנב - אז כן אתה אוהב את עצמך? סוג של בזבזן או חסכן? באמצע בנאדם ש.. שונא: יגאל עמיר וכל תומכיו הנלהבים, טפו אוהב: כל כך הרבה מתגעגע: לאחי למען האמת.. שיריונר מורעל שכמוהו חסר לך: הדס, לאדעת למה. וסבא שלי. עושה לך טוב להיות איתו/ה: הוא. אני צריכה לפרט? הכי מצחיק: רעות הכי דפוק: אני אחרי שיעור כמותי של 6 שעות. הכי מוזר: טל אחרת הכי כיף לדבר איתו: חנצ'יק מעצבן: אחותי

SuGaRBabe1

New member
all we are is dust in the wind

שם: הילה גיל: 20 מזל: מאזניים ניסית להתאבד? לא בתנועת נוער? לא אי פעם... האם אי פעם עישנת? כן האם אי פעם שתית אלכוהול? כן האם אי פעם לקחת סמים? לא האם אי פעם עברת על החוק? כן האם אי פעם נשבר לך הלב? כן האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? המון האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? משתדלת שלא... האם אי פעם בכית על מישהי? כן האם אי פעם שברת למישהי את הלב? למישהי? לא האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? כן האם אי פעם שיקרת? כן האם אי פעם הרגשת שאת עומדת למות? לא האם אי פעם רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? לא האם אי פעם שאבת אבק בלי שביקשו ממך? חחח לא האם אי פעם היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? מממ לא נראה לי האם אי פעם סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? לא האם אי פעם היית בחקירה משטרתית? לא 24 שעות האחרונות: ב24 שעות האחרונות בכית? וואללה לא זוכרת. יש מצב ב24 שעות האחרונות צחקת? כן ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? אמ נראה לי שלא ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? לא נראה לי ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? כן אבל בקטנות ב24 שעות האחרונות קנית משהו? לא בימים אלו אתה מאוהב? אממממממ.... הדבר שהכי קשה לך איתו: הצבא.... די אני לא יכולה יותר :[ מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? לא רוצה האדם האחרון שהתקשר אלי - אמא האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: וואו לא זוכרת זה היה מזמן מאוד המקום האחרון שהייתי בו: שדה דב? P: הסטייה שלי היא: : מלא דברים הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים - חופש... שעות שינה.... תכונה טובה שלי: ממ לא יודעת תכונה רעה שלי: סנובית מסיבה או חוף ים? אפשר מסיבה על חוף הים? האם? האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? לא האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? לא האם צחקת על מישהו בעל מום? לא משהו רציני האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? כן ברור עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? אמ יש מצב תרמת פעם לקבצן? כן האם גנבת משהו במכולת? כן כשהייתי קטנה הלכת מכות? לא רציני יש מישהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? לא אכלת משהו לא כשר? לא אתה שומר כשרות? כן שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? לא הפרת הבטחה שהבטחת? כן השתכרת עד אבדן חושים? כן עשית דברים מתוך שכרות? כן מה הדבר הכי מוזר שאמר לך בנאדם שיכור? יש לי ידיד שתמיד כשהוא שיכור הוא שולח לי אסמסים של שטויות... אז פעם אחת ביומולדת שלו הוא שלח לי "איזה עצוב... אני יושב בחוץ, בגשם, מתכתב עם בחורה מקסימה שרחוקה ממני מאוד ומתבכיין לה שרע לי ביומולדת!" זה היה כזה עצוב.... מה צבע החדר שלך? קרם אפרסקי כזה באיזה בושם אתה משתמש? התפוח של נינה ריצ'י אתה אוהב לענוד תכשיטים? כן מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? >< מלא דברים, אני די מרושעת באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? אין גיל לזה מתי הייתה הפעם האחרונה ש... התנשקת? שבת לפני שבועיים חיבקת מישהו/י? אממ יום רביעי? מישהו/י חיבק/ה אותך? כנ"ל עישנת? לא זוכרת מזמן שתית משקה אלכוהולי? שבת לפני שבועיים השתכרת? חמישי לפני שבועיים.... היה ה-כי מצחיק בעולם :) היית במועדון? שישי לפני שבועיים... לבשת חצאית? באותה פעם שהייתי במועדון קנית בגד? שבוע שעבר! הז'קט הכי יפה בעולם :) הקדישו לך שיר? לא זוכרת שיפרו לך את המצברוח? וואו ביום שלישי אחד הקצינים בבסיס עשה לי שיחת מוטיבציה מטורפת... והוא רס"ן, כאילו. והוא אפילו לא המפקד שלי ולא מהאגף שלי בכלל. סתם שמע אותי בוכה לאמא שלי בטלפון.. אין הוא כזה חמוד! היום: באיזו שעה התעוררת? 5 וחצי :[[ מה/מי העיר אותך? השעון המעורר מה היה הדבר הראשון שאמרת? אממ לא זוכרת מה היה הדבר הראשון ששמעת? השעון המעורר? מה היה השיר הראשון ששמעת? לא שמעתי מה אכלת? נשנושים כאלה במטוס. ואז באתי הביתה ואכלתי סלט, ואחר כך ופלים ותה איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? להגיע הביתה כברררררר אתה... אתה חושב שאתה יפה? כן אתה חושב שאתה צבועה? לפעמים אתה חושב שאתה קנאי? קצת אתה חושב שאתה קרצייה? חח לפעמים אתה חושב שאתה עקשן? כן אתה אוהב את עצמך? רוב הזמן בזבזן או חסכן? בזבזנית :[ בנאדם ש.. שונא : לא שונאת, פשוט לא מחבבת... אחת מהבסיס שלי. והמפקד אגף שלי אוהב : כל החברות המושלמות שלי :] מתגעגע : היצורון חסר לך : זה בסדר אם אני אגיד האקס? עושה לך טוב להיות איתו/ה : חברות הכי מצחיק: יעלי וסופי הכי דפוק: אחת מהבסיס שלי, וואו הכי מוזר: קצין אחד מהבסיס הכי כיף לדבר איתו : לא יודעעעת מעצבן : המפקד שלי.... כזה אידיוט

K a y a 1989

New member
כמה זמן לא עשיתי שאלון..

שם:קטיה גיל:18 ב22 . מזל:קשת ניסית להתאבד? לא בתנועת נוער?כבר לא אי פעם... האם אי פעם עישנת?כן האם אי פעם שתית אלכוהול?כן האם אי פעם לקחת סמים?כן האם אי פעם עברת על החוק?כן האם אי פעם נשבר לך הלב?בערך אני מניחה שכן האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות?כן האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית?כן אבל זה בקטנה כי אין להצטער על מה שנעשה כבר. האם אי פעם בכית על מישהי?ממ כן אבל אני לא תיפוס בוכה האם אי פעם שברת למישהי את הלב?כן האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת?כן האם אי פעם שיקרת?כן האם אי פעם הרגשת שאת עומדת למות?חחחח יש סיכוי גדול האם אי פעם רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ?לא האם אי פעם שאבת אבק בלי שביקשו ממך?מה? האם אי פעם היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו?חח לא ניראה לי.. האם אי פעם סיכנת את חייך עבור מישהו אחר?לא חושבת האם אי פעם היית בחקירה משטרתית?לא ותודה. 24 שעות האחרונות: ב24 שעות האחרונות בכית?לא ב24 שעות האחרונות צחקת?כן ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו?כן ב24 שעות האחרונות עשית שטויות?כן ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו?לא ב24 שעות האחרונות קנית משהו? כן בימים אלו אתה מאוהב?אני אתעלם,סתם לא הדבר שהכי קשה לך איתו:שלא ראיתי את הבחורצ'יק שבועיים... מישהו אחד שהייתי רוצה להיות?... אף אחד טוב לי עם עצמי האדם האחרון שהתקשר אלי -ממ אבא האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו:לא זוכרת המקום האחרון שהייתי בו:הרי אילת? חחח הסטייה שלי היא: : התלות בנס קפה זה די נורמלי,לא יודעת בטוח יש אחת הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים -משפחה וחברים? תכונה טובה שלי:כנה תכונה רעה שלי:צינית,לפעמים זה מעצבן מסיבה או חוף ים?גם וגם האם? האם פרצת לאייסיקיו של מישהו?בכיתה ד' בטח המון האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך?לא חושבת האם צחקת על מישהו בעל מום?וואו כן,אבל נו זה נשמע ממש זנותי אבל זה לא ככה.. זה לא היה ממש עליו. היו אצלינו בנופש "חברים",שהם חלק עם בעיות נפשיות וחלק עם פיגור מסוים ואחת התחילה להקרא מצחוק ואי אפשר שלא להמשיך לצחוק,אבל גם אמרו לנו שצריך לצחוק ומותר כי זאת דרך התמודדות ראשונית אחרכך באמת צחקנו פחות. האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? כן עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש?אולי לא זוכרת תרמת פעם לקבצן?כן האם גנבת משהו במכולת?לא זוכרת הלכת מכות?בילדותי הקטנה יש מישהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך?לא ניראה לי אכלת משהו לא כשר?אכן,ילדות לגמרי לא כשרה היתה לי אתה שומר כשרות?אני צמחונית זה די קל שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה?כן הפרת הבטחה שהבטחת?כן חרא של ילדה השתכרת עד אבדן חושים?בערך עשית דברים מתוך שכרות?כן מה הדבר הכי מוזר שאמר לך בנאדם שיכור?וואו יש הרבה אבל פעם אחת זה היה "את הרבה יותר מסתם סטוץ ב[שם של מועדון באזור..] " זה היה מוזר לשמוע את זה מאותו הבן אדם שאמר לי את זה. אבל כל פעם יש מצחיקים ומוזרים. מה צבע החדר שלך?בבית אפרסק ובנעורים לבן עם קיר כתום באיזה בושם אתה משתמש?דלישס אדום,ו-וניל של בודי שופ אתה אוהב לענוד תכשיטים?לפעמים מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? >< חרם על חברה הכי טובה בכיתה ה'?,היתי עם זוג חברים טובים יום אחרי יום?,ממ לצערי יש הרבה. באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? מתי שמתאים לך . 15+ כי מתחת זה קצת מזור מתי הייתה הפעם האחרונה ש... התנשקת?ממ לפני שבועיים ..[אעה] חיבקת מישהו/י?אתמול מישהו/י חיבק/ה אותך?כנל עישנת?גם אתמול שתית משקה אלכוהולי?או... לפני שבועיים אולי יותר גם בערך השתכרת?לא זוכרת היית במועדון?באותו הפעם ששתיתי משקה אלכוהולי קצת יותר משבועיים לבשת חצאית?מממ לא זוכרת קנית בגד?לא זוכרת אמרת למישהי " ? הקדישו לך שיר?חחחח באותה המסיבה.. איזה בידור.ורוצים להקדיש לי אותו גם היום אבל אני אוותר על התענוג. שיפרו לך את המצברוח?מממ לא יודעת בטיול . היום: באיזו שעה התעוררת?9 תהרגו אותי מה/מי העיר אותך?אני את עצמי כבר לא היתי עיפה מה היה הדבר הראשון שאמרת? " מה היה הדבר הראשון ששמעת? " מה היה השיר הראשון ששמעת? . מה אכלת?כלום איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? ... שצריך לסדר את החדר אתה... אתה חושב שאתה יפה?אני בסדר אתה חושב שאתה צבועה?לא ממש [אם אין ברירה אז אין ] אתה חושב שאתה קנאי?כן אתה חושב שאתה קרצייה?אני מקווה שלא אתה חושב שאתה עקשן?כן אתה אוהב את עצמך?אני בסדר עם עצמי בזבזן או חסכן?לא יודעת בנאדם ש.. שונא : אוהב : לא יודעת מתגעגע :בחורצ'יק חסר לך :כנמממ עושה לך טוב להיות איתו/ה :בחורצ'יק הכי מצחיק:יונתן אולי הכי דפוק:די זה קשה כל הקקי הזה הכי מוזר: הכי כיף לדבר איתו :שניצקי מעצבן :

Liraz 6q

New member
באלי גם!../images/Emo73.gif

שם:לירז גיל:18+ מזל:תאומים ניסית להתאבד?לא.. למה לי? בתנועת נוער?הייתי בצופים.. אי פעם... האם אי פעם עישנת?
האם אי פעם שתית אלכוהול?
האם אי פעם לקחת סמים?
האם אי פעם עברת על החוק?
האם אי פעם נשבר לך הלב?
האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות?
האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית?
האם אי פעם בכית על מישהי?
האם אי פעם שברת למישהי את הלב?
האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת?
האם אי פעם שיקרת?
האם אי פעם הרגשת שאת עומדת למות?
האם אי פעם רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ?
האם אי פעם שאבת אבק בלי שביקשו ממך?
פעם אחת בערך חח האם אי פעם היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? האם אי פעם סיכנת את חייך עבור מישהו אחר?
האם אי פעם היית בחקירה משטרתית?
24 שעות האחרונות: ב24 שעות האחרונות בכית?
ב24 שעות האחרונות צחקת?
ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו?
את אנה (מריאן בלי אלימות!!!!!
) ב24 שעות האחרונות עשית שטויות?
ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו?
ב24 שעות האחרונות קנית משהו?
בימים אלו אתה מאוהב?
הדבר שהכי קשה לך איתו: מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? אלוהים האדם האחרון שהתקשר אלי - אליקו האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו:מייק המקום האחרון שהייתי בו: ממ נאפיס הסטייה שלי היא: ששש.. יש פה ילדים קטנים
הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים - המשפחה שלי תכונה טובה שלי: אכפתית, אחראית תכונה רעה שלי: אובר רגישה מסיבה או חוף ים? מסיבה בחוף הים! האם? האם פרצת לאייסיקיו של מישהו?לא האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך?לא האם צחקת על מישהו בעל מום?לא האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? ברור עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש?לא תרמת פעם לקבצן?כה האם גנבת משהו במכולת?לא הלכת מכות?כה יש מישהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? המשפחה שלי אכלת משהו לא כשר?כה אתה שומר כשרות?כה שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה?כה הפרת הבטחה שהבטחת?כה השתכרת עד אבדן חושים?לא עשית דברים מתוך שכרות?לא מה הדבר הכי מוזר שאמר לך בנאדם שיכור? לא זוכרת מה צבע החדר שלך?אפרסק באיזה בושם אתה משתמש? ממ היפנוטיק, רושאס, פאי ובעיקר שפנטזי של בריטני ספירס ובמידנייט שלה גם.. אתה אוהב לענוד תכשיטים?כה מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? >< לא זוכרת באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה?אין לזה גיל.. מתי הייתה הפעם האחרונה ש... התנשקת? אוו הוו.. חיבקת מישהו/י?אתמול מישהו/י חיבק/ה אותך?אתמול עישנת?אתמול שתית משקה אלכוהולי?מממ שבוע שעבר השתכרת?אף פעם היית במועדון?יומשבת לבשת חצאית?יום שישי קנית בגד?אתמול אמרת למישהי ? מה אמרתי? הקדישו לך שיר? לא זוכרת שיפרו לך את המצברוח? אתמול היום: באיזו שעה התעוררת?10 מה/מי העיר אותך? אחותי מה היה הדבר הראשון שאמרת? בוקרטוב מה היה הדבר הראשון ששמעת? את קשי הבהמה הזה רצה שאני אוריד אותו למטה.. מה היה השיר הראשון ששמעת? ". מה שוה כזאת אהבה.." מה אכלת?עוד לא אכלתי איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? אמא התקשרה בוכה ואמר שדוד שלה נפטר.. אתה... אתה חושב שאתה יפה?כה אתה חושב שאתה צבועה?לא אתה חושב שאתה קנאי?כה אתה חושב שאתה קרצייה?כה אתה חושב שאתה עקשן?כה אתה אוהב את עצמך?כה בזבזן או חסכן?בזבזנית בנאדם ש.. שונא : לא שונאת אוהב :הוא מתגעגע :הוא חסר לך :חברות שלי עושה לך טוב להיות איתו/ה : חברות שלי המלכות האלה הכי מצחיק: ניצ הכי דפוק:ניצ הכי מוזר:אין הכי כיף לדבר איתו :הוא מעצבן :הוא זהו?

Dawson girl

New member
אבל אמא לא הכירה

את יונתן שפירא
שם: נעמי גיל: 20 מזל: טלה ניסית להתאבד? לא בתנועת נוער? לא אי פעם... האם אי פעם עישנת? לא האם אי פעם שתית אלכוהול? כן האם אי פעם לקחת סמים? לא האם אי פעם עברת על החוק? כנראה שכן האם אי פעם נשבר לך הלב? לא יודעת האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? כמו כולם... האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? כן האם אי פעם בכית על מישהי? כן האם אי פעם שברת למישהי את הלב? לא
האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? בוודאי האם אי פעם שיקרת? כן האם אי פעם הרגשת שאת עומדת למות? אממ. ישמצב האם אי פעם רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? כן האם אי פעם שאבת אבק בלי שביקשו ממך? לא האם אי פעם היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? לא האם אי פעם סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? לא האם אי פעם היית בחקירה משטרתית? לא 24 שעות האחרונות: ב24 שעות האחרונות בכית? כן ב24 שעות האחרונות צחקת? לא ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? כן ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? לא ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? לא ממש ב24 שעות האחרונות קנית משהו? כן בימים אלו אתה מאוהב? לא הדבר שהכי קשה לך איתו: שהשתחררתי מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? חיילת
האדם האחרון שהתקשר אליך- לא יודעת זה מספר מוכר ולא עניתי האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: כרמית המקום האחרון שהייתי בו: חיפה הסטייה שלי היא: לשמוע שירי להקת ח''א הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים: להכיר אותם.. תכונה טובה שלי: חכמה תכונה רעה שלי: לא מנצלת הזדמנויות מסיבה או חוף ים? מסיבה האם? האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? לא האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? לא האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? כן. היא היתה מפגרת עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? לא:| תרמת פעם לקבצן? לא האם גנבת משהו במכולת? אולי מסטיקים וכאלה הלכת מכות? כן יש מישהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? לא אכלת משהו לא כשר? כן אתה שומר כשרות? לא שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? לא הפרת הבטחה שהבטחת? לא השתכרת עד אבדן חושים? לא עשית דברים מתוך שכרות? לא. אני אפילו לא מצליחה להשתכר כמו שצריך מה הדבר הכי מוזר שאמר לך בנאדם שיכור? אממ! וואלה שאלה טובה חח לא אמרו לי כלום אבל חברה אחת פשוט נצמדה אליי מאחור O_0 מה צבע החדר שלך? כחול ולבן באיזה בושם אתה משתמש? 212 אתה אוהב לענוד תכשיטים? רק עגילים מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? לא יודעת באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? אנערף מתי הייתה הפעם האחרונה ש... התנשקת?
חיבקת מישהו/י? אתמול מישהו/י חיבק/ה אותך? אתמול עישנת? אף פעם שתית משקה אלכוהולי? ביום ראשון בחתונה השתכרת? אף פעם היית במועדון? וואו מזמן! לפני איזה חודש ככה לבשת חצאית? ביום ראשון לבשתי שמלה, נחשב? קנית בגד? לפני חודש וחצי אמרת למישהי? מה? הקדישו לך שיר? לא יודעת שיפרו לך את המצברוח? ביום שלישי היום: באיזו שעה התעוררת? 0645 מה/מי העיר אותך? אבא מה היה הדבר הראשון שאמרת? אני לא אומרת כלום כשאני מתעוררת.. אבל אז חזרתי לישון והוא העיר אותי אז כנראה אמרתי "טוב" או משהו כזה
מה היה הדבר הראשון ששמעת? "תשתי משהו יש עוד זמן" מה היה השיר הראשון ששמעת? לא שמעתי מה אכלת? בורקס גבינה איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? "וואי כל כך אין לי כוח להתחיל לחפור עכשיו על זה" אתה... אתה חושב שאתה יפה? לעתים אתה חושב שאתה צבועה? מנסה שלא להיות אבל כולנו צבועים מדי פעם אתה חושב שאתה קנאי? כן אתה חושב שאתה קרצייה? לעתים אתה חושב שאתה עקשן? כן אתה אוהב את עצמך? לעתים בזבזן או חסכן? בזבזנית מדי:\ בנאדם ש.. שונא : לא שונאת.. חבל על האנרגיות אוהב : את כל הקרובים מהבסיס
מתגעגע : ע' א' ע' י' נ' ר' וכו' וכו'
חסר לך : א' עושה לך טוב להיות איתו/ה : ג'ינג'י
הכי מצחיק: נ' הכי דפוק: א' הכי מוזר: אנערף הכי כיף לדבר איתו : י' מעצבן : אנערף

adiss90

New member
טם טם טםםם

שם: עדי גיל: 17 מזל:
ניסית להתאבד? לא בתנועת נוער? לא (הייתי.רק חניכה) אי פעם... האם אי פעם עישנת? לא האם אי פעם שתית אלכוהול? לא [כאילו..לגמתי יין ורדבול או משו כזה אבל ירקתי אותם כי לא היה טעים. וגם אכלתי עוגיות ערק וגלידת וודקה P:] האם אי פעם לקחת סמים? מיאו. האם אי פעם עברת על החוק? אני מניחה D: האם אי פעם נשבר לך הלב? לא האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? כן האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? כן האם אי פעם בכית על מישהי? לא במובן הרומנטי P: האם אי פעם שברת למישהי את הלב? למישהו אם כבר...לא יודעת האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? כע האם אי פעם שיקרת? חחח האם אי פעם הרגשת שאת עומדת למות? לא האם אי פעם רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? לא האם אי פעם שאבת אבק בלי שביקשו ממך? ישמצב האם אי פעם היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? לא האם אי פעם סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? לא האם אי פעם היית בחקירה משטרתית? לא 24 שעות האחרונות: ב24 שעות האחרונות בכית? לא ב24 שעות האחרונות צחקת? נראהלי ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? לא ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? בקטנה ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? לא ב24 שעות האחרונות קנית משהו? כן בימים אלו אתה מאוהב? לא הדבר שהכי קשה לך איתו: אחשלי מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? אני האדם האחרון שהתקשר אלי - חברה האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: איןליאיסיקיו המקום האחרון שהייתי בו: סתם הלכתי בעיר {חרשתי את העיר} הסטייה שלי היא: : כלמיני הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים - ההורים שלי תכונה טובה שלי: אני אממ יכולה ללמוד בעצמי ממש טוב דברים. תכונה רעה שלי: אני חסרת טאקטטט מסיבה או חוף ים? מסיבה על חוף הים האם? האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? לא, אבל פרצו לשלי XD האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? לא האם צחקת על מישהו בעל מום? בטוח מתישהו... האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? לא עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? אממ אני ועוד חברה או משו תרמת פעם לקבצן? כן האם גנבת משהו במכולת? אולי כשהייתי בת 4 הלכת מכות? לא רציני יש מישהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? לא אכלת משהו לא כשר? הרבה יותר מדי D: אתה שומר כשרות? לא שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? לא הפרת הבטחה שהבטחת? בטוח מתישהו השתכרת עד אבדן חושים? לא עשית דברים מתוך שכרות? לא מה הדבר הכי מוזר שאמר לך בנאדם שיכור? אני זוכרת מקרה כזה אבל אני לא זוכרת מה אמרו לי מה צבע החדר שלך? לבן באיזה בושם אתה משתמש? פיור פרפל אתה אוהב לענוד תכשיטים? לפעמים מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? >< באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? מתי שבאמת מוכנים מתי הייתה הפעם האחרונה ש... התנשקת? \\\ חיבקת מישהו/י? לאיודעת מישהו/י חיבק/ה אותך? לאיודעת עישנת? \\\ שתית משקה אלכוהולי? \\\ השתכרת? \\\ היית במועדון? כתה...ט? י? לבשת חצאית? כתה ח' קנית בגד? אממ שבועיים? הקדישו לך שיר? לפני חודשיים בערך שיפרו לך את המצברוח? אמא והשוקולד D: היום: באיזו שעה התעוררת? 2.5 תכלס. ואז ב-8 מה/מי העיר אותך? אזעקה מטורפת(כבר הייתי בדרך למקלט) ו..אור השמש מה היה הדבר הראשון שאמרת? "אמאאאאא מפציצים אותנווווו???!" מה היה הדבר הראשון ששמעת? "אזעקה מטורפת!!!~!@! מה היה השיר הראשון ששמעת? . עוד לא שמעתי מה אכלת? חצי סופגניה איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? ... אני הולכת למות ? D: אתה... אתה חושב שאתה יפה? לא במיוחד אתה חושב שאתה צבועה? לא, אבל הכל יחסי אתה חושב שאתה קנאי? לא אתה חושב שאתה קרצייה? לא אתה חושב שאתה עקשן? לא כ"כ אתה אוהב את עצמך? כן מאד בזבזן או חסכן? חסכן

לפני מקלחת

שם: מריאן גיל: 18 מזל: בתולה ניסית להתאבד? לא בתנועת נוער? הייתי אי פעם... האם אי פעם עישנת? לא האם אי פעם שתית אלכוהול? כן האם אי פעם לקחת סמים? כן האם אי פעם עברת על החוק? כן האם אי פעם נשבר לך הלב? כן האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? כן האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? כן האם אי פעם בכית על מישהי? כן האם אי פעם שברת למישהי את הלב? לא שידוע לי האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? כן האם אי פעם שיקרת? כן האם אי פעם הרגשת שאת עומדת למות? לא האם אי פעם רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? לא האם אי פעם שאבת אבק בלי שביקשו ממך? לא האם אי פעם היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? לא האם אי פעם סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? לא האם אי פעם היית בחקירה משטרתית? לא 24 שעות האחרונות: ב24 שעות האחרונות בכית? לא ב24 שעות האחרונות צחקת? כן ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? כן ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? כן ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? לא ב24 שעות האחרונות קנית משהו? כן בימים אלו אתה מאוהב? כן הדבר שהכי קשה לך איתו: אני אחזור אליכם עם זה.. מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? אני האדם האחרון שהתקשר אלי - עמרי האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: ליאור נראה לי המקום האחרון שהייתי בו: בלוקבאסטר הסטייה שלי היא: התחת של בוב
הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים - עמרי תכונה טובה שלי: אני חייכנית תכונה רעה שלי: אני כלבה מסיבה או חוף ים? מסיבה האם? האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? לא האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? לא האם צחקת על מישהו בעל מום? לא האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה?כן עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? כן תרמת פעם לקבצן? כן האם גנבת משהו במכולת? אין בםן אדם שלא טעם בפיצוחים בסופר הלכת מכות? בצחוק יש מישהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? כן אכלת משהו לא כשר? כן אתה שומר כשרות? לא שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? כן הפרת הבטחה שהבטחת? כן השתכרת עד אבדן חושים? כן עשית דברים מתוך שכרות? כן מה הדבר הכי מוזר שאמר לך בנאדם שיכור? "אני אוהב אותך" מה צבע החדר שלך? קיר אחד צהוב חרדל והשאר מין אפרסק בהיר בהיר בהיר באיזה בושם אתה משתמש? אמור אמור אתה אוהב לענוד תכשיטים? כן מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? לא יודעת באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? כשמוכנים מתי הייתה הפעם האחרונה ש... התנשקת? לפני שעה בול חיבקת מישהו/י? שעה מישהו/י חיבק/ה אותך? שעה עישנת? אף פעם שתית משקה אלכוהולי? לא זוכרת, נראה לי שבועיים השתכרת? יש מצב איזה שבוע אחרי שעמרי טס היית במועדון? מזמן לבשת חצאית? מזמן קנית בגד? לפני 3 ימים אמרת למישהי "אוהבת אותך, בתאבון" הקדישו לך שיר? היום באוטו בוב הקדיש לי את השיר דשל עידן יניב "את יפה כל כך יפה" בלה בלה שיפרו לך את המצברוח? היום בבוקר היום: באיזו שעה התעוררת? 10 מה/מי העיר אותך? עמרי מה היה הדבר הראשון שאמרת? "בוקר טוב" מה היה הדבר הראשון ששמעת? "בוקר טוב יפה שלי" מה היה השיר הראשון ששמעת? את הטלוויזיה מה אכלת? עוד לא אכלתי איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? מה אני אלבש לפויקה חח אתה... אתה חושב שאתה יפה? כן אתה חושב שאתה צבועה? כן אתה חושב שאתה קנאי? כן אתה חושב שאתה קרצייה? מאוד חח אתה חושב שאתה עקשן? כן אתה אוהב את עצמך? כן בזבזן או חסכן? בזבזנית בנאדם ש.. שונא : מאיה
אוהב : עמרי
מתגעגע : עמריייי חסר לך : עמריקי עושה לך טוב להיות איתו/ה : עמרי! הכי מצחיק: עמרי הכי דפוק: עמרי הכי מוזר: מרט חחח הכי כיף לדבר איתו : עמרי מעצבן : פלצ'י

לא יודעת לגבי אופנתי

כי זה משהו שחברים של עמרי עושים הרבה זמן ולגבי מאתגר - אני בסה"כ מקלפת גזר ותפוחי אדמה, אין פה ממש אתגר
אבל טעים זה מאוד

Mooa-Numi

New member
זה אחד האדירים והכיפים

פשוט זורקים הכל לסיר וזה סיטואציה חברתית אדירה.. זה כאילו קומזיץ עם אוכל ממש טוב. חברים מגניבים יש לו.

Mooa-Numi

New member
בית

שם: מיכל גיל: בקרוב 19 מזל: תודה לאל יש ניסית להתאבד? לא בתנועת נוער? כרגע אני בצבא, אבל בגדול כן אי פעם... האם אי פעם עישנת? כן האם אי פעם שתית אלכוהול? כן האם אי פעם לקחת סמים? שאכטה אחת האם אי פעם עברת על החוק? ... האם אי פעם נשבר לך הלב? כן האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? א. כן, אני בצבא. ב. יש מישהו שלא עשה? האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? כן האם אי פעם בכית על מישהי? כן האם אי פעם שברת למישהי את הלב? כן האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? כן האם אי פעם שיקרת? כן האם אי פעם הרגשת שאת עומדת למות? כן האם אי פעם רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? קצת, אבל לא באמת האם אי פעם שאבת אבק בלי שביקשו ממך? לא.. לא נראה לי שאי פעם שאבתי אבק האם אי פעם היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? לא האם אי פעם סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? לא האם אי פעם היית בחקירה משטרתית? לא 24 שעות האחרונות: ב24 שעות האחרונות בכית? אתמול הייתי ממש עצובה ומבואסת, אבל בכי-בכי לא ב24 שעות האחרונות צחקת? וואו בטח, הכי ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? לא ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? לא ממש ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? לא ב24 שעות האחרונות קנית משהו? כן- מרכך ושמפו בימים אלו אתה מאוהב? לא הדבר שהכי קשה לך איתו: אני והיחסים ביני לעולם. היחסים ביני לצבא. שאני באמת רוצה שיהיה לי טוב, ואני באמת רוצה להצליח להיות חיילת טובה ואני באמת רוצה להסתדר עם אנשים ולהפתח אליהם ולהיות חיננית ולא להיות מבולגנת, אבל לא הולך לי. מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? האדם האחרון שהתקשר אלי - אליעד. והאחרון שהתקשרתי אליו (וזה מצחיק) המפקדת. פתאום נזכרתי שאני צריכה להתקשר אליה, והגעתי הביתה לפני איזה 3 שעות ככה. ונראה יל הערתי אותה.. האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: המקום האחרון שהייתי בו: קניון דרורים הסטייה שלי היא: הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים - תכונה טובה שלי: תכונה רעה שלי: אני כולי מסיבה או חוף ים? מה הקשר?! חוף חוף.. האם? האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? לא האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? לא האם צחקת על מישהו בעל מום? לפעמים כן, אבל אני די מקשה על עצמי בקטע הזה. זה כמו שהמפקדת שלי בטירונות אז היה לה איבר בפנים שהוא קצת מוזר, וגם קראו לה ככה. וזה עצבן אוית כי ידעתי שכאילו בגדנ"ע החניכים יקראו לי "זאתי עםהאף" אז מה הקטע האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? כן (אני כאילו נזכרת בזה ומגכחת בכאילו "אחח, היו ימים..", שהיום להגיד מה שאני באמת חושבת למי שהיא בסך הכל שנה מעלי זה ממש בלתי אפשרי בגדר ה"מה השתגעת!?") עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? נראה לי שלא תרמת פעם לקבצן? כן האם גנבת משהו במכולת? רק משמשים וכאלה הלכת מכות? כן יש מישהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? לא אכלת משהו לא כשר? אני מניחה שכן.. לא חזיר או משהו אבל חלב-בשר כאלה אתה שומר כשרות? לא ממש שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? לא הפרת הבטחה שהבטחת? כן השתכרת עד אבדן חושים? לא עשית דברים מתוך שכרות? כן, אבל עם מודעות מסוימת תמיד.. רק לוסית כזאת מה הדבר הכי מוזר שאמר לך בנאדם שיכור? מה צבע החדר שלך? קיר ירוק, כל השאר קרם באיזה בושם אתה משתמש? כרגע יש לי הוגו בוס בסגול בהיר, ואני לא ממש אוהבת אתה אוהב לענוד תכשיטים? שרשרת תמיד. אני לא יוצאת מהבית בלי משהו על הצוואר, אני ממש מרגישה ערומה ומכוערת, כאילו כל הפרצוף שלי חשוף לעיני העולם. וממש קשה לי בקורס שאסור. מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? 17 ומעלה.. כאילו אני רואה יודניקים והם כאלו קטנטנים. סתם, לא כזה קריטי מתי הייתה הפעם האחרונה ש... התנשקת? לפני חודשיים בערך חיבקת מישהו/י? בטח השבוע מישהו/י חיבק/ה אותך? גם עישנת? וואו לפני מלא זמן. כמה חודשים בערך שתית משקה אלכוהולי? שתיתי בירה לפני שבועיים, נחשב? השתכרת? מלא זמן היית במועדון? חודשיים לבשת חצאית? שלושה חודשים? קנית בגד? לפני שבוע? אמרת למישהי ""? מה, פשוט נעמדתי מול מישהי ובהיתי בה? כל הזמן הקדישו לך שיר? המפקדת בטירונות- "השביל הזה מתחיל כאן" (מ-ה-מ-מ-ת! הקדישה כלל אחת מהצוות שיר! אחר!!) שיפרו לך את המצברוח? היום: באיזו שעה התעוררת? 5ורבע מה/מי העיר אותך? מישהי מהחדר מה היה הדבר הראשון שאמרת? "" אהמעמעפפממפ מה היה הדבר הראשון ששמעת? "מה, את ישנה עם הסקביאס?" מה היה השיר הראשון ששמעת? השיר השני של הלהקה הזאת ששרה מיי האמפס. לא זוכרת. השעון מעורר שלי מה אכלת? א.בוקר בבה"ד החינוך איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? אני שונאת לרוץ במדי א'? אני שונאת להיות עצמי? מתי נכנסים לאכול? אתה... אתה חושב שאתה יפה? לאחרונה לא אתה חושב שאתה צבועה? לא אתה חושב שאתה קנאי? כן אתה חושב שאתה קרצייה? כן אתה חושב שאתה עקשן? כן אתה אוהב את עצמך? לאחרונה לא. בצבא ממש לא בזבזן או חסכן? תלוי במצברוח בנאדם ש.. לא מעניין

Fragile rose

New member
אני רוצה לישווון

שם: אנה גיל: 20 מזל: בתולה ניסית להתאבד? מפתאום
בתנועת נוער? לא אי פעם... האם אי פעם עישנת? כע האם אי פעם שתית אלכוהול? כע האם אי פעם לקחת סמים? לא האם אי פעם עברת על החוק? כע האם אי פעם נשבר לך הלב? כע האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? כע האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? כע האם אי פעם בכית על מישהי? כע האם אי פעם שברת למישהי את הלב? משהוכזה
האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? כע האם אי פעם שיקרת? כע האם אי פעם הרגשת שאת עומדת למות? כע האם אי פעם רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? לא האם אי פעם שאבת אבק בלי שביקשו ממך? כע האם אי פעם היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? לא האם אי פעם סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? אע לא האם אי פעם היית בחקירה משטרתית? לא 24 שעות האחרונות: ב24 שעות האחרונות בכית? לא ב24 שעות האחרונות צחקת? כ"כ הרבה ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? כע ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? כע ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? לא ב24 שעות האחרונות קנית משהו? כע בימים אלו אתה מאוהב? לא הדבר שהכי קשה לך איתו: אע, הנתק מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? לא אני האדם האחרון שהתקשר אלי - אמא
האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: זה היה לפני הרבה שנים, לא זוכרת המקום האחרון שהייתי בו: במרפסת? הסטייה שלי היא: : עזבו
הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים - על עצמי תכונה טובה שלי: כלבה תכונה רעה שלי: רכושנית משהו מסיבה או חוף ים? חוף ים האם? האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? לא האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? לא האם צחקת על מישהו בעל מום? בטח האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? כע עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? ישמצב תרמת פעם לקבצן? ישמצב האם גנבת משהו במכולת? כע הלכת מכות? כע יש מישהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? לא אכלת משהו לא כשר? כע אתה שומר כשרות? לא שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? לא הפרת הבטחה שהבטחת? ישמצב השתכרת עד אבדן חושים? הו כע עשית דברים מתוך שכרות? כע מה הדבר הכי מוזר שאמר לך בנאדם שיכור? וואי אני לא זוכרת מה צבע החדר שלך? לבן באיזה בושם אתה משתמש? בי דלישס אתה אוהב לענוד תכשיטים? יש לי טבעת אחת מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? >< גרמתי לאקס שלי לעבור דירה באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? חוק זיון חובה מישהו? מתי הייתה הפעם האחרונה ש... התנשקת? אע, לפני אממ כמה שעות חיבקת מישהו/י? כנל מישהו/י חיבק/ה אותך? כנל עישנת? כנל שתית משקה אלכוהולי? כנל השתכרת? כנל היית במועדון? כנל לבשת חצאית? שבוע שעבר קנית בגד? חזיה השבוע אמרת למישהי " הקדישו לך שיר? בעבודה בטח שיפרו לך את המצברוח? לאזוכרת היום: באיזו שעה התעוררת? אחת ומשהו מה/מי העיר אותך? אבא מה היה הדבר הראשון שאמרת? "מהההההההההה" מה היה הדבר הראשון ששמעת? "אנה קומייייייייייייייי" מה היה השיר הראשון ששמעת? . השיר שמתנגן לי בראש מה אכלת? מרק עוף
איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? ...למה הוא מטומם אבל אתה... אתה חושב שאתה יפה? נע אתה חושב שאתה צבועה? נע אתה חושב שאתה קנאי? כע אתה חושב שאתה קרצייה? כע אתה חושב שאתה עקשן? כע אתה אוהב את עצמך? לעיתים בזבזן או חסכן? בזבזנית בנאדם ש.. שונא : לאדעת אוהב : חברים? מתגעגע : לדביל הזה חסר לך : הדביל הזה עושה לך טוב להיות איתו/ה : הדביל הזה הכי מצחיק: אוי, טל
הכי דפוק: טל ואנה
הכי מוזר: טל הכי כיף לדבר איתו : אנה כפרות
מעצבן : אנה עם הבריטני שלה

s h a r o n 7

New member
"לילות בלי שינה עוד לפני המבול ..." ../images/Emo126.gif

שם: שרון גיל: 14.11 מזל: קשת
ניסית להתאבד? לא בתנועת נוער? כן אי פעם... האם אי פעם עישנת? כן האם אי פעם שתית אלכוהול? כן האם אי פעם לקחת סמים? לא האם אי פעם עברת על החוק? כן האם אי פעם נשבר לך הלב? כן האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? כן האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? כן האם אי פעם בכית על מישהי? כן האם אי פעם שברת למישהי את הלב? כן האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? כן האם אי פעם שיקרת? כן האם אי פעם הרגשת שאת עומדת למות? כן האם אי פעם רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? כן חח האם אי פעם שאבת אבק בלי שביקשו ממך? לא האם אי פעם היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? לא שזכור לי האם אי פעם סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? כנ"ל האם אי פעם היית בחקירה משטרתית? לא 24 שעות האחרונות: ב24 שעות האחרונות בכית? לא ב24 שעות האחרונות צחקת? כן ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? כן ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? כן ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? לא ב24 שעות האחרונות קנית משהו? כן בימים אלו אתה מאוהב? לא הדבר שהכי קשה לך איתו: ריב קשה עם חברות מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? מישהו שהכל הולך לו האדם האחרון שהתקשר אלי - שיר האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: הילה המקום האחרון שהייתי בו: סופר הסטייה שלי היא: : מים תפוחים הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים - הבגדים והפלאפון שלי תכונה טובה שלי: אכפתית תכונה רעה שלי: חוסר סבלנות מסיבה או חוף ים? ים האם? האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? לא האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? לא האם צחקת על מישהו בעל מום? כן האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? כן עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? כן תרמת פעם לקבצן? כן האם גנבת משהו במכולת? בקטנה הלכת מכות? כן יש מישהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? כן אכלת משהו לא כשר? בטעות אתה שומר כשרות? כן שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? חחח כן הפרת הבטחה שהבטחת? כן השתכרת עד אבדן חושים? לא עשית דברים מתוך שכרות? לא מה הדבר הכי מוזר שאמר לך בנאדם שיכור? חברה שלי רקדה איזה ריקוד באמצע הרחוב חחח מה צבע החדר שלך? לבן באיזה בושם אתה משתמש? טומי הילפיגירל ו 212 סקסי אתה אוהב לענוד תכשיטים? כן מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? >< אממ חחח לא יודעת באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? זה שונה .. אבל לא לפני 17.5 מתי הייתה הפעם האחרונה ש... התנשקת? - חיבקת מישהו/י? אתמול מישהו/י חיבק/ה אותך? אתמול עישנת? אתמול שתית משקה אלכוהולי? יום שישי שבוע שעבר השתכרת? מסיבת שכב"ג היית במועדון? וואי מזמן ממש חחח לבשת חצאית? כנ"ל קנית בגד? השבוע אמרת למישהי " ? הקדישו לך שיר? השבוע שיפרו לך את המצברוח? השבוע היום: באיזו שעה התעוררת? 12:30 מה/מי העיר אותך? לבד מה היה הדבר הראשון שאמרת? " בוקר טוב חח
מה היה הדבר הראשון ששמעת? " אמא ואבא מדברים מה היה השיר הראשון ששמעת? . lovestoned שלי ג'סטין טימברלייק מה אכלת? מסטיק איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? ... הפעולה של מחר אתה... אתה חושב שאתה יפה? תלוי במצבים חחחחח אתה חושב שאתה צבועה? לא אתה חושב שאתה קנאי? כן אתה חושב שאתה קרצייה? לא אתה חושב שאתה עקשן? כן אתה אוהב את עצמך? תלוי במצב בזבזן או חסכן? גם וגם בנאדם ש.. שונא : אסף (?) אוהב : חברותתת מתגעגע : סבא וסבתא
חסר לך : לוטן עושה לך טוב להיות איתו/ה : שני הכי מצחיק: שחף הכי דפוק: שירן הכי מוזר: שירן הכי כיף לדבר איתו : שני מעצבן : נועה קראת ?

OverSharing

New member
בא לי לפני שאני הולכת לשבט../images/Emo103.gif

שם: שחר גיל: 17.1 מזל: מאזניים? מזלטוב! ניסית להתאבד? לא בתנועת נוער? צופים:) אי פעם... האם אי פעם עישנת?
האם אי פעם שתית אלכוהול?
האם אי פעם לקחת סמים?
האם אי פעם עברת על החוק?
האם אי פעם נשבר לך הלב?
אבל שומדבר רציני:) האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות?
האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית?|
האם אי פעם בכית על מישהי?
האם אי פעם שברת למישהי את הלב?
האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת?
האם אי פעם שיקרת?
האם אי פעם הרגשת שאת עומדת למות?
האם אי פעם רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ?
האם אי פעם שאבת אבק בלי שביקשו ממך?
האם אי פעם היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו?
האם אי פעם סיכנת את חייך עבור מישהו אחר?
האם אי פעם היית בחקירה משטרתית?
24 שעות האחרונות: ב24 שעות האחרונות בכית?
ב24 שעות האחרונות צחקת?
ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו?
ב24 שעות האחרונות עשית שטויות?
ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו?
ב24 שעות האחרונות קנית משהו?
בימים אלו אתה מאוהב?
הדבר שהכי קשה לך איתו:הבטן שלי:| מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? מישהו עם בטן יפה ו1.72 האדם האחרון שהתקשר אלי - אור האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: חח וואי, זה לפני כמה שנים. המקום האחרון שהייתי בו: בית. לפני זה.. אתמול אחה"צ אצל שחרי. הסטייה שלי היא: אם עמרי שם פיי. וואאאאאעעעעעעעעע הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים - חברות ועמרי ומשפחה. תכונה טובה שלי: חברותית תכונה רעה שלי: רומסת מסיבה או חוף ים? חוףים האם? האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? לא האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? לא האם צחקת על מישהו בעל מום? לא האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? חח מזל שעברתי את התקופה הזו:\ עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? לא תרמת פעם לקבצן? כן האם גנבת משהו במכולת? לא הלכת מכות? כן יש מישהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? כן אכלת משהו לא כשר? אה.. רק בשר-חלב אתה שומר כשרות? לא שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? לא הפרת הבטחה שהבטחת? כן השתכרת עד אבדן חושים? בערך עשית דברים מתוך שכרות? כן מה הדבר הכי מוזר שאמר לך בנאדם שיכור? "אני אוהבת אותך כאילו היית אדון ירח!" חח אבל זה הדבר הראשון שעולה לי לראש.. בטוח היו מוזרים יותר מה צבע החדר שלך? שמנת באיזה בושם אתה משתמש? 212 סקסי, דיפ רד, מנדרינה.. חח כולם עוד שנייה גמורים אז מה שיוצא. אתה אוהב לענוד תכשיטים? סולידי מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? בטח ירדתי על מישהו עד דמעות.:| באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? כשנוח ומתאים ומוכנים מתי הייתה הפעם האחרונה ש... התנשקת? כשראיתי את עמרי... שלשום נראה לי. חיבקת מישהו/י? אתמול מישהו/י חיבק/ה אותך? כנ"ל עישנת? - שתית משקה אלכוהולי? לפני שבוע. השתכרת? 26.9. בעע איכסאיכס היית במועדון? - לבשת חצאית? לאיודעת קנית בגד? שבועיים וחצי? כשהייתי בת"א אמרת למישהי " חח אמרתימה? הקדישו לך שיר? השבוע שיפרו לך את המצברוח? לאיודעת היום: באיזו שעה התעוררת? 12:15 מה/מי העיר אותך? אור התקשר מה היה הדבר הראשון שאמרת? "היי אוו------ר" מה היה הדבר הראשון ששמעת? "וואע סורי שהערתי אותך:\" מה היה השיר הראשון ששמעת? .לאזוכרת מה אכלת?עוגת קינמון כשקמתי ועכשיו אכלתי כרוביות של טבעול איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? ...אניעייפהעייפהעייפה אתה... אתה חושב שאתה יפה? רוב הזמן אתה חושב שאתה צבועה? לא אתה חושב שאתה קנאי? לא אתה חושב שאתה קרצייה? לא אתה חושב שאתה עקשן? כן אתה אוהב את עצמך? רוב הזמן בזבזן או חסכן? בזבזנית]: בנאדם ש.. שונא: ננ אוהב: עמרישלי
מתגעגע : ליעלי ולחברות. חסר לך : עושה לך טוב להיות איתו/ה : עמרי והבנות הכי מצחיק: הכי דפוק: הכי מוזר: דנה הג'ינג' הכי כיף לדבר איתו : מעצבן : טוב לא היה לי ממש כיף. להת'!

../images/Emo95.gif

שם: הילה גיל: 19 מזל: שור ניסית להתאבד? לא בתנועת נוער? לא אי פעם... האם אי פעם עישנת? כן האם אי פעם שתית אלכוהול? כן האם אי פעם לקחת סמים? לא האם אי פעם עברת על החוק? כנראה האם אי פעם נשבר לך הלב? כן, קצת האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? אולי האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? כן האם אי פעם בכית על מישהי? כן האם אי פעם שברת למישהי את הלב? למישהי? לא נראה לי. האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? כן האם אי פעם שיקרת? כן האם אי פעם הרגשת שאת עומדת למות? לא חושבת האם אי פעם רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? לא האם אי פעם שאבת אבק בלי שביקשו ממך? כן האם אי פעם היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? לא האם אי פעם סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? לא חושבת האם אי פעם היית בחקירה משטרתית? לא 24 שעות האחרונות: ב24 שעות האחרונות בכית? לא ב24 שעות האחרונות צחקת? כן ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? כן ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? כן ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? לא ב24 שעות האחרונות קנית משהו? כן בימים אלו אתה מאוהב? כן הדבר שהכי קשה לך איתו: צבא מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? לאיודעת האדם האחרון שהתקשר אלי - אמא האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: הממ.. לא יודעת. המקום האחרון שהייתי בו: החנות של אמא הסטייה שלי היא: מה הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים - דימה תכונה טובה שלי: המ תכונה רעה שלי: מסיבה או חוף ים? חוף ים האם? האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? לא האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? לא האם צחקת על מישהו בעל מום? לא חושבת האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? לא זכור לי עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? לא תרמת פעם לקבצן? כן האם גנבת משהו במכולת? לא הלכת מכות? כן יש מישהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? כן אכלת משהו לא כשר? ישמצב אתה שומר כשרות? לא שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? לא שזכור לי הפרת הבטחה שהבטחת? כן השתכרת עד אבדן חושים? משהו כזה עשית דברים מתוך שכרות? כן. (נכנסתי לידיד לשירותים בזמן שהוא השתין, למשל. מזל שאני לא זוכרת את זה) מה הדבר הכי מוזר שאמר לך בנאדם שיכור? האקס שלי אמר לי המון דברים מוזרים כשהוא היה שיכור (כשחושבים על זה, הוא רוב הזמן שיכור.) בניהם "אני אוהבת אותך ורוצה להיות רק איתך". אז מי אמר ששיכורים אומרים את האמת? הם ממש לא. מה צבע החדר שלך? לבן בנתיים באיזה בושם אתה משתמש? קנזו פלאוור בעיקר אתה אוהב לענוד תכשיטים? תלוי אילו מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? יש המון, האמת. באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? פשוט לא צעיר מידי. זה דבילי מתי הייתה הפעם האחרונה ש... התנשקת? 1 בצהריים חיבקת מישהו/י? ^ מישהו/י חיבק/ה אותך? ^ עישנת? אוהו שתית משקה אלכוהולי? ממש מזמן השתכרת? לפני שנה היית במועדון? כמה שבועות לבשת חצאית? ^ קנית בגד? אתמול אמרת למישהי מה? הקדישו לך שיר? מזמן מזמן מזמן שיפרו לך את המצברוח? אתמול היום: באיזו שעה התעוררת? רבע ל11 מה/מי העיר אותך? בטבעיות מה היה הדבר הראשון שאמרת? "רבע ל11" מה היה הדבר הראשון ששמעת? "מה השעה?" מה היה השיר הראשון ששמעת? משהו שדימה שם, לא זוכרת מה אכלת? קאפקייק איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? "מה עושים היום?" אתה... אתה חושב שאתה יפה? לא אתה חושב שאתה צבועה? לא אתה חושב שאתה קנאי? כן אתה חושב שאתה קרצייה? לעיתים אתה חושב שאתה עקשן? מאוד אתה אוהב את עצמך? לעיתים בזבזן או חסכן? תלוי בנאדם ש.. שונא: תמר מהגדוד? :) אוהב: דימהשלי מתגעגע: ^ + אנשים שלא ראיתי המון זמן. תמרה, דניאל. חסר לך: ^ עושה לך טוב להיות איתו/ה: דימה. בעצם המון חברים הכי מצחיק: דימה, ספיר הכי דפוק: אלכס D: הכי מוזר: המ.. הכי כיף לדבר איתו: ספיר, תמרה, אלין, דניאל מעצבן: זהו? זה היה פתאומי.

בלה בלה

שם: נופר גיל: 17.5 מזל: סרטן ניסית להתאבד? אוי כן בתנועת נוער? שרדתי שבוע אי פעם... האם אי פעם עישנת? כן האם אי פעם שתית אלכוהול? כן האם אי פעם לקחת סמים? כן האם אי פעם עברת על החוק? כן האם אי פעם נשבר לך הלב? כנראה שכן האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? כן האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? לא האם אי פעם בכית על מישהי? כן האם אי פעם שברת למישהי את הלב? כן האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? כן האם אי פעם שיקרת? כן האם אי פעם הרגשת שאת עומדת למות? כן האם אי פעם רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? לא האם אי פעם שאבת אבק בלי שביקשו ממך? כן האם אי פעם היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? חח כן האם אי פעם סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? כן האם אי פעם היית בחקירה משטרתית? כן 24 שעות האחרונות: ב24 שעות האחרונות בכית? לא ב24 שעות האחרונות צחקת? כן ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? כן ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? כן ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? לא ב24 שעות האחרונות קנית משהו? סיגריות ופיצה. בימים אלו אתה מאוהב? אני חושבת שכן הדבר שהכי קשה לך איתו: פרידות מישהו אחד שהיית רוצה להיות? אף אחד האדם האחרון שהתקשר אלייך - גל האדם האחרון שדיברת איתו באיסיקיו: לא זוכרת, המון זמן לא הייתי שם המקום האחרון שהייתי בו: ליוויתי את אודליה, זה לא מקום ספציפי הסטייה שלי היא: חחחח חיוך הדבר שלא היית מוותר עליו בחיים - מוזיקה תכונה טובה שלי: אני נחמדה! תכונה רעה שלי: יש לא מעט מסיבה או חוף ים? חוף האם: האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? משעמם לי? האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? יותר מדי אפילו האם צחקת על מישהו בעל מום? כן האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? כן עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? כן! מלא! יאללה מה אני זבל? אני תמיד עוזרת לזקנים
תרמת פעם לקבצן? כן האם גנבת משהו במכולת? חח כן הלכת מכות? לא יש מישהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? לא אכלת משהו לא כשר? כמובן אתה שומר כשרות? לא שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? לא הפרת הבטחה שהבטחת? כן השתכרת עד אבדן חושים? כן עשית דברים מתוך שכרות? חח כן מה הדבר הכי מוזר שאמר לך בנאדם שיכור? דבורה פעם אמרה לי שאני דומה לטוב-טוב הגמד כשאני ישנה
מה צבע החדר שלך? כתום באיזה בושם אתה משתמש? לא משתמשת האמת אתה אוהב לענוד תכשיטים? כן מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? לא יודעת, עשיתי הרבה טעויות. באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? 8 וחצי מתי הייתה הפעם האחרונה ש... התנשקת? לפני שעה בערך חיבקת מישהו/י? גם מישהו/י חיבק/ה אותך? זה היה הדדי אוקי עישנת? שעה שתית משקה אלכוהולי? לא זוכרת השתכרת? אה חמישי שעבר היית במועדון? כנל לבשת חצאית? חח אתמול. . קנית בגד? לא זוכרת אמרת למישהי? מה הקדישו לך שיר? שבוע ומשהו שיפרו לך את המצברוח? כל הזמן היום: באיזו שעה התעוררת? 1 בערך מה/מי העיר אותך? אודליה מה היה הדבר הראשון שאמרת? לא זוכרת, אבל אודליה בהתה בי בצורה מוזרה מה היה הדבר הראשון ששמעת? לא זוכרת מה היה השיר הראשון ששמעת? זה היה שעון מעורר אוקי מה אכלת? עוד לא אכלתי איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? ... אתה... אתה חושב שאתה יפה? אני בסדר אני אתה חושב שאתה צבועה? לא אתה חושב שאתה קנאי? כן, קצת אתה חושב שאתה קרצייה? אני יכולה להיות אתה חושב שאתה עקשן? וואו כן אתה אוהב את עצמך? בזבזן או חסכן? בזבזנית בנאדם ש.. : אוהב : מתגעגע : חסר לך : עושה לך טוב להיות איתו/ה : אודליה הכי מצחיק: הכי דפוק: הכי מוזר: הכי כיף לדבר איתו : מעצבן :

Lost Lullaby

New member
משעמם לי

שם: ליבי גיל: 18 מזל: תאומים ניסית להתאבד? לא בתנועת נוער? לא
אי פעם... האם אי פעם עישנת? לא האם אי פעם שתית אלכוהול? כן האם אי פעם לקחת סמים? לא האם אי פעם עברת על החוק? כן האם אי פעם נשבר לך הלב? כן האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? כן האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? כן האם אי פעם בכית על מישהי? לא האם אי פעם שברת למישהי את הלב? אה האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? כן האם אי פעם שיקרת? כן האם אי פעם הרגשת שאת עומדת למות? כן האם אי פעם רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? האם אי פעם שאבת אבק בלי שביקשו ממך? כן
האם אי פעם היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? לא האם אי פעם סיכנת את חייך עבור מישהו אחר?לא האם אי פעם היית בחקירה משטרתית? לא
24 שעות האחרונות: ב24 שעות האחרונות בכית? לא ב24 שעות האחרונות צחקת? לא זוכרת ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? כן ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? לא ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? לא כל כך ב24 שעות האחרונות קנית משהו? אוכל בימים אלו אתה מאוהב? הדבר שהכי קשה לך איתו: מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? האדם האחרון שהתקשר אלי: אמא האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: המקום האחרון שהייתי בו: בסלון
הסטייה שלי היא: : הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים - תכונה טובה שלי: תכונה רעה שלי: מסיבה או חוף ים? ים
האם? האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? לא האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? לא האם צחקת על מישהו בעל מום? לא האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? לא עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? סוגשל תרמת פעם לקבצן? כן האם גנבת משהו במכולת?לא הלכת מכות? לא יש מישהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? כן אכלת משהו לא כשר? כן אתה שומר כשרות? לא שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? לא הפרת הבטחה שהבטחת? לא השתכרת עד אבדן חושים? לא עשית דברים מתוך שכרות? לא מה הדבר הכי מוזר שאמר לך בנאדם שיכור? מה צבע החדר שלך? כחול באיזה בושם אתה משתמש? wish אתה אוהב לענוד תכשיטים? רק עגילים מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? לא צריך
מתי הייתה הפעם האחרונה ש... התנשקת? שבוע(?) חיבקת מישהו/י? היום מישהו/י חיבק/ה אותך? היום עישנת? אףפעם שתית משקה אלכוהולי? שנים השתכרת? אף פעם היית במועדון? חודש[?]
לבשת חצאית? אנערף קנית בגד? מזמןןן]::: אמרת למישהי " ? הקדישו לך שיר? שיפרו לך את המצברוח?
היום: באיזו שעה התעוררת? 8 בערך מה/מי העיר אותך? לבד
אתה... אתה חושב שאתה יפה? לא תמיד
אתה חושב שאתה צבועה? לא אתה חושב שאתה קנאי? לא אתה חושב שאתה קרצייה? לא אתה חושב שאתה עקשן? כשצריך אתה אוהב את עצמך? בסהכ כן בזבזן או חסכן? חסכנית לרוב

EVE Lights

New member
רוווף.

שם: אורנית גיל: 21 מזל: בתולה ניסית להתאבד? לא בתנועת נוער? הייתי בנוער מד"א אם זה נחשב אי פעם... האם אי פעם עישנת? כה האם אי פעם שתית אלכוהול? כה האם אי פעם לקחת סמים? לא האם אי פעם עברת על החוק? סבירלהניח האם אי פעם נשבר לך הלב? כה האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? כה האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? כה האם אי פעם בכית על מישהי? כה האם אי פעם שברת למישהי את הלב? למישהו אני משערת האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? תמיד האם אי פעם שיקרת? כה האם אי פעם הרגשת שאת עומדת למות? כה האם אי פעם רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? יש מצב האם אי פעם שאבת אבק בלי שביקשו ממך? כה האם אי פעם היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? חח לא יודעת? האם אי פעם סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? לא חושבת האם אי פעם היית בחקירה משטרתית? לא 24 שעות האחרונות: ב24 שעות האחרונות בכית? לא ב24 שעות האחרונות צחקת? כה ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? כה ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? כה ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? לא ב24 שעות האחרונות קנית משהו? ביצי קינדר אם נחשב בימים אלו אתה מאוהב? הכי
הדבר שהכי קשה לך איתו: אדישות מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? לא האדם האחרון שהתקשר אלי - לירן האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: אביב במסנג'ר המקום האחרון שהייתי בו: בסניף? הסטייה שלי היא: : הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים - אהבה תכונה טובה שלי: חוש הומור תכונה רעה שלי: אובססיביות מסיבה או חוף ים? מסיבה האם? האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? לא האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? לא האם צחקת על מישהו בעל מום? כן האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? לא עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? כה תרמת פעם לקבצן? כה האם גנבת משהו במכולת? כה הלכת מכות? כה יש מישהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? כן אכלת משהו לא כשר? אהא אתה שומר כשרות? לא שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? לא הפרת הבטחה שהבטחת? כה השתכרת עד אבדן חושים? כה עשית דברים מתוך שכרות? כה מה הדבר הכי מוזר שאמר לך בנאדם שיכור? לא זכור מה צבע החדר שלך? לבן וקיר אפרסק באיזה בושם אתה משתמש? 212 הרגיל בד"כ אתה אוהב לענוד תכשיטים? רק שרשראות מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? >< לא מדברים על זה באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? 16+ מתי הייתה הפעם האחרונה ש... התנשקת? רביעי חיבקת מישהו/י? מיוזמתי? רביעי נראה לי מישהו/י חיבק/ה אותך? רביעי עישנת? מזמממממממן שתית משקה אלכוהולי? בחתונה של אח של הדר לפני שבועיים השתכרת? שנה פלוס היית במועדון? לא זכור לבשת חצאית? לפני שבועיים פלוסמינוס בטח קנית בגד? שבוע וחצי אמרת למישהי אמרתי מה? הקדישו לך שיר? לא זכור שיפרו לך את המצברוח? מממ אתמול היום: באיזו שעה התעוררת? 11 וקצת מה/מי העיר אותך? סתם התעוררתי מה היה הדבר הראשון שאמרת? " מה היה הדבר הראשון ששמעת? " מה היה השיר הראשון ששמעת? . מה אכלת? עוגת טורט איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? אני לא זוכרת! אתה... אתה חושב שאתה יפה? לפעמים אתה חושב שאתה צבועה? לא אתה חושב שאתה קנאי? כן אתה חושב שאתה קרצייה? לפעמים אתה חושב שאתה עקשן? כן אתה אוהב את עצמך? לעיתים בזבזן או חסכן? גם וגם אאאאאוווף די. השאלון הזה מעצבן אותי בנאדם ש.. שונא : אוהב : מתגעגע : חסר לך : עושה לך טוב להיות איתו/ה : הכי מצחיק: הכי דפוק: הכי מוזר: הכי כיף לדבר איתו : מעצבן :

למעלה