אתה טועה אתה היחיד שהחלטת שאני הצגתי עובדה, בעוד אני הצגתי רק את דעתי, לכן אתה טועה.
R Rudess New member 5/4/06 #35 אתה טועה אתה היחיד שהחלטת שאני הצגתי עובדה, בעוד אני הצגתי רק את דעתי, לכן אתה טועה.
Z zambush New member 6/4/06 #41 אני לא טועה../images/Emo70.gif../images/Emo73.gif אמנם אני היחיד שכתב שאתה הצגת עובדה, אולם אני לא היחידי החושב ככה. אם קיים עוד מישהו החושב כמוני, שיקום ויזדהה!
אני לא טועה../images/Emo70.gif../images/Emo73.gif אמנם אני היחיד שכתב שאתה הצגת עובדה, אולם אני לא היחידי החושב ככה. אם קיים עוד מישהו החושב כמוני, שיקום ויזדהה!
ה החבר תפוחוני New member 4/4/06 #13 בחירה קשה מאוד... אבל relayer למרות הקרב הצמוד עם close to the edge
T The Cabana Boy New member 4/4/06 #14 The Yes Album אולי כי זה האלבום הראשון שלי עם הלהקה, אומנם Close to the Edge (72) Yessongs (73) Tales from Topographic Oceans (74) Relayer (74) יותר טובים, אבל הוא הכי קסום שיש והיה מהדיסקגרפיה של יס.
The Yes Album אולי כי זה האלבום הראשון שלי עם הלהקה, אומנם Close to the Edge (72) Yessongs (73) Tales from Topographic Oceans (74) Relayer (74) יותר טובים, אבל הוא הכי קסום שיש והיה מהדיסקגרפיה של יס.
מ מוטי הייפרמן New member 5/4/06 #17 Close to the edge זה האלבום שהיה מפתיע בזמנו, מבחינת מורכבות היצירה. לטעמי אלבום זה הכניס את הלהקה לפנתיאון של הרוק המתקדם.
Close to the edge זה האלבום שהיה מפתיע בזמנו, מבחינת מורכבות היצירה. לטעמי אלבום זה הכניס את הלהקה לפנתיאון של הרוק המתקדם.
P pinnacle New member 5/4/06 #22 זוהי בחירה קשה מאוד ! כל אלבום של YES בין השנים 1971-1974 ראוי לזכייה. בסופו של דבר הזוכה שלי CLOSE TO THE EDGE אלבום מושלם מתחילתו ועד סופו!!!
זוהי בחירה קשה מאוד ! כל אלבום של YES בין השנים 1971-1974 ראוי לזכייה. בסופו של דבר הזוכה שלי CLOSE TO THE EDGE אלבום מושלם מתחילתו ועד סופו!!!
M MajorWinters New member 5/4/06 #26 Relayer כי הוא האלבום הטוב ביותר בכל הדמנים. רדוקציה- הוא האלבום הטוב ביותר של הלהקה.
T The West Star New member 5/4/06 #33 Fragile לאחר התלבטות קשה בינו ובין "קרוב לקצר" ובין רילייר [שליח, לא?] פעם שנאתי את האלבום הזה, היום הוא האהוב עליי
Fragile לאחר התלבטות קשה בינו ובין "קרוב לקצר" ובין רילייר [שליח, לא?] פעם שנאתי את האלבום הזה, היום הוא האהוב עליי