Yes - הסקר

וינסנטי

New member
Tales from Topographic Oceans

למה? 5 סיבות: 1. הפרויקט הכי גדול שהלהקה הזאת לקחה על עצמה, והיא מוכיחה את עצמה באופן מעולה. אלבום נפלא! 2. הרוחניות בו- אין בשום אלבום את הנשמה שיש בו. 3. ג'ון אנדרסון- הוא מפליא פה בשירתו. 4. האורך- כי כמה שיותר יס- יותר טוב :) 5. כי רק פעם אחת הצלחתי לשמוע את כולו בבת אחת, ונהנתי בצורה מופלאה :)

סתם אנקדוטה...

אני מת על האלבום הזה, אבל לגביי הרוחניות.... קשהל לומר.... אבל לא היתה ממש.. מה שכן היה זה שאנדסון קיבל ספר טיבטי, דיפדף טיפה, מצא מילים שנשמעות יפה והלחין אותן. אחרי זה הוא אפילו לא קרא את הספר. למרות זאת אם בפעם אחרת תמצא משמעות בשירים של יס תודיע לי, אני זמין

החכמתי, תודה

אבל אני עדיין מציע לך לבדוק האם גם אנדרסון ייחס משמעות לטקסטים באלבום, כי לגביי זה אני והמקורות (המאוד אמינים שלי) לא בטוחים. שווה בדיקה

מורנא007

New member
אנדרסון

לדעתי אנדרסון מיחס חשיבות לטקסטים של שירי הלהקה. אומנם יש מקרים יוצאי דופן, בהם אין חשיבות לטקסטים, אבל במרבית המקרים יש חשיבות לטקסטים. לגבי Tales, אני צריך לבדוק ולצפות בהופעה בה הוא מדבר על ריטואל.

גיליתי! כתוב על עטיפת התקליט

אני לא יודע אפ בקדימה, אחורה או באמצע, אבל איפהשהו בעטיפת התקליט כתוב ציטוט של אנדרסון שהוא משהו כמו "רק דיפדפתי ב-10 דפים והלחנתי אותם" אם היה לי את התקליט הייתי נותן לך את הציטוט המדיוק. אני חושב שזה נותן תשובה לדיון הקצר שלנו על המשמעות הרוחנית ב-tales

The West Star

New member
האירו את עיניי!

אני מת על רילייר, אבל אחרי ששמעתי אותו כלכך הרבה פעמים, הוא נמאס [בניגוד לדיסקים אחרים] למה אז רילייר?

zambush

New member
הייתי בוחר ב-Relayer ../images/Emo73.gif

בגלל שאין בו את וויקמן
ואם אני לא טועה זאת אחת הסיבות שהם יכלו לדחוף את Gates of Delirium לתוך האלבום עם התוספות (הנדיר שיש לי
) של Magnification מצד שני, הרי שיש ב- (Magnification (Limited Edition את "שערי ההזיה", אז הבחירה המאוד מפתיעה שלי היא לאלבום בגירסה הנדירה מאוד

למעלה