Yes - הסקר

מורנא007

New member
Yes - הסקר

יש לבחור אלבום אהוב אחד מהרשימה הבאה:
Yes (69) Time and a Word (70) The Yes Album (71) Fragile (72) Close to the Edge (72) Yessongs (73) Tales from Topographic Oceans (74) Relayer (74) Going for the One (77) Tormato (78) Drama (80) Yesshows (80) 90125 (83) 9012Live (85) Big Generator (87) Union (91) Talk (94) The Keys to Ascension (96) Keys to Ascension 2 (97) Open Your Eyes (97) Something's Coming/Beyond and Before (98, Live from 1969-70) The Ladder (99) Live from the House of Blues (00, 2CD, Live from 1999) Keystudio (01, Compilation of studio material from the two Keys to Ascension releases) Magnification (01) The World is Live (05)​
ההצבעה עד ליום חמישי בלילה.

מורנא007

New member
Relayer

לטעמי Relayer הוא האלבום המעניין והאהוב ביותר של יס, אחת מפסגות הרוק.

epitaph

New member
Yessongs

כל Close To the Edge בביצועים שטובים לא פחות מהמקור, ושירים נבחרים מפרג'ייל והיס אלבום, מה צריך יותר מזה?

RamiSun

New member
בחירה קשה מאוד

אבל בסופו של דבר אני הלך על Close to the Edge לא היה , אין ולא יהיה כמו.....

אדם זאב

New member
close to the edge

בחירה מאוד קשה, אבל זה האלבום "שהדליק" אותי על ההרכב, במקום השני נראה לי שהייתי נותן לTales from Topographic Oceans

Rudess

New member
Fragile

אלבום גרוע: Going for the ONe, אני מוכר אותו ,למי שמעוניין לקנות

zambush

New member
אתה טועה ../images/Emo73.gif

Going for the One הוא אלבום ממש טוב, במיוחד הקטע האחרון, שבניגוד מוחלט לשמו יכול לגרום למאין להירדם... ולא כי הוא משעמם

zambush

New member
הפירוש של "אתה טועה" ../images/Emo73.gif

טל הציג את האלבום Going for the One בתור אלבום גרוע. לא לפי דעתו, אלא אלבום גרוע בכלליות. היות ואני לא חושב שהוא גרוע אלא להיפך, הופך את הקביעה של טל ללא נכונה, ועל כן הוא טועה

Rudess

New member
אתה טועה

הצגתי את האלבום Going for the One בתור אלבום גרוע לדעתי! ולכן אתה טועה.

zambush

New member
אתה הצגת אותו ככה: ../images/Emo73.gif

ציטוט: "אלבום גרוע: Going for the ONe" אין כאן שום אזכור לדעתך, אלא לעובדה שאתה מנסה להציג. עובדה שהיא פשוט לא נכונה, ולכן אתה טועה

Rudess

New member
אתה טועה

רשמתי את דעתי, לכן זאת תדעי! אתה טועה.

zambush

New member
אני לא טועה ../images/Emo73.gif

אתה הצגת את דעתך באופן שמשתמע ממנו שזוהי עובדה, ולא דעה. ולכן אתה טועה

למעלה