y0 y0 y0

BIGO-G

New member
אני רואה

נוער מולדת ונאצים יהודים שולט היטב בדעת הקהל כאן, אני מרים ידים.

MC StorM

New member
תגידו איפה אתם חיים כוסאמק

גזעני? גזעני?! מה פה בדיוק גזעני?!&@#*^$ אני לא אמרתי מילה אחת על הערבים ועם רובם אין לי שום בעיה אבל לקרוא לי נאצי? תגיד אתה בסדר? כל יום לפחות איש אחד נפגע מיריות/פיגוע או משהו כזה אז אם אתה נותן לזה לעבור לך מעל לראש בבקשה אבל אתה לא יכול להכחיש את מה שאני אומר ראיתם לפני חודש חדשות? שהיה יום הכחדת ישראל או משהו כזה ואיזה 95% מהפלסטינים יצאו לרחובות וחגגו?! זה נאציזם! Real.......

NuckBunnies

New member
לאנשים כאן יש בעיה חמורה

של בילבול מושגים. אם הערבים נאצים - הם בעד להיות עבדים לארים. ספק. אם הם אנטישמים - הם אנטי עצמם, היות שהם עם שמי. עוד פעם ספק. ובקשר לשיר בעל המסר העמוק שלך ("להרוג להרוג להרוג"). וואלה תהנה. תהרוג, תהרג, אין יותר מדי הבדל. בגן עדן יש מספיק מקום לכוווולם. וחוץ מזה זה הפיתרון לבעיית משק המים - אם הורגים את כולם אז הם לא צורכים מים, וחוץ מזה הדמעות של האמהות ימלאו את הכנרת. רואה איך שהשיר שלך יעזור למדינת ישראל? מוות לי, מוות לך, מוות לערפת, מוות לאחותך. פריסטייל. NuckBunnies שחושב שאתה לא אנטישמי ולא נאצי ולא גזען, סתם אידיוט.

slim girl

New member
באמת בנאדם, תתבגר....

מסכימה לחלוטין עם NuckBunnies...... לא נראה לי שיש לי יותר מה להוסיף על כל הדברים החכמים שאמרו פה די הרבה לפני... אז רק מביעה את צערי על כך שיש אנשים כאלו בארץ....

MC ROEE

New member
תגידו אתם קולטים

תבינו משהו הבנאדם רשם משהו הוא ביקש דעה על זה בתור היפ הופ ולא בתור מסר ואת סלים גירל אולי את שכחת למה התכוון סלים שאדי מתי שהוא רשם את קרימינאל

slim girl

New member
הסבר פרט ונמק בבקשה..

כי לא הבנתי מה הקשר... אמינם עשה זאת בצורה הומריסטית ופה מדובר על הרג בצורה מאוד לא הומריסטית..... אז נא הסבר את הקשר! וכן זה מאוד מדכא אותי שיש אנשים שחושבים שהרג של בני אדם זה התשובה. זה פשוט לרדת לאותה רמה ובאמת שזה לא הפתרון. הוא ביקש ביקורת.... אז הביקורת שלי שזה יותר מידי אלים... ולא כל כך התחבר לי המילים... בלי קשר למשמעות. פשוט לא התחבר לי... זאת הביקורת שלי. ומה שאני מקבלת מהשיר זה אכזבה. מהמצב.זה הכל. וקרימנאל נכתב בצורה הומריסטית מאוד, תקן אותי אם אני טועה. אני לא רואה שום קשר...... יכול להיות שאני טועה לא התמיירתי להיות כלום אני פשוט מאוד מעריכה את אמינם ואוהבת את השירים שלו - מכאן הניק שלי. ולפני זה בהודעה שכתבת שעושים הפרדות וכו´ - אני דיברתי על אנשים שאני מכירה.... ומדברת על איך שהם מתייחסים אליי - ואיך שכן - הם מתפצלים לקבוצות. חברה שלי מטאליסטית והיא נחמדה לאללה, אני רק אומרת איך היא מתייחסת אליי - בתור אוהבת היפ הופ. זה הכל... וגם שאר המטאליסטים מתייחסים אליי ככה. ומצטערת אם זה נראה שאני עושה הכללות - זה בין הדברים שאני הכי שונאת לעשות - כמו שהיוצר עשה בשיר הזה.... Slim Girl

MC ROEE

New member
לסלים גירל

אני מתכוון שאתם שופטים אותו בצורה נוראית מידי זה שיר ראשון שהוא כתב אני מכיר את הבנאדם וכלולנו היינו בעצבים באותו יום שלישי אני משאר שגם הוא. פלוס בקרימינאל הוא הביע את הכעס ששלו על כל התקשורת (העלק מבינה גדולה בהכל) שהיא מחליטה לצאת נגדו על מה שהוא חושב במקרה שלי איתמר חושב משהו הוא לא מתכוון לזה, השיר יצא מכעס ועצבנות על הערבים את לא חייבת להתחבר למילים שלו ועוד דבר אם את חושבת שזה נאמר בצורה הומוריסטית כנראה לא שמעת את KIDS (backup kim in marshall matters lp ) ואגב השיר עצמו ככל שניתכתי אותו לא נכתב בצורה כדי להגיע לצורה הומוריסטית אמינם עצמו תמיד היה מלא בהומור מאז infinte שזה חרא שלל דיסק (אהההההה עוד הפעם הקלים של מייקל ג´קסון) אני בטוח גם שלא התיימרת להיות כלום אבל תביני מה שאני אומר כאן אתם צריכים לשפוט את ההיפ הופ ולהתחשב במצב איך את היית שופטת את אמינם אם הוא היה גר בבית עם בריכה ולא היה צריך לעבוד בחנות / מסעדה כדי לממן את עצמו את היית מתייחסת שונה לגמרי וכן אני מודה שהמסר הוא חרא של מסר אבל בתור אחד שמכיר אותו אני יכול רק להגיד שהיחס שנתתם לו היה פשוט חרא הוא רק חודש בהיפ הופ תנו לו קצת פירגון הוא ביקש הערות בונות אפילו מה שלירון אמר היה יותר טוב אבל אתם ירדתם עליו בקשר לדבר השני יש לי חברים כמוך גם ממטאליסטים ועד צפונים ונמאס לי ודי גם לכולם שמכלילים אותנו בתור משהו אני נגד זה שונא את זה ובחיים לא הכללתי מישהו בלי להרגיש אשמה אפילו להגיד לילד הזה שלא מסתפר ומדבר רק על מחשבים בבית ספר שהוא ממש חנון אני לא אומר כי אני לא יכול אפילו רק עכשיו שאמרתי את זה אני מרגיש אשמה פשוט אי אפשר להכליל משהו ולמרות שאני יודע שחייבים ובלתי אפשרי לחיות כך בלי להכליל זה נורא ומתי שמישהו מגדיר מישהו זה פשוט כמו לטגן לי את המוח (או במילים אחרות שלוש שעות רצופות מתמטיקה) מה שאני אומר בקיצור זה די(die) להכללות כולנו שונים וכולנו שווים (כן קיטשי ובוודאי תחשבו שאני איזה אידיוט אבל זה נכון) מרועי - שפאק ההודעה הזו הייתה ארוכה אז אני אחזור עוד שעתיים על השעון

slim girl

New member
אחי....

אני לא יודעת כמה הוא בהיפ הופ וזה בכלל לא היה קשור בשבילי... דיברתי על המילים שלו - שהם ממש ממש קשות מידי.... באמת אלימות מידי - זה מה שאמרתי שחבל לי שיש אנשים בארץ שמרגישים שרצח יפתור. זה מה שהתכוונתי בדיוק. וגם אני הייתי ממש ממש ממש עצבנית ביום שלישי אבל הוא עשה הכללה ענקית - ואם אתה נגד הכללות - אז איך הוא כלל את כל הערבים? זה הרגיז אותי יותר כי יש ערבים שהם באמת אחלה ורוצים שלום. וזה באמת לא לעניין לדעתי לכלול קבוצה שלמה ומצטערת אם זה נראה כאילו בהודעות האחרונות שלי הכללתי גם, זה לא מה שהתכוונתי בכל מקרה.... אמינם הביע את הכעס שלו לתקשורת אבל לדעתי אי אפשר בכלל להשוות בין השירים.... ממש ממש לא אותו הדבר... וכן קרימנל זה שיר שנכתב בצורה מאוד הומריסטית לדעתי, ברור שיש בו פואנטה, אבל הוא נכתב בצורה הומריסטית. ושמעתי את קים והבנתי את הפרנציפ של קים שאין לי ממש כוח להיכנס אליו עכשיו, וגם של KIDS. ואני חושבת שיש לאמינם באמת כישרון ענק ואם היה לו מה לשיר אם הוא לא היה צריך לעבוד, ואם הוא היה בכלל רוצה לשיר ראפ - היה גם יוצא משהו מאוד טוב - אם הנושא היה כמובן חשוב ומעניין. ואני כן הייתי מעריכה אותו ומכבדת אותו ואוהבת את השירים שלו כי הוא לירקאי גאון. ונתתי ביקורת בונה בהודעה האחרונה שלי. וכמו שאמרתי לפני זה לא הבנת אותי נכון.... ובאמת שאין לי כוח לחזור על זה שאני שונאת להכליל... אז מצטערת אם המסר שלי לא עבר טוב - זה קורה לי פה הרבה פעמים... ומעכשיו - בשבילך - אני אפילו לא אשתמש במילים המכלילות! Slim Girl שמקווה שהפעם המסר איכשהו עבר......

slim girl

New member
תיקון

הוא לא אמר כל הערבים, סליחה סליחה ושוב סליחה..... מאיפה קראתי את זה פה לכל הרוחות.....?

זה בסדר...

אלים כמו בושידו, אבל נחמד...

MC ROEE

New member
למי שקרא

למי שראה את ההודעה האחרונה שלי אני דיברתי על זה זה השיר של חבר שלי ואני לא יודע איך להגדיר אותו אם חרא בגלל המסר הT.N. - י או נחמד כי וואלה זה יצא יפה ותחשבו שזו פעם ראשונה שהוא כותב היפ - הופ

למעלה