y0 y0 y0

YoNTi-man

New member
אחי לא אמרתי לך שהוא ירביץ לך...

אמרתי לך שאם תגיד אתה יודע מה אז הוא ירביץ לך אבל טוב ששינית אחי אף אחד לא יכה אותך על תדאג!!!

Mc chameleon

New member
לדעתי

השיר עצמו הוא קיצוני מידי, אבל אם זה מה שאתה חושב, אז זה בעיה שלך אין מה לפחד להגיד את מה שיש לך! אבל תישא בתוצאות ואל תפחד פתאום להגיד את מה שאתה חושב. לדעתי אתה צריך לחשוב פעמיים לפני שאתה כותב משהו שאתה לא מתכוון אליו כי בראפ, במיוחד בראפ המילים והמסר זה חלק מאוד עיקרי... ואני לא מדברת רק על ראפ, זה על כל הדבר בחיים אל תגיד דברים שאתה לא חושב באמת! תגיד מה שיש לך אבל רק אם יש לך אומץ בלי שטויות. אלינור

mc mystic

New member
אחי כנס לכאן רגע....

לדעתי יש לך את כל הזכות לחשוב דברים כאלה ולבטא אותם על נייר אבל ברגע שאתה יוצא מפרופורציות תעצור רגע ותעבור על מה שכתבת. אתה באמת חושב שצריך מלחמה כשההיסטוריה מלמדת (מנסה) אותנו שזה שפל המדרגה שאנושות יכולה להגיע אליה. אני אישית לא מסכימה עם מה שאתה כותב ולא חושבת שאתה צריך לעלות עם זה לשום מקום כי תאר לך שכל אחד יתחיל לעלות נגיד לג´י עם ליריק פוליטי ואז הסצינה תהפוך למקום שונה לגמרי מחלק המקום שהיא מנסה להיות- קבוצת היפ הופ ישראלית שבה כל אדם יוכל להתבטא בעזרת המוזיקה או בכלל ולא נכנס לזה כי אני מאבדת את הפואנטה. המצב עגום בארץ וכל עוד לא נשמור על גבולות הטעם הטוב אני לא רוצה לדמיין איזה ליריקים היו מסתובבים בין כולם. אני בספק עם אנשים לא יקחו את זה ללב ויתחילו להתפלג ואז מה עשינו- יצרנו עוד קבוצה של "מעמדות" והתפרקויות ולא חסרות לנו כאלה בארץ. אני מקצינה דברים בכוונה בשביל לכלול כל תרחיש שיכל לקרות. בקיצר, תגיד מה שתרצה, תכתוב מה שבא לך ותתנהג איך שמתאים לך אבל ברגע שדרכת על כבוד אדם אחר או קטעת את החופש שלו (על כל סוגי החופש שקיימים) תעצור ותחשוב פעמיים אם להמשיך או להתאפק. בתאכל´ס אתה מבטא רגשות של מאות אנשים פה במדינה שהיו מתים כבר לזעוק בכל מקום את הדברים האלה כי נדמה שזה הפתרון היחידי, כי תמיד קל לעבור לפתרון מלחמה- נדמה שדברים נפתרים תוך שניה אבל השלכות של כל קונפליקט לא שוות את הסיבות שמלחתחילה נכנסו אליו בגלליהן. אני יודעת שאני מנפחת לחלוטין וכיביכול עושה משיר קטן ומגניב סיפור שלם אבל השיר עורר בי כל כך הרבה מחשבות אז תאר לעצמך מה הוא היה עושה לאנשים שלא היו מסוגלים לקבל אותו כשיר מסיבות קליל. רוני... שבאמת לא מנסה לחנך אף אחד וסתם היה לה הרבה להגיד על הנושא גם בלי קשר לשיר.

lena r

New member
לדעתי...

השיר קיצוני מאד ובאמת שאני לא באותה עמדה איתך אבל בכול מקרה נראה שיש לך כישרון ואם תרגיע קצת בקיצוניות יכול לצאת משהו ממש טוב. 2. אני חושבת שאם אתה באמת לא מאמין במה שאתה כותב זה לא שווה את זה. כמו שהרבה אנשים אמרו פה, היפ הופ צריך לבוא מהנשמה ואם אתה לא מאמין במה שאתה כותב זה סתם עוד מילים על הדף. 3.אם השיר באמת מיצג את מה שאתה חושב, אני חושבת שרצוי ואפילו צריך שתעלה איתו בג´י כי כול העניין הוא שאנחנו חיים במדינה עם הרבה מיעוטים ובעיות ומה שיפה זה שאנשים באים ושרים מהנשמה את מה שהם חושבים..אם אתה באמת רציני בקשר עליו תעלה ועוד איך תעלה! 4.חחחחחח שTN ירביץ למישהו! תעשו לי טובה הבן אדם רק שר על שלום כול הזמן, אני בטוחה שהוא האחרון שירביץ לך. תשמע, אני בטוחה שהוא לא בדיוק יעמוד שם ויתחיל לעשות לך "בוי בוי בוי" אבל הוא פשוט לא יגיב כי בתאכלס זו מדינה דמוקרטית ותגיד מה שבראש שלך! 5. בקשר לאנשים שם..אין לך מה להיות לחוץ. האנשים שבאים לג´י הם פתוחים ולרוב נחמדים אז בכללי לא יזרקו אליך עגבניות או משהו... אז יאללה תתחיל בחזרות...:}

maccabi

New member
אני לא יגיד לך...

מה שאני חושב על מה שכתבת כי זה לא הפורום המתאים אבל בגלל אנשים כמוך לא יהיה שלום אף פעם וימותו עוד הרבה אנשים אז תחשוב על זה

MC StorM

New member
אוקיי

טוב אני רק נכנסתי לקטע של ההיפהופ לפני איזה חודש בחיים לא הייתי במסיבה או אירוע באמת לא ידעתי שזה היחס לאנשים שמחפשים קצת ביקורת כנה על הליריקס ומקבלים תגובות כמו תתבגר ותשתוק אתם רוצים להשתיק אותי? אז הנה. שתקתי. תודה ושלום MC StorM

mc mystic

New member
אחי מה אתה מתקפל!!!!

בחיים אל תיתן לאף אחד להשתיק אותך! חשוב שבכל מקום יהיו אנשים אמיתיים וכנים כמוך שלא יפחדו להציג את המחשבות שלהם אבל מה לעשות זה נושא רגיש, וברגע שכותבים ליריק פוליטי קיצוני כזה אנשים לא מתרכזים בשיר אלה בנושא הכללי. אני חושבת שכמות התגובות שקבלת מכל הסוגים צריכות לשמח אותך- כמה שירים מעוררים אצל אנשים כאלה רגשות?, קח את היכולת הזאת ואם מפריעות לך התגובות תכתוב על נושאים פחות מסובכים. אני דווקא ראיתי שאנשים תמכו בך ומה לעשות שתמיד יהיו את אלה שיזרקו את התגובות שלדעתם- "מסכמות הכל בשתי מילים", הם לא העיקר. אתה צודק שאנשים לא נתנו לך ביקורת על השיר אלה על הנושא אבל זה המצב וזה מה שיש לאנשים כרגע בראש. תמשיך לכתוב ולהגיד כי לא סתם טוחנים את הנושא של חופש הביטוי. רוני

Aspasheshet

New member
אל תתקפל ואל תשתוק!

אל תתן לאף אחד לקפל אותך. כמו שכבר אמרו כאן חשוב מאוד שתכתוב ותשיר מהלב ,הלב שלך ושתעמוד אחרי כל מילה ,אם זה ככה ,שימותו הקנאים. תמיד יש לאנשים תגובות על ליריקס של שירים במיוחד שירים פוליטיים ובמיוחד במדינה שלנו.כמה שיותר תגובות ככה הצלחת לגעת ביותר אנשים וזה לא קל.כל תגובה ,חיובית כשלילית צריכה לחזק אותך. תמשיך לכתוב ותתחיל להופיע ושלא תעיז לוותר!

ken kaniff

New member
יש שירים פוליטיים לגיטימיים

ויש, כמו במקרה הזה, שירים גזעניים שמשקפים שינאת אדם טהורה והסתה לרצח. ליאור

MC ROEE

New member
תגיד אתה בסדר

איתמר אל תתן להם לשפוט אותך על מה שאתה שר ושים זין על החברה תעמץ את המוטו של אמינם מצידי (still don´t give a fuck) אבל אל תעזוב את ההיפ - הופ בתור אחד שנכנס לעסק אתה ממש יצא לך טוב אז כן אולי המסר לא מקבל תגובות טובות אבל אל תקשיב להם אני יודע שאתה יכול לעשות שירים ויותר טובים אם יותר מסר אחי אלו שקוראים את השיר תחשבו מה אתם מרגישים כרגע כלפי הערבים ובעיקר מתי שהפ הפגיזו את מגדלי התאומים ולסיום אני אצטט את אמינם ותנסו להיזכר בתקופה שהוא לא היה ממוסחר couse every time I write a poem they keep thinking it´s a crime so i *guess i´m a *criminal c - ya ro - e = mc2

RunNGun

New member
גם אני כותב שיר על כל הטרור

קוראים לו אפוקליפסה עכשיו וככה הוא נשמע מדינת ישראל תחת טרור אין אמונה, אין אלוהים שישמור אפילו לאלוהים יש דמעות בעיניים והפחד שולט ברחובות בינתיים אפוקליפסה עכשיו-המדינה מפורקת אפוקליפסה עכשיו-והשיירה עוברת אפוקליפסה עכשיו-ים של פיגועים אפוקליפסה עכשיו-וכולם מפחדים 6,000,000 יהודים חיים על ארץ אחת "...מתנדנדת כמו סיגריה בפה של ערפאת..." כולם בתוך הדיפרסיה, עמוק בדיכאון נופלים בתוך המצבות ולא רואים סוף ליגון ישראל כבר מחוברת לאסונות כמו בזק והנחמה היחידה היא שלא נגרם עוד נזק כמו דלק המוות ממלא ת´ערבים ובכל זאת אנחנו מלאים בשנאת אחים אנשים! להתעורר מתרדמת החורף תראו איך תוקעים לנו סכין בעורף בועידות אומרים אנחנו גזענים?!?! תסתכלו מה עושים לנו כבר כל הערבים מלאים בשנאה ואש בעיניים אנחנו קוברים אלף והם קוברים מאתיים מה זה יעזור אי אפשר כבר עוד לחזור אפילו אקמול כבר לא ירגיע תאיזור וכשאין פיגוע אז יש אסון ובכל זאת בכנסת כולם בפאסון פזמון מגדלי התאומים עמדו חזק כמו בריון עד שבאו מטוסים ודרסו את ההמון אח"כ הנה בא עוד פיגוע בפנטגון ואח"כ מתפוצץ בוושינגטון איזה קניון אלוהים אדירים! כבר מתי זה ייפסק הטרור מתרחב והעולם מתרסק מי עוסק בפיגועים? מי פוצץ את המטוס? מי זה מי זה אם לא בין-לאדן הבוס (כוס אמממוווו) אני צועק לאוויר כבר נמאס לי לשמוע על מחבל שמסביר למה הוא פוצץ מסעדה בירושלים? אוקיי, הנה שאלה-למה אנחנו לא שמים זין? בינתיים, מנסים להעביר כבר את הזמן "שרון יביא שלום"? טוב, זה עדיין לא הגיע לכאן תפסיקו להבטיח ותתחילו לעשות תנסו כבר להפסיק את המכות היומיות אמריקה באבל, ריענון ערכות מגן חזרנו ל-91? כי נראה לי שכן נקווה שיצליחו כבר להתקיף את היריב כשבא לך אוייב - אז צריך להכאיב לא? כן! כי זה מה שנשאר לעשות ויש 5000 איש מתחת להריסות אז כדאי להתעורר ולהתעורר מהר כי אחרת בעולם שום דבר לא ישאר פזמון מדינת ישראל תחת טרור אין אמונה, אין אלוהים שישמור צריך כבר סוף סוף להשמיד ת´טרור ואז עם ישראל יראה את האור פזמון (ולסיום...מסר אחרון לאומה: FUCK OSAMMA BIN LADEN!) זה השיר...מקווה שאהבתם...תגיבו

mushy

New member
השיר ממש טוב!!

הוא כתוב בדרך ממש טובה עם מילים טובות,אני אהבתי!

Gershenman

New member
יפה אחי.....לא מסכים כל כך

אבל ליריקס מעולים.....למרות שהבית השני קצת פחות טוב

Gershenman

New member
אם אנחנו ברוח הזאת....

הנה משהו שאני כתבתי אתמול באמצע שיעור-סתם אילתור קטן לא גמור,ועדיין לא עברתי עליו מספיק... אז קראו ותגידו לי אם כדאי להמשיך או לשמור את זה במחברת הפריסטיילים והקשקושים שלי...... למרות שהשיר בינתיים לא משקף את זה-אני שמאלני(אנחנו עדיין קיימים) אבל לא היה לי זמן להביא אותו ל"כיוון" הזה... יום שלישי,ספטמבר אחד עשרה מדווחים בחדשות על איזשהו מקרה מגדלי התאומים מתרסקים מהטרור ארצות הברית מדינה מאופקת? NO MORE לא משנה אם זה בוש או אם זה גור העתיד שלנו פתאום נראה שחור מתחבאים בעולם טרוריסטים מסוכנים והשאלה נשאלת:האם אנחנו מוכנים? הטרור מכה חזק והזמנים משתנים בן לאדן וסאדם רק בטרור מעוניינים ואז המורה התחילה להכתיב....
אז תגידו מה אתם חושבים....

Cold Chillin

New member
שיר יפה

חרוזים טובים נושא נדוש, אבל מי מאשים אותך מה יש בזמן האחרון חוץ מטרור רק צריך המשך... אמיר.

MC ROEE

New member
אישית אחי לא אהבתי

ואפוקליפסה וסטורמם יצא להם יותר טוב תודה

mc-yan

New member
מה אחלה יא חתיכת דרק מסריחה ! ../images/Emo8.gif

רק בגלל שאתה חושב שזה יפה אז אני אומר לא ! זה לא ! סתם אחי אחי אני צוחק ! אבל אתה מכיר את הדעות שלי אז לא נתחיל בוויכוח כאן ועכשיו .

Eazy E

New member
פשוט זוועה ../images/Emo4.gif

אתה מגזים אם הדברים שאתה אומר וזה גם מתחיל לשעמם.. תשיר על דברים אחרים אחי אני מאמין שיהיה יותר טוב הכול מאהבה רותם

למעלה