y0 y0 y0

MC StorM

New member
y0 y0 y0

היי מה המצב אנשים אני די חדש בכול הקטע הזה של היפהופ ציוני אבל כתבתי שיר מעניין אותי אם הוא שווה משהו אני לא מאמין מלא צער ויגון המחבלים הבני זונות הגיעו עד לפנטגון מתו לנו מול העיניים 20000 איש אי אפשר להישאר אדיש קפיש?! כולם כמו חיות מפוחדות פוחדות ליסוע על הכביש תפסיקיו לוותר או שתגידו כבר קדיש לעזאזל עם השלום זין על אריאל שרון אני לא אסתכל אחורה עד יומי האחרון! יש פתרון! וקוראים לו מלחמה! להפוך את הרשות הפלסטינית לשממה ואולי עראפת יחשוב יותר בהגיון אם חייל של צה"ל יכוון לו עוזי לגרון *פזמון* תתעוררו ותריחו את אבק השריפה הרובים כבר טעונים, הסכנה קרובה חייבים וצריכים לנקוט פעולה לוקחים מיליון משאיות דורסים את כל החיזבאללה תתעוררו ותסתכלו על מצב המדינה מלחמת העולם מספר 3 מעבר לפינה אלוהים עומד את כולנו ללמד שבחיים כמו בטבע- החזק יותר שורד *סוף פזמון* תתמודד! עם המציאות היומיומית כולם מנסים לברוח לכיוון האור כמו סממית ואגדה עממית על אחווה ושלום מתחבאת לכולם בתת מודע כמו חלום בהקיץ ואף אחד לא מתעורר עד שנהיה כבר מאוחר ואף אחד לא מבין שאולי הוא הקורבן של מחר לא חושב על האימא שמסתכלת על תצלום חוץ מזה לא נשאר מהבן שלה כלום ואם הצבא חושב שכמה אלפי שקלים יחזירו את הנער מעולם המתים אז הם טועים! הדבר היחיד שאת האמא יעודד זה לראות ת´בנזונה מועלה על המוקד מתחנן על חייו מודה שעשה טעות ואז נשרף כמו שישליק ביום העצמאות

yaya_haim

New member
זה מאוד יפה מה שרשמת אבל....

מאוד אלים אבל אני מסכים איתך אחי להחזיר את הציונות לאופנה... תשמור עליך גבר גמר חתימה טובה ושנה טובה ירון (רוז) אימפלה

kodgirl

New member
מצד אחד

יש לי ביט שלפי דעתי ילך מצוין עם הלירקס מצד שני אני לא מסכימה עם הליריקס... ד י ל מ ה צור קשר באיי סי 73210423

u4ri

New member
זהו אח אתה ראפר...

חחחח מה נבהלתם חשבתי לרגע שלא תגיבו לבחור בגלל כל הדיונים אם לשבח לירקס של בחורים חדשים מה הקטע עם ה MC זהו יאנו אתה שולט במיקרופון?! חח הבלהלבהלבלהבלה

MC StorM

New member
טוב תבינו

אני לא ממש מתכוון לשיר את זה רק רציתי לדעת אם יש פוטנציאל ואם שווה לי להמשיך לכתוב כי ההוא שכתב ש-88% זה זבל הפחיד אותי...
חוצמזה אמרו לי שאם אני ישיר את זה בג´י יש ראפר אחד ערבי שיעלה עליי מכות לא שאני פוחד אבל זה לא שווה את זה

sivani

New member
אני דווקא אהבתי וחוץ מזה...

אתה בטח מדבר על TN\סוהל וזה שטויות...אלק מכות...חחחח אני לא חושבת...

Aspasheshet

New member
גבר ,אם לך יש את האומץ לשיר את זה

גבר ,אם לך יש את האומץ לשיר את זה ,אני אביא את האנשים שלי ונדאג שאף אחד לא יעשה לך כלום. הגיע הזמן להרים את המוראל של העם ,השיר הזה הוא ציוני ואתה צריך לשיר אותו גאה גם כי אתה כתבת אותו וגם בגלל התוכן. אלים??????באיזה עולם בדיוק אנחנו חיים אם לא אלים? ההיפהופ אמור לייצג את החיים היוםיומיים ,על זה בד"כ שרים.אם חיי היומיום אלימים כך יהיו גם השירים! האומץ עליו כתבתי בהתחלה הוא לא האומץ מול הערבי ,שצריך להיות האחרון שיזיז לך - אתה חי במדינה יהודית! ,אלא האומץ לעלות ולשיר על במה בג´י. בכל מקרה חזק ואמץ אחי תמשיך לכתוב ואם תרצה גיבוי להופעה שלך ,צור קשר.אגב גם לי יש רעיון לביט בראש. כבוד.

MC StorM

New member
בקשר לגיבוי

אם הייתי יודע שלא יקרה כלום אין לי בעיה לשיר את זה כי מה שיוצא מהלב לא יכול להיות רע בקשר לגיבוי על הבמה יש לי אבל אני לא יודע אם הם רוצים שאני יזכיר שמות אתם יודעים מי אתם בקשר לזה שתבוא עם האנשים שלך כמו שאמרתי אני לא ממש פוחד אבל אני חושב שזה יהיה אחלה בטירוף אם תעמדו כזה למטה כמו מאבטחים יהיה קטעים וחוצמזה תמיד טוב לדעת שיש גב. דרך אגב באיזה הרכב אתה? או שאתה שר לבד? כי אני רוצה לדעת שמות להבין יותר למה אני נכנס Real......

ICANNt

New member
הוא מההרכב "איל פאשיסטה די איזראלה"

אולי אתה רוצה להיצטרץ?

Aspasheshet

New member
תגובה

אני לא שר ,התכוונתי לגיבוי לאחרי ההופעה לא על הבמה... ולא צריך לעמוד כמו מאבטחים.מספיק שאני יודע מי אתה וברגע שאני רואה שקורה משהו אני בא. בן כמה אתה?

BIGO-G

New member
תכף אני שולף אקדח

ויורה בכולכם גנגסטארים-טיפשים-פאשיסטים. תתבגרו.

Aspasheshet

New member
אדיוט

אין שום קשר לפאשיסט ולא לבלאט. פשוט לא נראה לי שמישהו צריך לפחד לשיר את מה שהוא חושב כי הוא מפחד שהוא יקבל מכות.לא אמרתי בכלל אם אני מסכים או לא מסכים עם מה שהוא כתב אבל אני מעריך את האומץ שלו להופיע עם זה.קפיש?אז תחשוב פעמים לפני שאתה מפזר שטויות.

n&n...

New member
אכככ-טעים טעים טעים.

אחלה קטע אחי
מאד אובייקטיבי לעניין peace

kodgirl

New member
מי ישמע.....

אוקיי אני יגיד לך ככה: אתה אומר שהיפ הופ זה על חיי היום יום אז לפחות תכתוב על משהו שאתה מאמין בו ואל תצתדק אח"כ ותגיד שאתה בכלל לא מתכוון לזה. דבר שני ה"ראפר הערבי" תאמר יזיין אותך במכות אם הוא ירצה על כל איש שתביא הוא יביא 20 אוקיי...במקומך לא הייתי פותחת פה ככה, אבל אני לא חושבת שהוא יעשה את זה ... א ב ל תנחש מי כן תתעשה את זה.... רמז: הודעה של מי אתה קורא עכשיו?

זיג הייל זיג הייל זיג הייל

אתה בסך הכל ילד עם מוח מקולקל שלא ראה מלחמה ולא יודע מה התוצאות שלה .תתבגר. לירון שהיה פעם אחת יותר מדי בלבנון

root

New member
כל מילה של לירון - תכפיל ותקבל את

דעתי. מטופש, ממש קשה לי לקבל דעות כאלה... אבל מי אני שאגיד? מדינה חופשית, לא? וד"א, האדם האחרון שיעלה עלייך הוא TN, אם תקרא קצת ליריקס שלו, תבין קצת יותר.

Little D

New member
אז מה אתה מציע?

שישחררו את כל צה"ל ושניתן להם לרצוח אותנו? הבנאדם פשוט כתב מה שהוא חושב בלי לפחד מכל מיני דעות דפוקות

למעלה