גם אני כותב שיר על כל הטרור
קוראים לו אפוקליפסה עכשיו וככה הוא נשמע מדינת ישראל תחת טרור אין אמונה, אין אלוהים שישמור אפילו לאלוהים יש דמעות בעיניים והפחד שולט ברחובות בינתיים אפוקליפסה עכשיו-המדינה מפורקת אפוקליפסה עכשיו-והשיירה עוברת אפוקליפסה עכשיו-ים של פיגועים אפוקליפסה עכשיו-וכולם מפחדים 6,000,000 יהודים חיים על ארץ אחת "...מתנדנדת כמו סיגריה בפה של ערפאת..." כולם בתוך הדיפרסיה, עמוק בדיכאון נופלים בתוך המצבות ולא רואים סוף ליגון ישראל כבר מחוברת לאסונות כמו בזק והנחמה היחידה היא שלא נגרם עוד נזק כמו דלק המוות ממלא ת´ערבים ובכל זאת אנחנו מלאים בשנאת אחים אנשים! להתעורר מתרדמת החורף תראו איך תוקעים לנו סכין בעורף בועידות אומרים אנחנו גזענים?!?! תסתכלו מה עושים לנו כבר כל הערבים מלאים בשנאה ואש בעיניים אנחנו קוברים אלף והם קוברים מאתיים מה זה יעזור אי אפשר כבר עוד לחזור אפילו אקמול כבר לא ירגיע תאיזור וכשאין פיגוע אז יש אסון ובכל זאת בכנסת כולם בפאסון פזמון מגדלי התאומים עמדו חזק כמו בריון עד שבאו מטוסים ודרסו את ההמון אח"כ הנה בא עוד פיגוע בפנטגון ואח"כ מתפוצץ בוושינגטון איזה קניון אלוהים אדירים! כבר מתי זה ייפסק הטרור מתרחב והעולם מתרסק מי עוסק בפיגועים? מי פוצץ את המטוס? מי זה מי זה אם לא בין-לאדן הבוס (כוס אמממוווו) אני צועק לאוויר כבר נמאס לי לשמוע על מחבל שמסביר למה הוא פוצץ מסעדה בירושלים? אוקיי, הנה שאלה-למה אנחנו לא שמים זין? בינתיים, מנסים להעביר כבר את הזמן "שרון יביא שלום"? טוב, זה עדיין לא הגיע לכאן תפסיקו להבטיח ותתחילו לעשות תנסו כבר להפסיק את המכות היומיות אמריקה באבל, ריענון ערכות מגן חזרנו ל-91? כי נראה לי שכן נקווה שיצליחו כבר להתקיף את היריב כשבא לך אוייב - אז צריך להכאיב לא? כן! כי זה מה שנשאר לעשות ויש 5000 איש מתחת להריסות אז כדאי להתעורר ולהתעורר מהר כי אחרת בעולם שום דבר לא ישאר פזמון מדינת ישראל תחת טרור אין אמונה, אין אלוהים שישמור צריך כבר סוף סוף להשמיד ת´טרור ואז עם ישראל יראה את האור פזמון (ולסיום...מסר אחרון לאומה: FUCK OSAMMA BIN LADEN!) זה השיר...מקווה שאהבתם...תגיבו