WTF?!

DJ$upreme

New member
לא, זה היה ציטוט לא נכון בכתבה

שהיתה בידיעות, וחבל. המהדורה הראשונה היתה של 3500 ואזלה ואז הודפסה מהדורה נוספת (עם הסינגל יו-יה, למי שזוכר), וגם היא כרגע אזלה לפחות לדברי פונוקול. אז ההערכות שלי הם 6000-7000 בערך. אבל אין לי נתון מדויק .
 

roycot

New member
דווקא את 60 השקלים שלי מומי הרויח בעיקר

בגלל האורחים. זה לא שהאורחים לא נתנו יותר מדי מקום למו, פשוט יש תחושה של "מהוקצע יתר על המידה", ורוב שירי הסולו שלו באלבום קקה. על מה ששמעתי מהאלבום החדש אפשר לומר ההפך.
 

volatile

New member
אני אשמיע ביקורת עם הסתייגות

היפ-סול מלבד שירים בודדים עובד הכי טוב באירוחים. כשמומי שר פופ עוד לא שמעתי משהו ממנו מבחינה הפקתית או מוזיקלית שהרשים אותי במיוחד (מלבד צלול) וזה חבל. לפי הסינגלים ששוחררו עד עתה אני אישית לא מאמין שאני אוהב את האלבום החדש.
 

roycot

New member
עזוב, זה לא מה שמעצבן

מה שמעצבן הוא שעד ששומעים מנימי, פעם בשלוש שנים, זה נעשה דרך חרא של בית. סקר מהיר- אם האלבום של נימי יעלה מעל 100 ש"ח, האם תרכוש? כן.
 

DJ$upreme

New member
ולהוסיף על מה שכבר נאמר

א) צריך להיות די הזוי כדי לחשוב שלא התייחסתי בהודעה שלי גם ללקחים שלמדתי מהאלבום הראשון של מומי. ב) בדיעבד האלבום הראשון של מומי - ובמיוחד הסינגלים - הציגו יותר ז'אנר ופחות זמר, הדגש באלבום השני יהיה הפוך. ג) להדגיש, אני לא בא בטענה ליוצרים, אולי לא התנסחתי בצורה מספיקה. הטענה היא לדרך שבה מתקבלים אלבומים בעיקר כאן ובעיקר בקהל של ההיפהופ, שקודם כל רצים לרשימת השירים לראות מי מתארח...אל תגידו שזה לא מאפיין רבים מאתנו כאן. בואו נדבר על זה ולא על ההחלטות האמנותיות של הזמרים עצמם.
 

roycot

New member
לדעתי זה תלוי באהבה ליוצר

ב"היפ סול" שמחתי שמתארחים 30 איש משום שלא אהבתי את הסינגלים, כמו גם את האלבום לכשיצא. אני אוסיף ואומר שהייתי שמח אם היו עוד יותר אורחים, פשוט כי זה היה יותר נעים לי באוזן מאשר השישה-שבעה שירים שישנם שאני פשוט לא מסוגל לשמוע. לעומת זאת, אסוציאטיבית, אני מרגיש פחות רצון לשמוע ראפרים אורחים על הטראק באלבום הקרב, פשוט משום שאהבתי את החומר שהושמע עד עתה, להפתעתי. לשם המחשה, באלבום הסולו של נימי, שיצא כשכבר אוזן אחת שלי לא תעבוד והשניה תהיה תותבת אני מעונין במקסימום שני אורחים, במידה והאלבום יכלול מעל 15 שירים. במידה והוא יכלול פחות מעשרה אף אורח לא בא בחשבון. אפילו מוקי לא.
 

roycot

New member
../images/Emo6.gif

מאז נמאס לי ממך(ככה שאתה יכול להוריד את ה"מאמי", ילד).
 

roycot

New member
לפי הסינגל ששמעתי

הלאבום הולך להיות חרא, פשוט כי רוי שכח לעשות ראפ בעברית. (ואני אומר שכח כי שמעתי אותו בפריסטיילים טובים)
 

DJ$upreme

New member
גם קצת מוזר שסאב לא שם

אחרי "ילד רחוב" אוי, כל כך לא אהבתי את השיר הזה...חבל שהעליתי אותו.
 

roycot

New member
גם מוזר ומעצבן ואיכזב נורא

שהארוח היחיד של מוקי באלבום של קוואמי הוא בקולות רקע בקומביניישן ניישן.
 
למעלה