טוב אז ככה...
-אני לא אובייקטיבי ולא מתיימר להיות, אז נבהיר את זה כבר מההתחלה- נתחיל מהסוף - אחד הדברים הגאוניים שרוי הצליח לעשות באלבום הבכורה שלו בעברית, היא שהוא הצליח להביא כמה חברים טובים ותותחים, ובמקביל לשמור על אלבום שהוא הכי "רוי אדרי". רוי נמצא במרכז, הסאונד שלו והאישיות שלו מורגשת לכל אורך האלבום. בכנות מלאה, זה אחד האלבומים השלמים ביותר והטובים ביותר ששמעתי בעברית. ב-כ-נ-ו-ת, למרות שאני לא אובייקטיבי. לכל מי שחושב שזה הולך להיות אלבום ראפ - הוא טועה. נכונה הפתעה לכולם. רוי עושה את זה נכון ובעברית, שומר את זה הכי ישראלי (בשירים עם קובי אוז ואביתר בנאי, לדוגמא) ויודע לשלב היפ הופ כמו שהוא למד אותו באל.איי וניו יורק במידה מספקת ומדוייקת. מצד אחד האורבניות של תל אביב, מצד שני הבית מבאר שבע, ומצד שלישי ניו יורק. ככה זה עובד אצל בנאדם שעד גיל 25 ראה ועבר הרבה מאוד בחיים שלו. בנוגע לז'אנר - ראפ, אר.אנ.בי וסול על מקצבי היפ הופ, דאנסהול, רוק ואר.אנ.בי. גיטרות, סאז, כלי מיתר, חצוצרות, בלי גבולות. אף אחד שקשור לפרוייקט לא באמת מנסה להגדיר אותו ולתחום אותו. זה פשוט רוי. יחד עם זאת, האלבום מאוד מאוזן וכמו שאמרתי, לדעתי, מאוד שלם. ומאוד, מאוד חיובי. חלק מהשירים נכתבו במקור באנגלית ותורגמו (הסינגל הראשון, "כבד לי", הוא אחד מהם), חלק נכתבו במהלך העבודה ("אמונה" עם איילה אינגדשט, כמדומני), אחרים נכתבו בסשנים עם חברים טובים או שהחברים האלה הוסיפו בתים במהלך סשן שמיעה כזה או אחר. אני לא חושב שצריך באמת להסביר למה יש אורחים כאלה ואחרים. יש גם יותר אורחים ממה שאתם חושבים, וכולם חברים טובים. שי למשל, דווקא מופיע באלבום בשיר שגם סניקרס מתארח בו. השיר עם שאנן הוא זה שמתארח בו אביתר בנאי ("אור"), וזה אחד השירים הכי טובים וחיוביים באלבום, לדעתי. פישי, לדוגמא, שר את ההוק ב-"קול אחד", ששונה ממש ברגע האחרון. אז מה? האלבום מצויין. אין שום סיבה לא לאפשר לאחרים לחזק במקומות שהם יכולים ולתרום את חלקם, והכל נעשה באהבה אמיתית. יש גם את מטרו. והסיפור על העובדה שסאב לא שם זה כבר למקום אחר

. זה לא כמו באלבומים של דידי וטימבאלנד, לדוגמא, שם יש יותר משתתפים מאשר ב-"we are the world", ודידי וטימבה נבלעים בפנים ולא מורגשים. פה רוי מקבל את מרכז הבמה ונעזר בחברים על הדרך. פשוט תשארו בראש פתוח, לא חייבים כל הזמן להגדיר דברים. זה אלבום נפלא. תחכו קצת.