שאנן ואיילה זה באמת צפוי רצח
ותתפלא אבל זה לא מה שתופס אותי - יותר מזה: אני אפילו אתפלא אם השיר של שאנן ורוי ייצא טוב, זה ייחשב עבורי כהפתעה... אבל אביתר בנאי זה בהחלט מרתק, קובי אוז מוזר, תמי פדרמן - על הנייר - לא מעניין בכל אופן - לגבי מה שאמרת: "בדיסק בכורה אני רוצה לשמוע את האמן עצמו בהנחה שאני אוהב אותו. לא אומר שלא צריך אורח אחד או שניים כדי לגוון ולהוסיף עניין וצבע, אבל כשהדבר הראשון שמדברים עליו זה רשימת האורחים, אני אומר - חבל. " אני נתקל בגישה הזו מאות פעמים ביום ואני לא מסכים איתה בתכליתה... לדעתי ריבוי אורחים היא לאו דווקא 'גזילת פוקוס' או משהו כזה, אלא הרבה יותר קרוב לחיזוק משמעותי. יש המון אמנים שמשלימים בארץ זה את זה, ושיתופי פעולה מוצלחים שלכאורה עומדים בגדר השיוך של "חד פעמי" יכולים להוליד אלבומים משותפים או הופעות משותפות, או סתם שיר שפשוט יצא ממש ממש טוב. ככה אני רואה את זה. ועזוב שניה את פורטיס, לא קשור לאמן וותיק או לא (אף על פי שכשמדובר באמן ותיק זה הרבה יותר מגניב לשמוע שהוא מתערבב עם דברים שנראו לך זרים ולא קשורים כשחושבים על אותו אמן ותיק קודם - קיצר אתה מופתע) תמיד כיף לשמוע אמנים עושים דברים חדשים - בתנאי כמובן שהחומר יוצא כמו שצריך... כל עוד השירים טובים אני רגוע.