would you like a cup of tea?

would you like a cup of tea?

פינת השאלון
(אולי זה שם זמני,אולי אחליף מידי פעם..
בחרתי שם נחמד,לא?
) ובכן,רצו שמועות פה שפורום מארון 5 אוהב שאלונים
אז אם יש ביקוש-יש היצע!
פינת השאלון-#1 שם:(מה לעשות,שאלת הפתיחה לשאלונים שלי.זייהו.) גיל: קולנוע: האם את/ה מרבה לצאת לקולנוע? מהו הסרט האחרון שראית? מה את/ה מנשנש/ת בזמן הצפייה בסרט? מהו הסרט הכי גרוע שראית בקולנוע? מהו הסרט הכי יפה שראית בקולנוע? האם את/ה אוהב סרטי אימה? מהו הסרט הכי מפחיד שיצא לך לראות? עם מי אתם יוצאים לקולנוע? -כללי
- האם את/ה פרפקציוניסט/ית? מתנות יום הולדת-לקנות או להכין? ואם כבר יום הולדת,מה עשיתם ביום ההולדת שלכם השנה? מהו הדבר הכי יקר שקניתם בחיים שלכם? כמה הוא עלה? (תהרגו את גל,היא קפיטליסטית אז יש שאלות על כסף
) האם את/ה אוהב/ת לצלם? ולהצטלם? מהי התמונה הכי מרובת אנשים שהצטלמת בה? רואים אותך בכלל בין כל האנשים שם? הכנס את צמד המילים "לקפוץ מהגג" למשפט הכי מצחיק שיכול לעלות בדמיונך: מהו הדבר האחרון שאכלת? האם יש אוכל שאת/ה מכור/ה אליו? מה להביא לך לשתות בבקשה? מהו אורך השיער שלך?
מה את/ה שומע/ת בד"כ מאנשים על העיניים שלך? האם תסכימ/י ללכת בבגדים מפדחים בתמורה לתשלום כספי? (הקפיטליזם צץ מידי פעם.עמכם הסליחה) האם אי פעם לבשת אוברול? מתי זה היה? השלמ/י את החסר: אני לא יכול/ה בלי _____ אני מכור/ה קשות ל_____ אני חייב/ת להתלונן על _____ כי הוא/היא/הם פשוט_____ אני עונה על השאלון הזה כי ______(
) אני בחיים לא(אעשה,אומר,אהיה,אלך ל..)______ מה דעתך על ת"א?
האם השתתפת אי פעם בתחרות?(אם כן,איזו?) האם היית אי פעם בהופעה?(אם כן,איזו?) האם אי פעם מכרת משהו שלך למישהו? האם קנית משהו מיד שניה? האם צבעת את השיער? האם אהבת את השאלון הנוכחי?
האם אהבת את הפינה? האם יש לך משהו להעיר/להאיר וכו' וכו' עליה?
יום טוב לכם,אני עונה ובורחת להיסטוריה (פינה זו מוקדשת בחום לחברי הפורום,במיוחד למרישה
וליובל
מכורי השאלונים.)

אני../images/Emo189.gif

קולנוע: האם את/ה מרבה לצאת לקולנוע?לא מרבה,נאמ
מהו הסרט האחרון שראית?אממ אממ..בקולנוע אנ'לא זוכרת,אבל ראיתי את עידן הקרח 2 בבית של חברים של אחיות שלי
מה את/ה מנשנש/ת בזמן הצפייה בסרט?אמ,אני בד"כ קונה בקופות מגנום שקדים או פסק זמן,לעיתים אני מכרסמת למי שלידי את כל הפופקורן.
מהו הסרט הכי גרוע שראית בקולנוע?ממ...דיילת בעננים,או.משהו..אה,וגם "אני עצמי ואיירין" ו8 מייל
מהו הסרט הכי יפה שראית בקולנוע?אמ...אני חושבת ש..אמ...שודדי הקריביים למיטב זכרוני האם את/ה אוהב סרטי אימה?לא מחבבת אותם במיוחד מהו הסרט הכי מפחיד שיצא לך לראות?:S הצלצול?הטינה היה קורע מצחוק
עם מי אתם יוצאים לקולנוע?בד"כ עם חברות,או עם אחיות שלי -כללי- האם את/ה פרפקציוניסט/ית?אפשר לומר,בחלק מהדברים מתנות יום הולדת-לקנות או להכין?:$ יש לי שתי ידיים שמאליות אז..
ואם כבר יום הולדת,מה עשיתם ביום ההולדת שלכם השנה?מממ..הלכתי לחברה,נסעתי עם המשפחה למסעדה וחברה באה לישון אצלי..
וכ-קדם יום הולדת נסעתי איתה לעזריאלי
היה שווה מהו הדבר הכי יקר שקניתם בחיים שלכם?מממ..:S חולצה מTNT שלבשתי פעם אחת והבאתי לאחותי..:S כמה הוא עלה?250
|חבולמאוד| (תהרגו את גל,היא קפיטליסטית אז יש שאלות על כסף)
האם את/ה אוהב/ת לצלם?זה נחמד,לעיתים
ולהצטלם?תלוי
מהי התמונה הכי מרובת אנשים שהצטלמת בה?אמ,הצילומים למקלדת
רואים אותך בכלל בין כל האנשים שם?אמ,רואים נקודה כחולה עם כובע
הכנס את צמד המילים "לקפוץ מהגג" למשפט הכי מצחיק שיכול לעלות בדמיונך:אממ..אני מוכנה לקפוץ מהגג כדי לחפש חלקיקים באוויר
לא הלך. מהו הדבר האחרון שאכלת?אמ,שתיתי שוקו-.- אתמול בערב אכלתי גרנולה
האם יש אוכל שאת/ה מכור/ה אליו?ממ..אני מכורה לדונאטס,יש לי התקפי זעם מידי פעם על פשיטת הרגל של דאנקין דונטס
מה להביא לך לשתות בבקשה?אמ,שוקו חם,מוקה,תה,נקטרים למיניהם,מיץ ענבים ו...מים
מהו אורך השיער שלך?אמ
הוא עד אמצע הציצי?
מה את/ה שומע/ת בד"כ מאנשים על העיניים שלך?על העיניים כלום,חלקם מתפעלים מהריסים הארוכות
האם תסכימ/י ללכת בבגדים מפדחים בתמורה לתשלום כספי?תלוי איך הם נראים,איפה,וכמה
(הקפיטליזם צץ מידי פעם.עמכם הסליחה) האם אי פעם לבשת אוברול?כן מתי זה היה?וון איי ווז ליטל
אני רוצה חדש! השלמ/י את החסר: אני לא יכול/ה בלי לשמוע מוזיקה,לאכול שוקולד?
אני מכור/ה קשות לאמ כן..
מוזיקה,שוקולד ו..ממ..*לא מצליחה לחשוב יותר מידיXD* אני חייב/ת להתלונן על משקפי שמש?
כי הוא/היא/הם פשוט לא מתאים לי בשיט
אני עונה על השאלון הזה כי אני הכנתי אותו,ואני לא אנטוש אותו ככה
אני בחיים לא(אעשה,אומר,אהיה,אלך ל..)אממ..הרבה דברים:O מה דעתך על ת"א?עיר חביבה..לא הייתי גרה בה-.- האם השתתפת אי פעם בתחרות?(אם כן,איזו?)ממממממממ..כן,אבל לא זוכרת איזו
האם היית אי פעם בהופעה?(אם כן,איזו?)כן,רוקע"צ
,אמ..והייתי קורבן להופעות של שי גבסו ומאיה בוסקילה
כי גררו אותי
אה,ופעם הייתי בקניון ובדיוק הופיע שם דליק ווליניץ
ואמ,יש עוד
האם אי פעם מכרת משהו שלך למישהו?כן,את הדיסקים של רובי.. האם קנית משהו מיד שניה?לא שזכור לי האם צבעת את השיער?לא,עשיתי גוונים ונפטרתי מהם,תודה לאל האם אהבת את השאלון הנוכחי?יכולתי להיות יותר מקורית
האם אהבת את הפינה?אני אישית אוהבת את הפינה
XD מקווה שאני עושה אותה טוב האם יש לך משהו להעיר/להאיר וכו' וכו' עליה?אני מקווה שתאהבו?

bad dream

New member
*עושה הכל כדי להתחמק מהיסטוריה*

פינת השאלון-#1
שם:(מה לעשות,שאלת הפתיחה לשאלונים שלי.זייהו.) חסוי
קולנוע: אוקיי =.=
האם את/ה מרבה לצאת לקולנוע? לא ממש..
מהו הסרט האחרון שראית? אייס אייג' 2 !
מה את/ה מנשנש/ת בזמן הצפייה בסרט? אמ, פופקורן
?
מהו הסרט הכי גרוע שראית בקולנוע? לא יודעת
מהו הסרט הכי יפה שראית בקולנוע? אמ, שרק, אייס אייג', צ'רלי וממלכת השוקולד
האם את/ה אוהב סרטי אימה? הם מצחיקים
מהו הסרט הכי מפחיד שיצא לך לראות? לא ראיתי אחד שהיה באמת מפחיד ~.~
עם מי אתם יוצאים לקולנוע? חברים\משפחה
-כללי- טוב -.-
האם את/ה פרפקציוניסט/ית? אמ, אני ?! מה פתאום ~_~
מתנות יום הולדת-לקנות או להכין? תלוי למי
ואם כבר יום הולדת,מה עשיתם ביום ההולדת שלכם השנה? התעוררתי לצלילי המסורים והדחפורים של הפועלים הנחמדים, ושמרתי על הבית ~.~
מהו הדבר הכי יקר שקניתם בחיים שלכם? אמ, מהכסף שלי ? נראה לי שהאייפוד
כמה הוא עלה? 300$ תהרגו את גל,היא קפיטליסטית אז יש שאלות על כסף
האם את/ה אוהב/ת לצלם? כן ^^"
ולהצטלם? לא
מהי התמונה הכי מרובת אנשים שהצטלמת בה? אמ, אולי התמונת מחזור מכיתה ו' או משהו 0.0
רואים אותך בכלל בין כל האנשים שם? כן
הכנס את צמד המילים "לקפוץ מהגג" למשפט הכי מצחיק שיכול לעלות בדמיונך: לקפוץ מהגג זה *הכנס משפט שנון*.
מהו הדבר האחרון שאכלת? פיצה
האם יש אוכל שאת/ה מכור/ה אליו? לא ממש
מה להביא לך לשתות בבקשה? דיאט קולה
מהו אורך השיער שלך? ארוך ? B_B
מה את/ה שומע/ת בד"כ מאנשים על העיניים שלך? כלום
האם תסכימ/י ללכת בבגדים מפדחים בתמורה לתשלום כספי? תלוי מה וכמה MMM (הקפיטליזם צץ מידי פעם.עמכם הסליחה)
האם אי פעם לבשת אוברול? כן !
מתי זה היה? כשהייתי קטנה
השלמ/י את החסר:
אני לא יכול/ה בלי- מוזיקה? לא
אני מכור/ה קשות למוזיקה
, אייפוד, פו הדוב ודיסני בכלל ^^
אני חייב/ת להתלונן על יובל כי הוא/היא/הם פשוט נקבה קופצנית וורודה שלא מתחברת A_A
אני עונה על השאלון הזה כי אין לי כוח ללמוד להיסטוריה
()
אני בחיים לא(אעשה,אומר,אהיה,אלך ל..)לא יודעת =.=
מה דעתך על ת"א? שולטת
האם השתתפת אי פעם בתחרות?(אם כן,איזו?) חידון על דרוזים
האם היית אי פעם בהופעה?(אם כן,איזו?) אמ, עברי, היהודים [*טרואמה*], בניצנים היה את אוהד חיטמן ומירי מסיקה ~.~ חלק מפורטיסחרוף [מרחוק XD] ורוק עצמאות !
האם אי פעם מכרת משהו שלך למישהו? נופ
האם קנית משהו מיד שניה? אה , לא..
האם צבעת את השיער? היה לי פעם פס אדום אני חושבת =.= בע, עכשיו היסטוריה :S

../images/Emo112.gifלמה את יובל?../images/Emo122.gif

הייתי בטוחה שזה יובלXD ולא הבנתי למה יש לו אייפוד
. ולמה הוא נקבה
.

bad dream

New member
XD

אני מאוד מקווה שנשארת עד הסוף ולא הברזת A_A ואמ, הוא נתן לי את היוזר שלו כי שלי לא כתב הודעות[
] ושכחתי להחליף בחזרה ~_~ זה כיף להיות יובל

yuval moyal

New member
הלו הלו =)

שם:(מה לעשות,שאלת הפתיחה לשאלונים שלי.זייהו.) יובל מויאל
קולנוע: הייתי מעדיף DVD אם היה לי..
האם את/ה מרבה לצאת לקולנוע? אה, לא ממש. מהו הסרט האחרון שראית? בקולנוע? צ'ארלי בממלכת השוקולדה
[מזמן, הא?XD] מה את/ה מנשנש/ת בזמן הצפייה בסרט? כל מה שבא ליד
מהו הסרט הכי גרוע שראית בקולנוע? פגוש את הפוקרס או משהו כזה
מהו הסרט הכי יפה שראית בקולנוע? צ'ארלי בממלכת השוקולדה, כנראה ^^ האם את/ה אוהב סרטי אימה? לא. לא. לא. לא. לא!!!! מהו הסרט הכי מפחיד שיצא לך לראות? שני סרטים של פרדי קרוגר
עם מי אתם יוצאים לקולנוע? עם מי שבא [ומוכן לשים עליי יד
] -כללי- האם את/ה פרפקציוניסט/ית? אני? מה זה לא
מתנות יום הולדת-לקנות או להכין? אה, אני בעד לקנות משהו מושי ולהכין ברכה מתוקה ^^ ואם כבר יום הולדת,מה עשיתם ביום ההולדת שלכם השנה? ב-2006? עוד לא עשיתי כלום MMM מהו הדבר הכי יקר שקניתם בחיים שלכם? הו.. לא יודע.X__X כמה הוא עלה? ^^ (תהרגו את גל,היא קפיטליסטית אז יש שאלות על כסף) לא ירדתי לסוף דעתה של השורה הזאת
[אבל בעצם אני לא הכי אוהב לרדת.. שאלו את מיקי אם בא לכם
] האם את/ה אוהב/ת לצלם? אה, קצת. ולהצטלם? מאוד
מהי התמונה הכי מרובת אנשים שהצטלמת בה? אה, לא יודע. מה זה חשוב בכלל? אני מרכז העולם וזה. [מי אמר מגלומניה? (מי שאמר, שיסביר לי מה זה אומר.)] רואים אותך בכלל בין כל האנשים שם? אה, יכול להיות שכן. הכנס את צמד המילים "לקפוץ מהגג" למשפט הכי מצחיק שיכול לעלות בדמיונך: אמ, אני לא בן אדם מצחיק מטבעי O.O אני אנסה עם קצת העתקה מא"נ [ורק סתיו תבין]: "אתה פוחד ניראל הכי יפה?! אתה פוחד ניראל הכי אטרקטיבית?! אתה פוחד ניראל קופצת מהגג? יוצאת עם כדורגלנים? וואליד באדיר?!" [חהחה, NOT.] מהו הדבר האחרון שאכלת? אה, 2 קוביות של שוקולד. בסוף אני אהיה פרה. [חהחה.] האם יש אוכל שאת/ה מכור/ה אליו? תותים
מה להביא לך לשתות בבקשה? בירה שחורה
[שקט, אני חנון] מהו אורך השיער שלך? לא יותר מידי ארוך..O.O מה את/ה שומע/ת בד"כ מאנשים על העיניים שלך? אה, שלא רואים אותן בגלל השיער. מי שכבר רואה אומר לשים את השיער עליהן בחזרה
האם תסכימ/י ללכת בבגדים מפדחים בתמורה לתשלום כספי? הגדירו בגדים מפדחים. (הקפיטליזם צץ מידי פעם.עמכם הסליחה) האם אי פעם לבשת אוברול? אה, כן. הצגה על הזברה והפיג'מה בכיתה ג' שלא מדברים עליה. מתי זה היה? הכל כבר כלול בתשובה הקודמת נו
השלמ/י את החסר: אה, חסר? אני לא יכול/ה בלי _____ חיבוקים
אני מכור/ה קשות ל_____ בנים
אני חייב/ת להתלונן על _____ כי הוא/היא/הם פשוט_____ המילה הראשונה זה הכל, את השנייה השלימו לבד ~.~ אני עונה על השאלון הזה כי ______() משעמם לי בטירוף ^^ אני בחיים לא(אעשה,אומר,אהיה,אלך ל..)______ אה, אמ. לא יודע אם יש לי גבולות XD מה דעתך על ת"א? שהיא עיר? ואני עדיין מתלבט. האם השתתפת אי פעם בתחרות?(אם כן,איזו?) דהה, כל אחד השתתף מתישהו בתחרות. האם היית אי פעם בהופעה?(אם כן,איזו?) אה, כן. בניצנים ^^ האם אי פעם מכרת משהו שלך למישהו? גוף נחשב?XDD סתם סתם
האם קנית משהו מיד שניה? אה, יכול להיות
קיבוץ והכל האם צבעת את השיער? כן
חמצנתי פעמיים, ופעם אחת חמצנתי כדי לצבוע לכחול ובסוף הצבע התברר כשחור, ככה שסתם חמצנתי ושוב צבעתי לשחור. האם אהבת את השאלון הנוכחי? אני אוהב כל שאלון
האם אהבת את הפינה? ^^ האם יש לך משהו להעיר/להאיר וכו' וכו' עליה? מומלץ לשים לינק למדגישומטיק כבר נגמר O:...

מה אני קשורV_V?

חן מכריחה אותיV_V פינת השאלון-#1 שם: גל. גיל: 16 וחצי. קולנוע: האם את/ה מרבה לצאת לקולנוע? פעם הייתי הולך כל שבוע, היום הרבה פחות:\. מהו הסרט האחרון שראית? לא זוכר:S מה את/ה מנשנש/ת בזמן הצפייה בסרט? פופקורן וקולה סביר להניח
כי קונים לי
מהו הסרט הכי גרוע שראית בקולנוע? אני לא הולך לסרטים גרועים
. מהו הסרט הכי יפה שראית בקולנוע?אני אחשוב על זה
. האם את/ה אוהב סרטי אימה? מאוד! מהו הסרט הכי מפחיד שיצא לך לראות? הכי חולה היה "המסור", אבל היו הון חולים ומפחידים...גם פרדי קרוגר נחמד
עם מי אתם יוצאים לקולנוע? בדרך כלל עם חברים. -כללי- האם את/ה פרפקציוניסט/ית? עזבו אותי
מתנות יום הולדת-לקנות או להכין? תלוי למי ותלוי ביצירתיות... ואם כבר יום הולדת,מה עשיתם ביום ההולדת שלכם השנה? השנה עשו לי מסיבת הפתעה
. מהו הדבר הכי יקר שקניתם בחיים שלכם? את רוב הדברים היקרים ההורים מימנוV_V...אבל אם אני אצליח אני אשלם לבד את המסע לפולין, ואקנה לעצמי גיטרה חשמלית בשנה הבאה
כמה הוא עלה? זה יעלה הרבה
(תהרגו את גל,היא קפיטליסטית אז יש שאלות על כסף) לא הורגים אף אחד שקוראים לו גל
האם את/ה אוהב/ת לצלם? כן ולהצטלם? לא מהי התמונה הכי מרובת אנשים שהצטלמת בה? תמונות של הכתה? רואים אותך בכלל בין כל האנשים שם? ברור שרואים
הכנס את צמד המילים "לקפוץ מהגג" למשפט הכי מצחיק שיכול לעלות בדמיונך: אני אגרום לרכזת שלי לקפוץ מהגג, וכן זה נורא מצחיק אותי כרגע
מהו הדבר האחרון שאכלת? סנדביץ'
האם יש אוכל שאת/ה מכור/ה אליו? לא. אני מכור לאוכל בכללי
מה להביא לך לשתות בבקשה? מים...או מיץ תפוזים/ענבים/תות בננה/מנגו/אשכוליות (או בקיצור...הבנתם
) מהו אורך השיער שלך? מאוד קצרV_V מה את/ה שומע/ת בד"כ מאנשים על העיניים שלך? כלום? האם תסכימ/י ללכת בבגדים מפדחים בתמורה לתשלום כספי? כן, בשביל הרבה כסף
. (הקפיטליזם צץ מידי פעם.עמכם הסליחה) האם אי פעם לבשת אוברול? מלא פעמים
. מתי זה היה? מזמן. השלמ/י את החסר: אני לא יכול/ה בלי מוזיקה/אוכל/שינה טובה
אני מכור/ה קשות לשום דבר
אני חייב/ת להתלונן על הרכזת שלי כי הוא/היא/הם פשוט[תנחשו
] אני עונה על השאלון הזה כי חן אמרה
? אני בחיים לא(אעשה,אומר,אהיה,אלך ל..)אין דבר כזה "בחיים לא"
מה דעתך על ת"א? נחמד להסתובב שם. האם השתתפת אי פעם בתחרות?(אם כן,איזו?) יש מצב. האם היית אי פעם בהופעה?(אם כן,איזו?) הייתי בכמהV_V...של בית הספר בעיקר
האם אי פעם מכרת משהו שלך למישהו? לא. האם קנית משהו מיד שניה? לא. האם צבעת את השיער? לא. האם אהבת את השאלון הנוכחי? נמנע
האם אהבת את הפינה? נמנע
האם יש לך משהו להעיר/להאיר וכו' וכו' עליה? שזו הפעם האחרונה שאני נכנע ללחצים כאלו
?

../images/Emo112.gifתורי../images/Emo9.gif

פינת השאלון-#1 שם:(מה לעשות,שאלת הפתיחה לשאלונים שלי.זייהו.)חן ^^"
קולנוע:
! האם את/ה מרבה לצאת לקולנוע?לא ממש מכורה לזה.
מהו הסרט האחרון שראית?אני כבר לא זוכרת
מה את/ה מנשנש/ת בזמן הצפייה בסרט?פופקורן?
קולה
לפעמים סוכריה על מקל B_B [לקלקן
] מהו הסרט הכי גרוע שראית בקולנוע?לא זוכרת
מהו הסרט הכי יפה שראית בקולנוע?גם לא זוכרת
האם את/ה אוהב סרטי אימה?כןןן
מהו הסרט הכי מפחיד שיצא לך לראות?בקולנוע?
הצלצול2 ^^" עם מי אתם יוצאים לקולנוע?עם ניצן?
סתם נו, עם אנשים שאני אוהבת
-כללי- האם את/ה פרפקציוניסט/ית?לא!
מתנות יום הולדת-לקנות או להכין?שניהם
ואם כבר יום הולדת,מה עשיתם ביום ההולדת שלכם השנה?חברות היו אצלי ^^" וטקס יום זכרון
מהו הדבר הכי יקר שקניתם בחיים שלכם?מהכסף שלי? *שורקת* סתם אמ, שילמתי חופשה באילת
כמה הוא עלה?אנערף
, זה יצא הרבה
(תהרגו את גל,היא קפיטליסטית אז יש שאלות על כסף) האם את/ה אוהב/ת לצלם?כן! ולהצטלם?לא
מהי התמונה הכי מרובת אנשים שהצטלמת בה?תמונה כיתתית
רואים אותך בכלל בין כל האנשים שם?כן?
הכנס את צמד המילים "לקפוץ מהגג" למשפט הכי מצחיק שיכול לעלות בדמיונך:לא יודעת
מהו הדבר האחרון שאכלת?דובונים!!!11 האם יש אוכל שאת/ה מכור/ה אליו?במבה?
אבל אני נגמלת
מה להביא לך לשתות בבקשה?קולה.D: מהו אורך השיער שלך?אחרי הכתפיים ^^ מה את/ה שומע/ת בד"כ מאנשים על העיניים שלך?יובל אמר שהן יפות <_<. האם תסכימ/י ללכת בבגדים מפדחים בתמורה לתשלום כספי?תגדירו מפדחים
(הקפיטליזם צץ מידי פעם.עמכם הסליחה) האם אי פעם לבשת אוברול?כן! מתי זה היה?לפני 4 שנים?
השלמ/י את החסר: אני לא יכול/ה בלי _____ ליאור?
ומוזיקה
וחברים מושים שלי
אני מכור/ה קשות ל_____ליאור?XD ומוזיקה!@!!111 אני חייב/ת להתלונן על _____ כי הוא/היא/הם פשוט_____המורה לאנגלית כי היא פשוט שטן.
אני עונה על השאלון הזה כי ______()אני מתה משיעמום
אני בחיים לא(אעשה,אומר,אהיה,אלך ל..)______אנערף
מה דעתך על ת"א?אעעעע
! אבל אילת יותר
האם השתתפת אי פעם בתחרות?(אם כן,איזו?)השתתפתי.נראה לי XD האם היית אי פעם בהופעה?(אם כן,איזו?)יותר מדי הופעות XD האם אי פעם מכרת משהו שלך למישהו?לא זוכרת
האם קנית משהו מיד שניה?לא זוכרת
האם צבעת את השיער?לא :p האם אהבת את השאלון הנוכחי?נחמד ביותר ^^" האם אהבת את הפינה?כן:p האם יש לך משהו להעיר/להאיר וכו' וכו' עליה?דרוש קובץ טקסט מוכן עם הדגשות XD

MarishA M

New member
../images/Emo221.gifגללל חמודה! שאלון../images/Emo99.gif

שם:משה גיל:16 קולנוע: האם את/ה מרבה לצאת לקולנוע?אפשר לומר מהו הסרט האחרון שראית?וואי לא זוכרת.. מה את/ה מנשנש/ת בזמן הצפייה בסרט?פופקורן מהו הסרט הכי גרוע שראית בקולנוע?זורו 2 מהו הסרט הכי יפה שראית בקולנוע?אפקט הפרפר וטרויה האם את/ה אוהב סרטי אימה?כה מאוד מהו הסרט הכי מפחיד שיצא לך לראות?משחקים מבסוכנים עם מי אתם יוצאים לקולנוע?עם חברות וידידים -כללי- האם את/ה פרפקציוניסט/ית?לא ממש מתנות יום הולדת-לקנות או להכין?לקנות ואז להכין ואם כבר יום הולדת,מה עשיתם ביום ההולדת שלכם השנה?סתם ישבתי בגן מאיר עם חבירם היה משעמם טילים מהו הדבר הכי יקר שקניתם בחיים שלכם?חחח אין לי מושג אממ מהכסף שלי נראה לי קפוצ'ון שעלה לי 300 ש"ח. כמה הוא עלה?נוו (תהרגו את גל,היא קפיטליסטית אז יש שאלות על כסף) האם את/ה אוהב/ת לצלם? כה מאוד ולהצטלם? אממ פחות ,אני יותר אוהבת לצלם את עצמי מהי התמונה הכי מרובת אנשים שהצטלמת בה? 70.. רואים אותך בכלל בין כל האנשים שם? כה הכנס את צמד המילים "לקפוץ מהגג" למשפט הכי מצחיק שיכול לעלות בדמיונך:צפרדע רוצה פקפוץ מהגג..זה לא מצחיק מהו הדבר האחרון שאכלת?צ'יריוס עם חלב האם יש אוכל שאת/ה מכור/ה אליו? כן-סנדוויצ'ים מה להביא לך לשתות בבקשה?דיאט קולה מהו אורך השיער שלך? ארוך מספיק בכדיי ללכת להסתפר כבר! מה את/ה שומע/ת בד"כ מאנשים על העיניים שלך?שהן לא ירוקות אחריי שאני מנסה להוכיח שהן כן..אה ושיש לי עיניים גדולות. האם תסכימ/י ללכת בבגדים מפדחים בתמורה לתשלום כספי?כה..למי אכפת.. (הקפיטליזם צץ מידי פעם.עמכם הסליחה) האם אי פעם לבשת אוברול?כן כשהייתי קטנה..ושנאתי אותו הוא היה בצבע ורוד ביבי..גועל מתי זה היה?באיזה כיתה ב השלמ/י את החסר: אני לא יכול/ה בלי שי אני מכור/ה קשות ל ספיידרמן אני חייב/ת להתלונן על מורים לי כי הוא/היא/הם פשוט מעצבנים! אני עונה על השאלון הזה כי אני מכורה לשאלונים אני בחיים לא אעשן מה דעתך על ת"א? עיר מזוהמת עם אנשים פלצפנים האם השתתפת אי פעם בתחרות?אני יודעת כל מיני תחרויות בינגו בימי הולדת חח האם היית אי פעם בהופעה?(אם כן,איזו?)כה...בהרבה הופעות האם אי פעם מכרת משהו שלך למישהו?כן האם קנית משהו מיד שניה?כן האם צבעת את השיער?כן האם אהבת את השאלון הנוכחי?כן האם אהבת את הפינה?כן! האם יש לך משהו להעיר/להאיר וכו' וכו' עליה?שתהיה כל הזמן למה תמיד יהיה מי שיענה

למעלה