would you like a cup of tea?

SuperKeren

New member
אוקיי...

שם:סדגש| קרן. נדמה לי
. גיל: 17.7
קולנוע:
האם את/ה מרבה לצאת לקולנוע? אני חולה על הקולנוע אבל זה מלא כסף בשביל ללכת הרבה...
מהו הסרט האחרון שראית? "פרוייקט המכשפה מבלייר" ביום שישי בלילה
בVOD עם ג'ודי
מה את/ה מנשנש/ת בזמן הצפייה בסרט? כלום בדרך כלל. מהו הסרט הכי גרוע שראית בקולנוע? בנות רעות" או משהו כזה.. mean girls מהו הסרט הכי יפה שראית בקולנוע? "הפסנתרן" ו"טיטאניק" האם את/ה אוהב סרטי אימה? כן מהו הסרט הכי מפחיד שיצא לך לראות? חחח ואו לא יודעת מה השם שלו כי תפסתי אותו במקרה באיזה לילה אחד בערוץ הסרטים
עם מי אתם יוצאים לקולנוע?מי שרוצה לבוא
-כללי-
האם את/ה פרפקציוניסט/ית? יכול להיות מתנות יום הולדת-לקנות או להכין? משולב ואם כבר יום הולדת, מה עשיתם ביום ההולדת שלכם השנה? אמממ "על האש" בפארק יהושוע (פארק הירקון) וביום הולדת עצמו נסענו ל"יוטבתה" על החוף, אני וניר בהחלטה מיידית (כי יצא שלא עזבתי את הבית ביום ההולדת שלי) מהו הדבר הכי יקר שקניתם בחיים שלכם? כל מיני נו=\ כמה הוא עלה? הרבה. האם את/ה אוהב/ת לצלם? כן, מאוד מאוד. ולהצטלם? כשצריך. מהי התמונה הכי מרובת אנשים שהצטלמת בה? פחחח ואו נדמה לי במשלחת לגרמניה היינו איזה 60 אנשים בתמונה (יחד עם הגרמנים) ובתמונות של הביצפר
רואים אותך בכלל בין כל האנשים שם? כן הכנס את צמד המילים "לקפוץ מהגג" למשפט הכי מצחיק שיכול לעלות בדמיונך: ניר לקפוץ מהגג סקסי. מהו הדבר האחרון שאכלת? עוגה שמלכה שניר (מחנכת י"ב2) הכינה להיום
האם יש אוכל שאת/ה מכור/ה אליו? לא. לפחות מקווה.. מה להביא לך לשתות בבקשה? דיאט קולה צונן...אהההה. אבל לא
. אני כבר שנתיים ומשהו לא שתיתי קולה
*גמילה* מהו אורך השיער שלך? אמממ מה, למדוד והכל?
הוא ארוך, תסמכו עלי
. מה את/ה שומע/ת בד"כ מאנשים על העיניים שלך? שהן יפות וזה=\ האם תסכימ/י ללכת בבגדים מפדחים בתמורה לתשלום כספי? אני אסכים ללכת עם בגדים מפדחים גם בלי תשלום כספי
האם אי פעם לבשת אוברול? אולי כשהייתי ממש ממש קטנה, מתי זה היה? סטייל בת שנתיים. השלמ/י את החסר: אני לא יכול/ה בלי מוזיקה אני מכור/ה קשות למוזיקה אני חייב/ת להתלונן על אנשים מטומטמים כי הוא/היא/הם פשוט חסרי אינטיליגנציה אני עונה על השאלון הזה כי גל ביקשה
אני בחיים לאאעשה,אומר,אהיה,אלך ל= משהו שאני לא מאמינה בו רק כדי להשיג משהו, או בשפה שלכם: למכור את עצמי. מה דעתך על ת"א?
! האם השתתפת אי פעם בתחרות?(אם כן,איזו?) כן, אני מניחה שבכל מיני
האם היית אי פעם בהופעה?(אם כן,איזו?) הופעתי או הייתי? טוב שניהם כן. האם אי פעם מכרת משהו שלך למישהו? לא. האם קנית משהו מיד שניה? לא. האם צבעת את השיער? כן, לשחור. האם אהבת את השאלון הנוכחי? כן
האם אהבת את הפינה?נו ברור, זו גל

SuperKeren

New member
וזה היה שטיפה../images/Emo3.gif

ומתישהו בפורים עשיתי גם פסים אדומים מקדימה בשיער (בהשראת סופרמן). רציתי כחול אבל אמא והספר אמרו שאדום יותר יתאים לי=\

MarishA M

New member
../images/Emo221.gifמתי סופרמן עשה פסים בשיער

? חח גם לי היו פסים אדומים
דווקא אהבתי אותם.

../images/Emo204.gif שאלון../images/Emo99.gif

טוב אף אחד לא צריך לדעת שזה מה שאני עושה במקום ללמוד למת'... שם:בר גיל:13 ויותר מחצי קולנוע: האם את/ה מרבה לצאת לקולנוע? בערך מהו הסרט האחרון שראית? יש לה ביצים (לכו תסבירו לאבא שלי על מה הסרט) מה את/ה מנשנש/ת בזמן הצפייה בסרט? בדר"כ מהו הסרט הכי גרוע שראית בקולנוע? גאווה ודעה קדומה, וזה היה נגד לרצוני. מהו הסרט הכי יפה שראית בקולנוע? יש הרבה האם את/ה אוהב סרטי אימה? לאאאאאא, אני פחדנית
מהו הסרט הכי מפחיד שיצא לך לראות? צ'ארלי בממלכת השוקולד? סתם, לא יודעת עם מי אתם יוצאים לקולנוע? חח ספיר וסאלי -כללי- האם את/ה פרפקציוניסט/ית? לגמרי ויותר מידי מתנות יום הולדת-לקנות או להכין? לקנות
ואם כבר יום הולדת,מה עשיתם ביום ההולדת שלכם השנה? מסיבת פיג'מות מהו הדבר הכי יקר שקניתם בחיים שלכם? אמ... שאלה קשה...פאלפון נראה לי כמה הוא עלה? קומבינה 400 במבצע חחח
(תהרגו את גל,היא קפיטליסטית אז יש שאלות על כסף) לא הורגת את גל
האם את/ה אוהב/ת לצלם? כן ולהצטלם? רוב הפעמים ותלוי איך אני נראת מהי התמונה הכי מרובת אנשים שהצטלמת בה? תמונת מחזור של כיתה ה'... היינו הרבה אנשים! רואים אותך בכלל בין כל האנשים שם? לא... הכנס את צמד המילים "לקפוץ מהגג" למשפט הכי מצחיק שיכול לעלות בדמיונך: נו אמ..."משפט חפיפה שני זוית צלע זוית או בקיצור ז.צ.ז. אותו מוסיפים ל...לקפוץ מהגג" דיייי מתמטיקה זה משפיע עליי רע... מהו הדבר האחרון שאכלת? סלט
האם יש אוכל שאת/ה מכור/ה אליו? אורז
מה להביא לך לשתות בבקשה? מים או משהו מוזר... אני אוהבת דברים מוזרים
מהו אורך השיער שלך? ארוך מה את/ה שומע/ת בד"כ מאנשים על העיניים שלך? זה כולל גם" בר יש לך ריס לייד העיין"? האם תסכימ/י ללכת בבגדים מפדחים בתמורה לתשלום כספי? חחח כן
(הקפיטליזם צץ מידי פעם.עמכם הסליחה) האם אי פעם לבשת אוברול?כן
מתי זה היה?כיתה א' השלמ/י את החסר: אני לא יכול/ה בלי השעון שלי
אני מכור/ה קשות לדברים מוזרים... אני חייב/ת להתלונן על כלום כי הוא/היא/הם פשוט כלום אני עונה על השאלון הזה כי זה יותר טוב ממתמטיקה אני בחיים לא(אעשה,אומר,אהיה,אלך ל..)אעשן סיגריה מה דעתך על ת"א? בסדר אבל מזוהם שם ברמות... כמו ראשון האם השתתפת אי פעם בתחרות?(אם כן,איזו?) כן... התעמלות קרקע(מקום 6) וכשרונות ואני ממש לא רוצה לדבר על זה האם היית אי פעם בהופעה?(אם כן,איזו?) כן של מוקי
יהודה סעדו מיכל אמדורסי ורוני סופרסתאם(הכל בגלל מיה
) האם אי פעם מכרת משהו שלך למישהו? לא זוכרת האם קנית משהו מיד שניה? לא האם צבעת את השיער? לא האם אהבת את השאלון הנוכחי? כן
האם אהבת את הפינה?כן
האם יש לך משהו להעיר/להאיר וכו' וכו' עליה? להאיר

../images/Emo204.gif כשאת הולכת עם המורה לאנגלית

וכל מפלגת הגימלאים בתוך האולם זה ניהיה ממש סרט אימה

Mrs Brightside

New member
........

פינת השאלון-#1 שם:(מה לעשות,שאלת הפתיחה לשאלונים שלי.זייהו.)הילה גיל:18.9 קולנוע: האם את/ה מרבה לצאת לקולנוע?כן מהו הסרט האחרון שראית?"יש לה ביצים" מה את/ה מנשנש/ת בזמן הצפייה בסרט?פופקורן[?] מהו הסרט הכי גרוע שראית בקולנוע?"החיוך של מונה ליסה" מהו הסרט הכי יפה שראית בקולנוע?"שר הטבעות-שיבת המלך"/"הר ברוקבק" האם את/ה אוהב סרטי אימה?קצת מהו הסרט הכי מפחיד שיצא לך לראות?"החוש השישי" עם מי אתם יוצאים לקולנוע?עם הכלב
-כללי- האם את/ה פרפקציוניסט/ית?קצת מתנות יום הולדת-לקנות או להכין?both
ואם כבר יום הולדת,מה עשיתם ביום ההולדת שלכם השנה?יצאתי לסינמה סיטי,ועשו לי מסיבת הפתעה בעבודה
...ועוד כמה דברים מהו הדבר הכי יקר שקניתם בחיים שלכם?אייפוד:$:$:$ כמה הוא עלה?2,000:$:$:$ (תהרגו את גל,היא קפיטליסטית אז יש שאלות על כסף) האם את/ה אוהב/ת לצלם?בערך ולהצטלם?לא
מהי התמונה הכי מרובת אנשים שהצטלמת בה?תמונה שכבתית לספר מחזור
/התמונה לספר "המקלדת" של
רואים אותך בכלל בין כל האנשים שם?
הכנס את צמד המילים "לקפוץ מהגג" למשפט הכי מצחיק שיכול לעלות בדמיונך:אין לי מצב רוח,סורי מהו הדבר האחרון שאכלת?שניצל תירס ופתיתים האם יש אוכל שאת/ה מכור/ה אליו?צ'יפס:) מה להביא לך לשתות בבקשה?אייס קפה מארומה מהו אורך השיער שלך?אמ..לא קצר מדי ולא ארוך,באמצע[?] מה את/ה שומע/ת בד"כ מאנשים על העיניים שלך?הרבה אמרו לי שבשמש יש לעיניים שלי גוון של ירוק,אמ טוב
האם תסכימ/י ללכת בבגדים מפדחים בתמורה לתשלום כספי?לא (הקפיטליזם צץ מידי פעם.עמכם הסליחה) האם אי פעם לבשת אוברול?כן מתי זה היה?ביסודי נראה לי השלמ/י את החסר: אני לא יכול/ה בלי *מוזיקה* אני מכור/ה קשות ל*מוזיקה* אני חייב/ת להתלונן על _____ כי הוא/היא/הם פשוט_____
אני עונה על השאלון הזה כי אין לי משהו אחר לעשות אני בחיים לא(אעשה,אומר,אהיה,אלך ל..)______
מה דעתך על ת"א?
האם השתתפת אי פעם בתחרות?(אם כן,איזו?)תחרות ציור בכיתה ג'[וניצחתי:X],תחרות של מתמטיקה נראה לי..נו לא זוכרת
האם היית אי פעם בהופעה?(אם כן,איזו?)כן,עברי לידר[
:/],כל אמני רוק"צ 2006[אביב גפן,מטרופולין,שייגעצ וכו' וכו'],טיפקס,יוני בלוך ואפרת גוש,התבלינים[
].עוד מלא
האם אי פעם מכרת משהו שלך למישהו?כן האם קנית משהו מיד שניה?אממ כן האם צבעת את השיער?
,עשיתי חמצון בכיתה ט'[?],ופסים חומים לאחרונה:) האם אהבת את השאלון הנוכחי?
האם אהבת את הפינה?
האם יש לך משהו להעיר/להאיר וכו' וכו' עליה?נופ יום טוב לכם,אני עונה ובורחת להיסטוריה
הודגש באמצעות מדגישומטיק

SHANY4E

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo163.gif

לפני הכול-בלה מבקרת אני מקווה שזה מסביר את ה-
קולנוע:
האם את/ה מרבה לצאת לקולנוע?ואו, דיי הרבה, בדרך כלל כמעט כל יום שבת.
מהו הסרט האחרון שראית?יום שבת ראיתי את זאת עם אומה טורמן, זה שהיא הולכת עם הבן של הפסיכולוגית שלה...(
)
מה את/ה מנשנש/ת בזמן הצפייה בסרט?נמ
, נאצ'וס
, או קפה שהכנסנו לקולנוע
מהו הסרט הכי גרוע שראית בקולנוע?אם זאת מאמריקאן פאיי(הג'ינג'ית)
מהו הסרט הכי יפה שראית בקולנוע?נמממממ,מלא מלא,ארמגדון
,צ'ארלי
,וחבל כי מונסטר ראיתי בבית
האם את/ה אוהב סרטי אימה?כעעע, זה מין אקט מזוכיסטי מצדי...
מהו הסרט הכי מפחיד שיצא לך לראות?ואו, זה עם שרה מישל גלר,גאד.
עם מי אתם יוצאים לקולנוע?חברות
-כללי-
האם את/ה פרפקציוניסט/ית?
בדיוק היום הצטלמתי לוידיאו שחברות שלי מעירות לי על זה. נמ כן, אבל ממש בהגזמה לצערי.
מתנות יום הולדת-לקנות או להכין?תלוי! להכין זה יותר מיוחד.
ואם כבר יום הולדת,מה עשיתם ביום ההולדת שלכם השנה?HARD ROCK CAFE
מהו הדבר הכי יקר שקניתם בחיים שלכם?נמנמ, סופשובע על חשבוני.
כמה הוא עלה?עלה
(תהרגו את גל,היא קפיטליסטית אז יש שאלות על כסף)
האם את/ה אוהב/ת לצלם?כעעע
ולהצטלם?נורא! למרות שאני לא ממש פוטוגנית
מהי התמונה הכי מרובת אנשים שהצטלמת בה?אמממ, נדמה לי בבדואים שנכנסה כל השכבה לתמונה שלי. ואע כן, מין ערימת ילדים שכזאת
רואים אותך בכלל בין כל האנשים שם?אני הכי למטה!-בחיי זה סיפור אמיתי יש לי את התמונה....
הכנס את צמד המילים "לקפוץ מהגג" למשפט הכי מצחיק שיכול לעלות בדמיונך:נמ זה לא ממש מצחיק אבל תמיד כשהיו שואלים אותי אם כולם היו קופצים מהגג אם גם אני הייית קופצת,,,ואהייתי עונה להם:ואם הם לא קופצים,לקפוץ?, זה עלוב, אבל פעם זה היה מצחיק.
מהו הדבר האחרון שאכלת?מנגו
האם יש אוכל שאת/ה מכור/ה אליו?תפוחיםםםםם,ואבטיח!כל פרי אדום
מה להביא לך לשתות בבקשה?דיאט קוקה!
מהו אורך השיער שלך?ארוך, קצת למעלה מהפופיק,אבל לא רואים כי זה מתולתל.
מה את/ה שומע/ת בד"כ מאנשים על העיניים שלך?שהם גדולות, ושזה צבע יפה.
האם תסכימ/י ללכת בבגדים מפדחים בתמורה לתשלום כספי?כע
האם אי פעם לבשת אוברול?כע
מתי זה היה?פעם לדודה שלי
השלמ/י את החסר:
אני לא יכול/ה בלי _____ סלולאר
אני מכור/ה קשות ל_____דיאט קולה
אני חייב/ת להתלונן על _טום קרוז
____ כי הוא/היא/הם פשוט___נודניק__
אני עונה על השאלון הזה כי __משעמם לי____()
אני בחיים לא(אעשה,אומר,אהיה,אלך ל..)______פלייבוי(
)
מה דעתך על ת"א?ייפה
האם השתתפת אי פעם בתחרות?(אם כן,איזו?) מלא, לא זוכרת.
האם היית אי פעם בהופעה?(אם כן,איזו?)בלאק אייד פיס לפני כמה זמן.
האם אי פעם מכרת משהו שלך למישהו?לא זוכרת
האם קנית משהו מיד שניה?לא נדמה לי
האם צבעת את השיער?לא
האם אהבת את השאלון הנוכחי?כע!
(גל
)
האם אהבת את הפינה?
האם יש לך משהו להעיר/להאיר וכו' וכו' עליה?לא

ShirBS

New member
עונה../images/Emo9.gif

שם:שיר גיל: 14 חודשיים ו12 ימים:) קולנוע: האם את/ה מרבה לצאת לקולנוע? לא מהו הסרט האחרון שראית? מת לצעוק 4 מה את/ה מנשנש/ת בזמן הצפייה בסרט? פופקורן! [דהה!!] מהו הסרט הכי גרוע שראית בקולנוע? מת לצעוק 2 מהו הסרט הכי יפה שראית בקולנוע? אוצר לאומי האם את/ה אוהב סרטי אימה? מאודדד מהו הסרט הכי מפחיד שיצא לך לראות? המסור עם מי אתם יוצאים לקולנוע? חברים -כללי- האם את/ה פרפקציוניסט/ית? לאא חחח מתנות יום הולדת-לקנות או להכין? לקנותתת ואם כבר יום הולדת,מה עשיתם ביום ההולדת שלכם השנה? מסיבת הפתעה:p מהו הדבר הכי יקר שקניתם בחיים שלכם? לא זוכר=\ כמה הוא עלה? לא יודעת=\ האם את/ה אוהב/ת לצלם?מה הקשר? ולא ולהצטלם? לפעמים... מהי התמונה הכי מרובת אנשים שהצטלמת בה? כל השכבה שלי והשכבה של המשלחת מבלגיה. רואים אותך בכלל בין כל האנשים שם?כן... הכנס את צמד המילים "לקפוץ מהגג" למשפט הכי מצחיק שיכול לעלות בדמיונך: גמבההה לא לקפוץ מהגג!!! מהו הדבר האחרון שאכלת? עוגייה:) האם יש אוכל שאת/ה מכור/ה אליו? במבה!! מה להביא לך לשתות בבקשה? קולה!!!!!!!!!!!! מהו אורך השיער שלך? ארוך... מה את/ה שומע/ת בד"כ מאנשים על העיניים שלך? וואו איזה עיניים גדולות יש לך! האם תסכימ/י ללכת בבגדים מפדחים בתמורה לתשלום כספי? תלוי כמה ותלוי איזה בגדים האם אי פעם לבשת אוברול? חחח כן מתי זה היה? כשהייתי בת 6-7 השלמ/י את החסר: אני לא יכול/ה בלי קולה אני מכור/ה קשות לבמבה אני חייב/ת להתלונן על המורים כי הוא/היא/הם פשוט מפגרים אני עונה על השאלון הזה כי משעמם לי() אני בחיים לא אהיה מורה מה דעתך על ת"א? מגניבה האם השתתפת אי פעם בתחרות?ריצה... האם היית אי פעם בהופעה?לא זוכרת אבל הייתי... האם אי פעם מכרת משהו שלך למישהו? לא האם קנית משהו מיד שניה? לא האם צבעת את השיער? פעם עשיתי פסים בלונדים... האם אהבת את השאלון הנוכחי? |אין תגובה| האם אהבת את הפינה? כן:) האם יש לך משהו להעיר/להאיר וכו' וכו' עליה? לא

cohenet91

New member
יאי איזה כיף!

פינה מבורכת למדיי
פינת השאלון-#1 שם: ענת. גיל: 15 בקרוב. קולנוע: האם את/ה מרבה לצאת לקולנוע? לא ממש. רק כשיוצא סרט טוב וכשיש לי עם מי ללכת. מהו הסרט האחרון שראית? מת לצעוק 4. מה את/ה מנשנש/ת בזמן הצפייה בסרט? פופקורן או פסק זמן. מהו הסרט הכי גרוע שראית בקולנוע? מרי פופינס :/ מהו הסרט הכי יפה שראית בקולנוע? אמריקן פאי 4. לא יפה, אך הכי טוב ומצחיק. בעצם תא טלפון מעולה. האם את/ה אוהב סרטי אימה? כן. מהו הסרט הכי מפחיד שיצא לך לראות? הצלצול 1. עם מי אתם יוצאים לקולנוע? חברים. -כללי- האם את/ה פרפקציוניסט/ית? לא. מתנות יום הולדת-לקנות או להכין? מי שיודע להכין- שיכין. זה הכי כיף לקבל מתנות מוכנות
ואם כבר יום הולדת,מה עשיתם ביום ההולדת שלכם השנה? שנה שעברה באו אליי חברות למסיבה. מהו הדבר הכי יקר שקניתם בחיים שלכם? אמממממ... דיסק של דרים ב80 ש"ח. אלא אם כן בגדים שההורים שלי קנו לי נחשב. אה, אולסטאר! כמה הוא עלה? 140. האם את/ה אוהב/ת לצלם? לפעמים. ולהצטלם? כנ"ל. מהי התמונה הכי מרובת אנשים שהצטלמת בה? תמונות עם הכיתה בטיולים שנתיים. רואים אותך בכלל בין כל האנשים שם? כן. הכנס את צמד המילים "לקפוץ מהגג" למשפט הכי מצחיק שיכול לעלות בדמיונך: לקפוץ מהגג, או לא לקפוץ בכלל
מהו הדבר האחרון שאכלת? שניצל עם אורז ואפונה
האם יש אוכל שאת/ה מכור/ה אליו? שוקולד!
מה להביא לך לשתות בבקשה? מים או קולה, תודה. למרות שלאחרונה אני מגרגרת סודה בגלל הגרון :S מהו אורך השיער שלך? עם הוא מתוח או רטוב אז עד אחרי הכתפיים. לא יודעת אבל, זה תלוי ומשתנה. מה את/ה שומע/ת בד"כ מאנשים על העיניים שלך? שהן חומות
. סתם. אמרו לי שיש לי עיניים איפות, אבל לא הרבה. חוץ מזה, אמרו לי שהגוון שלהן משתנה באור. וזה נכון
האם תסכימ/י ללכת בבגדים מפדחים בתמורה לתשלום כספי? ברור! האם אי פעם לבשת אוברול? כן. מזמן :S מתי זה היה? מזמן :S. סתם, כיתה א' נראה לי. השלמ/י את החסר: אני לא יכול/ה בלי שוקולד אני מכור/ה קשות לשוקולד אני חייב/ת להתלונן על אתי גולדנר כי הוא/היא/הם פשוט חרא. אני עונה על השאלון הזה כי הוא שווה
אני בחיים לא(אעשה,אומר,אהיה,אלך ל..)אוכל חצילים מרצוני החופשי. מה דעתך על ת"א? אחלה של עיר
האם השתתפת אי פעם בתחרות?(אם כן,איזו?) שתי תחרויות שחייה. האם היית אי פעם בהופעה?(אם כן,איזו?) כן, של פתיחת שנה במועדונצ'יק (תנועת נוער נס ציונית שעזבתי מזמן). האם אי פעם מכרת משהו שלך למישהו? אממ לא. האם קנית משהו מיד שניה? לא. האם צבעת את השיער? לא. האם אהבת את השאלון הנוכחי? כן =) האם אהבת את הפינה? ברור! האם יש לך משהו להעיר/להאיר וכו' וכו' עליה? היה אחלה.

א ניצן

New member
../images/Emo133.gifD:

פינת השאלון-#1
שם:(מה לעשות,שאלת הפתיחה לשאלונים שלי.זייהו.)ניצן
קולנוע:
האם את/ה מרבה לצאת לקולנוע?לא ממש, רק בגלל שסגרו את הקולנוע בחדרה
מהו הסרט האחרון שראית?אמ הצלצול 2 נראה לי
מה את/ה מנשנש/ת בזמן הצפייה בסרט?פופקורן ונחש גומי
מהו הסרט הכי גרוע שראית בקולנוע?היה את XXX כשהוא יצא, סרט משעמם פשוט.
מהו הסרט הכי יפה שראית בקולנוע?את רוב הסרטים אני רואה במחשב.. היה את לילו וסטיץ שזה סרט נחמד
האם את/ה אוהב סרטי אימה?כן^^"
מהו הסרט הכי מפחיד שיצא לך לראות?המסור שזה גם הסרט האחרון שראיתי, שזה סרט פשוט זוועתי
עם מי אתם יוצאים לקולנוע?עם חברות ולפעמים עם משפחה
-כללי-
האם את/ה פרפקציוניסט/ית?לא ממש
מתנות יום הולדת-לקנות או להכין?תלוי למי, ותלוי באם יש זמן.. אבל אני בעד שתי הדברים
ואם כבר יום הולדת,מה עשיתם ביום ההולדת שלכם השנה?הוא עדין לא הגיע
מהו הדבר הכי יקר שקניתם בחיים שלכם?לא נראה לי שהיה משהו כזה
כמה הוא עלה?-
(תהרגו את גל,היא קפיטליסטית אז יש שאלות על כסף)
האם את/ה אוהב/ת לצלם?זה נחמד
ולהצטלם?תלוי מתי
מהי התמונה הכי מרובת אנשים שהצטלמת בה?אמ תמונות כיתתיות
רואים אותך בכלל בין כל האנשים שם?אם אני לא זאת שצילמה אז כן
הכנס את צמד המילים "לקפוץ מהגג" למשפט הכי מצחיק שיכול לעלות בדמיונך:המורה שלי ללשון צריכה לקפוץ מהגג?D:
מהו הדבר האחרון שאכלת?קורנפלקס
האם יש אוכל שאת/ה מכור/ה אליו?קורנפלקס
ואמ שוקולדים
מה להביא לך לשתות בבקשה?ענבים או מים
אפשר גם קולה
מהו אורך השיער שלך?בינוני?
מה את/ה שומע/ת בד"כ מאנשים על העיניים שלך?כלום.
האם תסכימ/י ללכת בבגדים מפדחים בתמורה לתשלום כספי?אם לא יהיו אנשים באיזור ~_~ אז בכיף
(הקפיטליזם צץ מידי פעם.עמכם הסליחה)
האם אי פעם לבשת אוברול?כן
מתי זה היה?בגן
השלמ/י את החסר:
אני לא יכול/ה בלי _____ מחשבD:
אני מכור/ה קשות ל_____למחשב
אני חייב/ת להתלונן על _____ כי הוא/היא/הם פשוט_____המורה שלי ללשון כי היא פשוט רעה ועצבנית
אני עונה על השאלון הזה כי ______()ממש משעמם לי ואין לי כוח להתכונן למתכונת MMM
אני בחיים לא(אעשה,אומר,אהיה,אלך ל..)______אוכל דברים חיים וכאלה
מה דעתך על ת"א?שאמ היא נחמד + D:
האם השתתפת אי פעם בתחרות?(אם כן,איזו?)לא זוכרת
האם היית אי פעם בהופעה?(אם כן,איזו?)היה פעם
מתישהו
האם אי פעם מכרת משהו שלך למישהו?לא
האם קנית משהו מיד שניה?לא
האם צבעת את השיער?לא
האם אהבת את השאלון הנוכחי?כן
האם אהבת את הפינה?כן
האם יש לך משהו להעיר/להאיר וכו' וכו' עליה?לאD: