S SuperKeren New member 12/5/06 #45 חחח מה יש שם רק קולנוע אחד?../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif סליחה.
ת תפוז קומפקטי New member 12/5/06 #48 ../images/Emo6.gifתגידי תודה../images/Emo3.gifביבנה אין בכלל.. גם לא חנות דיסקים-.- או ספריית וידיאו..-.-או..משהו נורמלי חוץ מאלף חנויות פלאפל,שווארמה ופיצה..
../images/Emo6.gifתגידי תודה../images/Emo3.gifביבנה אין בכלל.. גם לא חנות דיסקים-.- או ספריית וידיאו..-.-או..משהו נורמלי חוץ מאלף חנויות פלאפל,שווארמה ופיצה..
S sk8er Girl Avril New member 12/5/06 #50 ../images/Emo204.gif../images/Emo2.gif כשהייתי אצל חברה שלי ביבנה בפעם האחרונה היו שתי פיצריות אחת לייד השניה אבל לא חשבתי שיש כ"כ הרבה|
../images/Emo204.gif../images/Emo2.gif כשהייתי אצל חברה שלי ביבנה בפעם האחרונה היו שתי פיצריות אחת לייד השניה אבל לא חשבתי שיש כ"כ הרבה|
ת תפוז קומפקטי New member 13/5/06 #54 לא כל כך ../images/Emo3.gifאבל הרבה,כן:S 3 בלב יבנה ועוד אחת אני חושבת.. ואמ,פלאפל יש באיזור הישן שגרתי בו,ואמ.טוב יש הרבה-.-
לא כל כך ../images/Emo3.gifאבל הרבה,כן:S 3 בלב יבנה ועוד אחת אני חושבת.. ואמ,פלאפל יש באיזור הישן שגרתי בו,ואמ.טוב יש הרבה-.-
S sk8er Girl Avril New member 13/5/06 #55 ../images/Emo204.gif נס ציונה זה לא כזה חור... יש להם חוגים שאין אפילו בראשון בגלל זה אני בחוג שמה ולא בראשון
../images/Emo204.gif נס ציונה זה לא כזה חור... יש להם חוגים שאין אפילו בראשון בגלל זה אני בחוג שמה ולא בראשון
B Beautiful SouI New member 12/5/06 #47 ../images/Emo152.gif../images/Emo27.gif שם:סדגש|דר גיל:חסוי קולנוע: האם את/ה מרבה לצאת לקולנוע? ,אני מכורה לסרטים. מהו הסרט האחרון שראית?התרסקות ,סרט קשה וכבד מידי מה את/ה מנשנש/ת בזמן הצפייה בסרט?פופקורן מהו הסרט הכי גרוע שראית בקולנוע?ארבעת המופלאים,פאק זה סרט כזה מפגר %#@^@#^$%#@%$@# מהו הסרט הכי יפה שראית בקולנוע?מר וגברת סמית'.דפנטלי. האם את/ה אוהב סרטי אימה? מהו הסרט הכי מפחיד שיצא לך לראות?פרדי נג' ג'ייסון ,כאילו זה הכי הפחיד אותי עם מי אתם יוצאים לקולנוע?חברים -כללי- האם את/ה פרפקציוניסט/ית? מתנות יום הולדת-לקנות או להכין?לקנות ואם כבר יום הולדת,מה עשיתם ביום ההולדת שלכם השנה?מסיבת הפתעה ,מסיבה פה עם כמה חברים קרובים שד"א זה היה סיוט כי כולם רצו לבוא ולא היה נעים להגיד לא מהו הדבר הכי יקר שקניתם בחיים שלכם?לא יודעת ,אבל הרבה דברים כמה הוא עלה?^^ האם את/ה אוהב/ת לצלם? ולהצטלם? מהי התמונה הכי מרובת אנשים שהצטלמת בה?אין לי מושג רואים אותך בכלל בין כל האנשים שם?יכול להיות הכנס את צמד המילים "לקפוץ מהגג" למשפט הכי מצחיק שיכול לעלות בדמיונך:טינקי ווינקי הולך לקפוץ מהגג כי העיפםו אותו מהתכנית טלטאביז מהו הדבר האחרון שאכלת?לא זוכרת האם יש אוכל שאת/ה מכור/ה אליו?שוקולד לבן מה להביא לך לשתות בבקשה?רד בול.זה לא מצחיק ,גילו שאני מכורה לזה מהו אורך השיער שלך?לא יודעת בערך עוד איזה 4 ס"מ מהקו חזייה מה את/ה שומע/ת בד"כ מאנשים על העיניים שלך?שאני מטומטמת שאני שמה עדשות האם תסכימ/י ללכת בבגדים מפדחים בתמורה לתשלום כספי? האם אי פעם לבשת אוברול? כשהייתי קטנה מתי זה היה?כשהייתי קטנה אני לא יכול/ה בלי הפלאפון שלי אני מכור/ה קשות לרד בול אני חייב/ת להתלונן על המורה לתנ"ך כי הוא/היא/הם פשוט ז*נה אני עונה על השאלון הזה כי כולם ענו אני בחיים לא(אעשה,אומר,אהיה,אלך ל..)אהיה מורה~.~ מה דעתך על ת"א?שהיא תל אביבית האם השתתפת אי פעם בתחרות?(אם כן,איזו?) ,ולא משנה האם היית אי פעם בהופעה?(אם כן,איזו?) ,במלא נו . האם אי פעם מכרת משהו שלך למישהו? האם קנית משהו מיד שניה? האם צבעת את השיער? האם אהבת את השאלון הנוכחי? ,דווקא נחמד האם אהבת את הפינה? ^^ נייס
../images/Emo152.gif../images/Emo27.gif שם:סדגש|דר גיל:חסוי קולנוע: האם את/ה מרבה לצאת לקולנוע? ,אני מכורה לסרטים. מהו הסרט האחרון שראית?התרסקות ,סרט קשה וכבד מידי מה את/ה מנשנש/ת בזמן הצפייה בסרט?פופקורן מהו הסרט הכי גרוע שראית בקולנוע?ארבעת המופלאים,פאק זה סרט כזה מפגר %#@^@#^$%#@%$@# מהו הסרט הכי יפה שראית בקולנוע?מר וגברת סמית'.דפנטלי. האם את/ה אוהב סרטי אימה? מהו הסרט הכי מפחיד שיצא לך לראות?פרדי נג' ג'ייסון ,כאילו זה הכי הפחיד אותי עם מי אתם יוצאים לקולנוע?חברים -כללי- האם את/ה פרפקציוניסט/ית? מתנות יום הולדת-לקנות או להכין?לקנות ואם כבר יום הולדת,מה עשיתם ביום ההולדת שלכם השנה?מסיבת הפתעה ,מסיבה פה עם כמה חברים קרובים שד"א זה היה סיוט כי כולם רצו לבוא ולא היה נעים להגיד לא מהו הדבר הכי יקר שקניתם בחיים שלכם?לא יודעת ,אבל הרבה דברים כמה הוא עלה?^^ האם את/ה אוהב/ת לצלם? ולהצטלם? מהי התמונה הכי מרובת אנשים שהצטלמת בה?אין לי מושג רואים אותך בכלל בין כל האנשים שם?יכול להיות הכנס את צמד המילים "לקפוץ מהגג" למשפט הכי מצחיק שיכול לעלות בדמיונך:טינקי ווינקי הולך לקפוץ מהגג כי העיפםו אותו מהתכנית טלטאביז מהו הדבר האחרון שאכלת?לא זוכרת האם יש אוכל שאת/ה מכור/ה אליו?שוקולד לבן מה להביא לך לשתות בבקשה?רד בול.זה לא מצחיק ,גילו שאני מכורה לזה מהו אורך השיער שלך?לא יודעת בערך עוד איזה 4 ס"מ מהקו חזייה מה את/ה שומע/ת בד"כ מאנשים על העיניים שלך?שאני מטומטמת שאני שמה עדשות האם תסכימ/י ללכת בבגדים מפדחים בתמורה לתשלום כספי? האם אי פעם לבשת אוברול? כשהייתי קטנה מתי זה היה?כשהייתי קטנה אני לא יכול/ה בלי הפלאפון שלי אני מכור/ה קשות לרד בול אני חייב/ת להתלונן על המורה לתנ"ך כי הוא/היא/הם פשוט ז*נה אני עונה על השאלון הזה כי כולם ענו אני בחיים לא(אעשה,אומר,אהיה,אלך ל..)אהיה מורה~.~ מה דעתך על ת"א?שהיא תל אביבית האם השתתפת אי פעם בתחרות?(אם כן,איזו?) ,ולא משנה האם היית אי פעם בהופעה?(אם כן,איזו?) ,במלא נו . האם אי פעם מכרת משהו שלך למישהו? האם קנית משהו מיד שניה? האם צבעת את השיער? האם אהבת את השאלון הנוכחי? ,דווקא נחמד האם אהבת את הפינה? ^^ נייס