תפוז קומפקטי
New member
would you like a cup of tea?
פינת השאלון
(אולי זה שם זמני,אולי אחליף מידי פעם..
בחרתי שם נחמד,לא?
) ובכן,רצו שמועות פה שפורום מארון 5 אוהב שאלונים
אז אם יש ביקוש-יש היצע!
פינת השאלון-#1 שם
מה לעשות,שאלת הפתיחה לשאלונים שלי.זייהו.) גיל: קולנוע: האם את/ה מרבה לצאת לקולנוע? מהו הסרט האחרון שראית? מה את/ה מנשנש/ת בזמן הצפייה בסרט? מהו הסרט הכי גרוע שראית בקולנוע? מהו הסרט הכי יפה שראית בקולנוע? האם את/ה אוהב סרטי אימה? מהו הסרט הכי מפחיד שיצא לך לראות? עם מי אתם יוצאים לקולנוע? -כללי
- האם את/ה פרפקציוניסט/ית? מתנות יום הולדת-לקנות או להכין? ואם כבר יום הולדת,מה עשיתם ביום ההולדת שלכם השנה? מהו הדבר הכי יקר שקניתם בחיים שלכם? כמה הוא עלה? (תהרגו את גל,היא קפיטליסטית אז יש שאלות על כסף
) האם את/ה אוהב/ת לצלם? ולהצטלם? מהי התמונה הכי מרובת אנשים שהצטלמת בה? רואים אותך בכלל בין כל האנשים שם? הכנס את צמד המילים "לקפוץ מהגג" למשפט הכי מצחיק שיכול לעלות בדמיונך: מהו הדבר האחרון שאכלת? האם יש אוכל שאת/ה מכור/ה אליו? מה להביא לך לשתות בבקשה? מהו אורך השיער שלך?
מה את/ה שומע/ת בד"כ מאנשים על העיניים שלך? האם תסכימ/י ללכת בבגדים מפדחים בתמורה לתשלום כספי? (הקפיטליזם צץ מידי פעם.עמכם הסליחה) האם אי פעם לבשת אוברול? מתי זה היה? השלמ/י את החסר: אני לא יכול/ה בלי _____ אני מכור/ה קשות ל_____ אני חייב/ת להתלונן על _____ כי הוא/היא/הם פשוט_____ אני עונה על השאלון הזה כי ______(
) אני בחיים לא(אעשה,אומר,אהיה,אלך ל..)______ מה דעתך על ת"א?
האם השתתפת אי פעם בתחרות?(אם כן,איזו?) האם היית אי פעם בהופעה?(אם כן,איזו?) האם אי פעם מכרת משהו שלך למישהו? האם קנית משהו מיד שניה? האם צבעת את השיער? האם אהבת את השאלון הנוכחי?
האם אהבת את הפינה? האם יש לך משהו להעיר/להאיר וכו' וכו' עליה?
יום טוב לכם,אני עונה ובורחת להיסטוריה (פינה זו מוקדשת בחום לחברי הפורום,במיוחד למרישה
וליובל
מכורי השאלונים.)
פינת השאלון