Work In Progress?

Apushu

New member
שלך?! XDD

אני מתחילה לחשוב אולי להכניס את עצמי למכונת צילום ולשכפל.

rukia chan

New member
הממף~ ../images/Emo103.gif

כרגע אני עובדת על שני דברים: סיפור חדש שהתחלתי לכתוב, ו... מי היה מאמין! שמלה מבורדה. כן כן. אני רוצה ללמוד קצת יותר טוב את הבסיס של תפירה וגזרות, ואין דרך טובה יותר לזה מלנסות ולראות כמה מכוער יצא! D= [מה גם שאני רוצה להוכיח לסבתא שלי שאני כן יודעת לתפור]. אולי אעלה תמונות כשזה יהיה גמור.

rukia chan

New member
משהו הכי פשוט בעולם ../images/Emo103.gif

שמלת קיץ מכופתרת פשוטה. זה רק כדי להתרגל קצת לגזרות אמיתיות ולא ל"יאי! בוא נצייר משהו ונקווה שייצא טוב!" כמו שאני עושה בד"כ. אולי אשפצר אותה קצת כשהיא תהיה גמורה, אם ייצא יפה~

Kienai Negai

New member
גאד. יותר. מידי.

אז אני הולכת לאקספו בקיץ ואני מכינה קוספליים חדשים\כאלה שלא לבשתי לכנסים בארץ D: 1. שריל נום - גרסת שוטרת (בתמונה~ אבל את הטופ של מה שמתחת לג'קט אני מאריכה לסטרפלס. אני לא רוצה שיראו לי הכל XD) 2. אסקה - אוונגליון (שזה מה שאני אלבש גם לשבועות <:) 3. סטסונה אף SAY YAY~ 4. מתלבטת. רנקה בגרסה הכתומה\קונוהא מלמנטו\אם יהיה לי כסף לפאה חדשה: בלאק רוק שוטר בעיקרון הכי התקדמתי עם אסקה וסטסונה. מאסקה יש לי את כל הבגד גוף כבר, אני צריכה לשים רוכסנים ולהתחיל עם השרוולים וכל ה..דברים המוזרים שיש להן על הפלאגסוט םם והכיסוי נעליים. הפאה כבר הגיעה <: סטסונה: יש לי את רוב הקוספליי, אני צריכה רק להכין ג'קט. (אני מכינה את המדים של העונה השניה) אה, ומיקו מגנט. אבל זה עיניין ממש של שניה וחצי כי זאת שמלת סטרפלס פשוטה ביותר. Oo וכמובן שיש לי את אסתר שאני לאט לאט מתקדמת אבל... למי אכפת, זה בעוד שנהXD AX דיי מעמיס עלי אבל אני אוהבת את זה XD תמונות כשיהיה לי מחשב XD הפלתי אותו בטעות...... XD

Lightning9

New member
וול, די הרבה כרגע

יש את מאגנט, שבעיקרון סיימנו אבל צריך למצוא את המדונות איפשהו ><" יש את דורהרהרה, שנשאר לי לפחות, לתפור ווסט, לצבוע שוב את העמוד ולמצוא משקפיים טובות [אה ולהצר מכנסיים]. שני עוד צריכה לסיים את התמרור ואת המעיל שלה~ עכשיו בנוסף יש גם משהו שלא קשור בשיט אבל בשבילו עשיתי את התסרוקת הזאת [לשמאלכם, תסרוקת] ז"א... לא עשיתי, ניסיתי. יצא יותר טוב בפעם הבאה וזהו מבחינת קוספליי בינתיים אני חושבת... אני מדגישה את החושבת כי לכו תדעו מתי שני תקפוץ עלי עם רעיון חדש לארון?

CibiHeart92

New member
*מקפצת על הכיסא מחוסר סובלנות* O3O

ועוד רעיונות לארון? YEAHHHHH. D:<

CoralP

New member
מקפצת על הכיסא או על אופנוע?../images/Emo6.gif../images/Emo181.gif

S.Riddle

New member
מה מנסות? שיארגנו. ../images/Emo3.gif

או שצריך שאני שוב אארגן דברים? *cracks knuckles*

CibiHeart92

New member
אם זה אומר

שסוף סוף תתפרי לסבטה קאמוי הסיכוי שלי להגיע רק עולה

S.Riddle

New member
יום אחד, יום אחד XD

כרגע אנחנו חושבות על קורושיטסוג'י, זה יבוא לי טוב..~ (מה גם שאת המעיל של סבסטיאן אני אוכל להמיר אח"כ מעיל של קאמוי אבל לא להפך, כי ברגע שאני מדביקה את העיטורים הם נשארים...)

למעלה