Work In Progress?

CoralP

New member
ועוד משהו../images/Emo181.gif

הייתה לי היום בגרות בעל פה בצרפתית של 5 יחידות והייתי צריכה להכין תיק עבודות של ספרות צרפתית שלמדנו וכאלה למדנו כמה יחידות וכל אחד היה צריך ללמוד את כולן אבל להרחיב אחת מהן ולעשות גם כלמיני עבודות יצירתיות אני בחרתי להרחיב את השיר Liberté של Paul Eluard באחת השורות בשיר הוא כותב על עץ את המילה. אז ממש התחשק לי לעשות משהו בסגנון. אז צילמתי עץ D: וערכתי בפוטושופ D: ויצא דווקא די מגניב D: לכל מי שמתעניין קיבלתי 90 ^^

CoralP

New member
*יצירות, לא יחידות../images/Emo181.gif

אגב, משמעות המילה Liberte היא Freedom אני בטח משעממת אתכם...XD

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif הממ החלטתי לעשות קוספליי

לדמות אנימה(!) לא החלטתי אם אני אעשה אותו באמת בסופו של דבר כי הוא קוספליי קיץ ואני לא יודעת אם אני אהיה בארץ, אבל אני ממש רוצה להכין את הרובה שלה לפחות ואם כבר אז לשמור אותו למועד שבו כן אחליט לעשות את הקוספליי או סתם משהו מגניב שהכנתי שיתפוס לי מקום שאין לי בבית...

SunsRequiem

New member
בעיקר שבועות על הראש

צריך לשגע אנשים לבוא. אז תבואו P: ולאחר בירור קצת, מסתבר שהפאה המיוחלת אמורה להגיע לארץ מתישהו השבוע, לאחר המתנה ארוכה מדי. בנתיים יש לי חשק לחדשה >< היום בעיקר מעסיק אותי הקוספליי לקיץ שכולכם תראו... בקיץ. חוץ מזה שזה סתם נראה כמו בגד סיני כרגע, לא שום דבר מעניין. וכמובן, הקוספליי שלי לשבועות, שמחכה כבר נצח למתי שהפאה תגיע >< יש לי גם שני קוספליי ארון מוכנים שדורשים פוטושוט - הלוקה במאגנט (לאחר שסוף סוף התיישבתי לחתוך את הדוגמאות של הפרפרים) ושריל נום. ותמונה.. אה.. טוב, ניסיון להאקאמה. התחשק לי לנסות בגד יפני מתישהו. התמונה היא טרום גיהוץ מאסיבי. אה כן! והמשכתי את גירסאת ליאון של שריל נום. מהשיר פתיחה, לא מהפרקים האחרונים. אני מעדיפה את הגירסא של השיר. וזה מתקדם ממש יפה, יחסית למשהו שאני עובדת עליו רק כשאין לי משהו אחר.

SunsRequiem

New member
יישוב קטנטן ליד אשדוד

אבל אני יכולה להגיע לכל מקום כמעט. היתרון במדים~

CibiHeart92

New member
כרגע מנסה לעשות שמלה.

סתם שמלה. ללבוש ליום ההולדת שלי\מצעד הגאווה. XD

Apushu

New member
כתיבה

אז כפי שחלקכם אולי יודעים, בנוסף לזה שאני אוהבת לצייר, אני כותבת עלילה. (למעשה שתיים לול)....השבוע עשיתי התקדמות רצינית באחת מהעלילות שלי, ואני גאה בעצמי ;A; ולכן אני מצרפת לכאן את האואקקי שעשיתי שקשור לעניין.

CibiHeart92

New member
התקדמות עלילתית! ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

והציורים שלך מדהימים כ''כ שהרעיון של את מציירת דמויות שלי מתחיל להפחיד אותי.....

למעלה