Work In Progress?

SunsRequiem

New member
20 במאי

ה18 זה חצי יום מבחינת תחבורה וכו'9 וב19 אין תחבורה או דברים בסגנון. לפחות האירוע שאני יודעת עליו.

SunsRequiem

New member
זה יוצא על חופשה של בתי ספר

לפחות של אלו שאני מכירה. זה על איסרו חג. וחיילים (כמוני) ואנשים עובדים.. ובכן, נסתדר.

S.Riddle

New member
אוי, אם ככה אין סיכוי שאני באה....

חמישי זה יום לימודים + עבודה מלא. >_>

innocence

New member
לא אמרתי, שאני לא אבוא כי זה לא כנס,

אבל אם אין לי קוספליי אז אולי לא P:

evening rose

New member
יותר כמו.. סיימתי, אבל אין לי מה לעשות עם זה.

אפילו ש.. אלה לא תמונות חדשות, נראה לי שזה משבוע שעבר וכולם כבר ראו בכל מקרה. P:

evening rose

New member
וגם..

והתוכנית הנוכחית היא להתחיל מחוך לגירסה נוספת של רידיה. אבל גם את זה לא יהיה לי מתי ללבוש. D:

CoralP

New member
מה זאת אומרת לא יהיה לך איפה?../images/Emo181.gif

יש אירוע קוספליי בשבועות!

evening rose

New member
אני בספק שאני אנסה שוב להביא שני דברים. :)

זה לא ממש עבד בפעם הקודמת, אז על משהו בכל מקרה מוותרים. לא שאני יודעת על מה, אף פעם לא הייתי טובה בלבחור. D:

CoralP

New member
מה שנראה עליך טוב יותר!../images/Emo181.gif

או מה שבא לך עליו באותו הבוקר

evening rose

New member
זה כבר גם שאלה מבלבלת.

יום יבוא ואני אהיה החלטית יותר. או שפשוט תופיע אפשרות שלישית, ואז בכלל יהיה מעניין.

string chan

New member
נמ, שומדבר שקשור לקוספליי....

אבל משעמם לי, אז נכתוב XD;; ראיתי La Corda D'oro אז עכשיו חזרתי לחפש תווים לשירי אנימה ראנדומליים ולנגן אותם. בסוף אני מנגנת דברים בשביל אנשים, מאנימות שבכלל לא ראיתי. ._. וצריך להפוך איזה משהו ממפתח דו למפתח סול. למה לעזאזל הגרסא היחידה שיש באינטרנט זה במפתח דו? מי מנגן במפתח דו? >> ואמג. הדבר ההוא מפאנדורה הארטס. אני בחיים לא אשמע כמו תיבת נגינה, וזה ממש מציק לי >_< וצריך לשכנע חברה שתלמד את הליווי של אוה מריה, כי זה ממש יפה, ואחרי לה קורדה אני שרה את זה כל היום, אבל עם ליווי זה כ"כ הרבה יותר יפה! O: חוץ מזה אני עובדת על להתעורר כל בוקר לבית ספר, ולא להכשל בבגרויות XD;; וגם אני רוצה כינור קסם.
טוב, חפרתי >_<;;

Grell

New member
לה קורדה דורו הייתה אחלה אנימה 3>

לחשוב שהמנגקה של זה בת 16

למעלה