Work In Progress?

Serf SaN

New member
Work In Progress?

אז.. על מה אתם עובדים/עבדתם לאחרונה? (או על מה אתם לא עובדים לאחרונה?
) שתפו אותנו. בין אם זה קוספליי ארון חדש, פוטושוטס פרטיים, ציור חדש, עיצוב בפוטושופ, משהו שתפרתם לאחרונה, כל מה שעולה לכם לראש! זה המקום להציג את הכשרונות שלכם גם מעבר לקוספליי. וגם בקוספליי (כי כולנו יודעים שלא רק לפני כנס מכינים קוספליים...
). אני אעלה דברים שלי בערב. :)

Didsy

New member
יווו הייתי עושה איתך את היט גירל!!!

אבל א. זה לא בסדר שהיט גירל לא תהיה פיצית לעומת קיקאס P: ב. פסיכומטרי וזה ;_;

Grell

New member
ממ

צריכה לסיים מתישהו את מאגנט לארון שאני עושה עם אן וארז וטרי~ ואת מארי שאני עובדת עליה לשניה פעם בחודש~ וזהו בנתיים נדמה לי X: צריכה לקנות בדים לשבועות (למה שקוני ויובל מתכננות) ולקיץ X:

string chan

New member
את גם עושה לוקי? O:

ככל שיותר אנשים עושים קוספליי למשהו, עושה לי יותר חשק לראות/לקרוא את זה. צריך להגיע לזה מתישהו.

Grell

New member
לא אני לא עושה לוקי XD

אבל אני עושה קוספליי עם מישהי לאירוע הקטן שהן מתכננות לעשות ב20 למאי O:

Mana Sama

New member
אוף אני בלחץ >:

חייבת להתחיל לעבוד כבר על הקוספליי קיץ ולמצוא שרוכים סגולים בגוון המעפן הזה..ולמצוא את החישוק שאבא שלי הכין לי פעם מאיזה צינור (הוא היה גדול יותר מחישוק הולה הופ סטנדרטי אז חשבתי שהוא יהיה שימושי) רפרנס לתזכורת: http://www.videogamegirlsdb.com/gamegirl/Images/Soul_Calibur/Tira/tira-entier.jpg צריכה לראות מה קורה עם חברתי ההריונית שהייתה אמורה לעשות קוספליי לאייבי 3: וציור חדש מצורף XD

innocence

New member
קוספליי שוס!

יום אחד גם אני אעשה קוספליי טירה (רק של גרסה אחרת..)

SHE RA

New member
בוא נראה ../images/Emo9.gif

בקוספליי אני תקועה בשלב הרעיונות (יש לי יותר מדיי) ואני דיי תקועה בשלב של איך אני אמורה לעשות את זה :\.. אממ אממ פוטושופ היה לי בגרות בזה שבוע שעבר... המצאתי להקה ...(אתם כבר תראו..) בכל מקרה ציון סופי 99
וירדו לי 2 נק כי המורה שלי טענה שאדום וורוד לא הולך ביחד
אני לא יכולה להעלות את הפוסטר לתפוז (קובץ גדול מדיי) אז תצטרכו להסתפק בגלויה :)

innocence

New member
רק מהמחשבה על הדברים שיש לי לעשות

כשאני חוזרת לארץ (הטיול הזה הכי עשה לי חשק בעולם לכל דבר שהוא יפני, שוב). כל כך הרבה תחפושות בראש, כל כך מעט כסף בכיס ;_;

innocence

New member
אפילו חלמתי על זה היום בלילה!

חלמתי שבסופשבוע שאחרי שאני חוזרת לארץ יש כנס גדול ואין לי קוספליי (מן הסתם!) ואני לא יודעת מה לעשות ;_;

innocence

New member
יש מצב...

ועכשיו מלחיצים אותי על כנס או משהו בשבועות, ואני אפילו ל איודעת מתי שבועות אז אני לא יודעת *כמה* להילחץ!

S.Riddle

New member
18 או 19 מאי, ע"פ מיטב הבנתי.

וזה שזה לא כנס לא אומר שאת לא צריכה לבוא.

למעלה