Within Temptation at Ahoy!

אין לי מושג,

אבל אנחנו מדברים פה על הארץ.. זה לא יכול להיות פסטיבל עם יותר מדי להקות
בטח זה יהיה משהו בסגנון של דראקוניין-ת'ריון, ות'ריון שהיו ההדליינרס ניגנו הופעה מלאה. 18 שירים לפחות, ככה שאין מה לדאוג
הם באים

witneyl

New member
עד שהם באים לפה זה יהיה בפסטיבל?

I give you good news and what do you do? :) At least they are coming! It's like scouting, festival is a safe thing. The crowd is there, no worries that it will be half empty. I will be happy even if they sing 1 song, it's worth it So for the question of if I can read it, yeah I can read it, I just ca't type it here :) I'll post some pictures when I get home. So hold your breath unti,l Sunday :D

Ice Queen 7

New member
ברור שאני שמחה שהם באים

שמחה זו לא מילה! אין לך מושג איזה התקפי לב ורעד והיסטריה עברתי כששמעתי בפעם הראשונה שהם חושבים על לבוא לפה :| וגם ברור שאם הייתי רואה הופעה רק עם שיר אחד שלהם הייתי מאושרת, אבל עדיין מאכזב אותי שעד שהם סוף סוף מופיעים בארץ זה יהיה בפסטיבל ולא בהופעה משלהם. אני מקווה שכמו שנאור כתב שיכול להיות שהם דווקא כן יופיעו עם הרבה שירים ועם רק עוד להקה אחת ולא כמה

זה סה"כ פסטיבל *בארץ*.

זה לא שהולכים להביא 40 להקות גדולות ולפרוס את זה על 3 ימים
כמו שאמרתי מקודם, זה בטח יהיה בסגנון של ההופעה של דראקוניין, ת'ריון ודיסטורטד.. וגם חוץ מזה שום דבר לא קרוב ללהיות מאושר אני מניח
בכל אופן, כל עוד הם יופיעו פה, אני מרוצה

Ice Queen 7

New member
40 להקות גדולות זה קצת הגזמה

לא חשבתי שזה יכול להיות משהו כזה >_> האכזבה היתה בעיקר מזה שראיתי שהפסטיבלים שהם מופיעים בהם הם רק עם איזה שלושה שירים, אבל אני מניחה שהם לא יבואו עד ישראל בשביל הופעה כזאת קצרה ככה שקצת הגזמתי קודם

זה העניין,

שבגלל שיש עוד 40 להקות בפסטיבלים הגדולים שהם מופיעים בהם, הם מנגנים רק מספר ממש קטן של שירים (לא בטוח שרק 3-4, אבל הרבה פחות מכל הופעה רגילה שלהם)

"לבוא עד ישראל" זה לא כזה פקטור P:

הם כן טסים למדינות ומופיעים בפסטיבלים עם מעט שירים. העניין הוא שהם עוד לא היו פה אף פעם, ובתור פעם ראשונה זה מעפן. נקווה שתהיה הופעה גדולה.

איזה כיף לך../images/Emo7.gif

אני שמח שנהנית!!
ועוד יותר שמח שהם אישרו שוב שהם באים לארץ
זה נראה שזאת הייתה הופעה כל כך מדהימה.. לפי הסרטונים ביוטוב והכל.. למרות שהסטליסט היה די זהה לזה שהיה באיינדהובן..

phrizer

New member
לא קראתי בגלל האנגלית אבל

בגלל שאני קנאי אני רק מקווה שהם שרו את what have you done ואז שארון הייתה צריכה ללכת והגיעה המחליפה שלה (נינט), מיד אחרי שסליפנוט חיממו אותה (כי הם רצו משהו באמת כבד
)

TheImpactBoy

New member
איזה כיף לשמוע את זה..

ו.. הו.. ההופעה הזאת נראת לי מדהימה. בהחלט משהו ששוקא לראות, גם אם אתה לא חובב הלהקה.. רק שיגיעו כבר...

witneyl

New member
Within Temptation at Ahoy - songs list

Ok, as promised, here's the song list in order they came, with correction, there were 20 songs. 1. Jillian 2. The howling 3. Stand my ground 4. The cross 5. What Have You Done Now 6. The Heart Of Everything 7. Forgiven 8. Somewhere - that was the duet with Anneke 9. The Swan Song 10. Memories 11.Solemn Hour 12. Over the Hills 13. Frozen 14. Promise 15. Angels 16. Mother Earth 17. The truth Beneath The Rose 18. Deceiver Of Fools 19. All I Need 20. Ice Queen Cheers!

Ice Queen 7

New member
לא היה קייג'ד? ../images/Emo12.gif

ואגב, "Over the Hills" זה לא השם של השיר, אלא The Other Half. אובר דה הילס זו רק שורה ממנו שחוזרת על עצמה הרבה P:

witneyl

New member
לא היה קייג'ד?

No, no caged and you are right about song title. It is The Other Half Thanks for correction :)

TheImpactBoy

New member
חסרים כ"כ הרבה שירים...

אבל זה הגיוני, היות והם בעצם מקדמים את הדיסק THOE ככה שיהיו יותר שירים ממנו.

למעלה