Within Temptation at Ahoy!

פספסת את hand of sorrow

זה היה לפני THOE לפי מה שהבנתי. סה"כ, כשקראתי את הסטליסט בצהריים הייתי נורא מאוכזב
אנשים שהיו שם ושמעו את הסאונדצ'ק אמרו שהם שמעו את אנטר, וכמו שאפשר לראות, אנטר לא פה
בטח הם התבלבלו עם TOH >< והסטליסט פשוט זהה כמעט לחלוטין לזה שבאיינדהובן, שזה מעולה בהתחשב בזה שבהופעה הקודמת היה סטליסט מעולה בעיני, אבל ציפיתי שבהופעה חד פעמית כזאת (למרות ששרון רמזה באחד מהראיונות האחרונים שלהם דווקא שזאת לא בהכרח תהיה הופעה חד פעמית
), יהיה סטליסט יותר מעניין. (ובנוסף לזה, שרון לבשה בדיוק את אותן שמלות, ועוד הוסיפה את השמלת מדוזה המעאפנה שלה
) בכל אופן, אחרי שראיתי את הסרטונים ביוטוב, נרגעתי מאוד
הרי אנחנו לא נקבל ככל הנראה את שתי ההופעות באותו הדיוידי, אלא אולי רק חלקים מאיינדהובן שחסרים פה (אני מניח שרסטלס, ג'יין דו וכל שאר המיוחדים), וההופעה באהוי פשוט מדהימה, ככה שלא הפסדנו כלום
זה הולך להיות חתיכת דיוידי!

witneyl

New member
פספסת את hand of sorrow

You're right, I did miss it Have to re-check my entrie :D I tried to write and look at the stage at the same time. I hope didn't miss anything else !! Anyway DVD will correct any of my mistakes :) Enter was not there, that's for sure, the only heavy sog from oldies was Over the Hills with George I like this song, but frankly I prefer Enter more. But hey these guys worked on stage for over 2 hours!! :) I'll take whatever they give, because they always work hard up there. I just recalled that in Promise Sharo did not sing the last verse correctly, she repeated the the same verse twice And almost at the end she got too close to the fireworks, that was a close call. But other than that they were great, unforgettable.

ולעומת זאת,

נראה לי שזאת הפעם הראשונה שהיא שרה בהתחלה life had no longer meaning, ולא life had nothing to offer her
אוף, אני ממש מקנא
(טוב נו לפחות את הדיוידי נוכל לראות כולנו
)

Fairywitch

New member
כל השירים שאני אוהבת../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

ואין דברים מאנטר
יש אלוהים (ברור, קוראים לה ג'יי קיי רולינג).

Ice Queen 7

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

אבל כן, ג'יי קיי רולינג היא אלוהים P:

ג'יי קיי רולינג../images/Emo47.gif../images/Emo15.gif../images/Emo129.gif

יו, כמה שאני רוצה לפגוש אותה

Brombit

New member
../images/Emo45.gif (רק החלק הראשון) ../images/Emo115.gif

כי קראתי רק שתי שורות מהארי פוטר... למרות שהשירים שאני אוהבת זה לא השירים שאת אוהבת

Fairywitch

New member
קודם קראתי רק חצי../images/Emo2.gif ועכשיו המשכתי!!!

אני רק מקווה שהם לא יבואו ל"רוק בים האדום". זה באילת FGS!!! לא שלא אסע- אבל זה יהיה הרבה יותר מסובך
אבל העיקר שהם באים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

witneyl

New member
למה עד אילת X_X

She never said Jerusalem, the word was Festival No city names.

היא התכוונה לראיון וידאו מלפני כמה שבועות

ששרון אמרה בו שהם באים לירושלים בפעם הראשונה

למעלה