WISH YOU WERE HERE

חולוני

New member
השיר של אינקובוס זה לא קאבר.

זה שיר אחר שפשוט קוראים לו Wish You Were Here. יש עוד גירסה של Wish You Were Here שהיא לא חידוש, היא של Rendex. זה אותו דבר שגם לקווין וגם לפינק פלויד יש שיר בשם The Show Must Go On, אבל אין שום קשר בין השירים חוץ מהשם.

untitled

New member
יש עוד להקה שיש לה שיר כזה

the show must go on אנילא זוכר כרגע, מחר אני מקווה להזכר...

badphish

New member
כן באמת יש הרבה שהם לא משהו

גם לsunday bloody sunday יש מלא סאבלייים רדיוהד ועוד מלא שאני לא זוכר כיאלו ממש הרבה תעשו לזה חיפוש באודיו גלאקסי זה מטורף וגם הם לא ממש מתקרבים לרמה של המקורי (ואני אפילו לא אוהב את u2)

jam 292

New member
2 קאברים שמפורסמים הרבה יותר מהמקור

hey joe במקור של זמר אמריקאי כמעט אלמוני [לא זוכר את שמו] הוא קאבר של גימי הנדריקס....וזכה על ידו לפרסום ופופולריות גדולים מאד [עד שרבים חושבים שהשיר הוא של הנדריקס במקור] גם all along the watchtower שיר של בוב דילן זכה לפרסום רב יותר אצל הנדריקס . i put a spell on you שיר של זמר בשם del ...[לא זוכר שם מלא] הוא קאבר של להקת CCR ...גם כן הרבה יותר מפורסם מהמקור ...... ויש עוד דוגמאות רבות .....לקאברים שעולים על המקור ....

SMILE 4 NOTHING

New member
בכלל,לבוב דילן עשו פול קאברים

נראה לי על כל שיר שלו כמעט וזה יצא יפה לאללה!אפילו שדילן לדעתי הוא אחד היוצרים הגדולים ביותר בתולדות האנושות כולה!ואני לא חושבת שזה שעשו לו קאברים זה גורע מהגדלות שלו במוזיקה!בכלל,אין לי בעיה עם קאברים רק שיזהרו על השיר!!!לפעמים זה פשוט נורא!

badphish

New member
קאברים לדילן...

וואי באמת יש מלא אני נהנתי מmaggi´s farm בביצוע שלRATM שונה לגמרי מהמקור כמובן אבל ממש ביצוע טוב

jam 292

New member
חושב שבד"כ זה נכון ........אבל

מניח שזה גם תלוי בסוג המוסיקה המקורית ... ככל שאני יודע לשירים של הפינק פלויד אין הרבה קאברים [אם יש בכלל] ....כי בטח קצת קשה לעשות קאבר ליצירות ארוכות ומורכבות.

taya

New member
כותרת.

אני קראתי פעם, ואני ממש לא בטוחה אם אני מסכימה או לא, שדילן אף פעם לא ליטש את האלבומים שלו למושלמות. הוא לא השקיע בהם עד הסוף ולא נתן את הפיניש האחרון. וכך יצא שלא בכוונה הוא איפשר לאמנים אחרים לעשות לו קאברים שכיביכול עולים על המקור. אבל הקול של דילן, אין כמו הקול של דילן.. (למה לעזאזל אני מדברת עליו בלשון עבר ? מה קורה לי ?)

Chili-Girl

New member
אני לא מבינה

מה כולם מוצאים בשיר הזה? מה כל כך מייחד אותו? שמעתי אותו כמה עשרות פעמים ולא גיליתי שם שום דבר מיוחד... לפינק פלויד יש דברים הרבה יותר טובים.

Nanook

New member
אני לא יודע

אבל פשוט שאני שומע אותו - אני נדהם מהפשטות שלו ומהיופי... אני יודע שזה לא הכי יפה שלהם... בכלל היום הקשבתי ל PIPER AT THE GATE OF DAWN ואני אהבתי אותו הרבה יותר מWISH אבל WISH YOU WERE הוא פשוט כל כך ומקסים....

SMILE 4 NOTHING

New member
מסכימה!בכלל לפינק יש

הרבה קטעים שהם כ"כ פשוטים!ובגלל זה כ"כ יפים!נגיד,הפשטות של הסולו של IS THERE ANYBODY OUT THERE! מדהייייייים!

למעלה