WISH YOU WERE HERE

Nanook

New member
WISH YOU WERE HERE

לשיר הזה כל כך הרבה קאברים... ולא שמעתי אפילו אחד שמתקרב לרמה של השיר המקורי... וברובם הוא הורס אותו לחלוטין... שיפסיקו עם זה כבר

Nanook

New member
לא יודע בדיוק איזה אחד זה שלאינקבוס

אבל יש מלא מלא חרא קאברים לשיר המקסים הזה

November rain

New member
בדיוק היום...

שמעתי קאבר שלו שמבוצע ע"י וייקליף ז´אן. דווקא חביב למדי אבל כמובן שאין כמו המקור... ובכל זאת נחמד לשמוע גרסאות שונות לכל מני שירים.

Nanook

New member
נחמד?

הזה של וויקליף הורס את השיר לגמרי... אני ממש לא אהבתי... כן אני אוהב לשמוע גרסאות שונות - רק שהם לא הורסים את השיר... יש יצירות אומנות שאי אפשר לעשות להם קאבר

November rain

New member
לדעתך זה הורס...

אני דווקא אהבתי את הביצוע, סך הכל הוא שר בסגנון שונה אז מן הסתם שזה ישמע שונה מהמקור וברגע שכל כך "נאמנים" למקור אז קשה לאהוב משהו אחר. אמממ... ואמנם השיר הזה הוא פשוט ענק אבל מכאן ועד יצירת אומנות...

Nanook

New member
כן אבל הגיטרה שם גרועה

יצירת אומנות לדעתי.... הגיטרות בסוף... עזוב את המילים פשוט מקסים

November rain

New member
אבל אחרי הכל

זה עדיין קאבר לשיר ואתה לא מצפה לשמוע את אותם גיטרות גם בגירסה הזאת. וייקליף הוא לשעבר מהפוג´יס שהסגנון שלהם הוא היפ הופ, אז הוא גם שר בהתאם והנגינה היא בהתאם. זה כל הרעיון של גירסה שונה דרך אגב, גם את נובמבר ריין אני מחשיב כיצירת אומנות ולא היה אכפת לי לשמוע קאבר לזה, דווקא יכול היה להיות נחמד. מה שכן שמעתי איזה זמרת שחידשה את knocking on heavens door, אין כמו המקור אבל זה היה נחמד...

Nanook

New member
תשמע

זה לא שיש לי בעיה עם קאברים... יש לי בעיה עם קאברים גרועים... שנייה שאתה אומר המקור זה הגרסה של דילן או של גאנס

November rain

New member
המקור

התכוונתי לגאנז. וגם אם הקאבר גרוע זה עדיין נחמד לשמוע שיר מסוים שמכירים בגירסה אחרת, אני לא חושב שזה פוגע או מוריד מערך המקור.

Nanook

New member
יש קאברים שאני נורא אוהב

לדוגמא ALL ALONG THE WATCH TOWER של הנדריקס לדעתי ותר יפה מהמקור.... וגם דרים טיאתק עשו כמה קאברים נורא נחמדים... ולפי דעתי יש קאברים נחמדים וקאברים שזה פשוט די בושה...

yoni162

New member
אם בא לכם לשמוע קאברים מוצלחים...

Stevie Ray Vaugh - Little Wing Destruction - Whiplash Sepultura - Orgasmatron קאבר לא אומר בהכרח לנגן את השיר בדיוק כמו שהוא, אלא לנגן אותו איך שאתה רוצה, עם שינויים קטנים, אבל עדיין לשמור על המקור. את מי זה יעניין אם תנגן שיר של מישהו אחר בדיוק איך שהמישהו האחר מנגן אותו?

nimfo

New member
המקור?

ידוע לך שguns חידשו את זה ובמקור זה של בוב דילן...?

Nanook

New member
כן ברור לי

רק חשבתי שנובמבר ריין התכוון לגרסה של גאנס... וצדקתי

dream theater

New member
אממ..

knocking on heavens door של גאנז זה גם כן לא המקור. המקור הוא של בוב דילן. PoLLy

למעלה