WIP!

KerenLin

New member
ונעבור לרובה!

אני אדלג על איך שהוא נראה בהתחלה ונעבור לאיך שהוא נראה היום~ זה הגוף של הרובה מתייבש לו בשקט (הוא קיבל עוד שכבה מאז, אולי יקבל עוד אחת אם זה לא מספיק קשה)

KerenLin

New member
עוד חלק מהרובה

שכרגע נראה כמו קקי כי ספוג. אבל יקבל ציפוי של דס כדי להיות יפה. מקווה לשבת על זה בסופ"ש :) (אפשר לראות ברקע את הגוף של הרובה עושה פוזות של מתייבש)

KerenLin

New member
והחלקים של הרגליים

שזה הדבר האחרון כרגע שיש לי להראות ^__^ עשיתי את זה מאייקליי, שזה ממש קל וגמיש. אני חושבת שאני אתן לזה ציפוי נוסף של עוד חומר אחרי שאני אעצב את זה בצורה של הרגל שלי רק כדי שזה יחזיק. אבל אני די מרוצה מהדבר הזה, בעיקר כי זה פעם ראשונה שאני עובדת עם החומר והופתעתי לטובה ממנו D: אההההה והלדים שלי הגיעו!!!!!!!!!! D: היום מקווה לעשות להם ניסיון ראשון כדי לוודא שכולם עובדים ואז נתחיל לעבוד על הבנייה של כל המערכת הזו

string chan

New member
גחנעחכ אני רוצה לצלם אותך עם הלדים. בחושך. 3:

להיכל התרבות יש חניון תת קרקעי מאמם בשביל זה, חבל שלשתינו לא באמת יהיה זמן בכנס ):

KerenLin

New member
אם תרצי - אחרי האירוע קוספליי אני אשמח!!

גם יהיה חשוך באמת, אז בכלל :)

string chan

New member
אחרי האירוע קוספליי אני לא אהיה זמינה P:

אם לא ניהיה מתות אחרי אחרי האירוע קוספליי..... גם אני אשמח נורא :)

KerenLin

New member
אייקליי - IClay

קל ממש, גמיש וחלקים נדבקים אחד לשני. הצרה היחידה שהם נדבקים ממש אחד לשני ונוראי לחתוך אותם. וגם לעצב אותו לצורה המדוייקת לא הכי קל אבל החומר הזה באמת נחמד ושוקל כלום בערך, שזה חשוב

Serf SaN

New member
באמת?

כי ההתנסות שלי עם החומר הייתה ממש הפוכה. החלקים דווקא מאוד קלים להפרדה, הם גם הרבה יותר מועדים ל"ניתוק" אחד מהשני לעומת חומרים אחרים. (סתם לדוגמא, עשיתי את החרב בעלת הראש המניאטורי לתחפושת מונונוקה שלי, והאוזניים פשוט נתלשו מדחיפה קלה) ככה שנדבקים בקלות לא הייתי אומר דווקא.. O: גם לא כשהחומר לא יבש (יחסית). צריך למעוך אותו כזה.....

KerenLin

New member
לא יודעת, אצלי החלקים די נדבקו אם הם נגעו

לא בדקתי עדיין אותם כשהם יבשים, אבל אחרי 24 שעות הם עדיין נדבקו ^^ אבל החומר עושה עלי אחלה רושם דווקא, אני מחבבת אותו

Serf SaN

New member
מה שהכי כיפי איתו זה שאם סיימת לעבוד איתו,

אבל נשאר לך עוד מהחומר, זה כבר מתלכתחילה מגיע בשקית ואקום שפשוט שומרת על טריות... זה אדיר. השתמשתי בזה לכמה קוספליים כבר XD

KerenLin

New member
אני נחנקת

זה נוראי, מתפורר כמו החיים X_X ועוד לא גמור, כי אני עייפה כבר. נמשיך אחר כך. וגיא - צ'ל מפורטל, המשחק המגניב הזה

Serf SaN

New member
כן, ראיתי שכתבת גם בשרשור למטה..

אבל כזה.. מי זה צ'ל ומה זה המשחק פורטל?! XD חבל שאת לא מצרפת תמונה. בלי בעיה הייתי מחפש בגוגל, אבל עצם זה שכתבת בעברית והסיכויים לא הכי גבוהים למצוא את הדבר הנכון... (למרות שהשמות יחסית קלים, כן? XD) קיצר, תעלי תמונה של הדמות. אני מניח שאת לא מתחפשת לרובה מד"בי, נכון?

KerenLin

New member
זה שאתה לא יודע מי זו - אתה גרוע

סתם, אבל מה איך אתה לא מכיר? O: בכל מקרה, זו הדמות. והמשחק הזה מגניב לגמרי, אז תשחק

Serf SaN

New member
מה, מי מכיר את זה XDDD

אבל לול, זאת תחפושת ממש נוחה... חוץ מהרוב כמובן, אבל אפשר להשים אותו בהפסקה בצד. זה נהדר כשיש תפקיד בסגל בכנס, כי תמיד מתרוצצים בכל האולם.... בכל מקרה, אני מחכה לראות את זה גמור :)

KerenLin

New member
אני רואה את הסוף של הבגד הזה

עוד מעט :) נשארו פסים לבנים בשרוולים, כיסים בצידי הבגד (כמו במכנס רגיל), מכפלות וצווארון..... אולי בחמישי אסיים וגיא - זה ממש ממש נוח! רק שאני אהיה יחפה, וזה קצת מפחיד אותי. אבל נראה מה נעשה עם זה כבר... ^^

Unit02

New member
יוהוהוהו!!!

אני לא רוצה לשים יותר מידי כי זה משהו שבא לי כזה.... להפתיע XDDDD אז נראה פרט שפחות או יותר... סביר P: נעליים עם תפוחי אדמה מזהב עליהם!!!!! D: מבחינת התקדמות, דיי קרוב לסיום P: נשאר רק לסיים את המסיכה, הידית של המקל הליכה ואת הצלעות XD

CibiHeart92

New member
טוב שאמרת שאתה רוצה להפתיע

שסקרינקאפ מסוים לא יעלה לרשת...P: נעליים מגניבות~ ממה עשית את התפוחי אדמה? XD (אני מאוד מקווה שלא התכוונת שזה אשכרה תפוח אדמה)

למעלה