WIP!

CibiHeart92

New member
WIP!

אני לא אגיד עוד כמה זמן יש, אבל צריך להיות לכם משהו להראות!
יאללה אודרוב טודרוב

rocket

New member
אין לי משהו חדש מעבר למה ששמתי

כבר בפייסבוק, אבל היום בלילה בתקווה גוזרת את הבדים לקוספליי של מיראן (שובורת עד שיא של שעות ערנות ברצף. ייאי כנסים.)

rocket

New member
אה רגע, אני לא נשארת אצלך בסוף ... זה

לא מסתדר עם יום שישי :/ *שולחת מסר*

התקדמות...

רציתי לסיים היום את החולצה, אבל התחלתי להרגיש לא טוב ולקח לי המון זמן להתאושש /= בד"כ לא כ"כ קשה לי לצום. מבאס. אז אני עוד צריכה לעשות מכפלות על הכל, ולעשות את השרוולים. אה, ומסתבר שדם יורד מבגד אם שוטפים את זה מהר במים o: ושהמון סיכות שפונות כלפי מעלה זה לא רעיון טוב XP

rocket

New member
מכירה את הקטע עם הדם,

אני דיממתי על בערך כל קוספליי שהיה לי עד היום כי אני תמיד, אבל תמיד שוכחת להוציא את הסיכה דווקא מהמקום שבטוח ידקור אותי כשאני אמדוד את הבגד >_> סחטיין לך על ההתקדמות! ותרגישי טוב :)

זה לא ששכחתי להוריד את הסיכות

פשוט סידרתי את העסק שיעמוד עם סיכות לפני שהוא יכנס למכונה, וניסיתי למדוד ולראות שזה בסדר... אבל מסתבר שזה היה רעיון רע ם_ם ותודה! עכשיו בכלל התקררתי ואני עם טישו כל היום, אז האיחול שלך ממש רלוונטי XD

...פחות או יותר XD

את מכירה את זה שחורטים שביל בחול עם ציפורן? אז מחט החליטה לעשות את זה לאצבע שלי. אמנם ממש בקטנה, וכל העסק בגודל מילימטר, אבל הגוף אוהב לבשר לי שכואב לו, והוא חוגג את המאורע עם גבעה אדומה מסביב
אבל זה ממש בקטנה, וכל שאר האירועים היו דקירות קטנות וסטנדרטיות, אז אין טענות (כל עוד זה לא מלכלך לי את הקוספליי <_<)

Doctor Shinobi

New member
התקדמות עם החזה של לאנסלוט

אני מודה,יש לי חזה... גדול XD הדד ליין שלי לסיים את החלק הזה של החזה זה עד יום שבת

KerenLin

New member
גם אניייייייייייי

אעא אומאגאד, חודש כבר שתפוז לא מאפשר לי לשלוח הודעות ><" אז החלפתי משתמש. זו קרן לייטנינג אם מישהו התבלבל לרגע ^^ קיצור רובה ובגד! התקדמתי די הרבה, אני פשוט אעלה פה כמה תמונות. של הבגד קודם כל חסרים שרוולים, פסים לבנים שצריכים להיות עליו, כיסים שאני צריכה לחבר וצווארון שאני ממש נמנעת מלעשות כרגע

KerenLin

New member
וגם ציירתי על הגב :)

וזה נראה הרבה יותר טוב במציאות! המצלמת אינטרנט מפגרת

למעלה