WINDS OF CHANGE

a_duck

New member
אמ...

לא נראה לי שבשביל מישהו הצלחה זה UNDERGROUND...כי הם לא רוצחים את המעריצים שלהם או משהו בשביל שיחשבו שהם לא מוכרים...פשוט לא ממש איכפת להם מזה ובשבילם הצלחה זה להישאר באותו סגנון, להמשיך לנגן טוב ולא להתמסחר...

תגיד את זה לדביל דול

שהצית מחסן שהכיל עותקים של אחד מהאלבומים שלו כדי שיהיה יותר קשה להשיג אותו. או לגודספיד יו בלאק אמפרור שהוציאו קלטת ב33 עותקים (אולי טעיתי במספר...). יש להקות שכן מחפשות בכוח להיות אנדרגראונד.

Nomaed Dominus

New member
אבל MEGADETH ממוסחרים

הם ממש כמו METALLICA נהיו ממוסחרים. לאו דווקא בגלל ה-MTV

מגדט´, מטאליקה???

מה אתה משווה בכלל את מגדט´ למטאליקה..מטאליקה עושים עכשיו דברים עם ראפר..ומגדט´ חוזרים לשורשים ברור שזה יקח עוד דיסק או 2 אבל הם יחזרו ובגדול...

a_duck

New member
עלק שורשים...

מגדאת´ נהיו עלובים כמו מטאליקה במיוחד הקליפ החדש שזה הדבר הכי עלוב שהם עשו...הם מנגנים איזה שיר מסריח במסחן ויש שם מלא מפגרות שרוקדות בשורה בדיוק כמו בקליפים של ריקי מרטין ובריטני...ואני לא מגזים...זה בדיוק... אני לא יודע מה יותר עלוב...לעשות דיסק עם ראפר או להפוך לריקי מרטין...

theAMP

New member
תשמעו...

אם מגהדת´ חושבים שרקדניות בקלפי יביאו להם יותר מכירות וכסף אז הם טפשים. ומאר וצריך להיות חבורה של גאונים כדי כדי ליצור את youthanasia (אני מקווה שאיתתי נכון), אני בספק אם הם בקטע הזה. תנו לאנשים לעשות מה שהם רוצים, אם אתם לא אוהבים את זה אל תשמעו, אבל אל תחליטו בשבילם את המניעים שלהם. לדייב מוסטיין יש בית ענק, 400 גיטרות, אולפן ומספיק כסף עד לסוף החיים. אני די בטוח שהם ממשיכים לעבוד ולעשות מוסיקה כי זה מה שהם רוצים, לא בהכרח קשור לכסף (שאגב, אין שום דבר רע בלהרוויח אותו).

a_duck

New member
הבעיה היא שהם לא בדיוק עושים

את מה שהם רוצים... בראיון עם הלהקה הם אמרו שהם רוצים להיות הלהקת ספיד-טראש הכי קשוחה בעולם וזה שהם שמים קדניות מסריחות לא עושה אותם כאלה...כנראה שהם הבינו שMTV זה לא ערוץ ללהקות קשוחות והם לא ירוויחו מזה הרבה...

a_duck

New member
ועוד משהו...

אתה שוב לא מתיחס להודעה בצורה נכונה...אני לא בוכה שהם ממוסחרים...פשוט לפני 15 שנה הם לא היו חושבים בכלל לשים רקדניות כמו בקליפים של ריקי מרטין...זאת אומרת שהם מהשורשים שלהם...

ריקי מרטין??

מגדט´ =פופ?? כמו שאמרתי הם יחזרו לעצמם (בעתיד) למרות שהוא לא טוב כמו הישנים הוא הרבה יותר טוב מריסק... אני אישית בטוח...שעם הזמן הם יחזרו לעצמם

Bodom-child

New member
איזה שורשים ואיזה נעליים

התשוקה לכסף היא כבר בתת מודע של מוסטיין.

חזרה לשורשים = התמסחרות

איזה מניע יכול להיות ללהקה לחזור לשורשים? ריצוי המעריצים? זאת לא התמסחרות? להקה לא עושה מוסיקה בשביל המעריצים שלה, אלא בשביל עצמה, ולכן אני רואה כל להקה ש"חוזרת לשורשים" "בשביל המעריצים" כממוסחרת לא פחות מלהקה שעושה את המוסיקה בשביל הכסף, הרי מאיפה מגיע הכסף אם לא מהמעריצים?

ed555

New member
יש היגיון במה שאתה אומר אבל..

אני רואה התמסחרות(כיום לפחות) כעשיית מוסיקה קלילה יותר ונטולת השקעה ממשית שתתאים למיינסטרים ובכך אותה להקה פונה לקהל יעד רחב יותר כדי לקבל יותר כסף מקהל יעד גדול יותר מהקהל המצומצם שהיה לה לאותו סגנון ספציפי.. אני לא רואה את זה במגהדת´ החדשים.. נכון זה החזרה לשורשים שלהם יצאה די פתאטית אבל אני לא בטוח שאפשר להגדיר אותה כהתמסחרות, לפחות לא במושגים של היום..

ed555

New member
יש היגיון במה שאתה אומר אבל..

אני רואה התמסחרות(כיום לפחות) כעשיית מוסיקה קלילה יותר ונטולת השקעה ממשית שתתאים למיינסטרים ובכך אותה להקה פונה לקהל יעד רחב יותר כדי לקבל יותר כסף מקהל יעד גדול יותר מהקהל המצומצם שהיה לה לאותו סגנון ספציפי.. אני לא רואה את זה במגהדת´ החדשים.. נכון זה החזרה לשורשים שלהם יצאה די פתאטית אבל אני לא בטוח שאפשר להגדיר אותה כהתמסחרות..

לזה אתה קורא התקדמות?????

זה שמתחילים להשמיע זבל ברדיו לא מראה על התקדמות אלא על נסיגה... זה לא מקדם כלום!

A Pig in a Cage

New member
צודק בהחלט

גלגל"צ היא תחנה שכל מה שבראש שלה זה לנגן להיטי MTV ולטחון אותם עוד יותר. תמיד משהו כמו אחרי שבועיים שהקליפ משודר בMTV מתחילים לנגן אותו בגלגל"צ וכל השדרניות אומרות "אני כל כך מתה על השיר הזה" וכל מה שיש פה זה MTV לאוטו בלי פרסומות ועם דיווחים וחדשות. וזה הכל. למה?? למה אי אפשר לפתוח תחנת רדיו נורמלית ומקורית? לא חייב להיות רק על רוק, אבל למה לא לעשות תוכניות מגוונות ומעניינות, שמציגות מבחר גדול של טעמים וסגנונות שונים לגמרי מהמיינסטרים? למה אנחנו צריכים לקבל שעתיים ב102 בשבת, עוד משהו (דפוק לטעמי) ביום ראשון ב99 ותוכנית רוק מתקדם (נחמדה למדי) בשלישי ב88? למה אי אפשר לעשות תחנת רדיו שמציגה כל הזמן סגנונות שונים ומגוונים? לא איכפת לי בכלל "לחלוק" זמן שידור עם מוזיקה אלקטרונית - ישראלית - שחורה - מזרחית, ממש לא איכפת לי, אבל שיהיה מינון שווה לכולם!!! ממש אידיאולוגיה קומוניסטית יש לי. הבעיה היא שמה שמעניין את כולם זה

theAMP

New member
רק שתדע...

שלא משנה מה הרייטניג של גלגל"צ, עובדיה מקבלים את אותה המשכורת... היא יכולה להיות בצמרת, כמו שהיא היום והיא יכולה להיות בתחתית, וקובלנץ וחבריו יקבלו בדיוק את אותה המשכורת... כך שגלגלצ לא פועלים בצורה שהם פועלים בשביל כסף.

למעלה