WINDS OF CHANGE

ed555

New member
תשמע בתכלס כל הלהקות עושות מוסיקה

בשביל הכסף.. הבעיה היא אצל הלהקות שעושות מוסיקה רק בגלל הכסף ולא למוסיקה אבל בכל זאת אי אפשר להכליל ולהגיד שכל להקה שעושה מוסיקה בשביל הכסף היא מסריחה.. צריך להסתכל על כל מקרה בפרט..

a_duck

New member
אמרת את מה שאני אמרתי...בערך...

זה די ברור שכל להקה רוצה להרוויח מהמוזיקה...אבל יש כאלה שרוצים רק להרוויח ואלה להקות מסריחות...לא משנה כמה המוזיקה שלהם תהיה איכותית ומגניבה הם אנשים מסריחים...

D.B

New member
בוא ניקח את לינקין כדוגמה....

מאיפה אתה יודע שהם רוצים להרוויח רק כסף..? אולי כל חברי הלהקה מתים על הסגנון, וזה עושה להם טוב לנגן את זה?! אולי הם חושבים, כמו שאתה חושב שאין כמו מה שאתה אוהב, שהמוזיקה שלהם זה דבר ענק!!!?!?! למה אתה בטוח שלכולם אותו טעם במוזיקה. אני לא הכי מת על המוזיקה שלהם, אבל יש להם כמה שירים נחמדים שבהחלט נקלטו לי באוזן ונכנסו לי לראש.... לפי דעתי הם אוהבים את מה שהם מנגנים ומנסים להעביר בזה מסר בצורה שלהם, ואם המסר שלהם גם מוכר, אז למה לא?! זה לא אומר שהוא מסריח..

a_duck

New member
בלה...

כשלהקה מוציאה דיסק שכל השירים שם נשמעים אותו דבר זה נקרא מסחור... ומצטער אבל פשוט אצלם הכל נשמע אותו דבר...ומוזר שהם הוציאו דיסק בדיוק אחרי שלימפ ביזקיט וחרא כזה התחיל להצליח בMTV...

a_duck

New member
ועוד משהו...

גם לא התכוונתי ממש ללינקין פארק וכל זה...הגבתי לזה שאמר שכולם רוצים להרוויח כסף או משהו כזה... ואמרתי שלהקות שרוצות רק כסף מסריחות...לא דיברתי על "האם לינקין פארק ממוסחרים או לא"...

ed555

New member
אממ... מה???

כשלהקה מוציאה דיסק שכל השירים בו נשמעים פחות או יותר אותו דבר סימן שהיא ממוסחרת?? יש הרבה להקות בלאק\דת´\פאוור וכולה שנשמעות אותו דבר כמעט בדיסק שלהם.. זה אומר שהם ממוסחרות?

a_duck

New member
עם בלאק וכל זה העניין יותר בעייתי..

אם הם מוציאים דיסק שכל השירים שם אותו דבר אז הם להקה מסריחה...אבל לרוב אנשים שבקושי שמעו שתי להקות מטאל בחיים שלהם חושבים שכל הדאת´ נשמע אותו דבר... אבל זה בעייתי להגיד על להקת דאת´ או משהו כזה שהם ממוסחרים...כי הלהקות שמנגנות את הסגנון בקושי מרוויחות כסף ואני חושב שאם הם היו רוצים רק כסף אז הם היו עושים משהו אחר שאפשר להרוויח ממנו כסף לכרטיס אוטובוס...אז הסיבה היחידה שנשארת להם זה לנגן כי הם אוהבים את המוזיקה...

a_duck

New member
ועוד משהו...

אולי זה לא תמיד מראה על מיסחור אבל זה מראה שהם לא יודעים לעשות מוזיקה...

theAMP

New member
מאיפה אתה יודע

וזה אגב, לא נכון. לינקין פארק קיימים הרבה לפני, והם הוציאו אלבום תחת השם hybrid theory, והאלבום hybrid theory ממנו לקוחים כל הלהיטים, היה בתכנון הרבה לפני שלימפ ביזקיט הצליחו והוא יצא לפני שנה וחצי בערך בארה"ב.

a_duck

New member
ו.....?

לימפ ביזקיט התחילו להצליח הרבה לפני שנה וחצי...לפני איזה שלוש שנים או שנתיים מינימום ראיתי כל הזמן קליפים שלהם בMTV...

a_duck

New member
משעמם לפעמים...

וחוץ מזה דיברתי בהודעה הקודמת על התקופה שהייתי אז בכיתה ח´...וגם אז היה מספיק לימפ ביזקיט...ולינקין פארק לא היו קיימים...

*Dark Of Night*

New member
מזוכיזם במיטבו

אבל יש דרכים אחרות וקצת יותר נחמדות להתעלל בעצמך
אגב, התקופה בה היית בכיתה ח´, לפני כמה שנים זה היה (סתם לידע כללי)? Dark

מממ....ממש לא נראה לי..

חברה שלי אמרה לי שהם התראיינו לא מזמן ושם הם אמרו ב-פ-י-ר-ו-ש שכל מה שהם רצו זה להגיע לאמ טי וי.. נראה לי חבל מאוד שכל השאיפות שלהם זה להגיע לאמ טי וי!!!!! לא?!?!? ומזה מראה בדיוק ידידי D.B? זה בדיוק מראה על עניין הכסף שהזכרת- שהם בהחלט עושים את זה רק בשביל הכסף ,מראה על ה"רצינות" שלהם בתור להקה וכמובן על קהל היעד שלהם ושלא נדבר בכלל על "האהבה" שלהם לסגנון הזה.. וזה שזה באמ טי וי...כמו שאמרת שנדבקת לשירים שלהם...כמובן שזה כל העניין פה. אלא מה? לעשות שירים קליטים שכל אוזן נדבקת אליהם.. ממממממ...התחום שלהם זה בדיוק רוק\מטאל (עוד לא החלטתי כל כך מה) ממסוחר וכזה שמגיע לאמ טי וי. אין שום דבר מעבר. לא אהבה למוזיקה הזאת ולא כלום, אלא רק שימוש במעין התלהבות הזאת עכשיו מרוק ומטאל, וניצול נכון של הזמן הזה. כן, אני מורידה בפניהם את הכובע כי הם הצליחו, הם חדרו ל"חור" הזה בעמדת המטאל הממוסחר ולקחו את זה בגדול. וכל מי שרק שומע אמ ט וי. אני לא מצפה שיחשוב שמטאל זה דבר אחר מלינקין פארק או מה שזה לא יהיה.. וכאן!!!!! ממש כאן מתחילה הבעיה.. שבגללה אני כל כך שונאת אותם ואת חבריהם, ואת האנשים שבגללם חושבים שמטאל זה מה שמראים באמ טי וי. רחמים על האנשים האלה.. או מצד שני, אולי עדיף שימשיכו לחשוב ככה ואנחנו נהיה קצת יותר משכילים מהם..חחחח..
טוב...שיהיה לכולם צהרים טובים. מקווה שהבנתם קצת את עמדתי... לא התכוונתי שזה יצא כל כך ארוך אבל פתאום היו לי עוד מליון דברים להגיד..אז זהו. some girl

a_duck

New member
זה לא מטאל!!!

זה ראפ וזה שיש לזה גיטרות לא עושה את זה מטאל!!!

theAMP

New member
חשבת אולי על האפשרות

שכל מה שהם רצו זה להגיע לאמ טי וי כדי שאנשים ידעו שהם קיימים ויתחילו להכיר אותם, וכך זה יעזור לסגנון שהם אוהבים להכנס יותר למיינסטרים. כל אחד רוצה הכרה במה שהוא עושה, וזה ממש לא קשור בכסף.

a_duck

New member
דווקא קשור...

ללהקה רצינית לא ממש איכפת כמה שומעים אותם...אם אני הייתי מקים להקה לא היה איכפת לי אם אני מפורסם או לא...כי המטרה לנגן את מה שאני אוהב ולא מה שאנשים אחרים אוהבים לשמוע בשביל להיות מפורסם ומגניב...וזה שהשאיפה של מישהו זה רק להיות בMTV ולא להיות איזה להקה שלא משנה סגנון כל דיסק זה מראה עליהם...

D.B

New member
כל אחד וההצלחה שלו..

זה שהם רוצים להגיע ל MTV כי שם יושב רוב קהל היעד שלהם לא נוגד את העובדה שהם אוהבים את מה שהם מנגנים!!! בשביל אחד הצלחה זה MTV שביל אחר זה הכרה בוודסטוק ולאחר זה ה UNDERGROUND

למעלה