WINDS OF CHANGE

בןלי

New member
WINDS OF CHANGE

לא יעזור מה תגידו וכמה תרדו על לינקנפארק ולימפ ביזקיט, אני עדיין חושב שעצם זה שמתחילים להשמיע אותם בגלגלצ ו - 102 FM זה עדין משהו ומורה קצת על התקדמות ברדיו שלנו. חוצמזה פה ושם גם שמים את STAIND שזה בכלל יפה לכשלעצמו
.

metal head

New member
עזוב בן אדם אתה בבעיה קשה!

על איזה התקדמות זה מראה? לראפ ולמסחור? וסטיינד זה אותו החרא!

בןלי

New member
כמה צפוי

הדיוק התגובה שציפיתי לה... זה מראה על התקדמות מעבר לבריטני ספירס וחברותיה... חוצמזה - אם אתה לא אוהב ראפ זאת בעייה שלך אבל יש הרבה שחושבים שזה אחלה סגנון והשילוב שלו עם רוק זה סבבה. סטיינד זה אותו חרא???? צא מזה אחי! אתה נעול

yoni162

New member
בדיוק אז מה הקשר??

יש גם אנשים שחושבים שפופ זה אחלה סגנון. ומבחינתי, זו שום התקדמות, כי שני הסגנונות שציינת לעיל ממוסחרים באותה מידה.

nimfo

New member
אמממ...

קודם כל שלום, אני חדשה! דבר שני.... מה רע ב-STAIND...? דבר שלישי.... למה אין הרבה בנות בפורום הזה??

yoni162

New member
לקרוא

שני דברים: דבר אחד - איזה מן תשובה את מצפה לשאלה כמו "מה רע בסטיינד?" כי זה עניין של טעם, ואם זה יהפוך ל"דיון", אז, טוב" זה יהיה מאוד משעמם ומיותר, כמו שמישהו יבוא ויגיד "פינק פלויד שולטים!!". יעני מה את אמורה לענות לתגובה כזאת? "יופי, אז מה את רוצה?" אני לא נמצא הרבה זמן בפורום הזה ובטח הקול שלי לא נחשב ממש, אבל זה אחד מהדברים שמעצבנים אותי בכמה פורומים. דבר שני - את נימפומנית? הנה המס´ אייסיקיו שלי 125752482

nimfo

New member
אני מצפה

שמישהו שיש לו דעה מוזיקלית ירחיב קצת ויסביר מה הוא מצא לא ראוי לשמיעה בלהקה הזו, וזה לאו דווקא אומר שאני אוהבת אותם. חוץ מITS BEEN A WHILE לא אהבתי אף שיר במה ששמעתי אבל אני מעוניינת להרחיב אופקים. וזו לחלוטין לא הייתה הודעת פינק פלויד שולטים. דבר שני זה לא ענינך כרגע.

Bodom-child

New member
צ´מע...

אני נאלץ להסכים. אני מעדיף שאנשים ישמעו לינקין פארק ברדיו מאשר סתם פופ. אנשים יהיו יותר פתוחים לשמוע לדוגמא את מגהדת´ אחרי שהם חרשו על לינקין פארק מאשר אחרי שהם היו מעריצים שרופים של להקת בנים זו או אחרת.

Mortisia

New member
תראה, תשמע...

לא כל להקה שמשמיעים ברדיו (בטח שלא בגלגל"צ) הופכת מיד ללהקה ממוסחרת... כנראה לא הבנת מה זה מיסחור, זה לא קשור לכמה אוהבים אותם! קודם תבין בעצמך על מה אתה מדבר, ואז יהיה תורנו... --=טיש=--

Metal_F

New member
אתה לא מבין...

לא שמים אותם ברדיו כי הם רוק או מטאל, שמים אותם כי הם להיטים באמטיוי. מכאן שאין כאן שום התקדמות מצד הרדיו - אלא רוק ומטאל נהייה מן אופנתי כזה, לכן יש להיטים כמו של לינקין פארק, ולימפ ביזקיט.

starless

New member
המממממממממ

לינקין עדיפים על בריטני " נהייתי אוהבת סאדו מאזו" ספירס ואני בטוח שמי שימע אותם יחפש דברים די דומים וידיע לדברים אכותיים יותר

Nanook

New member
לינקין פארק

וגם ראיתי מישהו כותב את זה לפני.... הם להקת בנים עם גיטרות.... שראיתי איזה קליפ שלהם הדבר היחיד שאהבתי הייתה הגיטרת באס של מישהו שהייתה נורא מגניבה

metal head

New member
אז תקלוט את הבעיה...

הבעיה היא ששמים את זה ברדיו ואומרים שזה מטאל, ואין לזה קשר למטאל, בסוף אתה רואה ילד פריק בן 10 עם חולצה של לימם ביצקיט ומקפץ כמו הומו ואומר לכולם אני מטאליסט מגניב.... ואני עוד לא מדבר על כמה שזה מגעיל, כי כשמוסיפים ראפ למטאל זה פשוט "מעלים" את המטאל מזה כי זה משנה את הקצב והרעיון הבסיסי של המוזיקה וכמובן שזה משפיע על המילים! ה"כבדות" לא גורמת לזה להיות מטאל!

Blossom

New member
ואם למגהד´ת היו להיטים באמטיוי?

אז אתה שונא אמטיוי או את לינקין פארק? תחליט בנאדם. מבחינתך כל מה שהוא "ממוסחר" הוא חרא. אבל מה אם היה ללהקות שאתה אוהב קליפ שרץ חזק חודשיים וחצי באמטיוי וילדות פרחות קטנות בגיל 11 היו שומעות אותו בדרך לבצפר? וערסים בחולוניה היו שמים אותו בפול וויליום בבי.אמ.וו שלהם? תחשוב על זה ברצינות!!! אתה אוהב את המוזיקה שלך אך ורק בגלל שהיא טובה או בגלל שבא לך להיות מיוחד? שונה? פריק? (לא בתור מושג אלא התרגום האמיתי.) מה היית עושה אם הסיטואציה שכתבתי קודם הייתה נכונה???????? מה היה קורה אם הרוק הכבד היה המיינסטרים?????? ניחוש שלי? היית שונא את המוזיקה הזאת. אבל זאת רק דעתי....[ומי אני בכלל? למה שמישהי שהיא לא מטאליסטית תדבר פה ...?...........]

a_duck

New member
למגדאת´ יש קליפים בMTV...

וזה שיש להם קליפים בMTV לא עושה אותם ממוסחרים...זה עושה אותם פופ...זה שלהקה עושה מוזיקה בשביל כסף עושה אותה ממוסחרת...ומן הסתם כל להקה שעושה מוזיקה בשביל הכסף היא מסריחה...

Blossom

New member
אתה קראת בכלל את ההודעה שלי?!

לא דיברתי על קליפים! לעזאזל.. כולם מכאן בני 14.5?! חוצמזה שכסף זה לא קללה. נכון שמוזיקה זאת אומנות. זה לא אומר שזה חטא לעשות ממנה כסף. מה אתה רוצה שהם יעשו? ימכרו נעליים במקביל (כמו הסולן של אטרף)?

a_duck

New member
אמ...נראה לי אתה צריך לקרוא לפעמים

את מה שאתה כותב... הכותרת שלך זה "ואם למגדאת´ היו קליפים..." אז תיקנתי אותך ואמרתי שיש להם קליפים...והשאר לא היה ממש קשור לזה... אמ..ומוזיקה עושים בשביל להראות לאנשים את הדעות שלך או בגלל שאוהבים מוזיקה ולא בשביל לעשות רק כסף...

hubash

New member
למה לא?

בתור אחד ששמוע רוק כבד ישן וטוב לינקין פארק נשמעים לא רע אז למה להתנשא ולא לשמוע אותם הדגש|למה לא???

חולוני

New member
הבעיה היא..

שאמנות עושים קודם כל בשביל האמנות והביטוי האישי, ואם יוצא מזה כסף, אז סימן שמעריכים את היצירה שלך, ואתה יוצא מצליח ( ע"ע רדיוהד..), וזהו רק בונוס. ולעומת זאת יש הרבה מאוד "אמנים" שעושים אמנות ( חלקם לא עושים אפילו אמנות, אלא הם חלק מתעשייה..), בשביל הכסף וההצלחה, ולא בשביל האמנות והביטוי האישי (ממוסחרים..). ולאנשים כאלה לא מגיע שום כבוד והערכה. ע"ע בריטני ספירס ולימפ ביזקיט.

למעלה