WILD

Dazed&Confused

New member
WILD

טוב חברים, הגעתי לקיצי אני לא יכול לתאר מה שקרה לי היום. הלכתי לישון בצהרים, נכנסתי בקלות לווילד. נכנסתי ויצאתי מהחלום כמה פעמים, הרגשתי דברים שקשה לי לתאר בכתב. אז רק נשאר לי להגיד לכם, תעבדו על זה! זה לא קשה, תעשו את זה איך שנוח לכם. נראה לי שתוך כמה ימים אני אוכל להיכנס לחלום צלול כל פעם שארצה בכך ואהיה אחרי לפחות שלוש שעות שינה. אז בהצלחה לכולם!

Cheetah

New member
מזל טוב

חוויות שאי אפשר לתאר במילים הם הכי שוות...

אלון ב

New member
ואוו אתה מתקדם יפה מאד !!

אני רואה שאתה מתקדם יפה מאד עם שיטת ה - WILD והאמת שאני כבר מתחיל דיי מקנה בך ! אתה מוכיח לנו שוב ושוב כמה השיטה הזאת מעולה ! אנחנו גאים בך !
אתה יכול לתאר איך בדיוק ניכנסת לווילד בשנת הצהריים ? כלומר במה התרכזת וכמה זמן זה לקח ? החלום שניכנסת ויצאת ממנו היה צלול נכון ? מה היתה רמת הצלילות ? קשה לך לתאר את הרגשות, אבל אולי לפחות תתאר לנו את מה שהספקת לעשות שם ? רציתי להגיד לך עוד משהו לגבי מה שאומרים לך בפורום "דרך הלוחמים" , אני מבין את ההתלהבות שלהם ושהם באמת מאמינים במה שהם אומרים לך, אבל אני מציע לך להשתמש בשכל הישר שלך ולא להאמין אמונה עיוורת בדברים שאומרים לך שם, בן שחר טל אומר לך בהתלהבות מאד גדולה ( כמו שהוא יודע לעשות כל כך טוב ) שהחלום הצלול שהיה לך השבוע ( זה שהשגת שוב בשיטת ה WILD ! ) היה בעצם "חלימה" ושהדמויות שפגשת שם היו "יצורים לא אורגניים" שניסו להסיט אותך ממטרתך ..... לדעתי החלום הצלול שהיה לך היה אמנם חלום צלול מעניין ומרתק מאד אבל לא יותר מזה ! אין שום בסיס הגיוני למה שבן שחר אמר לך ואין בחלום הצלול הזה שום דבר שמעיד על כך שאינו חלום צלול רגיל שהתרחש בראשך בלבד ! אני מציע לך לא להיסחף בהתלהבות שהם מנסים להכניס בך אלא להתחיל להנות מהחלומות הצלולים שלך כמו שהם. לדעתי בכך שאתה מנסה להתעלם מדמויות ונופים בחלום וכל זה כדי להגיע לשלב ה"מדהים" של החלימה אתה פשוט מפספס המון מההנאה שבחלום הצלול. אבל אם בא לך תמשיך לנסות, אני אישית בטוח שבשלב מסויים תבין שהכל מתרחש רק אצלך בראש ושאין שום אמת במה שהם קוראים לו "חלימה" למרות שזה נשמע מאד קסום ומושך. בכל מקרה תמשיך לדווח לנו על ההתקדמות שלך ! ( ואל תשכח לענות על מה ששאלתי בתחילת ההודעה ) ביי ביי אלון

Cheetah

New member
אם כבר נותנים עצות

אז אני לא הייתי מקשיב לא לבן טל שחר ולא לאלון ברמן, סליחה מראש. אבל לבן טל שחר יש הרבה תיאוריות מאוד לא מבוססות, ואלון סתם שולל שאין לו באמת סיבה. לדעתי צריך להישאר כמה שיותר ניטרלי בעניין האמונות השונות אבל כדאי ליהיות מודע להם... ולא לשלול מראש

Dazed&Confused

New member
מענה

קודם כל, אני לא מאמין אמונה עיוורת בשום דבר שלא מוכח לי. אבל, אני מקשיב לתאוריות של אנשים שלא מקשקשים סתם, ואני לא שולל. אני בודק צעד צעד בצורה ביקורתית ומאמין רק למה שאני חווה ומוכיח לעצמי. זה שאמרו לי שאני נמצע ב"חלימה" זאת עדיין לא הוכחה בשבילי אבל אני כמובן לא שולל את הדברים. הבעיה שאני לא יודע בדיוק לתאר במה אני מתרכז, אני פשוט מגיע לזה בסופו של דבר. כל הזמן הרגשתי גם את הגוף המשותק שלי וגם את עצמי זז בסביבה של החלום. אני אספר חלק אחד ממה שעשיתי לקראת הסוף. הגוף שלי היה משותק, והייתי במצב הרגיש שבין חלום לעירות. אז חשבתי שאחרי כל מה שעשיתי, אלון ישמח אם אני אנסה את שיטת הסיחרור... אז, למרות שלא הבנתי לחלוטין איך לדמיין את הסיחרור, דמיינתי סיחרור כלשהו, ואז נכנסתי יותר עמוק לחלום וראיתי צבעים. צבעים כאלה עוד לא ראיתי, הם היו נקודות כל אחת בצבע אחר על רקע שחור, והם נעו לכל הכיוונים. אז אמרתי לעצמי, "עכשיו אני מבין לאיזה צבעים הם מתכוונים.." יכול להיות שפשוט לא הייתי בטוח בתת מודע אם אני רואה את אותם צבעים שאלון מדבר עליהם אז זה הביא לי סוג שונה של צבעים. בכול מקרה, אני עכשיו מתמצא יותר טוב במצב תפיסה של החלום והטרום חלום. כתבתי קודם בפורום לוחמים הרבה ממה שקרה לי אבל הכול נמחק.. ומה לעשות אין לי כוח לכתוב הכול מחדש. אז רמת צלילות מחשבתית %100 וויזואלית, אמרתי לך כבר מה דעתי בעניין, קלטתי בחלום את הסביבה ברמה גבוהה בהחלט עד כמה שאני יודע. אז שיהיה לכולם בהצלחה עם השיטות, b o a z

שריר

New member
צ´יטה בקשר לאלון ולבן טל שחר

דבר ראשון אלון נותן סיבות מאוד הגיוניות שלור הן עוזרות הוא לא יכול לעזור לכל אחד בפרט זה שהוא אומר לא לעשות בצהריים כי רוב האנשים לא יכולים להירדם אם אתה יכול להירדם אז תעשה שיקול שלך אבל אז אתה לא צריך לשאול את אלון בקטע הזה דבר שני בן טל שחר-הוא ברמה כל כך גבוה שאף אחד לא קרוב אליה דבר שני כל התאוריות הלא מבוססות שלו אולי לא מבוססות מדעית אבל שנתחיל על כמה דברים המדע לא מאמין כי הם לא מדעי אז עדיף להקשיב לבן כי הוא יכול לעזור

Cheetah

New member
שריר................

מה הקשר??? תקרא שוב בבקשה מה שאמרתי ותגיב בדיוק על מה שאמרתי ואז לפחות תבדוק שמה שאתה אומר שולל באיזשהי צורה חלק ממה שאמרתי

bertcat

New member
בלה בלה בלה בלה

בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה הוכחות בלה בלה בלה בלה אמונות בלה בלה בלה בלה שטויות בלה בלה בלה בלה אלוהים בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה ממש חכם כאילו בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה

שריר

New member
BERTCAT אני מבין את העמדה שלך

אבל יש דרך לכתוב תגובה וקצת רציניות לא תזיק בתגובה שלך מתוך אחד שרוב זמנו מבלה בפורום דרך הלוחמים אתם לא אמרוים להראות לנו את טעויותינו? אבל לא משנה תגובה של ילד לא תתרום לאף אחד טייגר אמר את דעתו ואם אתה רוצה להגיב תגיב כמו ילד גדול

bertcat

New member
הגבתי להודעתו המדהימה של

אלון ב. באופן אינטלקטואלי מאוד וגם זה כאילו ממש לא נכון, על תאמין אלא למה שמדענים וחוץ מזה השירשור הוא מאוד חשוב, למה לא בתור הודעה נפרדת?? קצת כבוד, הפורום ההוא נורא... וזה מאוד... ואני ממליץ לך, מנסיוני האקטואלי והלא קונבמציונלי לא, ואז תכתוב לי ואני אמליץ, אקרא על זה ספרים וזיונים זיונים, כוסיות מעופפות... יום טוב לכל החולמים.

חלמן

New member
אהם..

זיונים, כוסיות מעופפות... יום טוב לכל החולמים. ומה עם אלה שלא חולמים??? דיי .. תפסיק לצחוק על הכל ולהוריד את הרמה של הפורום! חבל.. (מה שרשמתי למעלה היה סתם..) אז תפסיק בבקשה..

bertcat

New member
מוריד או מעלה?

אוי, סליחה לכל הלא חולמים, נעלבתם? ממש סליחה. אני אנסה לא להוריד את הרמה של הפורום. אבל מה, ככמה אני, ירוד, אז מה שאני אעשה זה שאני לא אכתוב פה יותר בשביל לא להוריד את הרמה של הפורום הזה ואז נראה אולי אני בכל זאת אכתוב אם כן או לא ואינטלקטואלית אני חושב שזה זכותי לעשות או שלא? או שלא.

BladeRaider

New member
ובכן....

אתה טוען שיש חלימה בגופי אנרגיה ויצורים לא אורגניים? או קיי, יש לך תזה מעניינת. אל תזות מתייחסים כאל לא נכונות ולאחר שאתה (כן אתה! הוגה התזה) לא הצלחת להפריך אותה, היא הופכת לתיאוריה. תיאוריה יש להוכיח. עליך חלה חובת ההוכחה, אא אם כן תטען שאתה לא צריך להוכיח לנו דברים שאתה יודע שהם נכונים. אבל אנחנו לא יודעים שהם נכונים, אז למה אתה מדבר איתנו עליהם? כדי להתלהב? אז לפניך 3 אפשרויות או שתעוף מפה (מה שלא ממש רצוי) או שלא תדבר על הנושא בפורום הזה, בשביל זה יש דרך הלוחמים. (אפשרי, לא מומלץ) או שלא תדבר כלפינו בזלזול ותדבר על חלימה כעל מה שהיא, תזה. (דבר שאני מאוד ממליץ עליו)

bertcat

New member
מה???

איפה בשרשור הזה דיברתי על חלימה? על גוף אנרגיה? על איזו תזה בדיוק אתה מדבר? לפני שלוש אפשרויות?? לעוף מפה?? לדבר רק על מה שאתה מרשה לי?? זלזול?? מה אתם רוצים תגידו?? אתם רואים את השם שלי ונכנסים לויברציות??

BladeRaider

New member
יש משהו במה שאתה אומר..

אני חושב שהבעיה העיקרית היא שאין בפורום דרך להביע נימה, ואולי אני מפרש כל הזמן את סגנון הכתיבה שלך כמתנשא מאוד ומזלזל. (מה שעוד תורם לזה זה שאני רואה שאני לא היחיד שפירש את זה ככה) אולי כדאי שתתחיל להשתמש באמוט-אייקונים ( .
וכדומה) וגם אני אתחיל, זה תחליף מעולה לנימת דיבור. לא יודע, בפורומים אני נוטה להיות יותר תוקפני ממה שאני במציאות, אולי מאותה סיבה שאין דרך להעביר נימה של דיבור, ואין דרך לשמוע מישהו מדבר. אני אפסיק להקניט כל הודעה שלך, בוא נפתח דף חדש. מסכים?

bertcat

New member
אני רוצה תשובה

איפה בפורום הזה בכלל הזכרתי את המושג גוף אנרגיה?? איפה הזכרתי חלימה?? אני כותב הודעה חסרת משמעות בצהריים משועממים ומקבל צרור קללות מאנשים שבכלל לא טורחים לקרוא את מה שאני כותב. אני מבטיח לך שאני אמשיך לכתוב בפורום הזה ולהראות לך כמה קל לגרום לכם להראות את פרצופכם האמיתי.

BladeRaider

New member
כנראה שיש ביננו אי הבנה רצינית

במילים אחרות מה שהתכוונתי להגיד זה שאני לא הייתי בסדר, אבל משום מה תמיד אני מרגיש בהודעות שלך מן התנשאות כזו, ואני אנסה להתעלם ממנה. וכפי שאתה רואה גם אתה לא ממש ענית לי. לגבי גופי האנרגיה וחלימה, אלון אמר לקחת את מה שבן טל-שחר אומר בערבון מוגבל (לא בן טל שחר אומר דברים בערבון מוגבל, צריך לקחת אותם בערבון מוגבל) אתה הקנטת אותו ב הודעת בלה בלה בלה מרשימה. והמשכת לרדת על אנשים פה. ככה שגם אתה לא מושלם עכשיו, בוא נגיד ביחד: "שולם שולם לעולם, ברוגז ברוגז אף פעם" וכדי להבהיר את עצמי שוב אני מעוניין לסיים את אי ההבנה ביננו ואת הריב המתמשך K?

למעלה