WILD

חלמן

New member
גגגיאאאא הצצצצילוווווו

ככוס אמקקק תראו לאן הגעתם!!! כוס אמק! אם גיא היה פה היה עושה קצת סדר! השרשור הזה מפגררר חבל על הזמן...... אני מסכים עם שריר שהמדע נתן לנו הכל! בלי המדע הינו כמו הקדמונים אוכלים בידים במנהרות! אז סתמו את הפה מי שאמר שהמדע לא נכון ולא טוב! אם יש פה מישהו שיכול למחוק הודעות אז צריכים למחוק פה את השירשור מהההר ובאמת בראט גאט הזה מעצבן! מה הוא תינוק.. בלה בלה בלה.. חבל על הזמן.. הפורום הזה מדרגדר! ודרך אגב.. לפי דעתי אין לכם זכות (לכל אלה שצוחקים על הפורום הזה) לדבר בגלל שאתם בפורום דרך הלוחמים... פחחחחחחחחחחח אז סתמו ת´פה כולם! דיייי ודרך אגב שריר... אם דרך הלוחמים (הפורום) מעצבן אותך אני יכול לדאוג שלא יהיה להם פורום.. JUST TALLK.. אז סלמט אמיגוס

deep ocean

New member
רגע זה לא הוקפץ

אני אעשה נסיון חוזר ואז תסבירו למה לא להקפיץ ......
הכל בהומור סתם יש לי מצב רוח טוב

חלמן

New member
כיף לך שיש לך

מצב רוח טוב! לי איןןןןן מחר שעת אפססססס אני מרגיש בעצמי אפסססס דיי כמה אפשר לקום ב- 7? אי אפשררר למה הבני זונות האלה לא מתחילים ב- 9 או 10..... זה יהיה כיף.... לישוןןןןןןןןןןןןןן

deep ocean

New member
המממ חלמן אני אספר לך משהו

אתה יודע שכל התיכון שלי (כיתה ז´-י"ב) שעת ההתחלה הייתה ב- 07:30! ככה זה היה מאז ומתמיד ואז הכרתי אנשים מהעיר והם אמרו שאצלם זה נקרא שעת אפס ואני כזה בשוק מה כל התיכון שלי התחיל בשעות האלו ויש אנשים שמתחילים יותר מאוחר? אבל הכל שאלה של הרגל אני התרגלתי לזה וזה היה ממש בסדר מבחינתי לא ידעתי משהו אחר זה כמו מישהו שגדל בבית דתי ולא יודע חיים חילונים והחיים שלו נראים לו הכי טובים שיש ואז פתאום הוא מגלה-רגי יש גם חיים אחרים... בכל אופן אני גדלתי בבית חילוני זאת סתם דוגמא שקפצה לי לראש :) בקיצור אל תיקח את זה קשה תנסה להפיק את המיטב אז תגיד לעצמך-אחלה אני מתחיל מוקדם, אבל אסיים ללמוד מוקדם ויהיה לי יותר זמן לעצמי אחרי הלימודים :) מעודד קצת?

Tiger 2

New member
התשובה בגוף השאלה

כי הם בני זונות!!!!!! כל העולם חוץ מאיתנו (כן כן, כל העולם) מתחיל ב-9.

שריר

New member
טוב אני מתעורר כל יום ב06:45

ככה ששששששששששששששש! דבר שני איך אתה יכול להפיל את הפורום לא שאני רוצה אבל איך?

shabaz

New member
בלעעעעע

איזה ויכוח אינפנטילי חבל על הזמן... ברט קאט- על מה אתה מתווכח? אני לא מבין...אתה יודע שאתה טועה אבל אתה עדיין ממשיך... שריר- גם אני אוהב את השירים...אבל אל תשיר אותם כי זה רק ימשיך את הויכוח חסר התכלית הזה... דייזד וחלמן- אני איתכם..צריך את גיא... דיפ אושין- אם כבר...אז למנזר ילדי חוק האחד בטיבט...שם אין (כמו שאתם אמרתם ואני..) מריבות דפוקות...בעצם אין שם מריבות בכלל הדבר הראשון נראה לי שלומדים שם זה איך להתגבר על האנוכיות של האנשים מהמערב...אני מתכוון לנסוע לשם בגיל 18 בתקווה עם ידידתי..(אם היא תסכים ואם היא עדיין תשאר ידידתי..או חברתי...לכו תדעו). אני מתעורר...זה לא מסודר אצלןי..שבוע אחד בתשע ורבע שבוע אחר בשעת אפס...לפעמים אני מבריז..לפעמים אני לא.. אז בלעעעע...רוצה להגיע לגיל 18 ולעוף מכל המריבות הדפוקות שרק המין האנושי יכול לעשות (בגלל זה אומרים שאנחנו המין החכם... פחחחחחחחחחחחחחחחח...איזה קראפ...זה חוכמה זה?) אבל באמת..אנחנו המצאנו את המדע...אבל 99% מהדברים שהמצאנו הם המצאות של החיות...סתאם שתעו...כמו ה...ציפורים, לטאות, חרקים (במיוחד חרקים ממה שהבנתי...בנשיונל גיאוגרפיק) אם אתם לא חושבים ככה...מצצו לי לכו תתלוננו נגד נשיונל גיאוגרפיק...לא לי קאפיש? סיימתי את דברי אנשים...די עם השרשור הזה

ronas

New member
וכמו שכתבתי לשבז

אם יש לך חלום צלול אז בבקשה תתקשר- כמו שהשארתי אלף הודעות לכולם בפורום- לטלפון 5634604 (המערכת של עיתון העיר) תודה- רונה סגל

UpTown~Girl

New member
אנחנו לא לומדים יום שישי!!!

אצלנו בכלל מתחילים ברבע לתשע, ורק לתיכון יש שעת אפס, ברבע לשמונה, וגם התיכון לא לומד ביום שישי, אבל אני עוד חט"בניקית... באסה לי...

ronas

New member
לא בקשר למה בכתבת

אני עושה כתבה על חלומות צלולים וחלמן השאיר לי הודעה שאתה חולם הרבה...אז בבקשה תתקשר ותספר על איזה חלום ל- 5634604 (תבקש את רונה, זה הטלפון של מערכת "העיר") תודה רבה!!! רונה סגל וכל מי שעוד חולם צלול ורוצה אז להתקשר בבקשה! תודה.

shabaz

New member
אה? אני?

לא כל כך הרבה... 8 חלומות צלולים.. אבל מה זה יעזור? חלק מהחלומות הם משעממים לאללה.. והשאר...טוב...האנשים לא ירצו פשוט לשמוע על זה... בלע...אבל עכשיו אני מתחיל להיות רציני אז אם יהיה לי חלום צלול בזמן הקרוב אני מתכוון לעשות דברים מגניבים שמזה יעזרו לי כמו הטלה אסטראלית ושטויות... ואז אני יכתוב לך? עשינו עסק?

bertcat

New member
אתה לא מטומטם

או שכן?? אתה יכול להוכיח בצורה מדעית אם אתה מטומטם או לא?? אני לא יכול להוכיח לגבי, נראה לי שאני מטומטם. יום לימודים שמח ופורה, תלמד הרבה דברים חשובים מאוד מאוד מאוד ותהיי. שלום, שלום, שלום, שלום, שלום, שלום, ממני, באהבה, בידידות, בהערצה, בטימטום ו ב ש מ ח ה bertcat

חלמן

New member
בראט קאט היקר..

תראה.. לפי דעתי כל התוקפנות אליך היא בגלל שרשמת את הודעה בלה בלה בלה בלה.. זה ממש מזלזל! אחרי שעשית את זה אז כולם קיבלו את הרושם שלך.. אז לא פלא שכולם תקפו אותך אפילו שאולי צדקת! אז תשתדל..

bertcat

New member
מה מזלזל ב

בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה?? בלה היא חמותי, היא בן אדם טוב ולא מזלזל.

שריר

New member
חבל שלא מחקו את השירשור הזה

אבל אני חייב להגיד שמהודעה להודעה אני חושב שBRETCAT ילד קטן יותר ויותר ביינתים הגעתי לזה שהוא בן 12 בלה היא חמותי לא יכלת למצו תירוץ אחר או שיש לך בעיה להודות בטעויות שלך?

למעלה