WILD

bertcat

New member
תרגע, אני בטיפול

תודה על המחמאות. מאוד שמחתי לקרוא את הודעתך המקסימה.

x-bbbboyyy

New member
אבל זה לא מצחיק!

ומיכל! בראט קאט התחיל.... אז אני החזרתי! לך לפורום דרך הלוחמים ! "לוחם!"

UpTown~Girl

New member
שאלה חשובה וחסרת טעם! נא לענות מיד!

זיונים, זיונים , כוסיות מעופפות? אפשר לדעת מה זה היה ??!

UpTown~Girl

New member
וואו, שריר...

שריר? שריר הגיב תגובה רצינית? אנשים? מה קורה לפורום הזה! רק אל תתנרמלו לי! לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אני לא רוצה אנשים נורמלים! אני אוהבת אותכם מחורפנים!!!!!!!!1

Tiger 2

New member
אממ.., לא זכור לי

שאמרתי את דעתי אבל לא נורא, אני אביע אותה עכשיו. גם אני חושב שלא צריך ללכת אחריהם כמו עגל עוור ולהאמין לכל מה שהם אומרים לך, אבל אי אפשר לשלול הכל. בקיצור אני לא מאמין עד שאני לא רואה.

שריר

New member
טוב אין לי מושג כבר לאן התדרדר

השירשור אז אני רק רוצה להודות על התמיכה של גירל שתומכת בי כל הדרך ולצ´יטה עניתי בדיוק על מה שכתבת וBRETCAT אם אתה רוצה להתצנג כמו ילד קטן לך למקום אחר נעלבת קצת אז אתה תורף כמו ילד קטן אז אמרו שבן טל שחר לא תמיד צודק שלדעתי זה גם לא בדיוק תגובה הולמת אבל מה אתה משחק אותה נפגע מה הוא אבא שלך אין לו פה או במקרה הזה אצבעות משלו להגיב מה קרה אין לך משהו יור רציני מבלה בלה בלה לכתוב אז שתוק!!!! ועכשיו אחרי כל כך הרבה רצינות נעבור לחלק המרכזי של הערב* במבטא של ננסי ברנדס** אז מי מכיר פה את הבדיחה עם החתול?

שריר

New member
אוי אני רואה שכל הפורום הנעלה של

דרך הלוחמים החליט לרדת אלינו אל העם הפשוט אני רואה פה את DEEP שמגחכחת למה מהטמטום של האספסוף הדוגל במדע, אנחנו מפריעים לכם ברוגע התמידי שלכם אני מקווה מאוד שבגללנו האספסוף לא ירד לכם החיוך מהפנים שלא פגענו בסיפורי עוצמתכם או בפנטיזות שלכם אנחנו האספסוף אז למה שתעופו מפה קח את החלימה ותדחוף אותה עמוק לתחת ואז תספר בסיפורי עוצמה איך הוצאת אותך דרך הפה אני בטוח שכל חבריך אשר מזלזלים במדע כי כל אחד מהם גאון בפני עצמו ייתלהבו מהסיפור כמו ילדים קטנים. והנה אני כמו ילד קטן שנים יכולים לשחק במשחק הזה ולצערך אני הרבה יותר טוב מזה כי המגון מילים שלי קצת יוצר גדול מבלה בלה בלה וקצת יוצר מתוחכם עדיף לדבר עם המורה הדגול שלכם שכנראה לא הצליח להעביר לכם כלום בפורום וזה אומנות הזן אז אם הוא רוצה הוא תמיד יהיה רצוי פה לעומתכם אני לא הייתי יורק עליכם אבל זו דעתי ורוב הפורום הזה לא מת על דעתי אז לא נורא

deep ocean

New member
אתם לוקחים ממש קשה

משהו מאד פשוט- זה בסדר שיש דיעות שונות זה לגיטימי אחרת העולם היה משעמם אבל יש דרך להתדיין על דברים לרדת באופן אישי על אנשים-זה לא דיון אז אם מישהו יורד באופן אישי על מישהו-אחר כך אתם גם מתפלאים שעונים לכם באותו המטבע? בואו נתחיל מההתחלה את השרשור כל אחד יציג את טענותיו בלי לרדת אישית על אף משתתף הולך? נ.ב.-אני מאש מאושרת אין קשר לחילוקי דעות לבין אושר האושר שלי לא מושפע מההודעות של מישהו בפורום אם המצב היה כזה-זה היה מאד עצוב

deep ocean

New member
ומשהו חשוב

הפורום שאני משתתפת בו (דרך הלוחמים) אינו נעלה מהפורום הזה אני משתתפת גם בפורום חלומות צלולים וגם בפורום דרך הלוחמים אף אחד לא יורד אל העם אף אחד פה הוא לא אספסוף שני הפורומים נועדו לשם כתיבה, דיון והשתתפות אין פורום שהוא "טוב יותר מהאחר"

bertcat

New member
דברי השירה המקסימים של שריר

"אז למה שתעופו מפה קח את החלימה ותדחוף אותה עמוק לתחת" (המשורר שריר) חשבת לפרסם ספר שירה?? ניסיתי לעוף מפה. לא הצלחתי. ניסיתי לדחוף את החלימה לתחת המקסים שלי? לא הצלחתי. תגיד, יש לך איזו עיצה בשבילי?

Tiger 2

New member
זה לא מדוייק

אולי בחלימה כן, אבל יש דברים שאנשים יכולים להראות לי, אם הם באמת קיימים.

deep ocean

New member
השרשור הזה מאד משעשע אותי!

אבל בנוסף מצטרפת לזה תחושת דז´ה וו חזקה- זה פשוט מזכיר לי יותר מידי שרשור אחר שהיה פה בעבר.... hello wake up אתם מדברים על הוכחות, על מדע האם אתם מודעים לזה שגם המדע אינו ניטראלי? המדע מובנה על ידי מי שנמצא בו וניסויים נעשים למשל לפי הגישה של המדען שרוצה לחקור משהו מסויים מאינטרסים מסויימים תצאו כבר מהקטע של ההוכחות, המדע וכו´ לפי המדע, בעבר הרבה דברים נראו לא הגיוניים עד שפתאום גילו הסברים חדשים ועובדות חדשות אם נלך כל הזמן רק לפי ה"מדע" ו"הוכחות"-לא נגלה תגליות חדשות ולא ניתן לחלקים אחרים מלבד השכל לתפקד בגופנו באהבה (ופה לא השכל שלי מדבר) מיכל

שריר

New member
אני לא הולך עם המדע אבל אני לא הולך

כמו מפגר נגד המדע כי זה טמטום ובקשר לשירשור של פעם כן כי ברט קאט מציג אותנו כמו חבורת מטומטמים אז כנראה כבודו מגיעה מעליטנ של גאונים... אני לא אחזור על אותה הודעה של מקודם אבם אני תומך בא בלב מלא תתחילו ךהבין שאתם לא יותר חכמים מאיתנו ומה שאתם לא קולטים שלמדע יש פשלות כמו לכם ה"לא מדעים" למה שלא תלכי לגור עם שבט באפריקה שחושב שמלצמה זה איזה כישוף אל תגידי לי שהמדע זה שטויות כי המדע תרם לך כל כך הרבה בלי שאת יכולה אפילו לחשוב על זה אהה כן חשיבה חושבת שהיית מגיעה למה שאת בלי המדע.

שריר

New member
כן אבל הבעיה זה שלא אנחנו התחלנו

להיות ילדים קטנים אלה החבר שלך אבל נעזוב את מי שהתחיל צ´יטה כתב את דעתו בקשר לבן ואלון טאני הגבתי כי לדעתי הוא לא צדק ואז הגיע מה שמו וכתב כמו ילד מסכן בלה בלה בלה לבה אז מה שמך אין לי כח לכתוב את זה שם מעצבן מדיי זה שאתה חושב שזו התגובה הכי טובה מורידה את הערכה שלי עליך כל הודעה וכמו ילד קטן אתה ממשיך מה אתה באמת חושב שתנצח עם עוצר מילים גדול כזה תתעלה על עצמך בן כמה אתה 12 טוב אני מפסיק לכתוב את השירשור הזה כי הצד הבא שלי זה להתחיל לכתוב שירים עליכם והיחידה שתרצה את זה זה GIRL

deep ocean

New member
המממממממ

-אני לא הולכת נגד המדע ואני לא הולכת עם המדע -איך הגעת למסקנה ש- bertcat מציג אותכם כמו חברות מטומטמים? מהיכרותי איתו, הוא לא מתנשא כלפי אנשים -מי אמר שאנחנו (מה זה אנחנו בכלל? זה שאני כותבת בפורום מסויים לא עושה אותי ל"אנחנו"!) חכמים יותר? אני אדבר בשם עצמי כי אין "אנחנו"-אני לא חושבת את עצמי יותר חכמה ממך או מאחרים -לא הבנתי את הקשר לשבט באפריקה להעברת המסר בהודעה שלך? אבל אולי באמת אני איישם את זה :)) שבט באפריקה!!
אני מוכנה בתנאי שאתה מצטרף איתי אליהם. יאללה תתחיל כבר לארוז :))) נו...אתה בא? -אני מודעת לערך של המדע :) מיכל

שריר

New member
אני מסכים להתפשר במנזר שאולין

אההם הוא התנשא פשוט קראי את הטון של ההודעות ותראי וכן אתם משחקים אותה באים מדאך הלוחמים עם ידע שאנחנו חולמים עליו ואתם המלכים שלנו אבל בסופו של דבר אם תביאי חצי מהאנשים לפורום הזה את תראי איך רובם מגיעים תוך הרבה פחות זמן בדרך המדעית לחלוות צלולים כי מה לעשות לא תמיד ללכת ולהמשיך את העבר זו הדרך הטובה ביותר האימונים שמצריכים להגיע בשיטה של בן קצת יותר השקעה קצת יותר בהכל וזה כי ככה הגיעו לזה בעבר ואנחנו לא משנים את העבר אבל לפעמים טוב לשנות את העבר או לפחות לבנות עליו עוד יסודות דוגמא היום להשתמש בחוקים של התורה זה לא הרעיון הכי חכם שיש מסכימה איתי כי אין כלל שאוסר לאנוס לנו מבחינה מוסרית וחברתית לאנוס נשמע פשוט דבר איום כמו רצח אם לא יותר אבל בתנך אין חוק נגד זה

deep ocean

New member
אני לא קולטת נימת התנשאות

בדבריו... ואני לא מלכה של אף אחד אולי של עצמי בלבד הממממ, אולי רק מלכת באדולינה :)) (אם קראת את הספר)

שריר

New member
אההם טוב אין לי כח כבר להתווכח

לדעתי זו הייתה נימב מתנשאת ומפגרת לדעתי הוא צריך להתנצל אבל...

למעלה