4 4hilla4 New member 14/8/07 #206 באמת, אתם לא אומרים לי שאתם אוהבים את שרה וגריסום כזוג?! באמת??.... השתגעתם?
M Marg H New member 14/8/07 #228 נראה לי שכן! =] אבל בואי נפסיק, עצבנו את אביה, שהיא מחליפה את איל, כי היא יודעת שאיל יראה את זה, זה על הכתפים שלה!
נראה לי שכן! =] אבל בואי נפסיק, עצבנו את אביה, שהיא מחליפה את איל, כי היא יודעת שאיל יראה את זה, זה על הכתפים שלה!
L Lee1392 New member 15/8/07 #241 ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif את גדולה!! "גם אני נמצאת בין נפגעי הפצצה מארג' הלגנברגר"
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif את גדולה!! "גם אני נמצאת בין נפגעי הפצצה מארג' הלגנברגר"
4 4hilla4 New member 14/8/07 #229 התחדשתי בחתימה חדשה../images/Emo13.gif אביה, אני יודעת שתשנאי אותי הדר!!!!! אני מקווה שזה עבד!
4 4hilla4 New member 15/8/07 #245 חשבתי ככה../images/Emo45.gif אבל באמת יש לי התלבטויות רציניות בין גיל וקת וניק וקת!!!! קשה,קשה
C CapitanSparrow New member 15/8/07 #251 דווקא לא../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif תקלטי משהו, ניק וקת'רין לא יהיו ביחד. כנ"ל קת'רין וגריסום. ואם ווריק לא יתגרש, היא תתפשר על גרג [לא שזה רע ]. סתם. היא לא תהיה עם ניק אבל.
דווקא לא../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif תקלטי משהו, ניק וקת'רין לא יהיו ביחד. כנ"ל קת'רין וגריסום. ואם ווריק לא יתגרש, היא תתפשר על גרג [לא שזה רע ]. סתם. היא לא תהיה עם ניק אבל.
4 4hilla4 New member 15/8/07 #252 שוט, רק לא גרג! דווקא לגריסום וקת' יש עתיד!!!! הוא תמיד מגן עליה טוב עכשיו אני סתם משתגעת!!!... פרק הבא יכריע!- לפחות יכריע לחתימה שלי! לא יהיה! דבר כזה שקוראים לו- ווריק וקת'! פשוט לא!
שוט, רק לא גרג! דווקא לגריסום וקת' יש עתיד!!!! הוא תמיד מגן עליה טוב עכשיו אני סתם משתגעת!!!... פרק הבא יכריע!- לפחות יכריע לחתימה שלי! לא יהיה! דבר כזה שקוראים לו- ווריק וקת'! פשוט לא!