ילדה מה עובר עליך? זה קטן אבל מספיק ברור
T the whole shebang New member 14/8/07 #86 ילדה מה עובר עליך?../images/Emo2.gif זה קטן אבל מספיק ברור
4 4hilla4 New member 14/8/07 #92 נא לא לשכוח שהתחלתי לראות את הסדרה לא ממזמן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.... קלי ממיאמי?!
T the whole shebang New member 14/8/07 #93 לא../images/Emo11.gifמ-CSI סן פרנסיסקו../images/Emo3.gif חחחח בטח מיאמי
4 4hilla4 New member 14/8/07 #134 גם אני בעד אוסם!!! רק לא היה לי משהו אחר ובדיוק הייתה למעלה פרסומת לשוש...
4 4hilla4 New member 14/8/07 #106 אני על סם קתרין וניק../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif אביה, אני יודעת שאת הולכת לשנוא אותי על זה...
אני על סם קתרין וניק../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif אביה, אני יודעת שאת הולכת לשנוא אותי על זה...
H hitchhiker218 New member 14/8/07 #110 מה פתאום לשנוא??../images/Emo9.gif../images/Emo6.gif רק לדפוק לך נבוט לראש שישתק אותך לצמיתות או לפחות עד שתודי שאין סיכוי שמשהו יקרה בין ניק לקת'! ואם מישהו צריך להיות עם קת' זה וואריק!
מה פתאום לשנוא??../images/Emo9.gif../images/Emo6.gif רק לדפוק לך נבוט לראש שישתק אותך לצמיתות או לפחות עד שתודי שאין סיכוי שמשהו יקרה בין ניק לקת'! ואם מישהו צריך להיות עם קת' זה וואריק!
4 4hilla4 New member 14/8/07 #113 לאלאלאלאלא!!!!! אני לא אתן לזה לקרות! ניק וקת חייבים להיות ביחד! זה לא הגיוני שלא!!! ואם לא ניק- אז גריסום... הוא לא! יהיה עם שרה! over my dead body! ווריק לאאאאאאאא יהיה עם קתרין, הם לא זיווג טוב!
לאלאלאלאלא!!!!! אני לא אתן לזה לקרות! ניק וקת חייבים להיות ביחד! זה לא הגיוני שלא!!! ואם לא ניק- אז גריסום... הוא לא! יהיה עם שרה! over my dead body! ווריק לאאאאאאאא יהיה עם קתרין, הם לא זיווג טוב!
4 4hilla4 New member 14/8/07 #121 קת עם גיל רק! עם ניק ימות! ואני אישית אלך לשם ואציל אותו! אז זה חסר סיכוי!
M Marg H New member 14/8/07 #122 תראי הוא כמעט מת בסוף עונה חמישית, אבל אז פנתה קת' לווריק ולא לגריס!
H hitchhiker218 New member 14/8/07 #125 את תהרגי לי את ניק ואני אהרוג לך ת'מאמא!!!!! חחחחח טוב חלאס עם הדיון הזה! אני סיימתי
4 4hilla4 New member 14/8/07 #130 כןן... אה, פעם ראשונה../images/Emo13.gif אני לא! אהרוג את ניק, אני אציל אותו שהוא יוכל לעזוב אותך [למרות שאף פעם לא הייתם ביחד!] וללכת לקתרין!
כןן... אה, פעם ראשונה../images/Emo13.gif אני לא! אהרוג את ניק, אני אציל אותו שהוא יוכל לעזוב אותך [למרות שאף פעם לא הייתם ביחד!] וללכת לקתרין!
H hitchhiker218 New member 14/8/07 #131 בטח שזה ספאם!../images/Emo6.gif זה זיוני שכל חסרי שחר!!!!! ניק וקת'רין?? באמתתתת