שיאו, איך הוא מסתכל עליה אבל עדיין... לבה שייך לניק!
4 4hilla4 New member 14/8/07 #183 שיאו, איך הוא מסתכל עליה ../images/Emo23.gif אבל עדיין... לבה שייך לניק!
M Marg H New member 14/8/07 #184 חח.. את תהרגי אותי ../images/Emo6.gif תצאי מזה!! היא עם גריסום ובעונה שמינית כנראה עם ווריק
4 4hilla4 New member 14/8/07 #187 אל תגידי את זה!!!! לא,לא,לא! אפשר לכתוב מכתב כועס למפיקים?! מה זה עם ווריק? לא מתאים....!!! עם ניק או עם גריסום אבל עם ניק זה עדיף!
אל תגידי את זה!!!! לא,לא,לא! אפשר לכתוב מכתב כועס למפיקים?! מה זה עם ווריק? לא מתאים....!!! עם ניק או עם גריסום אבל עם ניק זה עדיף!
M Marg H New member 14/8/07 #157 איכס!!!!!!!!!! ../images/Emo5.gif../images/Emo7.gif לא אמרת את זה עכשיו?!?!? חוץ מזה שהוא נדלק עליה בפרק הראשון של CSI מיאמי אל תזכירי אותם ביחד...
איכס!!!!!!!!!! ../images/Emo5.gif../images/Emo7.gif לא אמרת את זה עכשיו?!?!? חוץ מזה שהוא נדלק עליה בפרק הראשון של CSI מיאמי אל תזכירי אותם ביחד...
T the whole shebang New member 14/8/07 #170 חחח אני מספיק מאוהבת במישהי שעשתה יותר מפעם אחת תמונות בעירום,ואני שונאת אותה על כך אבל חשפנית!? מארג' שלייייייייי
חחח אני מספיק מאוהבת במישהי שעשתה יותר מפעם אחת תמונות בעירום,ואני שונאת אותה על כך אבל חשפנית!? מארג' שלייייייייי
M Marg H New member 14/8/07 #172 היית רוצה!! חוץ מזה מארג' עשתה סרט שיש בו 2 קטעים שהיא עירומה בהם כן...
T the whole shebang New member 14/8/07 #174 אני יודעת../images/Emo10.gifאני רגילה לזה../images/Emo2.gif חחח גם אמילי פרוקטר עשתה פעם אחת,את לא יודעת איך היא נראית נפלא כיום היוולדה
אני יודעת../images/Emo10.gifאני רגילה לזה../images/Emo2.gif חחח גם אמילי פרוקטר עשתה פעם אחת,את לא יודעת איך היא נראית נפלא כיום היוולדה
M Marg H New member 14/8/07 #177 חח.. עדין מארג' שלי! ../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif את יכולה לקחת את אמלי...
4 4hilla4 New member 14/8/07 #193 את המאהבת מהצד שלה? כי היא נשואה באושר ל---- חכו לזה.... ניק!!!!!!!!1
M Marg H New member 14/8/07 #195 היא דיברה על אמילי, ואני על מארג', קת'רין אולי עם ............... אבל מארג' איתי!!!