מדוע?
H hitchhiker218 New member 14/8/07 #71 ../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gifפויה
4 4hilla4 New member 14/8/07 #75 כי אני פשוט לא אוהבת את שרה וגם אם ניק לא יהיה עם קתרין אני מעדיפה שגריסום יהיה עם קתרין... קתרין שרה
כי אני פשוט לא אוהבת את שרה וגם אם ניק לא יהיה עם קתרין אני מעדיפה שגריסום יהיה עם קתרין... קתרין שרה
4 4hilla4 New member 14/8/07 #84 מתי תהיה נשיקה? ../images/Emo23.gif לא בין אביה לבין ניק, בין קתרין לבין ניק? ולמה,למה,למה רוצים שקתרין תהיה עם ווריק? למה?
מתי תהיה נשיקה? ../images/Emo23.gif לא בין אביה לבין ניק, בין קתרין לבין ניק? ולמה,למה,למה רוצים שקתרין תהיה עם ווריק? למה?
H hitchhiker218 New member 14/8/07 #95 לצביקה פיק מותר ולניק לא? זובי!!! עכשיו בצעדי ענק צאי מהסרט של ניק וקת'רין!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ואם הוא לא שלי הוא לא של אף אחת! חחחחחחח
לצביקה פיק מותר ולניק לא? זובי!!! עכשיו בצעדי ענק צאי מהסרט של ניק וקת'רין!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ואם הוא לא שלי הוא לא של אף אחת! חחחחחחח
4 4hilla4 New member 14/8/07 #98 חחח... דווקא לא! מה נראה לך הוא ושרה שילוב יותר טוב?! לא. קתרין ונייק
H hitchhiker218 New member 14/8/07 #102 דיייייייייי!!!!!!!! חוץ מזה, גם בסדרה אין סיכוי שזה יקרה אז להרגע
4 4hilla4 New member 14/8/07 #108 אני אישית אלך לשם ואצמיד להם את הראשים! מה זה אין סיכוי?! ויש סיכוי לוריק וקת?
M Marg H New member 14/8/07 #114 מה? שהיא נופלת והוא "מציל" אותה? או שהי אומרת שזאת פנטזיה שלא מתגשמת? :-S
H hitchhiker218 New member 14/8/07 #120 לא.. שהוא תמיד שם כדי לעזור לה עם לינדסי... ועוד המון... בתכלס, רומן בין קת'רין וגריסום הרבה יותר הגיוני מרומן בין קת'רין לניק והכי הגיוני רומן בין קת'רין ווואריק
לא.. שהוא תמיד שם כדי לעזור לה עם לינדסי... ועוד המון... בתכלס, רומן בין קת'רין וגריסום הרבה יותר הגיוני מרומן בין קת'רין לניק והכי הגיוני רומן בין קת'רין ווואריק
M Marg H New member 14/8/07 #124 לא נכון! ../images/Emo31.gif רק גיל וקת', אחרי הכל גיל היה זה שהציל את קת' מהרבה דברים, קוקאין, בעלה האידיוט והמכה, עזר לה עם לינדזי. רק לא יודעת מה קרה לו, אהה אני כן בגלל שרה! מעונה שביעית הוא זבל של חבר!
לא נכון! ../images/Emo31.gif רק גיל וקת', אחרי הכל גיל היה זה שהציל את קת' מהרבה דברים, קוקאין, בעלה האידיוט והמכה, עזר לה עם לינדזי. רק לא יודעת מה קרה לו, אהה אני כן בגלל שרה! מעונה שביעית הוא זבל של חבר!